PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillR
sztem csak elnézte, a jónép meg nem foglalkozik annyira vele, hogy feltûnjön nekik...speciel most nekem a brasil mezen (az aranymezen, tehát a hazain 😄) kék a név, és zöld a szá (zöldnek kéne midnenhol lennie)

Breki33
#19389....
Breki33
persze, hogy jó

de ez nem mezcsomag csak a progi és aki a mezcsomagot csinálta

azon gondolkozom kitörlöm a juve mezt belõle hátha akkor jó lesz

igazából nem vili honnan veszi a számozás betûtípusát és szinét
horpeti
ez az új kitserver jó a PEShez is?

Megéri updatelni az SP3as kitservert?

(speciel nekem a mezek tetszenek ott is 😛)

KillR
bocs, de nem azér vagyunk itt, hogy ha majd egyszer benéz szegény jbalu, leírjuk a kis fejének mindent, ami eddig történt...ha nem kérnél mindent rögtön (hogy kaparjuk ki neked a gesztenyét pölö), akkor mások is máshogy állnának hozzád

KillR
hát bameg, igen....mise tudunk csakúgy 600 hsz-nyit összefoglalva leírni..a lényeget te is kinézheted...

jbal
hát bameg 600 hsz-t?😄

KillR
ecsém, ha érdekel, olvass csak vissza....nem akkora dolog

jbal
mi volt itt addig?

jbal
rakom újra a winfost és 34 percnél megál, várok egy órát, semmi.most meg ha bekapcsolom csak egy fekete kép jön be.lehet h csak új winyó oldja meg?

Breki33
annak aki képes javítani
KillR
ezt most remélem nem nekem címezted, én csak a www.wevolution.org-ról szedtem ezt a hírt 😄

Breki33
Juve mezeket kéne javítani, mert a mostani számozás az szörnyû

élénksárga és más betûtípus
KillR
Kitserver 5.1.2

A new version of Kitserver is now available in the Tool's section.

"What's new:
1. Support for 4 new attributes in config.txt, including the ones to move shorts numbers
(left,right,off), and name on the shirt (top,bottom,off).
2. Fixed problems with 2.5D-kits on GeForce cards.
3. Updated documentation"

Thanks juce 😊

So, i've updated all kitserver folders on the site (new attributes included in the config files).

Link: kitserver 5.1.2

horpeti
mármint a válasz, megéri 😊)

horpeti
ismerve néhány embertipust, aki kockul a gép elõtt...nem.
fõleg ha nem olyan bonyolult...

Persze az ilyen fazonok unják meg a leghamarabb a játékot, meg lesznek öngyilkosok ("hogy gyõzhetett le, amikor én még csaltam is!")...

Szóval a normális ember nem fog csalni, mert akkor éppenhogy az az öröme veszik el, hogy igen, legyõzött mást... aztán az meg eléggé fontos tényezõ 😊

De vannak akiket ez nem érdekel, és mégis csalnak.. nem csak PES...

én sosem szerettem, akkor nincs kihívás.. de sokan nem így gondolkodnak.. soknak még csalással is kihívás 😛P

Mind1, nem nagyon érdemes foglalkozni vele, pláne nem idegesíteni magad rajta... szerencsére én hasonlót nem tapasztaltam, dream teameset sem... ha meg ilyen láthatatlan változtatások vannak, akkor max. annyit látsz, hogy jól megvert... csak ugye senki se szeret veszteni,meg éppen azért játszik, hogy nyerjen, ezért nehéz lexarni, hogy majd a legközelebbi meccs😊

De valszeg aki igazán szeret focizni (kb. 99%), az nem csalni fog.

pl. nekem egy életre elmenne a kedvem akkor ,ha benyomnám a letöltés, és látnám, hogy áll az ellenfél, és ezért nyerek...
így is volt már 1-2 helyzet, amikor láttam, hogy full nincs képben, és gólt vágtam, és tök szarul éreztem magam...

eZo
Mindenki ált. Top csapatokkal játszik... Ezek a játékosok 75-95 közötti adottságokkal rendelkeznek ált. , most akkora jelentõsége lenne annak, hogy pl. nem 85 hanem 99 lenne egy két érték... hát nem tudom ? Biztos számítana, de annyit talán nem, hogy megérje vele trükközni! Nem ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Jó csak érted.. dreamteam helyett nem a faszikhoz nyúl, hanem pl, az adottságaikhoz.. aztán azt észre sem veszed, hogy pass acculary 99, meg ilyesmi...

mondjuk ez már csúnya...

