PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Mert pl, hogyan harcol ki gólhelyzetet, ha nem tud cselezni,és lassú mint az állat, meg nehézkes...

A beadásokra a magassága és a response-a, no meg a gólérzékenysége tökéletes! Bár nem tudom , a Headingje mennyi... de gondolom annyira rossz az se lehet.

Amúgy tényleg nem értem, mi az a gólérzékenység... jobban érzi kaput stb...
az oké... de oda a rúgáspontosság és erõsség is számít... 😊 és fordítva is.. hiába érzi a kaput, ha nem tud célozni... mondjuk a 86os rúgáspontosság az elégséges, nem azt mondom, csak érted...

egy védõ 99es shot accularyval meg nem fog gólt lõni, ha odakerül, mert nem gólérzékeny? 😊

ugyanez a DEFENSEre mi?? jobban csinálja a belépõket, jobban fog embert, jobban helyezkedik védelemben??? meg ilyesmi??? gondolom ez így egyértelmúbbnek tûnik...

Breki33
ez magyarul van :-)

nemtom a pesben hogy nyilvánul meg

DEfense a védekezési hatékonyság gondolom
Breki33
he lehet adsl lehet jobb adsl is
horpeti
és az mi? Mi az a gólérzékenység magyarul - nem mondod, hogy ilyenkor nagyobb %ban lõ gólt, ha nagyobb az érték... vagy igen?? pl. 100as gólérzékenység, de 10es rúgáspontossággal hogy lesz gól?😄 - ? 😊
A response is impozáns, igen ezek kellenek. Szóval õ igazán ott a kapu elõtt tud csinálni vmit, de ha góllövésen mást kell csinálnia, akkor az úgy gáz... 😛

Shevát másold már be pls, érdekelne, mi a különbség!

És a DEFENSE az micsoda???

Könnyû azt mondani, annak is örülhetek, ami most van. És nem elsõsorban pénzkérdés.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
gólérzékenység haver P

respose 95 !!!

De elég megnézni az olasz góllövõlistát
horpeti
hát egen. Ezért néztem én falábúnak. 😄

lassú, nehézkes, cselezni se tud, staminája sincs, és el is esik a balance miatt...

az ATTACK 94 az impozáns, de az meg nemtom mi a francot jelent... 😊

Ezzel szemben Sheva... (be tod rakni)

az ATTACK DEFENSE az mit is jelent pontosan???
Mert kézikönyv szerint a támadó tulajdonságai.. de az pl. mi??? az hogy mennyire izgul rá a kapura, ill. mennyire akar védekezni?? vagy mi mi???

Breki33
A gólhangokat kipróbáltátok?
Breki33
horpeti
ja azt láttam, hogy Vieriaval mész fel, nem is értettem, mivel én kiírás szerint úgyláttam, hogy emerson AMF, míg Vieria a tank az inkább DMFnek jó 😄

Nincs elõttem PES, de úgy láttam Trez gyorsasága nagyon pici 😊 de lehet a gyorsulása jó, azt már nemtom, de úgy vettem le, hogy Trez egy lassú béna 😛PP

De akkor valszeg rosszul tettem.. 😊) De majd átnézem a statokat, mivel a játékban az (is) számít 😊)

Amúgy a statból nem tudtam kiolvasni, de pl. Sheva iszonyat sok párharcot megnyer, elfejel labdákat, stb.. mondjuk Treznél is ugyanezeket láttam... de nemtom ez a statból hogy olvasható ki... mert statból Trez egy lassú csigának tûnik... nem olyan aki kirobban a védõvonalból 😛

de mondom az accelerationt nem néztem, csak a többit... olyan igazi falábút olvastam ki , de akkor valszeg rosszul 😛PPPPP (nálam Del Piero és Ibra volt a kezdõ annó...)

