PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem nem csúnya 😊
Rhonnie flip-flap csele lemaradt a beadás elõtt, azzal vertem át nagyon a védõt és szereztem lépéselõnyt
Rhonnie flip-flap csele lemaradt a beadás elõtt, azzal vertem át nagyon a védõt és szereztem lépéselõnyt
Avanti Crociati!
na végre idekerültem.a gépem beszedett vmi vírust.rengeteg munkával és idegeskedéssel járt de végre megcsináltam😊
😄D
Hát persze, ha vmi szarosodik, akkor majd én is problémázok egy sort.. már amúgy kezdtem tisztogatni analógot, meg gombokat, mert már láttam, hogy kezdett rakódni rá valami masszív cucc 😊)))
Analógnál meg ha beleragad, kb. úgy lehet járni, mint egér golyójánál, bár valszeg nem.. csak pl. ha lejut a szenzorig, ami érzékeli a mozgást, akkor lesz szaros. 😊
Hát persze, ha vmi szarosodik, akkor majd én is problémázok egy sort.. már amúgy kezdtem tisztogatni analógot, meg gombokat, mert már láttam, hogy kezdett rakódni rá valami masszív cucc 😊)))
Analógnál meg ha beleragad, kb. úgy lehet járni, mint egér golyójánál, bár valszeg nem.. csak pl. ha lejut a szenzorig, ami érzékeli a mozgást, akkor lesz szaros. 😊
majdha neked is beragad érdekelni fog
analóggal eddig nem volt semmi gondom bár volt sok logitechem
igaz egyszer elszakadt rajta a gumi P
analóggal eddig nem volt semmi gondom bár volt sok logitechem
igaz egyszer elszakadt rajta a gumi P
Igen,legalábbis némi tisztogatás,igazitás után újra összerakva visszaállt az erdeti állapot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem rugó van a gombok alatt hanem valami gumi alátétes megoldás.
jó de nem emléxel, hogy rugo vagy mi van ott?
ha lewfényképezted azis jó :-)
Az a gond hogy tudtommal nem szervizelik hanem cserélik, ha jogos
Kérdés elfogadják-e
ha lewfényképezted azis jó :-)
Az a gond hogy tudtommal nem szervizelik hanem cserélik, ha jogos
Kérdés elfogadják-e
Hát ha nem valami sulyos tárgyal nyomtad be <#vigyor4>#vigyor4>,akkor az szerintem bekoszolódott,ha szétszeded megtisztitod a gombot,meg az alátét környékén és szerintem jó lesz.
De ha már beadtad szervizbe azok is megcsinálják gondolom.
De ha már beadtad szervizbe azok is megcsinálják gondolom.
Hát a fene emlékszik már a felépitésére.
Szétcsavarod,akkor a hátsó rész lejön,de van még maga a panel amin a gombok vanna,azt is le kell csavarozni hogy hozzáférj.Teljessen egyértelmû a dolog,ha a benne lévõ pár vezetékre vigyázol,nem is lehet elrontani.L-1-2,R-1-2 gombok kicsit problémásak az összerakásnál,mert ahhoz tartozik 1-1 kis panel amiket pontossan kell beilleszteni a helyére hogy stimmeljen,és könnyen elmozdul ahogy összeilleszted magát a boritást.De ez is csak türelem-ügyesség kérdése.
Jó hát törést,szakadást,vagy ha beleöntöttél fél liter üditõt-sört-bort-stb azt nem lehet igy megcsinálni,de ilyen kissebb tisztitás,esetleg valamelyik gomb érezhetõen elmozdult vagy hasonlok,simán meg lehet csinálni.
Szétcsavarod,akkor a hátsó rész lejön,de van még maga a panel amin a gombok vanna,azt is le kell csavarozni hogy hozzáférj.Teljessen egyértelmû a dolog,ha a benne lévõ pár vezetékre vigyázol,nem is lehet elrontani.L-1-2,R-1-2 gombok kicsit problémásak az összerakásnál,mert ahhoz tartozik 1-1 kis panel amiket pontossan kell beilleszteni a helyére hogy stimmeljen,és könnyen elmozdul ahogy összeilleszted magát a boritást.De ez is csak türelem-ügyesség kérdése.
