PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
két kapufát lõttem didája röpködött de nem a másodikban õ lött gólt énmeg alig láttam mi folyik grrrrrrr
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Csá kéne egy kis segitség hogy tufok pes klant csinálni vagyis mi enke a folyamat?
Ha tudzs akkor megksözönöm a segitséget."
Aki tud please válaszoljon
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
afs-eket át lehet másolni, de a 0_text-et nem célszerû
akkor már egyszerûbb a we9 crackod a pes5 nevére átnevezni P
ennél csak a megnyered a meccset és eltûnik az eredmény húzósabb
csinálj
superpatcban van
igen az egyikben megy alatta a bevonulási induló rákeverve a felerõsített kommentátorram mint szintén írtam
a mostani a superpatches azis benne marad csak lesz miég két új és váltakoznak, mint mondtam már PP
biztos lerágott csont, de a visszakeresésbõl nem derült ki nekem. a WE9-re van Patch vagy a Superpatch-et lehet simán feltenni rá? esetleg lehet, hogy a Pes5-ös AFs-eket simán bemásolom a We-9be(gondolom ez azért durva lenne)... Köszi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a wav az csak ugye szemléltetés?
Csináljak backupot, ha nem tetszene??
én most perpill nem emlékszem semmilyen gólhangra, szóval most elvileg alapból nincs is???
belövöm és örjöngenek, ez tetszik...
te még nyomatsz mellé zenét is?? (mer az nekem nem hiányzik, csak egy iszonyatos üvöltés a tömegtõl, amitõl már én is úgy érzem hogy szárnyalok)
a mostani (alap) nálam ilyen, és nagyon feelinges, ha gólt lövök szinte én is felpattanok a székbõl! 😊)))
(kicsit beleeélem magam a játékba néha😛)
(Én letöltöttem.. 😛
cska hátugye nincs PES 😛
Amúgy azt hogy kõfelraknihovami?)
😄DDDDDDDddddddddddddddddd
Caracciolo=Airone
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az egy gólöröm részlet, mikor az Õ góljával verük a rómát
Már többször észrevettem 😛P

nem figyelem a kombinációkat, érzésbõl nyomom <#vigyor>#vigyor>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Azt a jobb-bal testcselt mivel csinálod?? elmozdul jobbra is balra is úgy, hogy a labda végülis gurul egyenesen.. láttam egy olyan gólt, az tetszett.
már ha jól láttam, de biztos tudod mirõl van szó.
a kapus elõtt csináltad.
Milán nekem sokkal jobban bejött, õket sikerül csapatként kezelni 😊
Bár lehet most már a Reállal is menne, egyáltalán nincs kizárva, de most már vhogy nincs kedvem velük.
Túlságosan megszerettem a Milánt.
Juve is csak kíváncsiság, de inkább az erõs védelme vonz, mint maga a csapat... Igaz Milánnal is így kezdtem, bár Cafu és Kaka ott volt, de utólag szerettem meg Shevat, és Gilardinot is... most meg újabban Vierit is bevetem, bár nagyon utáltam, de így hogy néha hagyom játszani, és jól játszik , kezdem megszeretni 😛 (többiekkel is így volt... Ki az a Shevchenko?? haggyámá...😄)
csak zene nem lesz bekapcsolva, mert az nem engedélyezett 😊
mondjuk a többi se, de az már más tészta.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Aztán pedig kiderült a Milán se gyenge 😊)))
Sokan a Lyonnal vannak, meg a Marseillessel, meg a Chelsea, és a Manchester United, meg ARsenal, aztán kb. ennyi, kifújt... 😊
Mondjuk jah, kevesen vannak, akik gyengébb csapattal akarnak onlineolni... 😊
Persze most még nem vok hullafáradt, és érzem, hogy tudok jó kis kombinatív játékot nyomni. 😊))
3* ellen már elég jól sikerült pénteken 😊)
Onlineban is kéne alkotni vmit😛
Bár már uncsi ez a sok gól, 2-3 onlineonként mindig beakad 1-1 ehhez hasonlók, vagy kapott, vagy rúgott gól formájában. 😊
klikk
...
csináltam egy PES5 videót...
nem tudtok egy jó helyet ahová feltölthetném (24mb) ?