PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ez tényleg szép gyep!<#eljen>#eljen>
Tudtam volna még 1-2 kisebb hibát mondani, de nem akartam kötözködni.<#vigyor>#vigyor>
Amit írtam az a 2 volt a legszembetûnõbb nekem azért írtam. 😊
Amit írtam az a 2 volt a legszembetûnõbb nekem azért írtam. 😊
lehet de most láttam belõle ezeket a képeket és ez a reakció erre kicsit furcsának tûnt
http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2362291&postcount=158
http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2362291&postcount=158
F.D.B szerint aki fdénylõ gyepet akart ez idézem:
Originally Posted by F D B View Post
Nice config!!!
Where the hell did you get that Turf?! Looks stunning!
Originally Posted by F D B View Post
Nice config!!!
Where the hell did you get that Turf?! Looks stunning!
Realistic Turfs For All stadium ( PES 2012)
http://pesedit.com/forums/showthread.php?6858-Realistic-Turfs-For-All-stadium-%28-PES-2012%29&p=123499&viewfull=1
http://pesedit.com/forums/showthread.php?6858-Realistic-Turfs-For-All-stadium-%28-PES-2012%29&p=123499&viewfull=1
kicsit gyors, de elsõnek tök jó féltem hogy olyan nagyokat készítesz mint sokan elsõre lerontva a minõséget akadósan
Egy szép bomba! 😊
És egy szép kontra! 😊

És egy szép kontra! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Nem azt mondtam, hogy csak bomba gólokat lõsz, mert elvégre a többit nem látom! 😊 mutatnék, de amikor a jasc animation shop-ba ahogy írtad, rámegyek a Cropra és valami memoria szarságot ír.. de majd orvosolom valahogy! 😊 és ne értsd félre.. szép gólok!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Hogyan kell és hová a stadionokat betenni?
Köszi!
Köszi!
Egyébként a monumental helyett már ajálottam ezt sokkal szebb stadion gyönyörû gyeppel
STADIUM Centralniy Kazan by SKT-SRG

STADIUM Centralniy Kazan by SKT-SRG

Lehet volt már ilyen kérdésem, de ha PES 11re felteszem a 4.0es PES Edit-t, és hibát ír ki, mit tegyek?😄
I met God. She's black
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A játékosok értékein szeretnék változtatni a játékban és az ultimate editorral próbálkozom.
Azért csak próbálkozom mert miután megnyitom a dt04 img fájlt és szerkesztés után menteném a dolgokat végképp akkor a programban úgy látszik mentettem is viszont a játékban meg ha belépek NEM!
Ez miért lehet?
És miért a dt04 img-et kell csesztetni,egész idáig az option fájlt kellett,ezt sem értem..
Segítséget kérnék!
A játékosok értékein szeretnék változtatni a játékban és az ultimate editorral próbálkozom.
Azért csak próbálkozom mert miután megnyitom a dt04 img fájlt és szerkesztés után menteném a dolgokat végképp akkor a programban úgy látszik mentettem is viszont a játékban meg ha belépek NEM!
Ez miért lehet?
És miért a dt04 img-et kell csesztetni,egész idáig az option fájlt kellett,ezt sem értem..
valaki esetleg talált már az el monumentalhoz új gyepet?? mert volt egy pack amit leszedtem, de abban el van csúszva a csíkozás...
az igenn<#eljen>#eljen>
Nem tudom, hogy ez az labdaátvétel és egyben majdnem "megkerülõs csel" mennyire látszik remélem igen

