PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tettem fel a gólhangot
online soundpatchet sem
Ma se leszek otthon, szal csütörtökön majd felrakom, de azt hiszem az az online sound patch az meg sincsen, a link meg már elkallódott...
a gólhang link megvan
így konkrétan új gyepekrõl meg nincs
Vagy mit gondolsz? játékon belül állítható roster?
Onlineban úgyis sokan az alapot használják, szal ebbõl a szempontból mind1... így is jó, hogy offlineban az EXEbõl, onlineban az unknow22bõl dolgozik.
ebben az érdekel, hogy online offline rostert ír ha jól értem
wááá... 😊
már nem is tudok eligazodni...
jó nekem az SP3 + az online stadiumod
Nomi Squadre corretti online e offline
Nuovi kits riveduti e corretti di tutte le squadre
Correzione stadi e capienza
Calciomercato 2006 offline e online
klikk
csak pl a braziloknál ott van a jobboldalon a kicsi brazil zászló
van olyan option file ahol ez már ki van kapcsolva?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(http://rapidshare.de/files/14309134/kitserver-510.zip.html)
Vagy melyiket is?
(elõzõ kitserver könyvtárat töröljem??)
NEm teljesen értem mert elkérte az emailom aztán nem írt.
Azt hiszem a héten jön ki a demója és a VB csapatai lesznek benne
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
1. 2.5D kits<#felkialtas>#felkialtas>
2. Support for extra kits selection
3. New kits database structure (renamed to "GDB") to allow for more flexible and intuitive grouping of things.
initially i planned those too:
4. GK kit selection
5. 2Dkit image support (possibility to use Konami-style mini-kits, but in 256 colors instead of 16.)
So, 4 and 5 are not done yet, i guess that will have to wait until 5.1.1 release.
csak azért kérdem mert nálam az tiszta jól müxik