PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
a World Soccer Winning Eleven 9 International a Pes5 amcsi változata.kicsit különbözik a pes5-tõl.amúgyén azt is le fogom tölteni

horpeti
le van tiltva (meló)

akkor we9irõl ennyit 😛

Breki33
itt találsz róla bõvebb infót

klikk
horpeti
WE9i??

ez miben különbözik majd PES 5tõl?

mert látom mindig párosával jelennek meg... De én tuti nem fogom megvenni azt is...

Direkt ilyen amcsiverzió?😊

Breki33
nem valószinû és európaiak nem nagyon fognak játszani vele
jbal
We9i-be elképzelhetõ h raknak Direct IP-t?

Breki33
nem nagyon izgat ez a szint
Breki33
ebben is benna van :-))))))
jbal
amúgy köcsög fh-sok csináltak rólam egy moviet és arról volt szó h lehet h rólad is akarnak csinálni

jbal
tudom.rá is van írva
de a 2002-esben is van az összes vb meccsei összeállítások stb.
a 2002-es vb-rõl meg 1meccs-->2 oldal

Breki33
ebben is van

labdarúgó VB-k története..........
Breki33
már be lehet rakni a játékba

itt van egy csomó mez

http://evolution5.ev.ohost.de/
jbal
azokat én is bírom akik két csapatot ismernek a világon:Real Madrid meg Brazil válogatott.És a gyereknek semmi köze a focihoz csak azt hiszi h ezek a legjobbak.És akkor azt hiszi h Ronaldinho a Real-ban játszik.<#mf3>amúgy nekem vb 2002-es könyvem van amiben van a korábbi vb-krõl is

Sziasztok!Hol találok a kitserver 5.0.5 minden bajnoksághoz mezeket amit csak bemásolni kell a kitserverbe?
Breki33
Ezeket az értelmiségtõl duzzadó hozzászólásokat annyira bírom....
horpeti
Ehh, ma 7.5 órát PESeztem (igaz abból volt 3 óra amikor haverral felváltva nyomtuk)..

ejj ejj, nem lesz ez így jó ...

És holnap korán meló 😞

na jóccaka , bár szerintem most senki nincs fenn 😄

horpeti
187rõl, 352 pontra híztam, szinte megdupláztam a pontom 😛P

Hurrá.. 😊

Persze jó lámákkal nyomtam. 1-2 profi alázott be, és el is ment

horpeti
jókat játszottam egy sráccal, lõttem neki 3at, mégis felhozott, és 11esekkel nyert, meg ilyenek...

az elején õ volt elõny, én hoztam végén meg én voltam mindig elõnyben, de mindig felhozott, ráadásul mindig kurva nagy hibával...

utcsó is 3-2 nekem 89. perc, beadás, és rövidpasszal odaadom neki.. bármi mást nyomok megvan a meccs... na mind1, azért jó volt... de így szinte csak vesztettem egész este, de mégis nagyon kemény volt...

Shevchenko
Végre megvan a 10000. pontom<#taps>

FORZA MILAN!!!

horpeti
Sráccal 1-1et nyomtam rendes játékidõben, hosszabbítás 1. félidejében berámoltam 3at, és nyertem 4-1re... ehh 😊

Minden bejött, biztos beállt támadóállásba.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

billywood
Hegyi Iván<#levele>

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Breki33
Ezt mindenkinek ajánlom aki szereti a focit

Breki33
izé bocsi csak a csatársorban néztem ugyanis az volt

képzeljétek ezek a catanaccoról híres olaszok ugyebár 3 csatárral játszottak.
nemtom hány csapat merné most bevállalni P
Conti nem maradt ki! p Bruno

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
tudott
Breki33
<#worship><#eljen>

Bergomi és Conti maradt ki ugye elõbbi korának legnagyobb hátvédje híresen tudod sztárokat megfogni faragni úgymond.

Altobelli akkoriban még nem volt stabil kezdõ és Scirea neve így helyes.

De gratulálok nagyon jó.
Breki33
igen ezért tudott így cselezni

"A torz lábú angyal" sokak szerint minden idõk legnagyobb brazil futballistája volt, még Pelénél, a két világbajnokságon aranyérmes csapattársánál (1958, 1962) is nagyobb.

Egyszerûen nem tudták megfogni.
A Santos akkori hátvédja azt nyilatkozta róla, hogy egyszerûen nem tudja meghfogni nincs más hátra mint hogy egy csapatban játszon vele.

Egyszerûen mindig cselezett még álmában is emiatt soxor lesett az ágyról

82 Olaszország, burából:

Zoff
Gentile, Schirea,Collovati,Cabrini
Conti,Tardelli,Graziani
Antognoli,Rossi,Altobelli

Miattuk lettem az olasz foci drukkere (meg a Juvé-é, a fenti csapatból 7-en ott játszottak).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Garrincha? Mármint görbeláb.

Breki33
én nem akadtam ki most :-)

inkább akkor szoktam ha valaki négyszemközt mást mond aztán itt "másképp beszél"
(nem rád gondolok)

hát védd de inkább olvasd el a történetük, pl a görbeláburól

vagy hogy verekedtek mecs után Puskásékkal
KillR
Akkormeg ne akadj ki, itt senki nem bánt téged...amúgy gombfocizni én is gombfociztam 2 éve...apám még tovább. Maga csinált magának pályát, csapatokat (a fejeket fotókból rakta be a gombba), meg kapukat is. Az én mániám az, hogy megvédjem a brazilokat a hüyle beszólásoktól...

