PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan szedtétek le?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-

most húzom a WE9-et.arra lesz vmi javítópatch?
vagy Option File konvertáló nincs?
Most látom csak igazán milyen sokat számít, hogy van superpatch a (stadionok, cipõk, mezek...stb ) hááát igen!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
<#pardon1>#pardon1><#ijedt>#ijedt>
PES4 és a WE8 között azért volt különbség, és a demó alapján most is lesz !
Javítanak pár dolgot a PES hibáiból tanulva...
Demo-ban jól látszik, hogy finomítottak a mozdulatokon, bíró nem sípolja szét úgy a meccset..stb ! A többit majd du. megmondom !
Quaresma szintûeket akarsz? vállald el 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Quaresma szintû szerkesztõket szeretnénk
de ez a te dolgod én csak szóltam.
üdv arcok, mi a gond? mi a kínotok az FH-val?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
WE8-ban pl az adboardok máshol voltak
Breki, a PES5-ös kiegészítõket fel lehet rakni WE9-re ?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Láttam, hogy felcserélted az oldalakat 😊 Gyakorlati jelentõsége ennek nincs. Én nekem Kaka az jó oda jobb oldalra, õ jól ad be, kell a szélre, ergo ott lesz széljáték... Míg balszélen igazán nincs ütõs játékos. Seedorfot is inkább tanknak tartom, de hát... 😛
Egyébként igazad van, kezdek beállni erre, és ha nincs agyam játszani, akkor reflexbõl nyomom a széljátékot, ami vagy bejön vagy nem.
De ha esetleg lenne agyam is, meg terület, lehetne kreatívabban is megoldani a dolgokat... A középpályán vannak emberkék, ráadásul még a szélsõ védõk is szinte már középpályást játszanak...
De majd ezen is akarok változtatni, hogy kevesebb kontralehetõség legyen... de valahol muszáj támadni, ott meg elõre kell menni.. 😊
Az a szépen labdát tartva megyünk elõre az nem az én stílusom, sose volt. De talán ha megtanulom kezelni a labdát, meg cselezni, akkor több lehetõség lesz.
Pl. volt idõszak, amikor jobban ment. De most direkt néztem térképet, és a szélen kívül senki se volt megjátszható, középen körbeálltátok a játékosaim, ill. ha egy rossz mozdulatot csinálok, akkor már el is vetted, a szélen pedig nagyobb terület volt (nem sokkal)... ezért volt nehéz, és szinte lehetetlen elõrejutni...
Mondjuk most visszagondolva neked sem volt sokkal nagyobb terület, fõleg az utcsó meccsnél, amikor direkt behúzódva védekeztem, nehogy leindíts, viszont szépen cseleztél, én meg a megszokottnál bénábban védekeztem, és emiatt tudtál játszadozni... De azért remélem nem volt könnyû dolgod a helyzet kialakításakor 😊
továbbra sem értem miért ostorozod magad az eredmény a lényeg
de a nyertesnek sosem kell magyarázkodni és ma kettõt megnyertél
ha nem vagytok képesek normálisan hozzászólni a témához ne járjatok ide
ennyire egyszerû
Egyébként a te játékod is a szélekre alapul, ráadásul neked mind2 szélre, nekem inkább jobb szélen folynak a támadások 😛 De mit tegyek, ott van az RWF 😛
Majd legközelebb remélem már jobb leszek, kimondottan pihenés, és kipihentség kérdése. no meg elszántság
Ma szar voltam, ennél voltam már jobb is.
Egyébként a játékom meg olyan, amilyen én vagyok.
Sajna ma csak ilyen fantáziátlan játékot tudtam nyomni. De nagyon erõs volt a zone presszed, és ráadásul féligmeddig be is húzódtál, tehát se indítani nem lehetett, de igazán elõre menni se, csak 1-1 párharc gyõzelem után (ami többnyire neked sikerült)
Nehéz nagy nyomás alatt szépen ötletesen játszani, de nagy %ban én is ludas vagyok, hogy sémafoci ment.
De valóban ötlettelen volt, de hát mostanra ennyi jutott... Volt már hogy ellened tudtam ötletesen játszani, de akkor vagy a nyomás nem volt ekkora, vagy én voltam frissebb, vagy mind2. 😊

A_SFFDssafPierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
lehet eredményes, de nem job kreatíven játszani mint állandóan ki a szélsõnek aztáb be fejre
arra meg hogy te mit csináltál meg mit nem magasról....:p
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
igaz a második félidõ erõsen laggolt vmiért.
Én csak egyet nyertem
de ne szokj rá a beadogatós focira
vagy csak én vagyok béna... de ez durva volt.
sztem még bölcsiben ringatództál mikor én gameplay patcheket csináltam az fh-n
és máig megvan az a fórum ahol kereken hárman beszélgettünk Hedgevel és Bélával.
Nem az fh-val van a baj hanem az oda nem való emberekkel
szval menj máshova károgni
mi nem világos azon, hogy lezárnám a témát?
menj másik fórumokba nekem nincs kedvem ezen vitázni
na midnegy...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -