PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
egy nap alatt?
huh, ma nagyon nem ment a játék

kb nyomtam 20 meccset, abból kb 5 gyõzelem

de mindig reménykedtem, hogy a köv.-t úgyis nyerem, aztán megint vereség és megint... 😄 na mind1, nem sikerült elérnem az 50%-ot, sõt lementem 43-ra, ez van

viszont most átváltottam gamepadra, már majdnem olyan jó vagyok (ill. olyan rossz 😄 ) mint billentyûzettel

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

jbal

Breki33
Ez más játéknál is lehet.

Asszem fifaban párszor megfogalmaztál az ellenem való multi után hasonlókat
Breki33
ez esti nem?
Elõbb játszottam bajnokit.
0-2-rõl 2-2,aztán 2-3-ról 4-3.Utolsó elõtti percben fejessel kiegyenlit,90+ -ban 16-os sarkánál,kapunak háttal megbotlik az emberemben, 11-es,4-5...

Lefujás után gépnek adtam egy resetet ugy erõbõl,a mellettem lévõ forgószéket meg beküldtem a lemezes polcba ezzel kisebb hangzavart okozva.
Gyõlölöm ezt a játékot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
minek?

nemrég telepítettem újta és az alap asf-et visszamásolva se jó

egy Inter miatt nem fogom
eZo
Pedig a roster jó, nem fagy ki nálam !
Szerintem telepítsd újra a játékot ....

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Kicsit már unom ezeket a gólokat

Sheve ilyenekkel rontja a statom :-)

nem elég hogy valószinû mellé menne vagy kapufa, a védõ felrúgja a menteni igyekvõ kapust öngól

de ez még a kisebbik volt a másiknál a saját védõmrõl pattant be a középre adott labda az ötösröl (simán be volt guritva)
Breki33
kipróbáltam a rostert de ígyis kiakad

nem értem miért
asfa
kösz szépen megprobáljuk

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
routerkikapcs , pc és adsl modem összeköt és hajrá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
hali!az lenne a kédésem hogy we8-cal nyomnám multiban(onilne)és pes launcherem is van de egyszerûen nem csatlakozok senkihez mert nem tudok!routerem van a tûzfal ki van kapcsolva de nem megy!ha valaki tudja mi a baj segitsen please!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

báttyó02
szép

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nm

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szreeke
okés megvan kösz srácok!!

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

szreeke
lehet hogy hülye a kérdés de hogyan választok a sok w-s közül? pl dkz-vel? <#confused>

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Breki33
A w016 pes4-es számozás szerintem

A #12628 -ben találsz pes5-öst az alapján kell megkeresni
báttyó02
ha van már oylan arc alapbol,akkor annak a helyére(megkell keresni)
ha oylannak akarsz betenni arcot akinek alapbol nicnsen special face-ja akkor kiválasztasz egy face-t a w-sek közül és beteszed annak a helyére
a játékba meg beállitod hogy az az arc legyen a pléyának

szreeke
sziasztok!
légyszíves segítsetek hogyha mondjuk w016.bin a fájl mint arc akkor azt hogyan minek a helyére kell beimportálnom? tudom hogy a w a bõrszín de akkor minek a helyére kell importálni?
elõre is köszi a segítséget

báttyó02
szép gólok Gábor,grat!

gabber_saviola
innen sem szereztem még gólt 😊

gabber_saviola
köfi

gabber_saviola

Terminátor14
Ez nem is ronda 😉 Grats..

CSAK a Fradi

Terminátor14
Jaja 😊
De az elsõ kééét gólod...😄
na de nem baj, legközelebb jobb leszek, ezt megígérhetem 😊
Ma játszunk még?

CSAK a Fradi

gabber_saviola

gabber_saviola

Breki33
na Termi pont tukor meccseket játszottunk P
Nem. A labda olyan alakú, mint egy jégkorong.

Breki33
na ha valaki akar multizni English Free Lobby 1
Breki33
jó de én pöckölésben vagyok bajnok

milyen csavart lövéseim voltak

meg fordítottal

a labda ugyanolyan?
Rendezhetünk, valahol a padláson még megvannak a játékosaim 😊)
Egyébként nem nehéz a snecát használni.

Breki33
na emberek kezd tönkremenni a nyert monitorom

kétszer cserélték eddig most a harmadik is elkezdtea baloldalon felül ferde lett a széle majdnem egy centit

szval ne vegyetek HP monitort

Breki33
kéne egy bajnokságot rendezni :-)

bár én a pöckölöst tudom
Breki33
nem csak meghökkentem
Egy hét után tudtam olvasni a fórumot.
Visszatérve a gombfocira. Én is versenyszerûen játszottam a Fradiban (Nem FTC, hanem FLSK, Ferencvárosi Lakóhelyi Sport Kör 😊
1983-ban Juve-Hamburg BEK döntõ volt, mivel mindenki Juvés volt, én a Hamburgot csináltam meg, kivágva a Képes Sportból a fejeket (Hrubesch, Kaltz stb.). Azok voltak a szép idõk.
Ja,a nyomópálcát snecának hívják. A rugalmasságuk szerint több féle volt: passzra, lövésre, emeletes ha nem férsz hozzá a játékoshoz.

Nem de remélem nem gond hogy beirtam.Ha probléma akkor elnézést kérek.
Breki33
te vagy Szilcsio?
Sziasztok.Akit érdekel pes5 klánba belépés és klánbajnokságos dolgok azok keressék szilcsiot:[email protected] msn-en
Egyébként a wotb oldalon van még infó.
Breki33
Ilyem meccsek a gyerek 11-est kap olyanért hogy becsúszva kirúgom elõle a labdát
még megse botlott.

Utánna lövök két kapufát a kapusa mindent véd
aztán kapok egy 11-est amit a játékosom lazán mellégurit.

A srác meccs végén szó nélkül eltûz.
jbal
na akkor inkább azt rakom ki

eZo
7végén megcsinálom az összes eddigi átigazolásokkal, és vasárnap este elküldöm, azt kirakhatod felõlem ...

jbal
nem.csak fórumra

báttyó02
:|
má teis szerki vagy?:|

jbal
a neved feltüntetésével(😄)kirakhatom FH-ra?

eZo
Igen! Ok !

eZo
Elküldtem mind kettõtöknek ! Nézzétek meg, hogy megkaptátok-e mert a vipmail mostanában sz@rakodik nálam !Ha nem ment át, msn-en elküldöm !