PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ti hallottatok errõl valamit !
( Gamestar-pes5 topik, és az FH -pes5 magyaritás topik-ban volt errõl szó)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Cassano, Cicinho.. még nincs a madridba, sõt még S. Ramos se...
Mozgások tényleg jobbak, gameplay-rõl túl sokat nem tudok mondani, nincs annyi szabálytalanság az biztos, és távolról könnyebb gólt rúgni ( 6*-on), vagy csak mázlim volt<#vigyor>#vigyor>
várom. 😊
Amúgy érdekel a dolog, de tök új gémet nem nagyon van kedvem megszokni... 😊
Még a PES5tel se végeztem 😛
A server nem nagyon szól bele a gémbe.. max. a szövegírásba... szerintem meccs közben kimondottan egymáshoz kapcsolódnak a gépek. vagy nem?
de akkor azért a finomabb gameplay, meg a stb attól még érvényesül a játékban nem?
szereztem cdkulcsot a pes5ömhöz akkor mostmár tudok játszani vmelyikõtökkel?
bocsi h bénázok, vissaz is olvastam d nem találtam ilyesmiket, és még kérdezném h mi is az a szuperpatch v micsoda. és h honnan lehet leszedni, köszi, hali.
és már javítópatchrõl beszéltek? 😛P
Gondolom csak vizuálisan akarjátok...
majd letöltöm akkor, de én örülök ha a PES5tel megtanulok játszani... nem akarok váltogatni, grr... 😊
De pl. ha lehet játszani online... akkor lehet sok europai is a PES 5 kóddal tolja...
El se kezdted tölteni?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Érdekelne pár szóval a tapasztalat.
Grafika, meg ilyen szarságok nem érdekelnek, csak a gameplay.
meg tudod ha totál uaz lenne akkor is azért csak újabb verzió😄