PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<P>
A HÉT KÉPE
<BR>
ha jobbat mutatsz cseréljük P
<BR>
<BR>
<BR>
<P>
<a href="http://pwp.netcabo.pt/flipgar/index.htm">PES ARCOK RENDSZEREZVE </a>
<BR>
<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
body {
background-color: #666666;
background-image: url(http://fr.pes5.net/images/ecran/fond1.gif);
}
a {
font-size: 12px;
color: #999999;
}
a:visited {
text-decoration: none;
}
a:hover {
color: #666666;
}
a:active {
}
a:link {
}
h1,h2,h3,h4,h5,h6 {
}
.style1 {
font-size: 36px;
font-weight: bold;
}
.style2 {
font-size: xx-small;
color: #000000;
}
.style5 {font-size: x-small}
.style8 {
color: #FFFF00;
font-size: x-large;
font-style: italic;
}
.style10 {font-size: 24px; color: #999999; }
.style19 {color: #FFFFFF}
.style24 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 24px;}
.style26 {color: #FFFFFF; font-size: 28px; }
.style28 {font-size: 20px}
.style29 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif}
.style48 {color: #FFFFFF; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;}
.style75 { color: #000000;
font-family: "Courier New", Courier, mono;
}
.style62 {color: #000000}
.style63 { color: #FFFF00;
font-style: italic;
}
.style64 {color: #FFFFFF; font-size: 36px; }
.style65 {color: #000033}
.style67 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; color: #0000CC; }
.style74 {font-size: 24px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFF33;
}
-->
</style>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lenyomom ok, õ meg visszarakja és go.
asszem kivételesen el is vertem 😛
Azóta ha nem én vok a szerver, akkor megvárom míg ok-ot nem nyom.
Csapattal ilyen problémám nem volt, úgy tûnik vagy keveset játszom, és azért nem találkozom velük, vagy csak mákom van.. 😊
1* volt hogy barca vs. england 😛 De többnyire ilyen problémám nincs.
Inkább attól parázok, hogy laggolós lesz.
de elmúlt 3 srác, akivel nyomtam kokszira nem laggolt, mintha saját félidõ lenne.. 😊
Ma fogok nyomni pár onlinet azt hiszem... Bár inkább gyakorolni kéne 😊 Majd meglátom.. 😊
Onlineban is rá lehet menni 1-1 dologra (pl. indítások...), utóbbi 10-15 meccsemen nem izgatom magam, ha vesztek, sõt, miután berámoltak 1-2õt, 2* olyan nyugodt, és jó vagyok, mert nincsen bennem versenyszellem, hogy nyerni lehet.. Az már kezd kiveszni belõlem... 😊
(volt nem1*, hogy ilyenkor vittem végig Buffonnal egész pályán kicselezve 3-4 embert. 😄D)
Kapják be...
Csak lenne 1 jó felállásom, még mindig azzal szenvedek...
rámentem interre, srác milanra
rá is nyomot.., aztan mondom a k*rva anyatokat, azt rámentem brazilra 😄
nyertem v 6-2 re. Egyszer megcsinaltam én is, de azóta ennyi. lehet kövezni 😛
de tényleg sok az ijen gyökér. Velem kb 2x csinálták meg, azóta nem nyomom le amig õ se. Annyi embert szopattam már, ijen full lámák várja h kattincsak én és válthasson brazilra, azt beirom h "no nation,no brasil fucker" akkor megijed. ha meg 10 mp van a bálasztásig és akkorse nyomja le, megköszönöm is kilépek 😛
ui: mostanaba mindig 1 gollal nyerek
hüje vagy hamán szép nem!4
ehhez letöltöttem a stadionjaidat csak még nem raktam be õket, azért ilyen a fû
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Online meccsek mindig ebben vannak.
Gondolkodtam már, hogy kicserélem másikra csak eddig lusta voltam
MEgcsinálható 😛P De asszem kapnék 1 blokkot 😛
na be is rakom..
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Én olyant nem raktam fel még soha, mondjuk stadium updatet se egyet se, csak a 2.0s superpatch van.
Mindig online frissíti magát, vagy mi? 😊)
Biztos kéne nekem ez, csak nem foglalkoztam vele.
Nem egyszer volt már erre példa, tegnap is egy srác megkért, mikor ráálltam a kékekre, hogy õ inkább válogatott meccset nyomna, mondtam oké. Ennyi.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
sztem szarabb klubcsapattal válogatott ellen
miért nem léptél ki 0-3-nál?
Én mikor annyira szaggat akkor kilépek.
Igaz ez összesen kettõször fordult elõ.
mert nem nézed a fórumom
sztem egyik updateben van
igaz én most az Ajax stadionos használom
Ez történt, aztán kész. Persze csináltam újat, EtVa néven meg lehet találni.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A múltkor egy srácnál volt két sakmatt helyzetem 2-3 kapufám és félidõben mégis 0-1 volt neki.
