PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0-1 és 0-2
Playmaker - 78%-os!! hihetetlen :S
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
amuyg még nicnsen pes5höz kódom,de pes4be szinte mindig Arsenallal nyomultam multiba miután Reallal nemment avédelem miatt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de ez igazibol is igyvan,a védelem az bizony rettenet gyenge
a belsõ két védõvel is ezvan,oylan simán kilehet ugratni közöttük az ellenfél csatárát hogy nemigaz....és mikor lemaradsz egy védõvel mondjuk sevcsenkorol akkor azmár régen rossz
Ahan... hát én eddig csak gép ellen nyomtam, haverom azt mondta, hogy iszonyat brutál a védelme, de lehet csak azért mondta, mert 3*os volt csak a gém, és a supercancellal szépen meg tudtam elõzni támadókat, és olyan szervezettnek tûnt 😊
Amúgy tényleg ijesztõ, ha elõreszalad 2 szélsõ védõ 16osig, és onnan lesz egy kontra 😊)))))
Eddig túlzottan nem érdekelt.
Ez egy felállás változtatással megoldható nem?? (Pl. alkalmazom Juve felállását, amit úgyse, csak elméletben...)
Vagy te a játékosállományra mondtad?
Nedved szabad
Trezegol 😊
Guily bomba
bocsi a fûért, reklámtábláért stb... csak egy meccs miatt visszaraktam az eredeti fájlokat
Ilyen szar vagy mi? Folyton csak Juvét, Milánt, Chelseat látok a képeiteken..
Amúgy hozzányúltatok az alapfelállásokhoz? Van egy kitervelt általános érvényû felállásotok, amit kitapasztaltatok? 😊
én két meccset játszottam mindegyik döntetlen
és megint a 11-esek
de az 50%-ért én nem kezdem újra
hát amikor szobára mész ot látod a név elõtt van általában
ti nem olvassátok a kézikönyvet?
FORZA MILAN!!!
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
FORZA MILAN!!!
nem vaok délután mert focizni meek fehérvárra
De jelentkezhetsz a jegi07.cjb.hu oldalon.
Az arsenalos gyerek helyett,tehát az arsenal is szabad.
A forumba reggelni kell és utánna tudsz csaek irni miután a kapott emailal aktiváltad
a többit megbeszéljük.
FORZA MILAN!!!
nálam is elõfordult, de nem soxor kb 10 mecsbõl egy kettõ
De akkorsem nagyon a 4-eshez képest még azis simán játszható
Lehet vmi gond van a kapcsolatoddal.
Nézed, hogy akivel játszol zöldek illetve sárgák legyenek?