azért nekem mégis jobban tetszik így HD-ben
és idén nem fogok annyit szórakozni vele ezt csak tesztnek raktam fel mert sokat nyaggattak
és idén nem fogok annyit szórakozni vele ezt csak tesztnek raktam fel mert sokat nyaggattak
dehogy akarok, csak nagyon szembetûnõ dolgok ezek és ez tõled nem megszokott 😄
énse szórakoztam az árnyék kiszedésével, énis arra pakoltam és mégse lett ilyen <#crazya>#crazya>
énse szórakoztam az árnyék kiszedésével, énis arra pakoltam és mégse lett ilyen <#crazya>#crazya>
na maga belém akar kötni
azért pixelesek mint már mondtam mert nem szórakozom az árnyék kiszedésével hanem arra pakolok és ugye azt is át kell méreteznem aztán sokat szórakozni a színekkel, hogy az árnyék és a nem árnyékos rész is szép legyen részletes is, de egyben egyenletes is, hogy ne legyen zavaróan zajos mint a korábbi mutatott példákban
azok a pontok valószínû layer beállításakor lettek ilyenek, de már javítottam
azért pixelesek mint már mondtam mert nem szórakozom az árnyék kiszedésével hanem arra pakolok és ugye azt is át kell méreteznem aztán sokat szórakozni a színekkel, hogy az árnyék és a nem árnyékos rész is szép legyen részletes is, de egyben egyenletes is, hogy ne legyen zavaróan zajos mint a korábbi mutatott példákban
azok a pontok valószínû layer beállításakor lettek ilyenek, de már javítottam
Breki, most próbáltam azt a heavy rain-es cuccot amit múltkor belinkeltél és az 2011-hez készült, én meg néztem hogy miért nem mûködik. 😄 akkor az esõ effekt még mindig nem tudom melyik bin-ben található :/
haha 😄 öngólt már láttam, csak ilyen szabadrúgásból öngólfejelõset nem..
akkor játsszál többet 😄
Őrült vagyok? Lehet :D
Öngól? Ilyet se láttam még.<#vigyor>#vigyor>
Akkor azok a lila pontok mik akarnak lenni ha nem koszolódás?
Amúgy miért ilyen pixelesek a textúráid?
Amúgy miért ilyen pixelesek a textúráid?
hát pedig annak nemsok köze van a kommentátorhoz.
és régebben is rossz volt, vagy csak most lett ilyen? kommentátort külön szedtél le hozzá, vagy olyan verziót használsz ami már tartalmazott minden kommentátort?
én angol kommentátort használok + PESEdit patch 2.0-t és semmi ilyesmi gondom nincs.
próbáld meg innen leszedni a kommentárot és másold be az img fájt KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img mappába:
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-all-languages-menus-nbsp-commentaries.html
és régebben is rossz volt, vagy csak most lett ilyen? kommentátort külön szedtél le hozzá, vagy olyan verziót használsz ami már tartalmazott minden kommentátort?
én angol kommentátort használok + PESEdit patch 2.0-t és semmi ilyesmi gondom nincs.
próbáld meg innen leszedni a kommentárot és másold be az img fájt KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img mappába:
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-all-languages-menus-nbsp-commentaries.html
Úgy emlékszem hogy csak a pesedit patch ek vannak fenn.
LoL. Hehh az érdekes. Használsz vmi patch-et vagy kiegészítõt, mert ilyen dolgok általában akkor merülnek fel ha keverve vannak a dolgok?!
Igen
Egy mérkõzést többször játszottam a nehézség miatt .
Tehát egy mérkõzésen szinte mindíg ugyanazt mondja .
De úgy hogy nincs összhangban a játék menetével.
Pl félpályán vagyok passzolgatok ,és egyszer csak azt mondja hogy gól ,meg ilyen hülyeségek.
Egy mérkõzést többször játszottam a nehézség miatt .
Tehát egy mérkõzésen szinte mindíg ugyanazt mondja .
De úgy hogy nincs összhangban a játék menetével.
Pl félpályán vagyok passzolgatok ,és egyszer csak azt mondja hogy gól ,meg ilyen hülyeségek.
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
másról pofázik mint ami történik? 😄
másról pofázik mint ami történik? 😄
Jók ezek az összevágott képek, hogy csináltad? 😄
Am jó lett, csak van 1-2 furcsa dolog. 😄
pl.:
látom mindenre figyeltél és virágokat is raktál a pálya szélére<#nevetes1>#nevetes1>
a koszolódásos effektet kissé nagyon túl lett turbózva, nagy a kontraszt és így elég ugly <#zavart1>#zavart1>
A másik ami furcsa az a délutáni árnyék, olyan mintha este lenne és ilyen fehéres-kékes világítás lenne rajta

Am jó lett, csak van 1-2 furcsa dolog. 😄
pl.:
látom mindenre figyeltél és virágokat is raktál a pálya szélére<#nevetes1>#nevetes1>
a koszolódásos effektet kissé nagyon túl lett turbózva, nagy a kontraszt és így elég ugly <#zavart1>#zavart1>
A másik ami furcsa az a délutáni árnyék, olyan mintha este lenne és ilyen fehéres-kékes világítás lenne rajta

Sziasztok
Valaki segítene hogy a kommentár hangot pontosan hova kell bemásolni ?
Fogalmam sincs már mit csináljak vele .
Már iszonyatosan kiakaszt hogy egyfolytában másról pofázik mint ami történik .<#falbav>#falbav>
Valaki segítene hogy a kommentár hangot pontosan hova kell bemásolni ?
Fogalmam sincs már mit csináljak vele .
Már iszonyatosan kiakaszt hogy egyfolytában másról pofázik mint ami történik .<#falbav>#falbav>
Sziasztok.
Normális az hogy master league-ben 25/28 éves játékosok vonulnak vissza?Egy csapatnál 4-5 is akár?!Más is találkozott ilyennel?
Normális az hogy master league-ben 25/28 éves játékosok vonulnak vissza?Egy csapatnál 4-5 is akár?!Más is találkozott ilyennel?
https://picasaweb.google.com/108600998892040722800/Juventus
http://adf.ly/3SAl4
Ez spam
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
wtf? 😄 látom eltévedtél 😄
Őrült vagyok? Lehet :D