PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez nem mezcsomag csak a progi és aki a mezcsomagot csinálta
azon gondolkozom kitörlöm a juve mezt belõle hátha akkor jó lesz
igazából nem vili honnan veszi a számozás betûtípusát és szinét
Megéri updatelni az SP3as kitservert?
(speciel nekem a mezek tetszenek ott is 😛)
A new version of Kitserver is now available in the Tool's section.
"What's new:
1. Support for 4 new attributes in config.txt, including the ones to move shorts numbers
(left,right,off), and name on the shirt (top,bottom,off).
2. Fixed problems with 2.5D-kits on GeForce cards.
3. Updated documentation"
Thanks juce 😊
So, i've updated all kitserver folders on the site (new attributes included in the config files).
Link: kitserver 5.1.2
fõleg ha nem olyan bonyolult...
Persze az ilyen fazonok unják meg a leghamarabb a játékot, meg lesznek öngyilkosok ("hogy gyõzhetett le, amikor én még csaltam is!")...
Szóval a normális ember nem fog csalni, mert akkor éppenhogy az az öröme veszik el, hogy igen, legyõzött mást... aztán az meg eléggé fontos tényezõ 😊
De vannak akiket ez nem érdekel, és mégis csalnak.. nem csak PES...
én sosem szerettem, akkor nincs kihívás.. de sokan nem így gondolkodnak.. soknak még csalással is kihívás 😛P
Mind1, nem nagyon érdemes foglalkozni vele, pláne nem idegesíteni magad rajta... szerencsére én hasonlót nem tapasztaltam, dream teameset sem... ha meg ilyen láthatatlan változtatások vannak, akkor max. annyit látsz, hogy jól megvert... csak ugye senki se szeret veszteni,meg éppen azért játszik, hogy nyerjen, ezért nehéz lexarni, hogy majd a legközelebbi meccs😊
De valszeg aki igazán szeret focizni (kb. 99%), az nem csalni fog.
pl. nekem egy életre elmenne a kedvem akkor ,ha benyomnám a letöltés, és látnám, hogy áll az ellenfél, és ezért nyerek...
így is volt már 1-2 helyzet, amikor láttam, hogy full nincs képben, és gólt vágtam, és tök szarul éreztem magam...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mondjuk ez már csúnya...
csak mert mondtál itt új rostert + csodacsapat, hogy miért ne lehetne játszani...
csak azért kérdem, mert új rosternél full mások az emberek adottságai.. ergo ha már lehet csodacsapatot csinálni, meg újabb roster vs régebbi (szal eltérõ), elvileg már az is lehet hogy játékosok adottságai összes 99..... vagy vmi hasonló durvaság (csak a rostertõl függ, az meg volt már, hogy eltérõ)..
és tán észre sem veszed, hogy miért van mindenkinek 99 attack, 99 defe...... meg stb....
aztán ez így elég gáz, ha megkerülik...
Te alaprosterrel onlineozol a we9cel? vagy már te is újabbal tudsz? (és mégsincs connection lost?)
én átraktam az összes stadiont csináltam pár újat és felraktam a kitservert és kész
márcsak az arcokat kell majd
Na megvan a We9. sajnos mostanság nem tudom már úgy követni az eseményeket mint eddig(idõ hiánya), szóval hálás lennék ha adnátok infot ezekben a kérdésekben..😊
Van-e superpatch a We9-hez. Breki írtad, hogy jók a Pes5-ös AFS-ek, de ha a 0 text-et nem másolom át akkor lényegében az egész nem ér semmit....😊 Szóval van már We9-hez valami tuning. Itt visszanézegettem de egyelõre nem találtam összefüggõ Patchet... Köszi Rossi1
kitserver-511.zip
GDB.rar
roster
és Pes5RoseV3.dkz (430kb)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
cicinho arca nevetséges, csak úgy mint reyes, henry... meg még jó néhány arc
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.pesmagazine.net/download/V15.rar
simán elinditottam a letöltött file-t és ott volt
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
amugy fh-n ottvan a pes4kézikönyv,abba levan irva minden csel (kivéve a hátrahúzogatós meg a flipflap)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én kétévente szoktam újítani a gépet, úgyhogy nem nevezném szokásosnak 😊
CSAK a Fradi