😄

nem akartalak megsérteni 😊)

Breki33
3 csaj jött hozzád

te mázlis P
horpeti
Miért nem??
Nehogymá emiatt ne játszál, akkor azonnal visszavonok mindent! 😊

Breki33
Inkább fejleszd a neted P
Breki33
hogy Trez nem robbanékony ne viccelj

Emerson inkább védekezõ középpályás

Nedveddel és VIeria-val megyek fel
horpeti
Este kb. 6ra érek haza, és kb. 7körülig érek rá, amíg megérkeznek a csajok a koriról .. 😊) (itt maradt bnõm Pesten, és jött hozzá 2 bnõje, aztán koriznak westendnél)

Tegnap mi is voltunk, életem 2. korija volt, de mán egész jól megy😊)))))))))))))))))
Angol csaj kérdezte tõlünk, hogy hogy kell korizni, mert most próbálja elõször.
mondom neki: this is my second time 😛P

De azért durván elhúztam mellette 😛

Jó van, értem, nem is játszok többet.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

horpeti
Nem Vieria a védekezõ középpályásod?

Nedved Balszél, Camo jobbszél, Emerson közép-középpályás? (ergo õ irányít😛)

Igen, épp emiatt akarom kipróbálni, hogy mennyire lesipuskások, ill. mennyire tudnak jól érkezni a beadásokra. Csak azt láttam, hogy Trezeguet nem annyira robbanékony, viszont a beadásokra jól érkezhet...
Sheva meg olyan gyorsulással bír, hogy állat (96 vagy mennyi), látványosan el bír válni a védõktõl 😊)

Sheva, és Gilardino + Vieri nagyon durván érkeznek befele! 😊
Kiv. vok Juve hogy érkezik, meg mennyire lehet ezt velük nyomatni. szóval sztem este kipróbizom 😊

Breki33
pluhi-nak BOLDOG SZÜLINAPOT
Breki33
probáljuk ki este ezt a lagnézõ progit
horpeti
te neted 512/96
én netem 512/228 (fiktív)

fiktív egyégek:
saját játékos mozgás: 1 egység sávszél
másik játékos mozgása: 1 egység sávszél
labda mozgás, stb: 1 egység sávszél

Na szal.

Te csinálod szobát:

1. félidõ, te vagy a host,
tehát én küldök: 1 egységet (sajátomat) neked, ami 228ba belefér szal nincs akadás részedrõl!
Te küldesz:
1+1+1= 3 egység cuccot, ami a 96ba nem fér bele: én akadok!

A letöltési sáv nem kérdés, mind2nek elégséges!

jön a 2. félidõ:
én vagyok a host!
3 egységet elbír a netem, szal nem akadsz!!!
1 egységet elbír a neted, én sem akadok!!!

Érted? 😊

Breki33
AZ bírom mikor CAmoranesi formában van és nem tudják tartani a szélen
Breki33
itt nem hostol senki úgy mint ahogy gondolod
Breki33
dehogynem és akkora gólokat lõ Ibra Trez meg lesipuskás

Nedved az irányítõ Emerson a szûrõ meg érkezik lövésekre, meg tudja küldeni

NEdved meg........szval jól lõ
horpeti
Nem 😊

Vaze.. várjál elmagyarázom

Na ez az, miért mindíg a bal oldalinak laggol? Mert õ hosztol? A második félidõben is ugyanaz hosztol, azt mégis megjavul.
Peti, a logikád a második félidei megjavulás miatt szerintem bukó. Akkor az egész meccs laggos lenne, net-sávszélesség megfontolásból. De megjavul, tehát nem.
Amúgy nekem, 512/96, vagy valami ilyesmi.

horpeti
Ki fogom próbálni újra Juventussal! 😊

Bár már nagyon hozzám nõtt Cafu, Kaka és Sheva, szerintem ezt a beadogatós játékot nagyon jól érzik, Sheva egyszerûen tökéletes csatár.. 😄D

De vonz a Juve atombiztos védelme... Bár nemtom Ibrahimovics és Trezeguet mennyire tolja, meg Mutu és Del Piero, nem annyira robbanékonyak, vagy igen? 😊
Anno úgy emlékszem, hogy egyedül Mutu volt az, akiben bíztam hogy ki lehet ugratni... 😊 De lehet csak akkor még nagyon zöldfülü voltam (most csak kicsit fog zöldfülü).

Nálad Breki ki az irányító, Emerson??

