PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem nagyon

lagol
Breki33
gyáva faszukat ezeknek akik nem mernek visszavágóra kiállni

kezdenek kiakasztani
Shevchenko
Online mennyire szokott lagolni?Jobb mint a PES4-nél mert akkor,ha nem lagol megveszm.

FORZA MILAN!!!

koki44
Tud valaki olyan fórumot ahol kész bootpackokat lehet letölteni? Az egyik havernak kellene egy pár hogy tudjon válogatni.

horpeti
sérülés? az mit takar?

Breki33
http://www.konami-pesclub.com/

jó kis oldal ezt reklámozák margit néni meccsein
Breki33
ja a jócsaj P
Breki33
mostis fent vagyok
Breki33
úgy állitom be hogy ne legyen változó forma és sérülés
jött vmi küldemény, lehet hogy a játék! 😛 ma estére lehet hogy meglesz... 😊
(tesóm rendelte meg nekem)

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

kerestelek de nem talállak soha
horpeti
Aha.. 😊

Szerintem is fölös ezzel babrálni,nem ezen fog múlni a mérkõzés 😊)

csak én szeretem a formation A és Bt használni (védekezõ, támadó), bár ez a quick settingssel is megoldható valamelyest, csak az mégse annyira testreszabott...

De ha ezt az semi-auto strategynél fel kell adnom, de ehelyett kapok automatikus stratégiaváltásokat, akkor szerintem megéri.. 😊

Hát ez igy nekem már kezd bonyolult lenni,én felállást váltani,meg cserélni szoktam kilépni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
akkor elméletileg a formation A és B ill. 1 alap az akárhányszor változtatható... ergo tök nagy elõny 😊 akkor igazán kilépni játékból csak cserélni kell... nemdebár? 😊

Igen,az elõre beállitott startégiákat amiket gombokra raksz (kör-négyzet-x-háromszög) azokat szabadon állitgathatod meccs közben.Már ugye ha manuális stratégiát választasz.

horpeti
ebbõl azt vettem ki, hogy a menübelépés esete van limitálva, de az automatikus stratégia, ill. ami egy billkombóval érhetõ el, arra nincs limit, hiszen nem befolyásolja a játékmenetet, nem kell idõkérés 😄

jól értelmeztem?

Az szerintem az hogy vagy egy ember irányitja a csapatot,váltogatott játékosokkal,vagy többen egy csapatot,vagy pedig lehet egy csapatban végig egy embert irányitani.

horpeti
thx a lot 😊

Multiban ugyanugy van már minden mint egy off-line meccsen,annyi különbséggel hogy meccsenként annyiszor állithatsz formációt,stratégiát stb... ahányszor a meccs elején be lesz állitva a "hostolo" részérõl.Ez lehet 3-6-9.Ilyenkor mindig 1 perced van állitgatni.Illetve félidõkor 90 másodperc van erre,ha hosszabitás van meccs végén akkor is.
Stratégiák is ugyanugy mûködnek,de minden minden meccsen kipihent játékosok vannak persze.

horpeti
mondjuk ezt nem ide kellett volna írnom, hanem a mások totyikba, bocsi...

horpeti
Breki errõl nem láttam PES 4 könyvben, pedig most néztem végig (biztos énvok láma) :

A player settingsnél lehet cursort választani..

asszem 3 féle..

NO
Akkor egy 1-es
akkor vmi összeláncolt csávó
meg vmi 3...

ill. lehet több sorban is

Na most ez miért is jó?

tippem:

többen is irányíthatjuk... ha 2 1. cursort teszünk be.

Amikor az összeláncolódó csávókra mentem, akkor azt csinálta, h. beadtam 1 labdát is a gép a játékosommal bevágta a pipába 😛

Vagyis õ játszott vele, nem is gyengén 😄D de ebben nem volt sok élvezet, kuncsorogtam a labdáért 😛

Meg mintha lenne egy 3. fajta is..

Errõl nem tudsz mondani néhány szóval valamit?

Vagy lényegtelen eleme a játéknak? 😊

horpeti
Aha tökre igazad van! Én 1 csillagon kezdtem a játékot, és ott még volt idõm nyomni hogy na most pressure 😛

Amúgy most ML-t játszom, és ott még CCCCvel is fáradok - bár rotálással már egész jó - , ezért nem forszírozom nagyon a dolgokat, de gondolom neten full kipihent játékosokkal mész neki egy meccsnek.. Úgy meg persze más a helyzet.

Kösz Breki!

PESFAN
Na majd meglátom mennyi karácsonyi pénzt ad a cégem.
Ha zsíros lesz megveszem a game-t, mert nagyon nyomnám már multiban.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
én nem nagyon foglalkozom ezzel

multiban nincs idõ erre annyira és jobb szeretem nyomni legfeljebb ha kell támadóra állok

hagyom azon amin van amúgy counter legyen benne
horpeti
mondjuk látom be lehet állítani, h. miket nyomjon az autostrategyben... Akkor elvileg õ kitalálja, h. most melyik is lenne jó... ha használod, akkor gondolom ésszerûen csinálja.. ugye? 😊

horpeti
azt én még sose használtam, az milyen?

