PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
dejó, nálam ez Access Denied 😛

Breki33
gondolom errõl beszél

klikk
horpeti
te csak huzogatsz 😛

Cselekhez nem értek,de egy hozzászólás is elég lett volna szerintem 3 helyett.De ezt csak ugy mondom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azt nem értem h láttam egy PES-s vidót vmi Rooney-sat és abban olyan cseleket csinált h tátva maradt a szám és amik voltak azok közül csak a lövõ cselt (pass+rálõvés) meg a marseille fordulatot ( a jobb analóg forgatás)...és a többit nemtom h hogy kell nah meg a bicikli csalet tudom néha.... jah és azt a kapufásat azt h a .... csinláta????? meg ollózni R1+R2+Rálõvéssel kelll????

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

lenne egy kérdésem...

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Hali!

Ahoz meg kicsi.

Breki33
Ez a pesmagazine oldal
horpeti
Aha, nagyon 😄

Breki33
hogy lássátok a grafikát P
Szép nagy lett...<#buck>

Breki33
Breki33
Breki33
jó mi? P
Breki33
jó mi? P
és annak a hsz-ét nem tudod pls ?
horpeti
5bõl 4.
Buffon odavágta a kesztyûjét és elment 😊))))))

Breki33
ez volt a hozzászólásában gondolom az oldalán van fent

de onnan korábban kilinkeltem már a mezcsomagot
Breki33
hát én inkább Sheny-t vettem volna
Breki ez a #19286 most mire jó ? Mert ebbe csak egy flash file van meg egy html ahonnét a flashplyert lehet leszedni irva meg az van a hsz-be h mezek is vannak benne. Most ezt nem vágom.
gabber_saviola
most voltam megvenni ezt és itt. vélemény? mert nekem nagyon tetszik

egyszer a moncsis képedet belinkelted és akkor mondtad, hogy hobbid 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
gyakorold a kapurarúgást P

klikk
Breki33
sóher vagy P
horpeti
Gondolkodj kicsit, miért hozom be újraírható DVDn a cuccot, és bontom szét újraírható CDkre...

Az egyik ok igen: nem volt rá idõm otthon, mert reggel jutott eszembe, hogy vinni akarom.
a másik? 😊

Breki33
egy dvd aztán kész
horpeti
hát mert 1 CDre nem fér rá az egész, így meg darabolja + kisebb is.... és mivel több fileból áll az egész így egyszerûbb ha egyben darabol...

Breki33
nem egészen értem mit kell tömöríteni
horpeti
nah, kezdem írni CDket, kicsivel több, mint 2 CD 😊

ha jobban tömörítek, tuti ráfért volna 2re, de így is 1 órát tömörített 😛

horpeti
Attól tartok, ilyen nincs. 😊

Legalábbis én nem tapasztaltam, hogy különbözõ színben pompázzanak a csapatrészek... fõleg nem az egész sor, igaz random conditionös onlinet 1-2õt nyomtam csak... és akkor elvileg az összes sor zöld... na majd kipróbálom.

Viszont érdekes, hogy ha PES5össel játszol, akkor ilyenkor mi van... Ha tényleg csak ott van.
Azt tudom, hogy offlineban ilyet sose láttam... és akkor valszeg, hogy ilyen nincs csak we9ben...

Breki33
nálam a vibrálás volt másik kártyával az otthoni gépen meg jó
Breki33
ahol beállítod a csapatot cserélsz taktika stb

lehet hogy nincs ilyen pes5-ben? P

úgy képzeld el mintha kijelölõvel átfestenék a sorokat
KillR
Breki, akkor arra, hogy a mezválasztásnál nem vibrál a kép, de nem jön be a 2.5D-s színezetû mez, arra nem tudsz semmit?? (most a kitserver mappába csak a kitserveres fájlok, meg a GDB ill. a docs mappa van)

horpeti
hö?

"a többi középpályás nem fog javulni csak a csapatrész színe"

Az a szín az hol van??? 😊

Hol vannak csapatrész színek?????

