PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a gamepadon megnyomva a 10-es gombot (nálam) arra bejövõ menüben
a legutóbb játszott 10 meccs
a legutóbb játszott 10 meccs
uccsó két momndattal full egyetértek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
figyu emberek
fh-val az van,h nemnagyon lesznek PEs kiegészitök ameddig nincs uj oldal,amiben külön lesz PEs részleg
HEP majd lesz csak nemtom mikor...
ujoldalrol pedig egy darab infom nincs,ez a szomoru
fh-val az van,h nemnagyon lesznek PEs kiegészitök ameddig nincs uj oldal,amiben külön lesz PEs részleg
HEP majd lesz csak nemtom mikor...
ujoldalrol pedig egy darab infom nincs,ez a szomoru
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Nové trávníky pro PES 5 by Sanny - den tøetí.
Dal¹í velmi zajímavé trávníky pro ná¹ oblíbený PES 5
Jejich vlastností by mìl být realistiètìj¹í a pøirozenìj¹í vzhled.
Pokraèujeme u dal¹ích slavných stadionù :
Delle Alpi
Olimpico Roma
Stamford Bridge
Pakc Princes
Ez jó PPPPPPP
Pakc Princess :-)
klikk
Dal¹í velmi zajímavé trávníky pro ná¹ oblíbený PES 5
Jejich vlastností by mìl být realistiètìj¹í a pøirozenìj¹í vzhled.
Pokraèujeme u dal¹ích slavných stadionù :
Delle Alpi
Olimpico Roma
Stamford Bridge
Pakc Princes
Ez jó PPPPPPP
Pakc Princess :-)
klikk
azért biztos nem szar csak van akit nem érdekel
de ezért már megkaptam a magamét azoktól akik szerint a megyeri útón jobb a szurkolás mint pl a Highbury-ben P
Én most igazából a fórumról beszéltem
Oldalról már elmondtam a véleményem
de ezért már megkaptam a magamét azoktól akik szerint a megyeri útón jobb a szurkolás mint pl a Highbury-ben P
Én most igazából a fórumról beszéltem
Oldalról már elmondtam a véleményem
temeg benyalogatsz egykét embernek :}
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A fifahungary nagyon de nagyon szar lett.itt van 1 csomó kiegészitõ a Pes5-höz és nem képesek felrakni legalább 1 linket sem, mert van nagyon sok ember aki nem ismeri ezt a fórumot.CSak a fifa megy.És állandóan igérgetnek , hogy majd lessz meg minden.a HEP-sorozat meg 1 szar nemtom mért vannak vele annyira eltelve.
Tök igaz, én sem azér játszom, h az elsõ legyek....nem csak azér, mer valszeg nem nagyon sikerülne 😄, hanem azér is, mer akkor nekem mintegy kötelességem lenne megverni majdnem mindenkit...az meg nem kell. Ja, és a múltkor, amikor Amateur voltam, egy div 3/a-s beítam, hogy jó meccs, és hogy nem lehet tudni a rank alapján, hogy ki jó és ki nem...
sokadik
ha nekem szól
még division 2-es vagyok bár lehet a pontszám már megvan
Ahhoz hogy az elsõ 40-ben legyek sokkal jobb stat kéne és annyi meccset nyerni amit eddig összesen sem játszottam.
Nekem nem ez a célom.
Így legalább jönnek az elsõk azt hiszik, hogy könnyû dolguk lesz PP
ha nekem szól
még division 2-es vagyok bár lehet a pontszám már megvan
Ahhoz hogy az elsõ 40-ben legyek sokkal jobb stat kéne és annyi meccset nyerni amit eddig összesen sem játszottam.
Nekem nem ez a célom.
Így legalább jönnek az elsõk azt hiszik, hogy könnyû dolguk lesz PP
"hogy az átlagomat lerontsa"
átlagos
figyi egy valaki aki 3 rankon azért játszik, hogy pontokat gyûjtsön
elsõ meccsen kikötötte, hogy legyen hosszabítás, tehát gyõzni akar
elsõnél kiválasztottam a Juve-t jó gyorsan erre kiválasztja a brazilokat
leis nyomta
mostmár énis lenyomom mert régebben volt olyan lüke akinél hiába vártam a Juve-n a kijelöléssel odaugrott és kijelölte.
Szval mikor megkérdezem miért a válasz az, hogy õ mindig azzal szokott játszani, legyen.
