PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
de onnan korábban kilinkeltem már a mezcsomagot
egyszer a moncsis képedet belinkelted és akkor mondtad, hogy hobbid 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az egyik ok igen: nem volt rá idõm otthon, mert reggel jutott eszembe, hogy vinni akarom.
a másik? 😊
ha jobban tömörítek, tuti ráfért volna 2re, de így is 1 órát tömörített 😛
Legalábbis én nem tapasztaltam, hogy különbözõ színben pompázzanak a csapatrészek... fõleg nem az egész sor, igaz random conditionös onlinet 1-2õt nyomtam csak... és akkor elvileg az összes sor zöld... na majd kipróbálom.
Viszont érdekes, hogy ha PES5össel játszol, akkor ilyenkor mi van... Ha tényleg csak ott van.
Azt tudom, hogy offlineban ilyet sose láttam... és akkor valszeg, hogy ilyen nincs csak we9ben...
lehet hogy nincs ilyen pes5-ben? P
úgy képzeld el mintha kijelölõvel átfestenék a sorokat
"a többi középpályás nem fog javulni csak a csapatrész színe"
Az a szín az hol van??? 😊
Hol vannak csapatrész színek?????
A játékosok mellett a nyilak akkor csak a játékosoké, amik akkor ezek szerint nem változnak, értem.. de a csapatrész szín az hol van?? 😊
komolyan nem tudom mirõl beszélsz, pedig ez valszeg sok mindent megmagyaráz össz csapatrész teljesítmény tekintetében...
a többi középpályás nem fog javulni csak a csapatrész színe
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vagy ilyenkor megnyitod a PESt, és nyomsz mással onlinet 😛P
Egész középpálya egy színnel?
Nem értem.. hol?
Vannak a játékosok, és amellett színek, nyilak.. azt mondod hogy ott a középpálya összes játékosa 1színû?
És amellett vannak cserejátékosok, különbözõ színekkel?
És ha beraksz egy full kék középpályára egy full pirosos középpályást a cserepadról, javulni fog a többi középpályásé is? (tehát a többié nem lesz mind kék)
hm??
aztán majd ráírom annyi CDre, amennyibe kerül, remélem 2re ráfér, bár van 3 újraírhatóm is itt, szóval nem gond..
jó meló 😄
Telefonálni azt most nem fogok...
hát kilépek button configod állítani ablakba lerakom aztán elkezdek nézni más oldalakat
egy óra alatt csak megunja P
azt hittem most a játékos formákról beszélünk... külön középpálya kijelzés is van? Az hol található?
Hogy fogod?😊
Bár normál formában is van, amikor egész meccsen dekoncentráltan játszanak, utána meg egyszerûen lemosnak mindenkit... És ez érezhetõ, nem csak beképzelés... furi.. 😊
Sajna amikor full dekoncentráltak, akkor pattannak el az ember idegszálai... legalábbis az enyémek... amikor érezhetõen nagy nullák... :-/ Nem tudom ilyenkor mit lehet csinálni, lehet ott is a csere a megoldás, és az lendít...
A randomot ezér tnem is szerettem, bár az elején kimondottan nem érdekelt, hogy nem a legjobb játékosok játszanak, de most már nem nézném jószemmel, ha fél csapatot le kéne cserélni, mert rossz formában vannak.. 😊)
Bár érdekes, ha 1tõl feljavul az egész 😊)))
Offlineban amikor Mlezek,akkor nem szokott változni a forma már a meccsen... legalábbis ilyenre nem emlékszem.. ott adva van, aztán jáccá 😊
onlineban eleve a hostoláskor be lehet adni, hogy normal, vagy random... ha normál, akkor azután már nem fog változni, vagy nem erre gondolsz?
Az a quick settings, ahol a side attackot választasz, az ott nem befolyásol játékos formát... az nem létezik... vagy akkor nagyon elbeszélünk egymás mellett 😊)
De ha te ezt "állítod", majd kipróbálom...
vagy te quick gémre gondoltál? 😊