PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ott lenne ideális
komolyan gondolkozom rajta
akik gyávák lefényképezem és kirakom
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
grat Breki a stadionokhoz, reklámtáblákhoz, gyepekhez stb. 😛
egyébként fõleg a hangok miatt meg a stadionjaid miatt vártam a patchet
nagyon jók lettek a hangok!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
nyitok egy gyárfa férgek topicot nekik.............
--
--
--> http://files.filefront.com/Intro_PES5NTSC_Ronie_Nikefootballrar/;4447556;;/fileinfo.html
Addíg viszont, amíg nincs eredeti játékunk, szeretnénk teljes fényében élvezni a játék többi részét is.
Ja és köszi hogy nem mondod meg nekünk, hogy mit csinálnjunk 😛
CSAK a Fradi
Here's an updated LOD mixer (v1.4), with which you can turn the crowd on/off. Should work for PES5 PC and XBox.
Enjoy.
FORZA MILAN!!!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
..idáig (összességében) a legjobb patch PES5-höz
ha annyira zavar betudod állitani ugyis
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Italia OoO Forza Juventus
The team: suatcagdas, Bule, SCoRPioN ®, NayguleR, Tajmahal, gs_serkan;
Thanks to: Spark, kEL, OPM, daikrai, JJ, HaloMaster, Bonaventura, bombillero, Higgs, Tim7, warpjavier, the_thing, negromota, Juce, Reefur;
Special thanks: AEFC, Sergio, phantom, Adriano;
Patch details :
- All licensed National and Club Team kits (Only CSKA remained);
- Lastest transfers and lastest rosters;
- New logos and flags;
- Real number styles and letters;
- Licensed leagues and cup logos;
- New boots, balls, adboards, referee kits and menu music;
- Real referees like Collina and others;
- LOD System added (Special thanks to Juce);
Download :
Part 1 (65 mb)
Part 2 (63 mb)
Update v1.0 (10 mb)
Note: Please uninstall PES5 from your PC before downloading patch. Then reinstall again, and do not use any patch on it. Also, don't forget to delete the Option File.
-a fejek sztem nemhogy jobbak,de egyenesen roszabbak sztem, (pl.Saha jo poén, C.Ronaldo),ráadásul 1-2 játékos feje vhogy aránytalanul NAGYra/gnómra sikerült
-a mezeknél nem láttam most elcsúszást (Bayern is jó volt),viszont a számozás szine borzalmas (pl.Milan hazai undoritó narancs v. Parma hazai,aholmeg ua. a szám szin,mint a mez<#levele>#levele>),itt is sztem az 1.0 jobb volt
...na mindegy talán majd az uj kitserver,amit igértek(,bár kitserver nemis tudom),majd meglássuk
-a minikitek/biroi mezek viszont klasszak
-semmi sincs feloldva PES Shopba<#levele>#levele><#whatever>#whatever>