PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
csak így kapásból

penge96
Akkor én 12x nem láttam 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
dehogyisnem írtam le csak kb tucadszor

penge96
Mutatnék én, ha tudnám, hogy kell... de még egyszer nem írtad le úgy istenigazán... legalábbis én nem láttam

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
egyébként nem látni kell hanem sajátot mutatni.....
Breki33
akkor nézd meg az idézett fórumot

sajnálom ha szerinted csak bombagólokat lövök 😛
Roland10
Én ezt inkább bomba gólnak nevezném..
Nem is 20 passzos lassú támadásokra gondoltam..
Láttam én már gifbe gyönyörû kijátszott akciónak például az utolsó 4 passzát, és én arra gondoltam!!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
felraktam az új kamerát a youtube-ra

tehát most benne van Blimp Pitch Side, és Wide kamera és ezt inditom Jenkey patchével

http://www.youtube.com/watch?v=eVgutOgO-Ks
Breki33
miért szerinted ez mi?

gyors kontra

20 passzos lassú támadásokat nem fogok feltenni gif-ben <#falbav>

egyébként ajánlom ilyen kérdések elkerülése miatt best of gif goals topikot..........
Roland10
te szerzel szép akció gólokat is? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
csige791
Sziasztok a PES12 megvételére készülök, de elõtte volna egy kérdésem:

Az eredetiben van olyan lehetõség, hogy egy haverral játszunk egy bajnokságban két különbözõ csapattal és közben (az átigazolási idõszakban) tudunk eladni/venni játékosokat a saját csapatunkba?

Törtel próbálkoztam, de ott ilyet csak a Futball life menedzseres részében találtam, sajnos azonban azt csak egyedül lehet játszani.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Breki33
Breki33
ez például szerintem az

http://s1.directupload.net/images/user/111026/9riceydu.jpg

de ez hát ennél simábbat ami fûnek néz ki szerintem nem tudnék készíteni

[HUN]FaTaL
Ez zajos? Emberünk látott már füvet, legalább fényképrõl? <#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
kiakaszt ez az ember aki világítós agyon kontrasztos gyepet akar

most erre kijelenti
http://s1.directupload.net/images/110102/dv4bebe8.jpg

Those look TOO noisy for me. <#falbav>
Breki33
még nincs kész, de juve-sek protekciót kaphatnak. :-)

De akkor csak az estit és a nappalit tudom a két BUMP-al adni, ha úgy jó
A nappali õszintén szólva nem annyira tetszik, de az eddig megjelenteknél jobb.

Szerintem nem lehet esetleg ha ForzaRoma elkezdi az olasz stadionokat
mondjuk a gyerek zseniális élõképeket rak be de sokszor elrontja egy oda nem illõ sötétzöld gyeppel
9csöves9
mutatós,egy linket majd szívesen fogadok😊

ezt a görögtûz effektet nem lehet valahogy megbuherálni úgy,hogy ne elszórtan legyenek különbözõ lelátókon,hanem mondjuk a csak a kapu mögött több?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
és ugyanaz a saját színezetlen bump-al szerintem szebb

Breki33
Na készítettem egy színezett Bump-ot de nem tetszik annyira

Saját Juventus stadionomban tesztelve 😄

The results

the day fine don't like

the night better for me

Breki33
pl nálam a Juventus nappali stadion most ilyen

Breki33
és folytatja Konami stadium

Breki33
na jó de én nem színezek bump-al szerintem hülyeség is akkor zöld lesz a gyep vonalazása is
vagy hogy az új bump miatt a konamis gyepek túl világosak? 😄

az esti verzióban túl világos neki a gyep?<#whatever>

Igen, ez a PS-es verzió. 😊

Breki33
szerintem is de senki se mondja meg nekik

ezeknél szerintem az eredeti is jobb

de érti valaki ezzel mit akar mondani?

"in a white greeny shiny pitch in default turfs except the ones in your mini pack plzzz!!"

