PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
labdák is vannak
Láttam, hogy van 5ös, letöltöttem, meg letöltöm a 60 megás updatet is, ez mit is updatel? Mezeket?
Köszi!
Majd otthon kipróbálom 😊
Egyébként kérdés: ha rosszabb az idõjárás, ez kihat a játékmenetre is? (lassabb játékosok, csúszások stb..) Én nem nagyon tapasztaltam, ezért kérdezem (igaz nem is sokat nyomtam vele).
Gondolom amit ír az elején, h. hõfok, páratartalom, meg vmi, az is kihat a staminára, meg a játékmenetre, ezen felül az idõjárás csak vizualitás?
Mondjuk már nem tudom, hogy mit beszélek, na mind1, ez nem ide...
CSAK a Fradi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FORZA MILAN!!!
CSAK a Fradi
a vidikártyánál a vonalsimítás és a anizotróp beállítások-at mire célszerû rakni optimális minõséghez?????
FORZA MILAN!!!
de mondom, hogy nem az onlinehoz van
ezt valaki kitalálta és terjeszti
de hülyeség
kilinkeltem korábban nodvd-t az simán jó
Mindenesetre ugy tünik,az általam mindig is játszott 4-4-2 amivel még valahogy talpon vagyok,amikor elkezdek a különbözõ nyakatekert felállásokkal variálni,amiket másoktól nézek el,akkor jönnek az összeomlások...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nedveddel futok kitábad a védõvel lepasszolom balra Nedved belefut a védõbe úgy hogy a gép irányítja erre szabad neki
egynás után 5 vereség, majd 1 döntetlen
szerencsére már jobban megy, talán készül a legjobb sorozatom 😄 (eddig egymás után 4 gyõzelem a legtöbb)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
3 meccsen nyert az ellenfél egy nullra
most az utolsónál két 11-eset kapott
másodikat olyanért hogy kivül álltam a 16-os vonalon err kifutva elesik bennem
és ilyennekkel nyer
találnak egy gólt elkezdik az idõt húzni
visszavágó meg nuku
az alsõ meg itt barnásnak hat játékban pedig abszulút nem az
de a sexi az más :-)
célszerû felrakni az eredeti rostert
illetve amit kilinkeltem anno pesfan rostert