Jó hát törést,szakadást,vagy ha beleöntöttél fél liter üditõt-sört-bort-stb azt nem lehet igy megcsinálni,de ilyen kissebb tisztitás,esetleg valamelyik gomb érezhetõen elmozdult vagy hasonlok,simán meg lehet csinálni.
lol 😄 azért még ennyire nem értem a nyelved😄
pontosan nem tudom, több ezer forint lehet egy normális elektromos cucc... keress rá praktikerben, engem is érdekelne.. mindig idegesítettek a gépbe beesõ csavardarabok, mert egyszerûen kiesik a kezembõl, amikor kifordított helyzetben próbálom becsavarni egy hangyányi helyen át nyúlva, stb.. 😄
pontosan nem tudom, több ezer forint lehet egy normális elektromos cucc... keress rá praktikerben, engem is érdekelne.. mindig idegesítettek a gépbe beesõ csavardarabok, mert egyszerûen kiesik a kezembõl, amikor kifordított helyzetben próbálom becsavarni egy hangyányi helyen át nyúlva, stb.. 😄
na halljuk ezt részletesebben
mi van a gombok alatt és hogy lehet javítani
énis megpróbáltam egy csavark kicsavarni de nem volt célsazerszámom.
mi van a gombok alatt és hogy lehet javítani
énis megpróbáltam egy csavark kicsavarni de nem volt célsazerszámom.
én már nagyon be akartam ruházni egy gépi csavarhúzóba, mert semmirõl se tudtam leszedni semmit, de aztán vhogy mindig sikerült szétszedni, és nem költöttem 😛
Gamepad-ot?
Hú,én mindet szétszedtem vagy egyszer.<#vigyor4>#vigyor4>
Logitech-nek is a 3-as gombja beragadt egyszer már,illetve nem beragadt teljessen,hanem ha lenyomtam nehezen jött vissza.Na akkor beindut a háziszerviz.Nekem a legnagyobb gondom örökké azzal van hogy nehéz szétcsavarozni,gyárilag ugy meghúzzák kész erõmûvészet szétcsavarni...
Hú,én mindet szétszedtem vagy egyszer.<#vigyor4>#vigyor4>
Logitech-nek is a 3-as gombja beragadt egyszer már,illetve nem beragadt teljessen,hanem ha lenyomtam nehezen jött vissza.Na akkor beindut a háziszerviz.Nekem a legnagyobb gondom örökké azzal van hogy nehéz szétcsavarozni,gyárilag ugy meghúzzák kész erõmûvészet szétcsavarni...
hát, szerencse, itt Pesten nagyon köcsögök az emberek 😛
Ha hasonló hibám lenne, és a garancia nem segítene, én biztos szétszedném... 😊
Ilyen esetben valszeg koszolódásról van szó... ha rugók kopnak el, akkor az már húzósabb.. pl. az analógot mi rántja vissza középre?? az se tûnik örök életûnek 😞
Fõleg mert nagy az igénybevétel...
Ha hasonló hibám lenne, és a garancia nem segítene, én biztos szétszedném... 😊
Ilyen esetben valszeg koszolódásról van szó... ha rugók kopnak el, akkor az már húzósabb.. pl. az analógot mi rántja vissza középre?? az se tûnik örök életûnek 😞
Fõleg mert nagy az igénybevétel...
valszeg a válasz: nem éri meg, mert max. befektetek még 7 ezer forintot... de gondolj bele, hogy pl. egy 50-60 ezres terméket veszel... és annál csalnak le 2 év garit...
jó, most ez csak 1 példa, de számtalan esetben rövidítik meg így a fogyasztót...
Ráadásul mi van, ha pl. eladnád 1 év után.. Gari nélkül tuti nem vennék meg semmit, de 1 év garival igen!
pl...
Kihez fordulhatok szerinted ilyen kérésemmel, hogy legyenek má szívesek a logitech szabvány szerint megadni a garanciát...
