PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
(tesóm rendelte meg nekem)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Szerintem is fölös ezzel babrálni,nem ezen fog múlni a mérkõzés 😊)
csak én szeretem a formation A és Bt használni (védekezõ, támadó), bár ez a quick settingssel is megoldható valamelyest, csak az mégse annyira testreszabott...
De ha ezt az semi-auto strategynél fel kell adnom, de ehelyett kapok automatikus stratégiaváltásokat, akkor szerintem megéri.. 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jól értelmeztem?
Stratégiák is ugyanugy mûködnek,de minden minden meccsen kipihent játékosok vannak persze.
A player settingsnél lehet cursort választani..
asszem 3 féle..
NO
Akkor egy 1-es
akkor vmi összeláncolt csávó
meg vmi 3...
ill. lehet több sorban is
Na most ez miért is jó?
tippem:
többen is irányíthatjuk... ha 2 1. cursort teszünk be.
Amikor az összeláncolódó csávókra mentem, akkor azt csinálta, h. beadtam 1 labdát is a gép a játékosommal bevágta a pipába 😛
Vagyis õ játszott vele, nem is gyengén 😄D de ebben nem volt sok élvezet, kuncsorogtam a labdáért 😛
Meg mintha lenne egy 3. fajta is..
Errõl nem tudsz mondani néhány szóval valamit?
Vagy lényegtelen eleme a játéknak? 😊
Amúgy most ML-t játszom, és ott még CCCCvel is fáradok - bár rotálással már egész jó - , ezért nem forszírozom nagyon a dolgokat, de gondolom neten full kipihent játékosokkal mész neki egy meccsnek.. Úgy meg persze más a helyzet.
Kösz Breki!
Ha zsíros lesz megveszem a game-t, mert nagyon nyomnám már multiban.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
multiban nincs idõ erre annyira és jobb szeretem nyomni legfeljebb ha kell támadóra állok
hagyom azon amin van amúgy counter legyen benne
AI kitalálja, h. most védekezõnek, támadónak, letámadónak, szélattacknak, counterattacknak, stbnek kell legyek?? (attól függetlenül, v. azt szem elõtt tartva, h. én beállítom, h. a pressure az C, counter attack is C kategóriás? - ergo elvileg nagyon nem gyakorolják meccs közben)
Amúgy érdekes, és könnyebben dinamikusabb a játék ha így van... én spec. néha gombbal nyomom , h. pressure, ill. counter attack.. de autóval az AI találja ki, és nem is minõsül strat váltásnak? 😊)
fél perc beállítani
én automatára rakom a stratégiát
sztem félidõnként van három, de nem szoktam csak egyszer kétszer használni
igen sztem pontszám és hetente sorolnak P
És a meccs közben lehet szépen változtatni taktikákat, v. 3at lehet csak?
pl. rúgok 1-2 gólt, akkor védekezésre állni, ill. fordított helyzetben támadóra... v. látom h. gebaszosan támad az ellen, és kontratámadásra átbökni a csapatot, stb...
ezekbõl összesen 3at lehet állítani?? (akármit, akár annyit, h. az attack az auto defense legyen pl. normal helyett, v. counter attackot felnyomni hogy maxon akarják játszani)
meccs elött csak betöltöd
És annak mennyire változtathatod meg a csapat felállását, embereket? (meccs elején szöszöl az ember vele, v. elmenthetõk a változtatások??)
ill. meccs közben a stratégia váltások használhatók? (v. ha jól láttam vhol leírva csak 3* nyomható be pl. a manuális változtatás?)
Ha egy pár szóval leírnád, megköszönném!
Az online osztályok pontszámfüggõek, v. mi alapján kerül fel az ember?
Köszi!
nyomom már 2 osztályban vagyok
Utolsó 10 meccs,sírjunk...:
1-7 lol...,ez egy világégés.Teljesitményem jól mutatja hogy a visszavágón meg más felállással,odafigyelve 1-0 lett.Hát igy játszik egy Division 1-es?
Kicsit hülyxén csinálta meg a Ko nyamo
a chelsea meze
Vannak ilyenek,akin lehet érezni hogy összességbében nem olyan jó,de van valami amit viszont annyira jól csinál hogy ettõl brutál nehéz lesz ellene játszani.
A multkor volt egy gyerek,annak meg a teljesitménye valahogy nem volt szinkronba.Mezõnybe attól se lehetett szinte labdát szerezni,örökké le tudott fordulni,le tudott elõzni,stb...De a kapu elõtt,már bocsánat,de akkora béna volt hogy olyat ritkán látni.Ha csak a ziccerek felét belövi simá nyer,de ott már minden veszélybe volt a kapun kivül és környékén,csak maga a kapu nem.
Mondjuk néha egyes embereket nem értem,amikor a labdát vezetve fut olyan gyorsan mint a Bayern bármely játékosa labda nélkül.Na mindegy...
És még senkit se vádoltam meg chateléssel de valami hihetetlen volt
öt meccset játszottunk abból 3-at mergnyert egyet pedig 11-esekkel.
Én játszottam már a második ellen de ilyet nem láttam.
Ha csak hozzáértem már szabaddal jött.
Van egy cselem nagyok ellen is sokszor be szokott jönni itt egyszerûen nem tudtam cselezni bármit csináltam mindig elvette a labdák ha közel került egyszerûen nem tudtam elmenni melette.
Pedig csak egy 700 pontos volt és nemis játszott olyan jól de egyszerûen egy az egyben nem lehetett melette elvinni a labdát.
Egyszerûen azért játszottam vele újra mert mondom ilyen nincs.
Egyik meccset úgy nyerte, hogy a 90 percben elindul a jobboldalon utolértem szerelni akartam, majdnem elesett elkezdtett bukdácsolni azt hittem már semmi esélye erre begurította.
Középkezdés után rögtön lefújta.........
Az uj "patch update"-be a te füveid vannak?
mer 1-2 stadba olyan sötétnek tûnik nekem ill. tul sok a zöld szin 1-2 helyen....pl. nekem belyön a kissé kopottas/fakóbb szinû gyep is!
szoval,ha nem akkor felteszem a te fûupdatejeidet!<#whatever>#whatever>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Túl hamar eljött ez,valahogy rosszul mérték fel szerintem ki mennyi meccset fog játszani egy bizonyos idõ alatt.Már igy is hemzsegnek a Div 1-2-es emberek,és még alig jelent meg a játék.
Meg magamon érzem hogy a játéktudás még nem éri el a "legmagasabb szintet".Ma egy "amatõr" ellen 1-2,másik Div 2-es,sima 0-3...Végül meg Div 1-es ellen nyertem 4-1-re.Szóval nagy az összevisszaság,és az osztályok nemigen tükrözik az erõviszonyokat.