Breki33
pontosan így van

sztem ez miattuk van

tegnap amelyik 2-0-ra vezetett laggal majdnem énis bekapcsoltam második félidõre de aztán mondom nem sülyedek le erre a szintre

egyszer hagytam véletlen bekapcsolva
horpeti
õõ, nálam volt párszor hogy megakadt 5 seces idõkre...

de amúgy nem éreztem akadást. az nemtom hogy én miattam volt-e vagy õ miatta, lehet az én netem állt le 5secre... 😛

szal furi volt, mert nem akadt, csak féidõben kb. 3-4* 5secre megállt... szóval elég instabil volt a cucc... 😄

Breki33
ja a csalóknál van az hogy ott úgy akad hogy idõközönként megáll
horpeti
az igaz 😛

De ha annyira le van korlátozva a feltöltési sáv / vagy ennyire szar 😛, hogy még a saját játékos mozgását sem tudja elküldeni az, aki jobb oldalon van, akkor akadni fogsz ott is 😛PPPP csak az már lol 😄 Akkor a jobb oldalis is akad, hiszen ha õ nem tudta a bal oldalisnak küldeni, akkor vissza se várja 😛

Breki33
de mindig a baloldalinak jó ha laggol
horpeti
szerintem olyan 192 - 256 kbit/seces feltöltésnél már tuti nincsen gond... de szerintem kisebb sávszéllel is jobb, de ez tutifix, hiszen egymással nem akadunk Brekivel... és nekem még ez a xar akadós net is feltöltésre produkál 220kbit/secet......

Vata neked mekkora a sávszéled? (le-fel?)

horpeti
nem 😊

Akinek van akkora feltöltése, hogy hostként is jó, annak a társa egyik félidõben sem laggol.

viszont amelyiknek csak a saját mozgásait bírja el a feltöltése, de hostként már nem, akkor annak a társa akadni fog , amikor a szar netû a host...

Gyakorlatilag:

2 szarabb netû (FELTÖLTÉSRE!) játékosnál felváltva laggolnak 2 félidõben.
2 jó netnél 1ikse
1 1 rossznál pedig a rosszabbik nem fog, a jobbik 1 félidõben.

de értitek a logikát... nem azért akad a jobb netû, mert köcsögség, hanem azért, mert a rosszabb nem tudja neki küldeni az adatot, amikor õ host...mivel akkor sokkal többet kell.

viszont amikor a jó netû a host, és a rosszabb aki kapcsolódik, akkor azért nem akad a rossz netû, mert annyi sávszéle van a rossz netûnek, hogy a sajátját elküldje a hostnak, és a letöltési sávja viszont már lényegesen jobb, mint a feltöltése, és az nem lesz szûk keresztmetszet..

😊

Breki33
a lagmérõ progit kéne kipróbálni és akkor nincs gond
Breki33
aki bal oldalt kezd annak az elsõ félidõ jó

aki meg a másodikban van baloldalt annak a második

szval éljen a baloldal :-)

Na jó, csak azt mondja meg valaki, hogy mér csak egy félidõ? Azért ez marhára nem logikus. Például miért nem a 30., vagy 65. percben javul meg, vagy bármikor a meccs alatt? Miért pont mindíg a szünetben?
Vagy épp fordítva, akkor romlik el.
És nekem miért nem laggol, pont annak kéne, akinek a gyengébb a netje? Ami sebesség, sávszélesség nálam megfelelõ, mégha max. is, az a jobb neteseknek lazán megvan.
Engem ez azért bosszant, mert így tudom, hogyha csinálok egy jó félidõt, akkor egybõl megkapom, hogy laggolt, és csak azért ment annyira a játék. Tönkreteszi az élményt.
Tegnap csak azért tudtam elverni félidõben egy srácot 4-0-ra mer, laggolt és utána azért lett 5-2, mert már nem? Semmi értelme így.

hi horpeti,
Jót nyomtunk pénteken ! d😉
horpeti
OFF:

10.3.2. Ha az Egyedi Szerzõdés eltérõen nem rendelkezik, az Elõfizetõ a határozott idõtartamú Szerzõdést is felmondhatja rendes felmondással, 15 napra. A felmondástól függetlenül Elõfizetõ köteles (a) megfizetni a határozott szerzõdéses idõszak vállalására tekintettel kapott kedvezményeknek a határozott szerzõdéses idõszakból még hátralévõ idõszakra tekintettel arányosan számított összegét vagy az Egyedi Szerzõdésben meghatározott más összeget (lásd még a 10.5. pontot), valamint (b) megfizetni a határozott idõbõl még hátralevõ idõre vonatkozó rendszeres díjat. A Szolgáltató által megküldött számlában foglalt összeget Elõfizetõ egy összegben, a számla megérkezésétõl számított 15 napon belül köteles megfizetni.

