PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oksa. amúgy most letöltök még 😛
meg nagyon kómás vok, de játssszunk, legalább szokom a kemény védekezést
meg nagyon kómás vok, de játssszunk, legalább szokom a kemény védekezést
Én a Reál meccset nézem 😛
Amúgy Breki: Sose lõttem még olyan szabadrúgás gólt, hogy a kapus meg se bírt mozdulni... az nagyon durva volt 😄
Pedig ellened félve rúgok szabadrúgást... 😊
Amúgy Breki: Sose lõttem még olyan szabadrúgás gólt, hogy a kapus meg se bírt mozdulni... az nagyon durva volt 😄
Pedig ellened félve rúgok szabadrúgást... 😊
nem tud vki vmit arról h ha meg akarom nyitni a feladatkezelõt és ki írja h a feladatkezelõt letiltotta a rendszergazda azt hol lehet engedélyezni?
szerintem senki nem ha bele ha másról is beszélgetnek.azért az sem lenne jó h most be mennénk a monitor topikba és ott kéne megbeszélni.egyszerûbb itt.az h van egy-két ember aki az FH-t favorizálja és néha feljön ide szidni a topikot az minõsíthetetlen.
ahhoz nincs köze hogy megmondja én itt mirõl beszélhetek illetve más mirõl beszélhet
ennél világosabban nem tudom elmondani, ha valakinek nem tetszik, hogy Peti a netjére panaszkodik megírja neki privátban és kész
de tényleg legyen már vége
ennél világosabban nem tudom elmondani, ha valakinek nem tetszik, hogy Peti a netjére panaszkodik megírja neki privátban és kész
de tényleg legyen már vége
De most ki mondta, hogy nem lehet ezekrõl beszélni? Vagyis tudom ki írta, de nem én voltam, úgyhogy ezt ne nekem magyarázd, ezzel egyetértek...😊
horpeti:
nekem a jobb viszketett az elõbb...
horpeti:
nekem a jobb viszketett az elõbb...
CSAK a Fradi
Akkor tisztázzunk valamit
1. Ezt a fórumot azért nyitottam mert meguntam, hogy mindenki beleszólt, hogy mirõl irok és mennyit.
2. Én nem mondtam meg senkinek, hogy ne beszéljen gombfociról meg a netjérõl
(ugye ezeket a témákat nem én kezdtem el) szval más itt ne mondja már meg.
3. Akinek nem tetszik, hogy lehet beszélni a játékot közvetve érintõ dolgokról
ne járjon ide. És nincs kedvem ezen vitázni. Szval lezártam a témát.
1. Ezt a fórumot azért nyitottam mert meguntam, hogy mindenki beleszólt, hogy mirõl irok és mennyit.
2. Én nem mondtam meg senkinek, hogy ne beszéljen gombfociról meg a netjérõl
(ugye ezeket a témákat nem én kezdtem el) szval más itt ne mondja már meg.
3. Akinek nem tetszik, hogy lehet beszélni a játékot közvetve érintõ dolgokról
ne járjon ide. És nincs kedvem ezen vitázni. Szval lezártam a témát.
nekem nem ezzel van a bajom...
Netet ki lehet tárgyalni, érinte a multis témát ugye..😊
Gamepad sem mind1, hogy ki/milyet/mennyiért, szerintem az is oké..
Nekem csak ezzal van bajom:
saját fórumom azt tárgyalok meg benne amit akarok
semmi közöd hozzá
Azért nem saját fórum, és vmilyen szinten a játékról és az ezzel kapcsolatos dolgokról szól 😊 (ami nem jelenti azt, hogy nem olvasgattam szivesen 1-2 oldalt a gombfociról )
Másrészt meg mivel ez egy fórum, ezért nyilvános. Szóval ilyet, hogy vkinek semmi köze hozzá...😛
Na most ez nem azt jelenti, hogy battyoval, ertek egyet, engem ez a vita nem érdekel 😊
Netet ki lehet tárgyalni, érinte a multis témát ugye..😊
Gamepad sem mind1, hogy ki/milyet/mennyiért, szerintem az is oké..
Nekem csak ezzal van bajom:
saját fórumom azt tárgyalok meg benne amit akarok
semmi közöd hozzá
Azért nem saját fórum, és vmilyen szinten a játékról és az ezzel kapcsolatos dolgokról szól 😊 (ami nem jelenti azt, hogy nem olvasgattam szivesen 1-2 oldalt a gombfociról )
Másrészt meg mivel ez egy fórum, ezért nyilvános. Szóval ilyet, hogy vkinek semmi köze hozzá...😛
Na most ez nem azt jelenti, hogy battyoval, ertek egyet, engem ez a vita nem érdekel 😊
CSAK a Fradi
jó.én meg nem akarok veled vitát nyitni, de pl. azért az elfér itt h mivan a nettel mert ugye a mutis játékhoz az kell.meg a gamepad téma is.FH-n is volt már ilyen téma.
de az vagyok, mert bénán játszom.. nem miattad vagyok ideges, magam miatt.. 😊
de komolyan... csak rajtam múlik, hogy nyerek, vagy nem.. 😛 és most nagyon szar vok, pedig csak picit vok fáradt
de komolyan... csak rajtam múlik, hogy nyerek, vagy nem.. 😛 és most nagyon szar vok, pedig csak picit vok fáradt
Nem akarok belefolyni a vitátokba, de azért te sem vagy önkényúr, szóval ez így kicsit durva...
CSAK a Fradi
ki menekül Brekihez?én FH-n is megmertem mondani a véleményem.az adminnak is megmondtam.ennyi.
on
on
de ne te légy ideges mikor vezetek és viszem kapusra ziccerben erre lefújja, hogy félidõ P
Ezzel a gamepaddal így tudok játszani
Ezzel a gamepaddal így tudok játszani
Tudom hogy neked kellett volna nyerni Breki, azért vagyok pipa, de majd még nyomjunk, mert ez a védekezésed nagyon durva. És veled nagyon nehéz játszani. Termi is ilyen, egyszerûen kész.
Na de majd adok én nektek!
Na de majd adok én nektek!
jó ne menekülj már mindig Brekihez, te is tudod hogy nem ok nélkül vagy baszogatva az FH-n
ha értelmes lettél volna ott, nem csinálták volna ezt veled
ha értelmes lettél volna ott, nem csinálták volna ezt veled
Avanti Crociati!
és FH-n vajonmi megy?oO xððð.itt legalább lehet értelmes dolgokról beszélni nem a hülye szmájlikról vagy h jbalu,bence,hz,dorkins milyen láma.Breki a házigazda majd õ eldönti mi az off.
meg a monitor,gamepad,meg a netetek 20szori áttárgyalása sem :p
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
HÁHÁÁÁÁÁ 😄
Most látom, hogy eltört a jobb analógom is 😊 Na így már jobban érzem magam
Most látom, hogy eltört a jobb analógom is 😊 Na így már jobban érzem magam
CSAK a Fradi
jah, Termi már most jobb gémpaddal 😊
Csak most full mákom volt.
De amúgy most a pályán se vok igazán, nem érzem a dolgokat.. talán ha ma többet pihizek, jobb lesz.
Csak most full mákom volt.
De amúgy most a pályán se vok igazán, nem érzem a dolgokat.. talán ha ma többet pihizek, jobb lesz.