Breki33
én fogod a hd bin-t abból kiszedem az alap dds-t és azt szerkesztem PS-ben majd elmentem visszarakom a bin-be és kész

inkább a tesztelés több idõ

#75225 kb egy éve meg szerintem Nagyi-t is tanítgattam anno vagy a pes 2011-es fórumomban is sokat írtam errõl az evo-web-en
Én így csinálom:

UDE --> megnyitom a dt07.img-t, exportálom a gyep bin-t (pl. unnamed_138) + a dds-ét
DXTBimp ---> megnyitom az exportál dds-t és elmentem BMP-be
PS ---> megnyitom a BMP-t, átszerkesztem és elmentem
DXTBimp ---> megnyitom a szerkesztett BMP-t és elmentem dxt 5-ös dds-be
UDE ---> megnyitom az exportált (pl. unnamed_138) bin-t, megnyitom a szerkesztett dds-t lecserélem az eredetivel és elmentem
Kitserver ---> bemásolom a szerkesztett (pl. unnamed_138) bin-t a dt07.img mappába és kész 😊

De ha van DDS pluginod PS-hez akkor egyszerûbb, bár nekem ez megszokott, bevált és tuti mûködõ módszerem.

tobias88
Korábban? 1 hete, 1 hónapja? Valami kulcsszó, hogy rá tudjak keresni? <#vigyor2>
[HUN]FaTaL
Ne legyen mégtöbb zöld. 😄

Ezek a világító neonfüvek borzalmasak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
atyaisten ezt nemis értem mit akar ez?

"frenki can u plz edit your turf bump and give it more green color in the day because it's like yellow color and in night mode like you are playin in a white greeny shiny pitch in default turfs except the ones in your mini pack plzzz!! and thnx"

mi az hogy edit bump amikor van egy csomó BUMP-om és nemis azzal változtatom a színt

és elmondtam, hogy utálom a hupizöld meg ilyen slayer féle színeket erre legyen még több zöld

azt hogy meg mit jelent ez a "white greeny shiny pitch" nemis értem

Breki33
korábban errõl írtam részletesen itt, de nem így készítem van saját alapom már azt használom, de a hülye árnyékok miatt ezt csak estiben használom inkább nappalit csak az eredetit módosítom
Breki33
nincs komplett pack-on sohasem volt akkor sem amikor több idõm volt rá és nemis lesz én nemfogom így összecsapni

vagyis SP-hez készítettem meg egy stadionpackot korábban de az nagyon sok meló
tobias88
Amúgy a füvet hogy szerkesztitek? Kimentitek png-ben az eredetit, majd photoshopban dds-ként elmentitek? Mert ha dds-ként mentem már ki, akkor elég érdekesként olvassa be a photoshopban, és a szín se egyezik.
tobias88
Nem ilyen zöldre gondoltam, hanem komplett pakk(ok)ra <#vigyor2>
megvan. csak a grafikát kéne valahogy megcsinálni hogy ne rontsa a minõségét

am vki még nem próbálkozott a kijelzõ szerkesztésével 2012-ben? 😄
át akarom szerkeszteni egy kicsit a Hicksville által készített Sky Sports kijelzõt, de eddig még nem nagyon sikerült. nem vágom hogy a csapat színek hogy jelennek meg a kijelzõn, szerkesztettem és eltûnt.

hát amíg nincsen teljes csomag addig nem is 😄 ha meg majd lesz, akkor majd meglátjuk 😛

teljesen mind1 hogy mit mondasz nekik úgyse fogják fel, már évek óta mondjuk nekik hogy nem így kéne csinálni, de akkor is így csinálják

Breki33
szval nem használod a gyepeim na szép 😛
Breki33
de így az lesz a fejekben, hogy ez hûdejó

a fórumomba is mit vitáztam azzal aki töb fényes és vakító gyepeket akart mert a tv-én úgy látja
fölösleges, attól hogy beírnám hogy nem jó a szín meg ilyenek, attól még nem fog olyat csinálni ami normális lenne, fõleg hogy a többségnek ez is jó. meg amúgy is nekem olyan mind1, én úgyis a saját gyepeimet fogom használni 😛

Breki33
ehhez hasonló nincsen 😛
Breki33
de írd már be nekik

tõlem már ilyen hupisárga füveket akarnak, ha pedig Slayernek beírom akkor én vagyok az irigy.

Ha ez így folytatódik jövõre ilyen színekkel jön a Pes 😄
Szép ronda!<#taps><#nevetes1>
Asszem a napokban énis újra nekiállok füvezni egy kicsit. 😊

tobias88
Neked van már hasonló? <#wink>
Köszi szépen!
Breki33
Pes2012-menu-languages.zip (62.2 M😎

http://adf.ly/3QPbl