PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah ez tényleg szép gyep!<#eljen>

Tudtam volna még 1-2 kisebb hibát mondani, de nem akartam kötözködni.<#vigyor>
Amit írtam az a 2 volt a legszembetûnõbb nekem azért írtam. 😊

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
lehet de most láttam belõle ezeket a képeket és ez a reakció erre kicsit furcsának tûnt

http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2362291&postcount=158
Roland10
ez már rutracker-en is régóta fent van!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
igen a második az kicsit gyors lett! 😊

Breki33
kitserver dt07
Breki33
F.D.B szerint aki fdénylõ gyepet akart ez idézem:

Originally Posted by F D B View Post
Nice config!!!
Where the hell did you get that Turf?! Looks stunning!
Breki33
kicsit gyors, de elsõnek tök jó féltem hogy olyan nagyokat készítesz mint sokan elsõre lerontva a minõséget akadósan
Roland10
Egy szép bomba! 😊

És egy szép kontra! 😊

Roland10
Nem azt mondtam, hogy csak bomba gólokat lõsz, mert elvégre a többit nem látom! 😊 mutatnék, de amikor a jasc animation shop-ba ahogy írtad, rámegyek a Cropra és valami memoria szarságot ír.. de majd orvosolom valahogy! 😊 és ne értsd félre.. szép gólok!

Hogyan kell és hová a stadionokat betenni?
Köszi!
Breki33
Breki33
Egyébként a monumental helyett már ajálottam ezt sokkal szebb stadion gyönyörû gyeppel

STADIUM Centralniy Kazan by SKT-SRG

Breki33
El Monumental HD Turf BY NICE_SS

http://adf.ly/3SaoN
szabii98
Lehet volt már ilyen kérdésem, de ha PES 11re felteszem a 4.0es PES Edit-t, és hibát ír ki, mit tegyek?😄

I met God. She's black

Sziasztok!

Segítséget kérnék!
A játékosok értékein szeretnék változtatni a játékban és az ultimate editorral próbálkozom.
Azért csak próbálkozom mert miután megnyitom a dt04 img fájlt és szerkesztés után menteném a dolgokat végképp akkor a programban úgy látszik mentettem is viszont a játékban meg ha belépek NEM!
Ez miért lehet?
És miért a dt04 img-et kell csesztetni,egész idáig az option fájlt kellett,ezt sem értem..
daver88
valaki esetleg talált már az el monumentalhoz új gyepet?? mert volt egy pack amit leszedtem, de abban el van csúszva a csíkozás...

Breki33
olyanok is amiket nem vettél észre de én tudtam, hogy enne van
Breki33
Na javítva is

Juventus_update.rar (6.01 M😎

http://adf.ly/3SKKs
az igenn<#eljen>

Breki33
Nem tudom, hogy ez az labdaátvétel és egyben majdnem "megkerülõs csel" mennyire látszik remélem igen

Breki33
azért nekem mégis jobban tetszik így HD-ben

és idén nem fogok annyit szórakozni vele ezt csak tesztnek raktam fel mert sokat nyaggattak
dehogy akarok, csak nagyon szembetûnõ dolgok ezek és ez tõled nem megszokott 😄
énse szórakoztam az árnyék kiszedésével, énis arra pakoltam és mégse lett ilyen <#crazya>

Breki33
pedig 12-höz írtál
Breki33
na maga belém akar kötni

azért pixelesek mint már mondtam mert nem szórakozom az árnyék kiszedésével hanem arra pakolok és ugye azt is át kell méreteznem aztán sokat szórakozni a színekkel, hogy az árnyék és a nem árnyékos rész is szép legyen részletes is, de egyben egyenletes is, hogy ne legyen zavaróan zajos mint a korábbi mutatott példákban

azok a pontok valószínû layer beállításakor lettek ilyenek, de már javítottam
Breki, most próbáltam azt a heavy rain-es cuccot amit múltkor belinkeltél és az 2011-hez készült, én meg néztem hogy miért nem mûködik. 😄 akkor az esõ effekt még mindig nem tudom melyik bin-ben található :/

haha 😄 öngólt már láttam, csak ilyen szabadrúgásból öngólfejelõset nem..

akkor játsszál többet 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Öngól? Ilyet se láttam még.<#vigyor>

Akkor azok a lila pontok mik akarnak lenni ha nem koszolódás?
Amúgy miért ilyen pixelesek a textúráid?

Breki33
Breki33
Picassa kollázs

mint mondtam nem használok koszolódást illetve csak a délutániban kicsit

azt a textúrát javítottam így szebb is

hát pedig annak nemsok köze van a kommentátorhoz.
és régebben is rossz volt, vagy csak most lett ilyen? kommentátort külön szedtél le hozzá, vagy olyan verziót használsz ami már tartalmazott minden kommentátort?
én angol kommentátort használok + PESEdit patch 2.0-t és semmi ilyesmi gondom nincs.
próbáld meg innen leszedni a kommentárot és másold be az img fájt KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img mappába:
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-all-languages-menus-nbsp-commentaries.html

Úgy emlékszem hogy csak a pesedit patch ek vannak fenn.
LoL. Hehh az érdekes. Használsz vmi patch-et vagy kiegészítõt, mert ilyen dolgok általában akkor merülnek fel ha keverve vannak a dolgok?!

Igen
Egy mérkõzést többször játszottam a nehézség miatt .
Tehát egy mérkõzésen szinte mindíg ugyanazt mondja .
De úgy hogy nincs összhangban a játék menetével.
Pl félpályán vagyok passzolgatok ,és egyszer csak azt mondja hogy gól ,meg ilyen hülyeségek.
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
másról pofázik mint ami történik? 😄

Jók ezek az összevágott képek, hogy csináltad? 😄
Am jó lett, csak van 1-2 furcsa dolog. 😄
pl.:
látom mindenre figyeltél és virágokat is raktál a pálya szélére<#nevetes1>
a koszolódásos effektet kissé nagyon túl lett turbózva, nagy a kontraszt és így elég ugly <#zavart1>

A másik ami furcsa az a délutáni árnyék, olyan mintha este lenne és ilyen fehéres-kékes világítás lenne rajta

tobias88
<#eljen>
Sziasztok
Valaki segítene hogy a kommentár hangot pontosan hova kell bemásolni ?
Fogalmam sincs már mit csináljak vele .
Már iszonyatosan kiakaszt hogy egyfolytában másról pofázik mint ami történik .<#falbav>
Sziasztok.
Normális az hogy master league-ben 25/28 éves játékosok vonulnak vissza?Egy csapatnál 4-5 is akár?!Más is találkozott ilyennel?
Breki33
JUVENTUS STADIUM READY

https://picasaweb.google.com/108600998892040722800/Juventus

http://adf.ly/3SAl4
penge96
Ez spam

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

wtf? 😄 látom eltévedtél 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

penge96
Mi a f@sz?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"