PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
háromféle van benne
egyik ami gólörömmel indit aztán elkezdõdik az aida bevonulási indulója majd miközben szól rámixelve megszólal a hangosbemondó kicsit turbósítva
dehogy ne mindig ugyanaz szóljon nem az összes slotba rakom illetve berakok kettõt a Sanny félébõl
így három féle fog majd szólni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
rostereket?
ez normális lag zavaró, de azért játszahtó
csak a neted lenne jobb
de ez teljesen más egyik félidõbõl szinte semmit sem lát olyan mintha becsukogatnád a szemed, a másiknál aminek elvileg teljesen jónak kéne lennie egypár másodperces sima megakadások vannak van hogy olyan mintha connectoin lenne.......
itt az elsõ félidõben úgy kell játszani hogy elõtte lenyomod mit akarsz két másodpercel és 4 másodperc múlva megtudod jól tetted-e
Szerintem ez baromi rejtélyes.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
tizi kiharcolása:
eddig we9-el ideiglenes gamepaddal cseremoncsival jól megy
pedig már törölni akartam a profilt de jött a we9 P
Persze Brazilokat választja mondom please club fél percet gondolkodik aztán nagy nehezen manchester azt hiszem
Elsõ félidõ hatalmas lag két másodperces akadásokkal
egy beadását befejeli aztán kap egy 11-est nemtom miért (nem láttam)
Na mondom
félidõben beszólok neki õ nem tudja.
Mondom jól van.
10 percben berugom az elsõt, érdekes módon elkezd idõnként akadni (sztem ez a csalóknál tipikus egyik félidõ tök akad másodikban néha megáll)
egymás után helyzeteim 89. percben felé lövök egy nagy helyzetet
na mondom egy perc...
de végén sikerült kiegyenlíteni
utánna újra játszani akart
gondolom neki nem nagyon akadt

köfi
http://rapidshare.de/files/12380195/option_file.rar.html
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
amúgy iszonyatjó az a stadioncsomag, csak a fû benne kicsit tré...de mind1 van ITT EGY FÜVES 😄DD

1ébként+ sztem a "0.afs"-en kivül mndegyik afs file-t 1-1be át lehet(érdemes) pakolni a PES5 Superpatch-bõl WE9be!
..mondjuk a PES5ös optionsfile-al azért csínyán bánnék,mert sztem az "hozza magával a PES5 gameplay-t" is,ha átírjuk WE9esre!
(((azért én várom azt a "rendes" WE9es crack-et<#hawaii>#hawaii>)))
csak mivel van ami jobb benne jobbnak láttam külön pakolni
meg így lehet nem akad ki az inter mecsnél
mûködik a kitserver csak hibás
options filét meg már rég átírtuk
...viszont ebbõl következhet,hogy a "WE9.exe" ténleg csak "1(PES5?)cheat és nem WE9 CRACK"<#wilting>#wilting><#wave>#wave>
az jó a superpatch-re is?
7 maccsa varatlan vagyok<#nezze>#nezze><#gun>#gun><#felkialtas>#felkialtas><#phone>#phone><#bdead>#bdead>
hüje vagy hamán szép nem!4