PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb nyomtam 20 meccset, abból kb 5 gyõzelem
de mindig reménykedtem, hogy a köv.-t úgyis nyerem, aztán megint vereség és megint... 😄 na mind1, nem sikerült elérnem az 50%-ot, sõt lementem 43-ra, ez van
viszont most átváltottam gamepadra, már majdnem olyan jó vagyok (ill. olyan rossz 😄 ) mint billentyûzettel

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Asszem fifaban párszor megfogalmaztál az ellenem való multi után hasonlókat
0-2-rõl 2-2,aztán 2-3-ról 4-3.Utolsó elõtti percben fejessel kiegyenlit,90+ -ban 16-os sarkánál,kapunak háttal megbotlik az emberemben, 11-es,4-5...
Lefujás után gépnek adtam egy resetet ugy erõbõl,a mellettem lévõ forgószéket meg beküldtem a lemezes polcba ezzel kisebb hangzavart okozva.
Gyõlölöm ezt a játékot...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nemrég telepítettem újta és az alap asf-et visszamásolva se jó
egy Inter miatt nem fogom
Szerintem telepítsd újra a játékot ....
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sheve ilyenekkel rontja a statom :-)
nem elég hogy valószinû mellé menne vagy kapufa, a védõ felrúgja a menteni igyekvõ kapust öngól
de ez még a kisebbik volt a másiknál a saját védõmrõl pattant be a középre adott labda az ötösröl (simán be volt guritva)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
ha oylannak akarsz betenni arcot akinek alapbol nicnsen special face-ja akkor kiválasztasz egy face-t a w-sek közül és beteszed annak a helyére
a játékba meg beállitod hogy az az arc legyen a pléyának
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
légyszíves segítsetek hogyha mondjuk w016.bin a fájl mint arc akkor azt hogyan minek a helyére kell beimportálnom? tudom hogy a w a bõrszín de akkor minek a helyére kell importálni?
elõre is köszi a segítséget

De az elsõ kééét gólod...😄
na de nem baj, legközelebb jobb leszek, ezt megígérhetem 😊
Ma játszunk még?
CSAK a Fradi

milyen csavart lövéseim voltak
meg fordítottal
a labda ugyanolyan?
Egyébként nem nehéz a snecát használni.
kétszer cserélték eddig most a harmadik is elkezdtea baloldalon felül ferde lett a széle majdnem egy centit
szval ne vegyetek HP monitort
Visszatérve a gombfocira. Én is versenyszerûen játszottam a Fradiban (Nem FTC, hanem FLSK, Ferencvárosi Lakóhelyi Sport Kör 😊
1983-ban Juve-Hamburg BEK döntõ volt, mivel mindenki Juvés volt, én a Hamburgot csináltam meg, kivágva a Képes Sportból a fejeket (Hrubesch, Kaltz stb.). Azok voltak a szép idõk.
Ja,a nyomópálcát snecának hívják. A rugalmasságuk szerint több féle volt: passzra, lövésre, emeletes ha nem férsz hozzá a játékoshoz.
Egyébként a wotb oldalon van még infó.
még megse botlott.
Utánna lövök két kapufát a kapusa mindent véd
aztán kapok egy 11-est amit a játékosom lazán mellégurit.
A srác meccs végén szó nélkül eltûz.