Sajnos csak egy Aquas számlám, és egy Aquas garancialevelem van, logiteches nincs...
És arra az van írva, hogy 1 év...
ergo gyakorlatilag választásom nincs...
De a jóéletbe... pont pl. ilyen miatt, amiért te is visszavitted... ez simán elõfordul, lehet ha csak 30* ráizzadsz, és bemegy némi természetes zsír a gombok közé és annyi.. + kosz!... és akkor sanyi. de lehet bármilyen mûszaki hiba is, kontact hiba, stb...
Ráadásul mi van, ha pl. eladnád 1 év után.. Gari nélkül tuti nem vennék meg semmit, de 1 év garival igen!
pl...
Kihez fordulhatok szerinted ilyen kérésemmel, hogy legyenek má szívesek a logitech szabvány szerint megadni a garanciát...
Sajnos csak egy Aquas számlám, és egy Aquas garancialevelem van, logiteches nincs...
És arra az van írva, hogy 1 év...
ergo gyakorlatilag választásom nincs...
De a jóéletbe... pont pl. ilyen miatt, amiért te is visszavitted... ez simán elõfordul, lehet ha csak 30* ráizzadsz, és bemegy némi természetes zsír a gombok közé és annyi.. + kosz!... és akkor sanyi. de lehet bármilyen mûszaki hiba is, kontact hiba, stb...
logitech magyarországi forgalmazója
csak kérés megéri-e
amúgy a rumblepad2 egész jó a dual-al több gondom volt
csak kérés megéri-e
amúgy a rumblepad2 egész jó a dual-al több gondom volt
és szerinted ilyen esetben mit csináljak? 😊
Mert teszem azt 1 éven belül nem lesz baja, mi lesz ha túlmegyek, akkor balhézok egy sort, vagy már most kéne? 😄
Nekem a csávó nyomatékosan megmondta, hogy 1 évet adnak, nagyon nem tudtam mit mondani ezek után, pedig visszakérdeztem, de hajthatatlan volt..
Gyári garcédula ugye nincs, csak a számla + a cégé...
Mert teszem azt 1 éven belül nem lesz baja, mi lesz ha túlmegyek, akkor balhézok egy sort, vagy már most kéne? 😄
Nekem a csávó nyomatékosan megmondta, hogy 1 évet adnak, nagyon nem tudtam mit mondani ezek után, pedig visszakérdeztem, de hajthatatlan volt..
Gyári garcédula ugye nincs, csak a számla + a cégé...
nekem 1 éves garim van rá :-/
Pedig azt hiszem ha a gyártó garanciája tovább tart, mint a kiskereskedõjé, akkor kötelesek elfogadni a gyártóét nem? (és csak át akarnak verni)
mert a t7900as hangfalszettemre is nagy betûkkel rá van írva dobozára hogy 2 év garancia, de mikor rákérdeztem azt mondták: ÕK 1 évet adnak!
Pedig azt hiszem ha a gyártó garanciája tovább tart, mint a kiskereskedõjé, akkor kötelesek elfogadni a gyártóét nem? (és csak át akarnak verni)
mert a t7900as hangfalszettemre is nagy betûkkel rá van írva dobozára hogy 2 év garancia, de mikor rákérdeztem azt mondták: ÕK 1 évet adnak!
Na leadtam a gamepadot holnap döl el mi lesz vele.
Úgy emlékeztem 3 éves a gari rá de a muki azt mondta csak kettõ van amelyik nagykerben pedig egy.
Jó lesz erre figyelni.
Azt mondta rádugják a gépre és nyomogatják a gombokat.
REmélem ezt elfogadják hibának mert elvileg mûködik csak elég zavaró
Úgy emlékeztem 3 éves a gari rá de a muki azt mondta csak kettõ van amelyik nagykerben pedig egy.
Jó lesz erre figyelni.
Azt mondta rádugják a gépre és nyomogatják a gombokat.
REmélem ezt elfogadják hibának mert elvileg mûködik csak elég zavaró
Köszi mindkettõtöknek.