PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a "Brazilóóók divatcsapat"---hát, nemtom...3-4 éve divatcsapat?? Állandóan, ha mondom, h a kedvenceim a Brazilok, le divatcsapat-fan-oznak...elégé hüyleség ilyet mondani. Amúgy nálam ez öröklött dolog, apám nagy Brazilfoci szakértõ, imádja õket, bár az ízlésünk nem 100%-osan egyezik: õ Robinho, Ronaldo, én Ronaldinho fan vok. Tehát ez a "divatcsapat" beszólás sztem a legnagyobb faszság...
Kár, hogy középre ment, de mivel tudatos volt a lövés meg a lekészítéés, egyelõre megelégszem ennyivel 😛
CSAK a Fradi
Szorongatáshoz meg tudni kéne angolul (vagy éppen ami nyelvet az illetõ beszél),azzal meg nem állok ilyen szinten.
Igy marad hogy itt leirom,aztán esetleg Ti elhiszitek,és odafigyeltek arra hátha mással is megtörténik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
akkor fel lehetne rakni a cheaters listbe
sztem írj neki privátot, hogy hogy van ez és szorongasd meg kicsit....
Hát bizonyitani nem tudom,vagy hogy gondolod?
Játszok egy gyerekkel,elsõ meccs indulásnál én meg se tudok mozdulni,õ meg vigan viszi a labdát a kapura.Mire egyszer mellélövi,utánna tudok mozogni...
Na ezt még betudtam a gamepad esetleges meghülyülésének,bár érdekes.
Utánna megy a meccs,1-0-ra kikapok.Ember ad visszavágót,összeszedem magam,jól is megy,de jaj, 71 percben ujra gólt lõ,na átállok 3 csatár,minden ami kell,és az utolsó 3 percben megforditom 2-1-re (tegnapiak után a sors keze...),nagy vidáman megyek vissza a menübe,nézem az eredményeket, az 0-1-es meccs bekerült a statisztikába, a 2-1-es,lefújásig lejátszott komplett meccsnek se hire se hamva...
Nedved szabad
Mutu szabad
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
játszottam egy meccset, nagyon durva gólt kaptam:
egyébként a 90.percben lõttem neki még1-et, így 2-1 lett a vége 😄
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
és hova töltsem fel a képemet, mert a képfeltöltés.hu-ról nem linkelhetek be ide

Egyébként perpill nincs olyan haverom, akivel ki tudnám próbálni. 😊
Amúgy azt nem tudom mivan, ha 1*re 2en akarnak felmenni ugyanazzal a kóddal, valszeg nem engedi 😊
nektek mindegyikõtöknek van eredeti?
törttel nem lehet játszani?
kíváncsi vagyok, hogy milyen játékerõt képviselek 😊És így legalább gamepadot sem kell vennem 😊
Grat! <#taps>#taps>