PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ezt nézzétek meg !
http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/assets/ginga/assets/frontpage/assets/downloads/assets/download_files/video/en/high/nikefootball_robinho_high.zip
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Látom az utolsó meccsünk is rajta van ott szerencséd volt a végén hogy nem adta meg Del Piero gólját P
nemsemmi lett volna 1-0, 1-3. 3-3
Érdekesek ezek a nagy gólarányú meccsek
Lupoli emelés

FORZA MILAN!!!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
elsõn jobb voltam a srácnál 40-rõl bombagól Nedveddel helyzeteim sorban aztán elsõ helyzetét belövi de látszik elkapható
erre második nem úgy indul mindent kihagyok õneki egy kontra 1-0 oda
támadok de semmi mindent mellélövök még ziccerben is
egyszer átjön a félpályán beadás Henry-vel bólint 0-2
Na mondom nem adom fel elkezdek nyomni cserék full attack
Egy elõreadásra fut a védõ és a csatár védõvel a 16-os vonalánál szinte az alapvonalról hazaadja
a kapus a játékosom és egyik védõje között flipper ketdõdik aminek eredménye hogy bepattan a labda a védõrõl
Ha én kapom kissé kiakaszt biztos
Támadok tovább ugye egy nem elég
szépen csiki csuki csatárom helyzetbe kerül rálövöm megint össze vissza pattog és az újabb lövés a védõ térdérõl pattan be.
Ezis potya.,
Aztán 40-rõl tüzelek éphogy mellé ha azis bemegy sztem abbahagyja.
De ígyis mázlim volt a gólokkal.
stb.
nekem alapból jó a sebesség de gif-nél 2-es fraps-ra rakom
deha már kész akkor csak a képkockák közötti idõt lehet növelni
Miért van az, hogy amikor megcsinálom a gif-eket nagyon gyorsak..., hogy tudom lassítani ?
- veltins arena
- stadio olimpico
ezekre ráférne a frissítés , de az ajax és a monaco stadionja szerintem a te verziódba nagyon jók lettek !
Visszaraktam az eredetit és akkor nálam is megfagyott a töltésnél !
zeus
Senior Team
--------------------------------------------------------------------------------
with your files
you are the first who are testing it, i not tested it yet
- allianz arena
- amsterdam arena
- veltins arena
- stadio olimpico
- stade louis II
download dkz patch: http://rapidshare.de/files/11955322/stadiums.rar.html
i only replaced some textures and made the dkz patch. be careful, the stadium positions are the same like superpatch, perhaps you have change it by yourself. i removed the shadow from amsterdam arena (like allianz arena) and put the same turff for all stadiums. on olimpico it looks also very good. perhaps you can test it and put this dkz patch on your next update. don't changed textures for stade louis II, it's your update.
azért a rostert kirakhatnád hátha az
nem nagyon fogok Interrel Ajax stadionban játszani, csak idegesít mi lehet
Option file az sp2-es, csak a rostert frissítettem folyamatosan PESFan Editor-al!
És mûködik minden, nincs kifagyás !
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
a kezdõcsapatokat beállítom és utánna
ha másnál jó akkor csak a zene és az option file lehet sztem
de fontos lenne tudni
csak az Internél és csak fine Day
Nekem a torrentes superpatch 2.0 van fent és megy rendesen !
Nálatok a torrentes asf-el tényleg nem akad ki
mert ezek szerint nem azzal van a gond amiket én raktam be
<#confused>#confused>
"B" és "F" csoport elég húzos lesz !
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nyomtam azt hiszem 6 meccset, abból 5öt elvesztettem, 1et megnyertem , az utcsót.
viszont 217 pontról, 187re csökkentem 😞
De találtam egy felállást, ami egész jó, csak Barcelonának nincs hozzá embere..
Bellettivel kellett lõnöm 2 gólt, csoda hogy betalált 😛
nem volt rossz, szerencsére laggmentes, béna csávókt kaptam, az egyik rendes volt, 4* is hajlandó volt megverni, 2-3-4 nullákra, azt hittem ki fog lépni, de friendset is adott 😊
na csum
Most egy görög, vagy török válogatott.. hagyyámá 😛PP
Csakhát este már hallgathatjuk "szakértõktõl", hogy tulajdonképpen ebben a csoportban viszonylag könnyedén tovább lehet jutni, hiszen itthon ezek közül bármelyikt meg tudjuk verni, idegenben meg csak jók vagyunk egy döntetlenre.
😊)))))))
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Gorogorszag
Torokorszag
Norvegia
Bosznia
MAGYARORSZAG
Moldova
Malta
negyedik hely talán........
6 után kezdek csak ideges lenni... 13-nál már lenyugszom, és tök elmegy a kedvem az egésztõl.. 20nál azt mondom, a faszom, megint elcsesztem 6 órát az életembõl, és lefekszem aludni.
na de ennek vége lesz... ha legalább élvezném, ahh.. de már aztse. csak nyomom a gombot, és arra gondolok jaj mi lesz, ha hozzám kerül a labda, mert foglamam sincs mint kéne csinálni, najó menjünk elõre..
na mind1. most egy darabig inkább nem játszom, mert átestem a ló túloldalára