PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello, nemtudjátok a Vodacom(a patch így hívja) stadionnak a számát(unknowot), amiben a 10 cm-enként vizszintesen vonalazott fû van?
Ez most valami vicc vagy mi?Elmetem ezért a sz..ért a város másik végébe,erre nincs benne semmiféle regisztrációs kód.Tehát akkor 10.000 forintért megvettem a nagy semmit?
Végülis csak az az egy dolog hiányzik belõle amiért meg kell venni...
Hát ezt egyszerûen nem hiszem el...
Végülis csak az az egy dolog hiányzik belõle amiért meg kell venni...
Hát ezt egyszerûen nem hiszem el...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
már leírtam
nézd meg a Riazor stadion 6-7-es slotját ott a havas textúra amit berak a középkezdõkörbe valamint a sarkokba.
Ugxanaz mint pl a sárfoltok.
Namost ha eztis használom valamint a texturára is nyomok havas effektet ez lesz.
ha viszont csak a textúrán van az ilyen
Namost megtaláltam ugye melyik slotban vannak ezek, de hiába rakom át a delle alpiban nem látszik a középkezdõkörben.
Így már érthetõ.
Ígyis jó de úgy még.........
nézd meg a Riazor stadion 6-7-es slotját ott a havas textúra amit berak a középkezdõkörbe valamint a sarkokba.
Ugxanaz mint pl a sárfoltok.
Namost ha eztis használom valamint a texturára is nyomok havas effektet ez lesz.
ha viszont csak a textúrán van az ilyen
Namost megtaláltam ugye melyik slotban vannak ezek, de hiába rakom át a delle alpiban nem látszik a középkezdõkörben.
Így már érthetõ.
Ígyis jó de úgy még.........
hmmm oks megnézem a havas dolgot... írd le részletesen mi a gond, ne kelljen nekem találgatnom!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Cserélte sajnos
MEgnéztem az Ajax stadiont hát a kispad asszem jobb mint a franciában aztán annyi
gyep meg olyan vécésnéniszínû.
Pedig már majdnem azt írtam õ a román béka
Errõl jut eszembe vki kilinkelhetné neked az Ajax rainy day-t sajnos felüllírtam a franciát. Szval olyan kéne akinek kick off fent van.
MEgnéztem az Ajax stadiont hát a kispad asszem jobb mint a franciában aztán annyi
gyep meg olyan vécésnéniszínû.
Pedig már majdnem azt írtam õ a román béka
Errõl jut eszembe vki kilinkelhetné neked az Ajax rainy day-t sajnos felüllírtam a franciát. Szval olyan kéne akinek kick off fent van.
Ezt a Mariusbanu féle stadion patch-t próbálta már valaki? Érdemes feltenni, a gyepeket cserélte?
nem rólad van szó
te ajánlottad a helyet illetve ki kéne ezt a havas dolgot derítened
Csak nekem senkise jöjjön utánna.......
te ajánlottad a helyet illetve ki kéne ezt a havas dolgot derítened
Csak nekem senkise jöjjön utánna.......
Na akkor senki se akar segíteni tesztelésben?
Nekem mindegy, hisz nekem meglesznek a stadionok legfeljebb nem a patch-ben.
Nekem mindegy, hisz nekem meglesznek a stadionok legfeljebb nem a patch-ben.
<#worship>#worship>
nem vagy normális... már ne haragudj, nem sértésnek szánom <#awink>#awink>
nem vagy normális... már ne haragudj, nem sértésnek szánom <#awink>#awink>
bki öt fórumot olvasok egyszerre közben dolgozom és három nyelven beszélek
ja és mellékesen egyedül csinálom a stadionokat
ja és mellékesen egyedül csinálom a stadionokat
dehogynem... modemmel felengednének szted? 😛
értelmezési problémáid vannak Breki koma? 😛
"amit mondtam, sógoroktól, tegnap gyütt a futár... Kaptam mellé egy KONAMI-s egérpadot és egy MGS pólót 😛"
"amit mondtam, sógoroktól, tegnap gyütt a futár... Kaptam mellé egy KONAMI-s egérpadot és egy MGS pólót 😛"
Nem olvastam de megköszönném ha belinkelnéd
sziasztok.
Leirná nekem valaki hogy gamepaddal hogyan cselez a jobb analóg karral.Nekem egy P880-as gamepadom van.Ha körbepörgetem,a jobb analógot akkor csak 1 cselt csinál méghozzá azt amikor rálép a labdára és pördül rajta egyet.
A másik gondom hogy az R3at beállitotta nekem a 10 es gombra de nekem ilyenem meg nincs is meg atöbbi foglalt.Valaki segithetne mert szerintem az R3-mal is lehet cselezni.Köszi
Leirná nekem valaki hogy gamepaddal hogyan cselez a jobb analóg karral.Nekem egy P880-as gamepadom van.Ha körbepörgetem,a jobb analógot akkor csak 1 cselt csinál méghozzá azt amikor rálép a labdára és pördül rajta egyet.
A másik gondom hogy az R3at beállitotta nekem a 10 es gombra de nekem ilyenem meg nincs is meg atöbbi foglalt.Valaki segithetne mert szerintem az R3-mal is lehet cselezni.Köszi
Tényleg, most a regisztrációs kóddal, akkor mivan? Mert én megvettem, azt írja a kézikönyv, hogy a csomagolás belsejében van a kód, de ott semmi, visszavittem a boltba, kinyitottak egy másikat, abban sincs sehol, visszakaptam a pénzt. Mondták, hogy felhívják majd az Ecobit-et. Holnap érdeklõdöm. Ha nullákat kell beírni, akkor hogy fogom regisztrálni az internetes játékhoz?
Ps3 ID: Gascoigne74
annak az oldalnak a címe kellene amikor bejön az autorun és ott van hogy "registration " asszem mert én letöröltem az image-t
az online játékhoz
hol kell regisztrálni?
Ja igen. 5*4 karakter.