PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
hmm,miért csak ilyen csapatok hogy: Braitsilava, Shakthar,CSKA Moscow vannak updatelve ?? PP

-1ébként a mezeket illetõen nekem,iszonyat tetszett az eredeti "Konamis" MILAN mezben,hogy bele volt irva az "AC MILAN" a gallér háttuljába (ahogy erdetiben is)...ezt ugy hiányolom a Patchból 😊)......szó van arrol ,hogy 1uj kitserver lesz ,amiben meglesz oldva az összes mez!!!! remélem ez is PP

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
ma meg még nem játszottem mert ez a hülye energia felidegesít a baromságaival

if you see more better in some adboard appears two consecutive time the simbol of sponsor and is not so in the real adboards...(the graphic quality is good, is the structure that not correct)
Try to watch also the HOUSE stadium you can see than BIRRA MORETTI is cuted from other adboards...

grrrrrrrrrrrr
Breki33
én tegnap játszottam egy elsõ meccsessel na mondom ez könnyû lesz
végig támadtam erre egy beadása volt gol na mondom ez nem lehet

visszavágón beindultam eddigi legnagyobb különbséggel nyertem félidõben már négy null volt ide

Aztán játszottunk még egyet akkor válogatottakkal azt kihúzta 11-esekre majd azzal nyert

na mondom ennyi elég mára
Most játszottam egy magyar játékossal.
Elején 3-4 ziccerem van,kimarad.Utánna valamit állitott,és villámgyorsan bevágott kettõt.Félidõben átálltam 3 csatárra,na innetõl kezdve a kapum környékét nem látta,de csak egy gólt tudtam begyötörni,meg pár helyzet,illetve egy kapufa ami után odapattan az emberemhez aki az üres kapuval állt szembe,erre hiába nyomom le a lövést,elkezd futni a kapu felé,erre fél méterre a kaputól a kapus rávetõdött a labdára...
Ezek után beirta következõ üzenetet "na mi van nagymester?", aztán persze visszavágó nélkül távozott...
Most erre mit mondjak?Chat-be azért gratuláltam neki,meg beirtam hogy nem vagyok nagymester...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
nemtudom én még nem raktam fel
Terminátor14
Leszedtem, feltettem, semmi változást nem látok 😞
Zanetti(lehet nem õ..) hajának eleje (a felállított rész😄) és a többi része nem éppen egyszínûek, a mezek még mindíg el vannak csúszva..

CSAK a Fradi

Breki33
B]========================
= Superpatch Update 0.1
========================[/b]

PaulDiddy fix all Faces 99,85 %
- fix the streched Kits Problem (Only CSKA Keeper are unable to fix, i miss a Template Kits for the Keeper Kits)
- fix the missing Players in Master League (Makaay, Y.P.Lee ...)
- Update many Kits (not all Kits are use shared Palette, wait until the Kitserver KDB come out for the Patch)
- Update some Numbers (Premiership, Fenerbahce ...)
- Update some Turfs, Stadiums
- Update 2D Minikits
- Update Referee Kits (No green Card) 😄
- Update Flags ( Thun, Braitsilava, Shakthar,Moscow,Rapid)
- Change Names (Shakthar, CSKA)
- Update some Facescolor Problem for some Players)
- Fix Database (CSKA Moscow)
- New Transfers ( Roy Keane -->Celtic, Amoah(Vitesse-->Dortmund) Dos Santos -->Bayern Munich .... (this Transfers are doesn´twork Online, because we are untouched the Online Database for Superpatch 1.0 )

This Update use the Same Online Database as the Default Superpatch. So its better to use for all People who have installed the Superpatch 1.0. If only some People
use this Update, they Connections are lost and it´s very confused. So only
Amoah(Dortmund) Roy Keane(Celtic) und Dos Santos(Bayern) are missing.

We are update the Optionsfile as quick as possible with all new Transfers for Winter and try also update the Online Database

Note: If this Update work 99% we are upload the complete 0_text.afs again
On 3 different Filefront Server

================
Install:
===============

Step 1: Save your old Superpatch Optionsfile, if you have edit by yourself

Step 2: Start the Superpatch Patch.exe!!!

Step 3: Start the "Superpatch Update 0.1.dkz"
by douple click on it, be sure you have install
DKZ Studio 0.90 and of course the Superpatch 1.0 😊

unmark the Files do you not have installed

Example: If you only installed only the english Version

Unmark:
f_text.afs
g_text.afs
i_text.afs
s_text.afs

If you have installed a 2nd Language mark also this File

Go to Patch ---> Apply Patch in Folder
and choise your /dat Folder of the Game:

Default is: C:/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 5/dat

Wait until all files import and start the Game

Download Link: (Please make Mirrors)

http://rapidshare.de/files/9332940/Superpatch_Update_0.1.exe.html

mirror 1:
http://rapidshare.de/files/9332940/Superpatch_Update_0.1.exe.html[/quote]
mirror 2:
http://www.kimitheiceman.cybton.com/Superpatch_Update_0.1.exe
mirror 3:
http://rapidshare.de/files/9332940/Superpatch_Update_0.1.exe.html
mirror 4:
http://www.badongo.com/file.php?file=G:--Downloads--Superpatch_Update_0.1.exe__2005-12-17_Superpatch_Update_0.1.exe&s=
Breki33
I want to know if the fixxes, are coordinate by Proevolution.com forum, or is only by the not italians members of the team, because FORZAROMA, tell us that FRENKIE with previous fixes has realesed an not official fix of stadiums that change all his JOB (their originals stadiums)!!! I want to know if you are a TEAM or if eachone of member ot the "TEAM", go himselves for his way...