Breki33
é alaprosterral játszom de vannak ugye a Dream teamesek meg akik az Interbe pakolnak dolgokat P
horpeti
Breki, onlineban szerinted még mindig normális esetben ugyanazzal az alaprosterrel játszunk egymás ellen?

csak mert mondtál itt új rostert + csodacsapat, hogy miért ne lehetne játszani...
csak azért kérdem, mert új rosternél full mások az emberek adottságai.. ergo ha már lehet csodacsapatot csinálni, meg újabb roster vs régebbi (szal eltérõ), elvileg már az is lehet hogy játékosok adottságai összes 99..... vagy vmi hasonló durvaság (csak a rostertõl függ, az meg volt már, hogy eltérõ)..

és tán észre sem veszed, hogy miért van mindenkinek 99 attack, 99 defe...... meg stb....
aztán ez így elég gáz, ha megkerülik...

Te alaprosterrel onlineozol a we9cel? vagy már te is újabbal tudsz? (és mégsincs connection lost?)

Breki33
az én we9 patchem van

én átraktam az összes stadiont csináltam pár újat és felraktam a kitservert és kész

márcsak az arcokat kell majd
Csaó!

Na megvan a We9. sajnos mostanság nem tudom már úgy követni az eseményeket mint eddig(idõ hiánya), szóval hálás lennék ha adnátok infot ezekben a kérdésekben..😊
Van-e superpatch a We9-hez. Breki írtad, hogy jók a Pes5-ös AFS-ek, de ha a 0 text-et nem másolom át akkor lényegében az egész nem ér semmit....😊 Szóval van már We9-hez valami tuning. Itt visszanézegettem de egyelõre nem találtam összefüggõ Patchet... Köszi Rossi1
Breki33
tudom csak lusta vagyok dkz-ni
eZo
V15.zip tartalma:
kitserver-511.zip
GDB.rar
roster
és Pes5RoseV3.dkz (430kb)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
de ebben nem mezek vannak?
eZo
a mezekbe semmi különbséget nem láttam, még a válogatottaknál sem!
cicinho arca nevetséges, csak úgy mint reyes, henry... meg még jó néhány arc

Breki33
ja az nem neked szólt hanem a csajos szövegnek :-)
Breki33
arc?

Juve mez is ugyanaz?
eZo
V15.rar

Breki33
GOOOALLLLLLLLLLL SCREAM

klikk
Breki33
???
eZo
#19286 Ez nem túl jó... Roster-t is felraktam ami a csomagba van, de 1-2 arc nagyon gáz benne, sok mez el van csúszva és egyébként ugyanaz mint a tegnap belinkelt GDB.zip !

gabber_saviola
semmi -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
nekem 102-vel jön

nincs másik
Breki33
??
KillR
nincs vmilyen tükörlink (mirror link), mert innen most nagyon sokan töltik (30, szerencsésen 40 kbyte/s)??

gabber_saviola
Brekitopik -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

KillR
jajó...nekem a fájl kibontásánál crc hibát észlelt minden tömörítõ...

Breki33
KillR
Ez micsoda?

Breki33
na megvan a link

http://www.pesmagazine.net/download/V15.rar

simán elinditottam a letöltött file-t és ott volt
Breki33
a hátrahuzogatóst meg tudom csinálni csak nem tudom, hogy a belõle indulás másik combo-e
asfa
a pes5-ös cumok jok a we9hez?(labda,reklámtáblák,stadionok)???

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

báttyó02
azokat a cseleket+a kapufás dolgot összevágta a gyerek
amugy fh-n ottvan a pes4kézikönyv,abba levan irva minden csel (kivéve a hátrahúzogatós meg a flipflap)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Terminátor14
szokásos?
Én kétévente szoktam újítani a gépet, úgyhogy nem nevezném szokásosnak 😊

CSAK a Fradi

Breki33
szval mindenki a szokásosat P
Terminátor14
dik....

Én meg most veszek új cumókat 😛