Igyekeztem jó eredményt elérni voltak is helyzeteim de kétségtelen többet támadott.
Na kérdem legyen-e visszavágó erre ok.
Persze az olaszokat választottam. Ha nem lenne jó a kapcsolat nem mondott volna igent hisz neki az az érdeke, hogy nyerjen és dobogós maradjon. Laggal elég nehéz.
A kapcsolat nálam tökéletes volt õse panaszkodott pedig ezek szoktak mindenre.
Másodikban az elsõ félidõben lõttem neki egyet aztán a másodikban volt több helyzetem volt mikor a gólvonalról kellett mentenie.
Sztem látta, hogy itt nem könnyû a helyzete és meg kell szenvednie a pontért
két meccsen nem tudott egyetlenegy gólt sem rúgni.
Én ha jobbnak érzem magam hótziher, hogy akarok visszavágót.
átlagos
figyi egy valaki aki 3 rankon azért játszik, hogy pontokat gyûjtsön
elsõ meccsen kikötötte, hogy legyen hosszabítás, tehát gyõzni akar
elsõnél kiválasztottam a Juve-t jó gyorsan erre kiválasztja a brazilokat
leis nyomta
mostmár énis lenyomom mert régebben volt olyan lüke akinél hiába vártam a Juve-n a kijelöléssel odaugrott és kijelölte.
Szval mikor megkérdezem miért a válasz az, hogy õ mindig azzal szokott játszani, legyen.
Igyekeztem jó eredményt elérni voltak is helyzeteim de kétségtelen többet támadott.
Na kérdem legyen-e visszavágó erre ok.
Persze az olaszokat választottam. Ha nem lenne jó a kapcsolat nem mondott volna igent hisz neki az az érdeke, hogy nyerjen és dobogós maradjon. Laggal elég nehéz.
A kapcsolat nálam tökéletes volt õse panaszkodott pedig ezek szoktak mindenre.
Másodikban az elsõ félidõben lõttem neki egyet aztán a másodikban volt több helyzetem volt mikor a gólvonalról kellett mentenie.
Sztem látta, hogy itt nem könnyû a helyzete és meg kell szenvednie a pontért
két meccsen nem tudott egyetlenegy gólt sem rúgni.
Én ha jobbnak érzem magam hótziher, hogy akarok visszavágót.
Ki az átlagos? A másik meg hogy sztem azér nem nagyon akart akart visszavágót, mer már 2õt játszottatok..vagy nem? És lehe, h rossz vol a kapcsolat a zöld nyilak ellenére is, nekem is pont most volt egy gyerek, zöld nyilas kapcsolatú (elvileg tehát nagyon jó..) de a második félidõre elkezdett laggolni...
Igen de ne legyetek már ilyen átlagosak tiis.
Én átlagom se a legjobb a sok tesztmeccs megszakadás meg persze az ilyen tegnapiak miatt, de inkább ilyeneket játszom mint ilyxen ötperceseket gyengék ellen.
És büszke vagyok arra hogy már a másodikkal és a harmadikkal is játszottam.
És a harmadik miután megvertem nem nagyon akart visszavágót.
Az elsõ háromból már csak az elsõ hiányzik.
Én átlagom se a legjobb a sok tesztmeccs megszakadás meg persze az ilyen tegnapiak miatt, de inkább ilyeneket játszom mint ilyxen ötperceseket gyengék ellen.
És büszke vagyok arra hogy már a másodikkal és a harmadikkal is játszottam.
És a harmadik miután megvertem nem nagyon akart visszavágót.
Az elsõ háromból már csak az elsõ hiányzik.
Lehet 2 névvel regisztrálni mert az öcsém is szeretne játszani,de nemszeretém pl,hogy az átlagomat lerontsa.Ma megyek megvenni.
FORZA MILAN!!!
Mai nap termése:
Az utolsó 8 meccs volt mai.Kiakaszthatnék egy táblát hogy "statisztika javitás itt".Aki jön nyer.Mindegy hogy miféle.A 0-4 egy olyan játékos ellen volt akinek on-line ez volt az elsõ meccse.Biztos örült hogy elsõ mecce ilyen szépen sikerült egy Divizio 1-es ellen...
Ezen már nincs mit magyarázni,én ezzel a játékkal nem tudok játszani.Nem tudom a Pes 4-ben is ilyen nyomorék voltam-e csak az számszerüleg nem látszott ennyire?Nem ugy emlékszem.Én már mindent próbáltam az egy csatártól a 3-ig.Régen legalább védekezni tudtam,de ma már azt se.