Breki33
Ez pedig a magyar foci

klikk
shevy
találtam egy pes5 videot, nem valami jó a minõsége, de van benne egy két jó trükk 😊 innen szedhetõ

Breki33
ez a mániád istenbíz :-))))))

nem szoktam megsértõdni
inkább kiakadni P

sztem zárjuk le az off-ot
Breki33
nem vettem és nem sértõdtem meg
csak elmondtam a véleményem
sztem kb ugyananyira értek ha ezt egyáltalán össze lehet hasonlítani

sztem itt akikkel gombfocikrõl beszélgettünk kívülrõl fujjuk nagycsapatok összeállításait :-)
A foci topikokban pedig sztem elég sok a hülyeségeket író és inkább nem szólok bele.
pl név nélkül aki azt írta, hogy a vizilabda meg kajak-kenu csak pótlék és az eurosport nem is közvetítí

vagy hogy traktorokért eladták a Berni döntõt.
ilyenekkel nem érdemes vitatkozni.....

ne vegyél már ennyire mindent magadra :-)
KillR
hát. figy...én már ezt többeknek mondtam: én nem a klubcsapatnak, hanem elsõsorban a klubbokban játszó BRAZILOKNAK szurkolok. Nem szeretm Marquez-t, Zanettit, Gilardino-t, mégis szurkolok a Barcanak, az Internek meg a Milannak...csakis a brazilok miatt. Nálam ez a helyzet...és ne "sértõdj be" vérig<#vigyor3>

KillR
Bocs, nem azt hallottad ki belõle, amit akartam mondani...arra gondoltam, h peshez biztos jobban értesz, mint a való focihoz...ráadásulmeg télleg gyerekes ez a brazilok a divatcsapat...amúgy a Hegyi Iván: Nagy Brazil Könyvérõl csak annyit, hogy nekünk Ronaldinho, Kaká, stb, tehát 2004-ben az ide látogatott Brazil együttes fõbb tagjai aláírták az elsõ oldalon...nyugi, ha én nem is, de apám vágja a felállásokat...de télleg, bocs, nem akartalak mesérteni, de ne vegyél már ennyire mindent magadra

Breki33
Realnál meg had tarsam divatdrukkereknek azokat akik nem tudják kiaza keselyû

Ha szurkolok egy csapatnak ismerem a történelmét.
Van aki évente más csapatnak szurkol..........

Én speciel egy idõben szerettem a Milan-t Van Bastenék miatt, de akkor is Juve-s voltam. Más kiliengésem nem volt P
Breki33
nem öndicséret csak a felvételen nagyon jól néz ki és meglátva beugrott
Breki33
hátha elmondod a Pelével felálló világbajnok Brazil csapat középpályás sorát elhiszem.

Amúgy köszi a bizalmat, attól még hogy nem osztom focitopikokban az észt mint egyesek kicsit talán értek hozzá.

Márcsak szegény fater miatt is........

Én speciel el tudnám mondani mondjuk a 82-es világbajnok Olasz csapat középpályáját.

Mondjuk segítség a Hegyi Iván féle Labdarúgó VB könyv amit mindenkinek ajánlok
Terminátor14
És tudod hogy vettem fel? Elõször frap-al, majd winmediaplayerben lejátszottam DUPLA sebességel, és úgy vettem fel...
Ha nincs aa meg af, akkor meg szuperül vesz fel 😞

A táblák meg valóban szépek 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Ez tényleg szaggat

viszont a reklámtábla marha jól néz ki
jbal
ja ok.<#wilting>

Terminátor14
Ha valakinek CS-je van, akkor tud olyannal multizni, akinek Cod2-je van?

CSAK a Fradi

jbal
ha vkinek we8-a van tud olyannal multizni akinek pes4-e van?

KillR
a "fociszakértõ" részt a való világban zajló focira értettem

Terminátor14
Hát a védelem tekintetében mindkét csapat elég szarul áll, az tény.
Mondjuk én az Interrel szoktam lenni 😛 De ott meg a középpálya lehetne kicsit jobb 😊

CSAK a Fradi

shevy
valaki tudna Lionel Messirõl apperancet? Egy szupi fej kéne, mert az alap szerintem nem igazán hasonlít

KillR
Figy, kapjam...nemhinném, hogy a Breki olyan nagy fociszakértõ...az meg, h kikkel vok...egyszer végigolvastam egy chatelést játék közbe (direkt emiatt nem is játszottam), és többen azt állították (utánuk néztem, a profilukba, jók, div1-ese beszélgettek), hogy a brazilok támadó meg középpályás sora klafa, de a védelmük szar (a játékban persze), és az Angolok sokkal jobbak, de pl. a Franciák is...a Real sem a legjobb, azt mondták, hogy válogatottba Angolok, klubcsapatba a két Milan csapat a legjobb...tehát Breki véleménye akkor érdekel, ha nem arról szól, hogy miylen buzi a KillR, hogy csak a legnagyobbakkal tud lenni...