PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább örülnél hogy a hozzászolásszámot ideirta.Talán valaki elmehetne,fel is telepithetné neked,meg beállitgathatná,nem is tudom,játszani ne játszon helyetted valaki?
Hihetetlen milyen emberek vannak...
Hihetetlen milyen emberek vannak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mer?????????????
FORCA JUVE CSAK JUVE<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> JUVE
mocskos reál máma kiesik<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
nem igaz hogy aba a néhány betube belefulatál volna<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
100x le lett írva, olvass utánna, vagy használd a keresõt !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
forca juve ,milán<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
én nem találtam sehol sem valaki kodott cécci
én nem találtam sehol sem valaki kosott cécci<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Hát keress utánna,nekem eredeti van,azt talán mégse fogom ideirni...
a Pes5 mi a kod fentvan a Pes5 de elfelejtetem a kodott
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help>
Ami a Pes5-höz jó az jó ahhoz is.
nem tudjátok mi a kod World Soccer Winning Eleven 9 ehez<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hát nem.Fõleg hogy ki kell érte menni amerikába,vagy onnan rendelni...
hogy minden héten újra megkérdezhessétek
amúgy nem csak ennyi jobbak pl a számozások más az intro :-)
amúgy nem csak ennyi jobbak pl a számozások más az intro :-)
dick, most írtam le, nem? Ha azt mondtam, hogy megjelent, akkor talán nem csak ps2-re jött ki...
És igen, mindössze ennyi...
És igen, mindössze ennyi...
CSAK a Fradi
ENNYI MINDÖSSZE? Nem az, hogy ezt csak ps2re adják ki? Vagy, hogy a vb-t lehet vele rendesen a csoportmérkõzésektõl lejátszani?
Ilyen néven biztos nem...
World Soccer Winning Eleven 9 Int. cimen viszont már egy ideje megjelent.Minimális eltérések vannak a Pes5-höz képest.
World Soccer Winning Eleven 9 Int. cimen viszont már egy ideje megjelent.Minimális eltérések vannak a Pes5-höz képest.
hell, már rég megjelent
gameplay másabb kicsit (rettentõ gyors), a grafika jobb egy paraszthajszálnyival, meg egy-két apróbb módosítás.
gameplay másabb kicsit (rettentõ gyors), a grafika jobb egy paraszthajszálnyival, meg egy-két apróbb módosítás.
CSAK a Fradi
HELL, a Winning Eleven Soccer 9 megjelenki pcre?, mert én csak ps2-n láttam, és kellene. Amúgy miben más mint a PES5?
Breki, nincs kedved ma játszani velem (pesre gondolo 😄)?? A pesfan-os roster van fenn nálam, és eddig senkinél sem volt connection lost <#vigyor4>#vigyor4>
jah, de én otthon sose nézem ezt a fórumot, nagyritkán jutok el idáig.. többnyire bármennyi szabad idõm van, indítom PESt... 😛
De még így is keveset tudok játszani 😞
na de majd ma, nyomjuk Ádámmal... 😄
De még így is keveset tudok játszani 😞
na de majd ma, nyomjuk Ádámmal... 😄
a linkeket küldöm haza, mert hogy én itt nem olvasok vissza, az 100... hazaküldöm a linket, de akkor se nézem meg 😛P
na de majd egyszer... de valszeg azért nem töröm magam, mert nekem tetszik ez így, nem a mez számozáson, meg pl. a csukán múlik... én ilyenekre nem is tudok figyelni meccs közben 😛
No meg nekem tetszik.. így is más labdák, és csukák vannak a játékosokon, szóval így is változatos.. a gyep is szép, a stadionok is már korrektek..
lodmixerrel a minõség is...
szóval nekem megfelelõ..
azt a gólörömöt lehet berakom, arra kiváncsi vagyok. 😊) Bár a mostani is tetszik,d e ha asszondod, az még megmarad, csak másik 2õt tesz be, akkor felrakom.
na de majd egyszer... de valszeg azért nem töröm magam, mert nekem tetszik ez így, nem a mez számozáson, meg pl. a csukán múlik... én ilyenekre nem is tudok figyelni meccs közben 😛
No meg nekem tetszik.. így is más labdák, és csukák vannak a játékosokon, szóval így is változatos.. a gyep is szép, a stadionok is már korrektek..
lodmixerrel a minõség is...
szóval nekem megfelelõ..
azt a gólörömöt lehet berakom, arra kiváncsi vagyok. 😊) Bár a mostani is tetszik,d e ha asszondod, az még megmarad, csak másik 2õt tesz be, akkor felrakom.
jah, ki volt.. asszem el is küldtem magamnak mailbe.. napi 5 mailt küldök haza ezekkel az infókkal, de otthon meg se nyitom õket 😛
Inkább játszom 😊)))))
Inkább játszom 😊)))))