AI kitalálja, h. most védekezõnek, támadónak, letámadónak, szélattacknak, counterattacknak, stbnek kell legyek?? (attól függetlenül, v. azt szem elõtt tartva, h. én beállítom, h. a pressure az C, counter attack is C kategóriás? - ergo elvileg nagyon nem gyakorolják meccs közben)

Amúgy érdekes, és könnyebben dinamikusabb a játék ha így van... én spec. néha gombbal nyomom , h. pressure, ill. counter attack.. de autóval az AI találja ki, és nem is minõsül strat váltásnak? 😊)

Breki33
igen multiban van amelyik nálam is ilyen mivel ott eredeti roster van
Breki33
lehet választani

fél perc beállítani
én automatára rakom a stratégiát

sztem félidõnként van három, de nem szoktam csak egyszer kétszer használni

igen sztem pontszám és hetente sorolnak P
Breki33
akkor majd keress meg

kell a gyõzelem PP
[/url][/img]
horpeti
én nem látok semmit... 😊

horpeti
Oké, akkor ez a része világos, szimpatikus 😊

És a meccs közben lehet szépen változtatni taktikákat, v. 3at lehet csak?

pl. rúgok 1-2 gólt, akkor védekezésre állni, ill. fordított helyzetben támadóra... v. látom h. gebaszosan támad az ellen, és kontratámadásra átbökni a csapatot, stb...

ezekbõl összesen 3at lehet állítani?? (akármit, akár annyit, h. az attack az auto defense legyen pl. normal helyett, v. counter attackot felnyomni hogy maxon akarják játszani)

elmenthetök
meccs elött csak betöltöd
segítsetek lécci hogan tudok berakni az oldalra képeket
horpeti
Breki megkérdezhetem, hogy Onlineban egy default csapatot kell választani?
És annak mennyire változtathatod meg a csapat felállását, embereket? (meccs elején szöszöl az ember vele, v. elmenthetõk a változtatások??)
ill. meccs közben a stratégia váltások használhatók? (v. ha jól láttam vhol leírva csak 3* nyomható be pl. a manuális változtatás?)

Ha egy pár szóval leírnád, megköszönném!

Az online osztályok pontszámfüggõek, v. mi alapján kerül fel az ember?

Köszi!

p4rsze
nyomom már 2 osztályban vagyok
Breki33
gratulálok
Division 1,ünnepeljünk:

Utolsó 10 meccs,sírjunk...:

1-7 lol...,ez egy világégés.Teljesitményem jól mutatja hogy a visszavágón meg más felállással,odafigyelve 1-0 lett.Hát igy játszik egy Division 1-es?

Breki33
A mezek nem amiatt csúsznak el mert nem jól van berakva
Kicsit hülyxén csinálta meg a Ko nyamo
Breki33
képet?

sikerült multiznod?
hogy kell berakni képet mert akkor berakom mert nálam elvan csúszva
a chelsea meze
horpeti
Úgy látszik ellened bejött neki a pszichológia hadviselés + ritmus megzavarás 😊)

Hát nem tudom,nem tolja messzire,csak fut vele,én meg melette,de nem lehet megelõzni.Hiba lépek oldalra hogy ne is akadjak bele az emberbe,akkor se tudom sokszor beelõzni.

Breki33
az a labdatologatás vagy annál is gyorsabban?
Szép lehetett.
Vannak ilyenek,akin lehet érezni hogy összességbében nem olyan jó,de van valami amit viszont annyira jól csinál hogy ettõl brutál nehéz lesz ellene játszani.
A multkor volt egy gyerek,annak meg a teljesitménye valahogy nem volt szinkronba.Mezõnybe attól se lehetett szinte labdát szerezni,örökké le tudott fordulni,le tudott elõzni,stb...De a kapu elõtt,már bocsánat,de akkora béna volt hogy olyat ritkán látni.Ha csak a ziccerek felét belövi simá nyer,de ott már minden veszélybe volt a kapun kivül és környékén,csak maga a kapu nem.
Mondjuk néha egyes embereket nem értem,amikor a labdát vezetve fut olyan gyorsan mint a Bayern bármely játékosa labda nélkül.Na mindegy...

Breki33
Én most játszottam egy sráccal

És még senkit se vádoltam meg chateléssel de valami hihetetlen volt

öt meccset játszottunk abból 3-at mergnyert egyet pedig 11-esekkel.

Én játszottam már a második ellen de ilyet nem láttam.
Ha csak hozzáértem már szabaddal jött.

Van egy cselem nagyok ellen is sokszor be szokott jönni itt egyszerûen nem tudtam cselezni bármit csináltam mindig elvette a labdák ha közel került egyszerûen nem tudtam elmenni melette.

Pedig csak egy 700 pontos volt és nemis játszott olyan jól de egyszerûen egy az egyben nem lehetett melette elvinni a labdát.

Egyszerûen azért játszottam vele újra mert mondom ilyen nincs.

Egyik meccset úgy nyerte, hogy a 90 percben elindul a jobboldalon utolértem szerelni akartam, majdnem elesett elkezdtett bukdácsolni azt hittem már semmi esélye erre begurította.

Középkezdés után rögtön lefújta.........

Breki33
nem tudom én nem csináltam újabbat, ha cserélõdött nem az enyém

az a hülye Energi kever
Johnny23
Breki!
Az uj "patch update"-be a te füveid vannak?

mer 1-2 stadba olyan sötétnek tûnik nekem ill. tul sok a zöld szin 1-2 helyen....pl. nekem belyön a kissé kopottas/fakóbb szinû gyep is!

szoval,ha nem akkor felteszem a te fûupdatejeidet!<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na holnap már Division 1-es leszek multiban,de minek...Csak nagyobb égés lesz igy kikapni egy alacsonyabb osztályútól.
Túl hamar eljött ez,valahogy rosszul mérték fel szerintem ki mennyi meccset fog játszani egy bizonyos idõ alatt.Már igy is hemzsegnek a Div 1-2-es emberek,és még alig jelent meg a játék.
Meg magamon érzem hogy a játéktudás még nem éri el a "legmagasabb szintet".Ma egy "amatõr" ellen 1-2,másik Div 2-es,sima 0-3...Végül meg Div 1-es ellen nyertem 4-1-re.Szóval nagy az összevisszaság,és az osztályok nemigen tükrözik az erõviszonyokat.

Köszi.