Hát én nem tudom,kiöregedtem én ebbõl a 26 évemmel,jobbat már nem tudok elképzelni egyszerüen...<#idiota>#idiota>
Az utolsó 8 meccs volt mai.Kiakaszthatnék egy táblát hogy "statisztika javitás itt".Aki jön nyer.Mindegy hogy miféle.A 0-4 egy olyan játékos ellen volt akinek on-line ez volt az elsõ meccse.Biztos örült hogy elsõ mecce ilyen szépen sikerült egy Divizio 1-es ellen...
Ezen már nincs mit magyarázni,én ezzel a játékkal nem tudok játszani.Nem tudom a Pes 4-ben is ilyen nyomorék voltam-e csak az számszerüleg nem látszott ennyire?Nem ugy emlékszem.Én már mindent próbáltam az egy csatártól a 3-ig.Régen legalább védekezni tudtam,de ma már azt se.
Hát én nem tudom,kiöregedtem én ebbõl a 26 évemmel,jobbat már nem tudok elképzelni egyszerüen...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://rapidshare.de/files/8411840/kitserver-506.zip.html
http://rapidshare.de/files/9850000/Bona_s_KDB_1.3.rar.html
This Kitsserver KDB contains all
- Nationalteams
- Premier League
- Bundesliga
- Ligue 1
- Serie A
- Clubteams Rest of the World
- 98 % of Original Numbers/Fonts
- Shared Palette Kits
Primera Divison and Eredivisie coming soon...
Install:
- Delete all Folder in our old KDB Folder save only
the Folders 07416 till 8156 (Eredivisie and Primera Divisie Teams)
- Copy the new Folder inside your old KDB Folder
- if you have never use Kitserver by Juce before install them and read the Instruction inside
na asszem ma már nem játszok többet ennél nagyobb eredmény úgyis csak két ember ellen érhetnék el P
Norek az egyik legnagyobb arckészitõ és olyan oldalt csinálnak amit itthon csak szeretnék
De van saját oldala is
http://www.norek.facemaster.prv.pl/
http://rapidshare.de/files/9811746/MiniBarcaPack.rar.html
De van saját oldala is
http://www.norek.facemaster.prv.pl/
http://rapidshare.de/files/9811746/MiniBarcaPack.rar.html
PES ARCOK RENDSZEREZVE-nincs benne már néztem. hehe 😛
bocs, de ki az a Norek? és mi az oldala címe?? (bocs a tudatlanságomér, de azér a legtöbb oldalt ismerem pl. socceraccess vagy ajay oldalát is látogattam régebben)
A polevo-s arc a linkje megtalálható Norek oldalán talán illetve a soccergamingon polevos forumban pár oldalt visszanézve
nem árulom el hányadik a srác az onlinosok majd megnézik csak annyit, hogy eddig 760 meccset nyert :-)))))
Elsõnél még dumált, hogy csak védekezek a másodikban többet is lõhettem volna
Elsõnél még dumált, hogy csak védekezek a másodikban többet is lõhettem volna
Breki, az FH-n benyomtál egy képet, amin Ronaldinho meg Deco arcai vannak. Vmi FC Barcelona 2 starts pack...azok honnan vannak meg? Adnál egy linket? Ronnie arca nagyon tetszik!
Sziasztok!
Lenne 1 nagy kérésem!
VAlaki tudna linkelni nekem 1 Giggs arcot mert elcsesztem a játékban.Elõre is kössz!
Lenne 1 nagy kérésem!
VAlaki tudna linkelni nekem 1 Giggs arcot mert elcsesztem a játékban.Elõre is kössz!
Természetes, hogy megvert, hiszen az Interrel volt...😄D
Amúgy nekem az alant belinkelt javítás linkeje nem funkcionál 😞
Amúgy nekem az alant belinkelt javítás linkeje nem funkcionál 😞
CSAK a Fradi
Hihetetlen
most játszottam egy sráccal 8 meccset és nem tudtam megverni
végigtámadtam szinta az összes meccset de vagy kapufa vagy mellé fölé vagy
a kapusa védett olyanokat
most játszottam egy sráccal 8 meccset és nem tudtam megverni
végigtámadtam szinta az összes meccset de vagy kapufa vagy mellé fölé vagy
a kapusa védett olyanokat