Beírtam, hogy Lucky erre kiakadt
nekem meg nem jutott eszembe mi a kapufa angolul
nem találtam az online stadion updatedet sehol sem <#nemtudom>#nemtudom>
ott én úgy éreztem a másiknak jó végig
de nem válaszoltál miért ilyen a fû miközben bent van a BL tábla
elsõ félidõ teljesen normális (én csináltam a szobát) 1-1
a második félidõ laggol, mint állat, ellenfél támad végig, lõ vagy 2-3 kapufát, na mondom csak kihúzom vhogy hosszabbításra, maradt az 1-1
hosszabbítás 1. félidõ szintén laggolt, gondoltam ezt is kihúzom kapott gól nélkül és majd lövök a 2.félidõben, mert akkor már nem laggol (érdekes ez az online .D) de nem így történt, még az elsõ félidõben lõttem 2-t 😄, 3-1 a 97.percben, majd kapok egyet a 100. percben csak hogy izgalmas legyen: 3-2
most kivételesen nem adtam visszavágót <#ejnye1>#ejnye1>
elsõ meccsen 4-0-ra (gamepaddal ez tuti csúcs 😛)
a visszavágón csak 1-0-ra egy szerencsés góllal
elsõ meccs góljai:
egy szöglet után Nedved ( kis szöglet)
egy okos gól 😛
ismét Nedved (bocs, hogy ilyen messze van :S)

pes5 pajafutásom csodkozeli hejzetbe kerult, amikor v 2-3 hete iszonyat szar volt a szerver (vagy a gépem nemtudom)
egy félidõ volt normalis, de még akkoris késett a billentyu lenyomása.. kikaptam zsinorba v 20x, nagyon lerontódott a statom :S a legkezdõbb emberkének se tudtam gólt lõni, tényleg szörnyû volt :'(
aztán volt 2 formázás (2!), a gépem mán jobb, és beindult a gépezet is. 3-4-5 meccseknént kapok ki általában egyszer, ha igy fojtatom,szép eredmény lehet a végére.
na dicsexek picit, a másodikat simán elvertem
ezmeg a statom
hüje vagy hamán szép nem!4
Lehet velük kéne nyomni, és akkor könnyebb lenne picit a dolgom.. bár akkor ilyen köcsögnek néznek 😛
Mákosabb: értsd úgy, hogy esetedben sok helyzetben a mák döntött (nem feltétlenül javadra kell értsed, gondolj csak arra, amit írtál leljebb😄)
Engem tökre nem zavar, ha ugyanazzal játszik õ is... de persze a szín legyen tökéletesen megkülönöztethetõ.
keversz vkivel :-))))
AMúgy énis játszottam már Juve ellen
beírtam, hogy STupid thing aztán lenyomtam.
Inkább azok a hülyék akik fehér szint választanak hiába mondom, hogy same
illetve látják, hogy juve ere berakják mondjuk az ANgolokat, vagy a divatcsapatot.....
1részt fõleg ilyenek miatt...
Másrészt mi köze a profilodnak?? - ezek szerint nem fogsz onlineolni?? - ha igen, akkor a profil szegény...
Harmadrészt miért nagy baj, ha más is a Chelseavel van? Annál nagyobb kihívás... fullra azonos feltételekkel nyomhatjátok, tényleg kiderül ki a jobb, vagy Brekire gondolva - mákosabb 😛.
Engem inkább a beszólogatósabb fajta idegesít, de ilyenkor max. Blokk player...
Amúgy meg millió rendes emberrel találkoztam... Ráadásul izom nettel... És nem is annyira profik, hogy ne legyen értelme játszani...
Én eddig több normálissal találkoztam, mint bunkóval... Viszont még 1et sem blokkoltam, bár majd elkezdem. 😊
Csinálsz új profilt? (szeretnék veled nyomni!! 😊 )
Csináltam egy szobát tegnapelõtt, ki is hívott egy srác.
Szépen ahogy szoktam ráálltam a Chelsea-re, de még nem nyomtam rá, mert velem lehet kompromisszumot kötni, de most nem akartam.
Aztán a srác is ráállt, és rányomott. Én nem léptem tovább, még is csak én hostoltam, válasszon õ másikat, gondoltam én. Na így eltelt 15 másodperc, aztán leváltott a Chelsea-rõl és kiválasztotta a Milan-t, de nem nyomott rá. Mondom, így már jó lesz, rányomtam a Chelsea-re, tõlem mehet, erre õ is visszamegy a Chelsea-re és rányom. Chelsea Chelsea ellen. Na én az ilyet nem komálom.
Természetes unottan játszottam a meccset, egyáltalán nem érdekelt. Elhülyéskedtem, rúgott 5 gólt, közben meg nagyképûsködött.
Lement a meccs, kiléptem, és letöröltem a profile-omat, mert [email protected] pipa voltam, hogyan lehetnek ilyen ganéj pöcssipkák.
Szóval EtelkoziVatát ne nagyon keressétek mostanában, mert már nincs.
+ nhl-t, nba-t is azzal játszottam, szóval annyira azért nem szokatlan nekem a gamepad...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hétközben pl. 1-et se játszottam, most bepótoltam... 😊
50% már nagyon rég volt nekem, kb. még olyan 102-103 meccsnél, azóta csak megyek lefele...