Ergo szopás, kifizetteti az egész hátramaradó díjat..
+ még egy csomót, ami elvileg kedvezmény a határozatlan idõ vs. hûségnyilatkozat...

On

Breki33
11 elég sok

nekem most 9100 de amint lehet áttérek a másikra
horpeti
megnézem a felbontás feltételeit...

Amúgy PESre úgy néz ki jó ez a kapcsolat. a feltöltési sáv az ellenfélnek kedvez.
és mivel a letöltés nagyobb, mint a feltöltés, így tuti, hogy nagyobb, mint az ellenfélnek a feltöltése, ergo, nem én vok a szûk keresztmetszet...

De hát akkor se ilyenér fizettem... letöltés / 4, feltöltés /2 amit kapok.. és ráadásul akadós. na mind1.

horpeti
Hát, majd meglássuk, elég rég nyomtuk. 😊

A letöltésem 60-64kbyte/secnél nem több, tegnap is töltöttem le 10 szálon, de nem jött több... (kibaxás, mert 256tal kéne).

Viszont a feltöltésem leggagyibb állapotban is van 224-230 kbit/sec... ami elvileg 512 kéne lennie... szóval valszeg ez a frankó kis feltöltési sáv, ami nyom a latba...

Én már nem is tudom, hogy reklamáljak -e tovább... leszarják a dolgaimat, elõzõ hétfõn küldtem utoljára, szerdán telefonáltam is... egyszerûen semmi.. leszarják, hiába telefonálok, írok.....
ez így.....

és 11 ezret fizetek érte...

Breki33
igen neki vmi van a netjével

a többiekkel jobb a kapcsolat
Peti veled mostanában elég jó a többiekkel picit akad
horpeti
Vata veled , vagyis bugbearrel nagyon akadtam múltkor, de csak 1 félidõt.. tudod, az 1.-t 😊

Tudom, hogy nem csalás, csak a net. De attól még nehéz játszani, a labda szakaszosan gurul stb.. 😊)
Ha ismeretlen lennél , net alapján nem játszanék veled többet az tuti, de mivel ismerõs vagy, így bár bosszankodom, hogy 1 félidõs meccseket nyomok, másikon próbálok nem gólt kapni, de mégiscsak belemegyek, mert hát nem vérre megy, és szórakozás... 😊

Pénteken nagyon ideges voltam, mert tényleg sok múlott ezen (fõleg idegileg😛), de hát ezt tudtam, amikor lenyomtam a play gombot... szóval én akartam 😊

Breki33
most nézem miért van az R2 a sarokban
Breki33
hihetetlen miket hagytam ki ma

elõször az ötösröl üres kapu fölé rúgtam

aztán következõ meccsen fel is vettem kihozattam vele a kapust lepasszoltam de képes volt az üres kapu mellé rúgni

szerencsére aztán Del Piero vágott kettõt, de most nem megy

Breki33
ez pc-s fórum
Csabesz6
nem tudnátok nekem linkelni PS2 höz kiegészítõt?Lehetõleg ne torrentes legyen köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
errõl beszéltünk a múltkor elég réstletesen itt
kb így van

D-paddal lehet ezt könnyen analóggal több a variáció ugye ottvan a freestyle cselezés meg egy sima lövõcsel is jó

egy ember mellett el lehet menni akkor van gond ha be kell menni a sürûbe
KillR
Szasztok!
Ma online-ba gondoltam egyet, és az analógot használtam a játékosok irányítására, és azt vettem észre, hogy nagyon kevésszer jön be/csinálja meg a játékos az elhúzós cselt (L1+fel/le). Ennek az az oka, hogy az analógot sokkal jobban érzékeli? Mert ha igen, akkor elvileg CSAK akkor tudom analóggal megcsinálni a cselt, ha tökéletesen merõlegesen tolom fel/le, nemde? Vki világosítson föl, kösz!

Breki33

NEW GOALSOUND UPDATE :ewan: :ewan:

sample in the wav

I not use all slot because hear differend goal sound

3

Mine (Aida and Stadion reverb version)
Sanny version
And "original Superpatch version"

http://pes5.tvn.hu/goalsound.zip