A játékosok mellett a nyilak akkor csak a játékosoké, amik akkor ezek szerint nem változnak, értem.. de a csapatrész szín az hol van?? 😊

komolyan nem tudom mirõl beszélsz, pedig ez valszeg sok mindent megmagyaráz össz csapatrész teljesítmény tekintetében...

Breki33

Breki33
honnan tudod, hogy ez a másik hobbim? P

utcai füles kell vagy otthon géphez?

Breki33
nézd meg majd, nemtudom jobban elmondani

a többi középpályás nem fog javulni csak a csapatrész színe
Breki33
meg lehet csinálni telepítõsre, hogy azt az afs-t leepítse
gabber_saviola
Breki nem tudsz jó fejhallgatót ajánlani nem túl drágán (max 8e)?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

horpeti
😄D

Vagy ilyenkor megnyitod a PESt, és nyomsz mással onlinet 😛P

Egész középpálya egy színnel?

Nem értem.. hol?

Vannak a játékosok, és amellett színek, nyilak.. azt mondod hogy ott a középpálya összes játékosa 1színû?
És amellett vannak cserejátékosok, különbözõ színekkel?

És ha beraksz egy full kék középpályára egy full pirosos középpályást a cserepadról, javulni fog a többi középpályásé is? (tehát a többié nem lesz mind kék)

hm??

horpeti
most tömörítem DVDrõl (nem az eredeti, hanem az SP2 + 3 + kiegészítõk) a PESt 😊)

aztán majd ráírom annyi CDre, amennyibe kerül, remélem 2re ráfér, bár van 3 újraírhatóm is itt, szóval nem gond..

jó meló 😄

Telefonálni azt most nem fogok...

Breki33
hát mondsom az egész középpálya egy színnel van jelölve ha cserélsz a szín javul

hát kilépek button configod állítani ablakba lerakom aztán elkezdek nézni más oldalakat
egy óra alatt csak megunja P
horpeti
középpálya kijelzés az mi? 😊 az hol van?

azt hittem most a játékos formákról beszélünk... külön középpálya kijelzés is van? Az hol található?

Hogy fogod?😊

horpeti
Bár biztos izgibb, ha változó formában vannak a játékosok, akkor van kiugró teljesítmény, meg gyengébb is..

Bár normál formában is van, amikor egész meccsen dekoncentráltan játszanak, utána meg egyszerûen lemosnak mindenkit... És ez érezhetõ, nem csak beképzelés... furi.. 😊
Sajna amikor full dekoncentráltak, akkor pattannak el az ember idegszálai... legalábbis az enyémek... amikor érezhetõen nagy nullák... :-/ Nem tudom ilyenkor mit lehet csinálni, lehet ott is a csere a megoldás, és az lendít...

Breki33
viszont már tudom, hogy a legközelebbi csalót hogy fogom megszivatni
Breki33
nem a másik játékos javul hanem egyben a középpálya kijelzés
horpeti
jaok 😄

A randomot ezér tnem is szerettem, bár az elején kimondottan nem érdekelt, hogy nem a legjobb játékosok játszanak, de most már nem nézném jószemmel, ha fél csapatot le kéne cserélni, mert rossz formában vannak.. 😊)

Bár érdekes, ha 1tõl feljavul az egész 😊)))
Offlineban amikor Mlezek,akkor nem szokott változni a forma már a meccsen... legalábbis ilyenre nem emlékszem.. ott adva van, aztán jáccá 😊

Breki33
quick mecsnél nem lehet

igen arra
horpeti
nem értem mirõl beszélsz...

onlineban eleve a hostoláskor be lehet adni, hogy normal, vagy random... ha normál, akkor azután már nem fog változni, vagy nem erre gondolsz?

Az a quick settings, ahol a side attackot választasz, az ott nem befolyásol játékos formát... az nem létezik... vagy akkor nagyon elbeszélünk egymás mellett 😊)
De ha te ezt "állítod", majd kipróbálom...

vagy te quick gémre gondoltál? 😊

Breki33
quick settingsnél sose normál

volt hogy Buffont kihagytam miatta Chimenti is lefelé volt Bonnefoi védett azt hiszem