PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de miért ilyen sötét?
Fyrex
sztem nem csúnya 😊

Rhonnie flip-flap csele lemaradt a beadás elõtt, azzal vertem át nagyon a védõt és szereztem lépéselõnyt

Avanti Crociati!

Fyrex
jogos 😊

Avanti Crociati!

Breki33
a gombfoci és Totti nem off P
Breki33
nah vagyok

Fyrex
még szerencse hogy itt nincs off 😊

Avanti Crociati!

jbal
ez feltöltés?

horpeti
Az Ön sebessége: 91.92 kbit/s

hajrá 😛

jbal
na végre idekerültem.a gépem beszedett vmi vírust.rengeteg munkával és idegeskedéssel járt de végre megcsináltam😊

horpeti
nyomok 1-2õt Termivel addig

horpeti
megfelel, írj majd!

Én most már vagyok.

Breki33
ez kicsit félreérthetõ

most vendégem van

félóra múlva kb
horpeti
Hazaértem. Vacsizom, aztán tolhatunk párat

horpeti
😄D

Hát persze, ha vmi szarosodik, akkor majd én is problémázok egy sort.. már amúgy kezdtem tisztogatni analógot, meg gombokat, mert már láttam, hogy kezdett rakódni rá valami masszív cucc 😊)))

Analógnál meg ha beleragad, kb. úgy lehet járni, mint egér golyójánál, bár valszeg nem.. csak pl. ha lejut a szenzorig, ami érzékeli a mozgást, akkor lesz szaros. 😊

Breki33
majdha neked is beragad érdekelni fog

analóggal eddig nem volt semmi gondom bár volt sok logitechem

igaz egyszer elszakadt rajta a gumi P
horpeti
jaja 😄D

A,úgy az analógot mi tartja, és mi húzza vissza azt nem láttad????
az jobban érdekel

Breki33
Peti megvan ki fogja nekünk megszerelni P
Igen,legalábbis némi tisztogatás,igazitás után újra összerakva visszaállt az erdeti állapot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
és nálad mikor nem jött vissza az koszolódott?

legközelebb féyképezd már le :-)
Nem rugó van a gombok alatt hanem valami gumi alátétes megoldás.

Breki33
jó de nem emléxel, hogy rugo vagy mi van ott?

ha lewfényképezted azis jó :-)

Az a gond hogy tudtommal nem szervizelik hanem cserélik, ha jogos

Kérdés elfogadják-e
Hát ha nem valami sulyos tárgyal nyomtad be <#vigyor4>,akkor az szerintem bekoszolódott,ha szétszeded megtisztitod a gombot,meg az alátét környékén és szerintem jó lesz.
De ha már beadtad szervizbe azok is megcsinálják gondolom.

Breki33
a gép nyelte be
Breki33
engem csak az érdekel, hogyha nem jön rendesen vissza a gomb az hogy javítható
Hát a fene emlékszik már a felépitésére.
Szétcsavarod,akkor a hátsó rész lejön,de van még maga a panel amin a gombok vanna,azt is le kell csavarozni hogy hozzáférj.Teljessen egyértelmû a dolog,ha a benne lévõ pár vezetékre vigyázol,nem is lehet elrontani.L-1-2,R-1-2 gombok kicsit problémásak az összerakásnál,mert ahhoz tartozik 1-1 kis panel amiket pontossan kell beilleszteni a helyére hogy stimmeljen,és könnyen elmozdul ahogy összeilleszted magát a boritást.De ez is csak türelem-ügyesség kérdése.
Jó hát törést,szakadást,vagy ha beleöntöttél fél liter üditõt-sört-bort-stb azt nem lehet igy megcsinálni,de ilyen kissebb tisztitás,esetleg valamelyik gomb érezhetõen elmozdult vagy hasonlok,simán meg lehet csinálni.

horpeti
lol 😄 azért még ennyire nem értem a nyelved😄

pontosan nem tudom, több ezer forint lehet egy normális elektromos cucc... keress rá praktikerben, engem is érdekelne.. mindig idegesítettek a gépbe beesõ csavardarabok, mert egyszerûen kiesik a kezembõl, amikor kifordított helyzetben próbálom becsavarni egy hangyányi helyen át nyúlva, stb.. 😄

Breki33
(m) ennyibe kerül?
horpeti
hm?