PS:excuse me for my bad english...

kiakasztó ez az ember
Breki33
Ez nem normális

ENERGIA

Boot Cleaner

Originally Posted by zeus78
@ENERGIA
The update is official, we collect the bugs in Proevolution.com forum (superpatch thread with password protect).

what time? i think about 15 to 16

however also in stadiums fix by Frenkie, there are many BUGS as for example, san siro with KONAMI signs on towers, and rotating adboards structures not corrected, for example in the Proevolutionline.com stadium (Birra Moretti) and in delle Alpi (Birra Moretti), my personal opinion is that the previous turfs of forzaroma in delle Alpi, Olimpico and others stadiums was better than Frenkies fixes...
tobias88
Én is kérdeztem már de nem válaszolnak: HOGY LEHET KIVENNI A MEGVETT JÁTÉKOSOKAT(pl:MARADONA), HOGY ML-BEN NE LEGYENEK BENNE?
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy kupát akarok játszani és nem egy hanem több csapatot választottam ki akiket irányítani akarok. Eddig minden rendben is volna. De ha a meccsre kerül a sor és két általam kiválasztott csapattal kell játszanom a mezválasztás után nem tudom kiválasztani, hogy melyiket akarom irányítani az aktuális meccsen. A PES4-nél a mezválasztást követõen a player settings-be ez megoldható volt, de a PES5-be nem. Ha valaki tud erre megoldást akkor kérem segítsen. Elõre is köszi!

Johnny23
"NEWS:
Today we release an update for all user, which have already the patch. we will also upload the hole patch again which indludes the fixes on filefront" by Zeus

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sziasztok!
Valaki belinkelne nekem egy normális Real mezt?Mert eddig csak master lige-ben volt elcsúszva,de mostmár normál meccsnél is.Vagy tudtok esetleg valami más megoldást?
Köszi!
van arra megoldás,hogy az ML-ben ne jelenjenek meg a klasszik játékosok,pl Maradona-t leigazolja a Madrid meg ilyenek,elég mókás,de azér jobb lenne mai játékosokkal nyomni...

báttyó02
akkor csak ugytudsz játszani neten ha van egy eredeti játékhoz adott kódod..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nem
báttyó02
eredeti a játékod?

Már oké minden!
Az a kérdésem lenne hogy!
Hogy lehet a pes5-tel neten keresztül játszani?
gabber_saviola
de én tudom ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
magad se tudod

gabber_saviola
mé ne...mé nem? <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
mé fika?

gabber_saviola
fikahungari?

Shevchenko
Valaki tudna nekem belinkelni SeriaA-s mezeket.Köszi

FORZA MILAN!!!

báttyó02
probáld meg azt hogy a dokumentumok/konami/pes5/save mapából a folder1-bõl kitörölsz pár fájlt

vagy nem törlöd ki azokat,hanem cisnálsz egy folder2mappát is,és kivágod õket oda

gabber_saviola
én válaszolnék neked, de én a saját peccsemet használom 😊

báttyó02
de hol lép ki?

megértem hogy sokan ezzel jönnek én ismerem Brekit csak segitséget kérek mert a javito patchel is kilép és nem értem miért erre kérek választ csak!
gabber_saviola
ha másképp nem megy akkor angol szótár rulez
talpra kell állni, és nem a Brekit piszkálni ^^ (rímelek)

De ez mind angol leirhatnátok nem tart sokbol!
gabber_saviola
fel a http://www.soccergaming.tv/, és lehet panaszkodni

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy felraktam a superpatchet mindent úgy csináltam ahogy le volt irva a plussz kifagyás gátlo dolgot is leszedtem de nem igy is kilép és nem értem miért!
segitsetek mi lehet a baj vagy hogy kell ezt megcsinálni hogy jolegyen?
gabber_saviola
értem , megnézem és köfi

az origi exe-t nem lehet hex editorral szerkeszteni, hogy mûködjön?

Breki33
meg kell venni

az eredetire? de akkor nem megy a játék

Breki33
ki kéne cserélni
milyen exe? mit kell vele csinálni?

Breki33
ugyanaz ami a superpatchban van csak másik alpha

tök egyszerû egyik fele fehér másik fekete
gabber_saviola
Breki, ez a gyep baromi jó, kilinkeled a Stade Louis Day Fine-t?

Breki33
Stade Louis Day Fine

Stade Louis Day Rain

Stade Louis Night Fine

Breki33
exe.........
Sziasztok!

Beraktam a fix options filet de még mindig nem Togo, Angola stb. van a válogatott csapatoknál. Valaki tud megoldást?
Elõre is köszi!

Breki33
amit kaptál a hivatalos oldalon
Sziasztok!Biztos elhangzott már e kérdés, de mit írjak be passwordnek, hogy tudjak online játszani?
Elõre is kösz!
Breki33
de egy nem lehet játszani állandóan megszakad a ritmus
Taktikus idõhúzás,csak mégse megy az idõ...
Akkor inkább psichológiai hadviselés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
na ilyen emberrel még nem játszottam

kihy kiválasztom a juve-t erre kiválasztja a franciákat

Aztán mikor szolok neki elkezd nagy nehezen nyomogatni válogatottakat

Ausztria lesz belõle
Akkor áll vagy 3 percig a mezzválasztásnál mintha nem lenne egyértelmû

Mikor nagy nehezen elkezdõdik végig támadom egy helyzete van azt belövi.

De amit utánna csinál.

Szabályosan széttördelte a játékot, minden szabadrúgásnál bedobásnál cserénél nem rúgja el hanem megvárta mig az automata végezze el

így egy perc játék majd annyi szünet...........

Ilyen bunkót
Breki33
jobb klikk
gabber_saviola
Palermosba nincs, Breki?