Breki33
m
Breki33
igen pesten van a legtöbb kétfülü
Breki33
na halljuk ezt részletesebben

mi van a gombok alatt és hogy lehet javítani

énis megpróbáltam egy csavark kicsavarni de nem volt célsazerszámom.
horpeti
én már nagyon be akartam ruházni egy gépi csavarhúzóba, mert semmirõl se tudtam leszedni semmit, de aztán vhogy mindig sikerült szétszedni, és nem költöttem 😛

Gamepad-ot?
Hú,én mindet szétszedtem vagy egyszer.<#vigyor4>
Logitech-nek is a 3-as gombja beragadt egyszer már,illetve nem beragadt teljessen,hanem ha lenyomtam nehezen jött vissza.Na akkor beindut a háziszerviz.Nekem a legnagyobb gondom örökké azzal van hogy nehéz szétcsavarozni,gyárilag ugy meghúzzák kész erõmûvészet szétcsavarni...

horpeti
hát, szerencse, itt Pesten nagyon köcsögök az emberek 😛

Ha hasonló hibám lenne, és a garancia nem segítene, én biztos szétszedném... 😊
Ilyen esetben valszeg koszolódásról van szó... ha rugók kopnak el, akkor az már húzósabb.. pl. az analógot mi rántja vissza középre?? az se tûnik örök életûnek 😞

Fõleg mert nagy az igénybevétel...

Breki33
A helybéli cég nagyon korrekt a dobozát megse találtam csak simán visszavittem
Breki33
Ez érdekes akkor itthon ólcsobb P
Breki33
az a gond, hogy ezt nemis tudom magad javítani

bár még sosem szedtem szét egyet sem
horpeti
8500

horpeti
valszeg a válasz: nem éri meg, mert max. befektetek még 7 ezer forintot... de gondolj bele, hogy pl. egy 50-60 ezres terméket veszel... és annál csalnak le 2 év garit...

horpeti
jó, most ez csak 1 példa, de számtalan esetben rövidítik meg így a fogyasztót...

Ráadásul mi van, ha pl. eladnád 1 év után.. Gari nélkül tuti nem vennék meg semmit, de 1 év garival igen!
pl...

Kihez fordulhatok szerinted ilyen kérésemmel, hogy legyenek má szívesek a logitech szabvány szerint megadni a garanciát...
Sajnos csak egy Aquas számlám, és egy Aquas garancialevelem van, logiteches nincs...
És arra az van írva, hogy 1 év...
ergo gyakorlatilag választásom nincs...

De a jóéletbe... pont pl. ilyen miatt, amiért te is visszavitted... ez simán elõfordul, lehet ha csak 30* ráizzadsz, és bemegy némi természetes zsír a gombok közé és annyi.. + kosz!... és akkor sanyi. de lehet bármilyen mûszaki hiba is, kontact hiba, stb...

Breki33
majdnem 34 euro kint az mennyi is a hivatalos árfolyamon?
Breki33
logitech magyarországi forgalmazója

csak kérés megéri-e

amúgy a rumblepad2 egész jó a dual-al több gondom volt
horpeti
és szerinted ilyen esetben mit csináljak? 😊

Mert teszem azt 1 éven belül nem lesz baja, mi lesz ha túlmegyek, akkor balhézok egy sort, vagy már most kéne? 😄

Nekem a csávó nyomatékosan megmondta, hogy 1 évet adnak, nagyon nem tudtam mit mondani ezek után, pedig visszakérdeztem, de hajthatatlan volt..

Gyári garcédula ugye nincs, csak a számla + a cégé...

Breki33
Tottinak jobbulást

Breki33
hát elvileg meg kéne adniuk
horpeti
vagy az audigy2 kártyám már nemtom melyik 😄

de lényeg, hogy ott -1 év...

horpeti
nekem 1 éves garim van rá :-/

Pedig azt hiszem ha a gyártó garanciája tovább tart, mint a kiskereskedõjé, akkor kötelesek elfogadni a gyártóét nem? (és csak át akarnak verni)

mert a t7900as hangfalszettemre is nagy betûkkel rá van írva dobozára hogy 2 év garancia, de mikor rákérdeztem azt mondták: ÕK 1 évet adnak!

Breki33
Na leadtam a gamepadot holnap döl el mi lesz vele.

Úgy emlékeztem 3 éves a gari rá de a muki azt mondta csak kettõ van amelyik nagykerben pedig egy.

Jó lesz erre figyelni.
Azt mondta rádugják a gépre és nyomogatják a gombokat.
REmélem ezt elfogadják hibának mert elvileg mûködik csak elég zavaró
Köszi mindkettõtöknek.

báttyó02
L1+passz,és utána lövöd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -