PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mások meg azzal zaklatnak, hogy nem elég zöldes pont ez a bajom hogy ez a mániájuk
szval én már nem hallgatok másokra
amúgy enb-vel játszok
szval én már nem hallgatok másokra
amúgy enb-vel játszok
Vagyis, mégse, meg vagyok kavarodva. Amúgy nekem a játékképed kicsit túl zöldes <#finom>#finom>
tudom de egyszerre csak egyet tudok készíteni
és itt látszik a két képet egymás mellé rakva, hogy még mennyi munka lenne vele
szép ez így, de kicsit túl steril
Ez pedig sokkal valóságosabbnak tûnik szerintem
és itt látszik a két képet egymás mellé rakva, hogy még mennyi munka lenne vele
szép ez így, de kicsit túl steril
Ez pedig sokkal valóságosabbnak tûnik szerintem
azért javítjuk
énis az eredetibõl csináltam szívesen elfelejteném azt de az árnyék miatt használnom kell
énis az eredetibõl csináltam szívesen elfelejteném azt de az árnyék miatt használnom kell
persze a logókat reklámokat még meg kellene csinálni rendesen
sajnos nem tudom egyszerûen megcsinálni olyan szépre mint az estit mert az árnyék miatt az eredeti csíkozást kell használni, de ha megvan az árnyék külön rétegen akkor öt perc alatt megcsinálom ugyanolyan minõségben
sajnos nem tudom egyszerûen megcsinálni olyan szépre mint az estit mert az árnyék miatt az eredeti csíkozást kell használni, de ha megvan az árnyék külön rétegen akkor öt perc alatt megcsinálom ugyanolyan minõségben
most rakd mellé a képet
én szeretem ha nem hupizöld de itt nagyon le van szedve a zöld tök sárszínû az egész
azért muris, hogy valaki csupa hupisárgászöldet akar még van akinek meg az ilyen barnás tetszik :P
kb ilyesmi a korrekt szín

én szeretem ha nem hupizöld de itt nagyon le van szedve a zöld tök sárszínû az egész
azért muris, hogy valaki csupa hupisárgászöldet akar még van akinek meg az ilyen barnás tetszik :P
kb ilyesmi a korrekt szín

és sajnos ahogy most látom pontatlan keresztcsíkozás van, na ilyennek biztos nem fogom megcsinálni
most ebben eléggé benne vagyok ugyanis mint írtam a jamaicai gyerek pont ide kért vakítóan zöld csíkozást
Nem nagyon változtatják a csíkozást a Nou Camp-ban és van keresztcsíkozás..
http://www.youtube.com/v/qvi47ah8r3c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
ezt például neki készítettem

Nem nagyon változtatják a csíkozást a Nou Camp-ban és van keresztcsíkozás..
ezt például neki készítettem

A képen nem süt be a nap, a játékban igen... Amúgy Camp Nouban nem is láttam még olyan meccset...
Pesediting-blogos hd turf szerûségben találtam...

Pesediting-blogos hd turf szerûségben találtam...

Mondjuk szerintem ez ízlés kérdése, mert nekem meg a Juve fû nem tetszett az ilyen érdekes színek miatt <#circling>#circling>. NagyiPac linkelte, de nálam is lila volt:

Az a baj, hogy mindig másképp nyírják a Camp Nou-t, van amikor ilyen, van amikor olyan mint az enyém. A képed ráadásul fél éves.
Pl most megy a meccs, nem is lehet látni a kereszt csíkozást:
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=ustream&c=9415472&lang=en&eid=92964&lid=3783&ci=15&si=1
Pl most megy a meccs, nem is lehet látni a kereszt csíkozást:
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=ustream&c=9415472&lang=en&eid=92964&lid=3783&ci=15&si=1
hát izé ez nem igazán élethû
nem ilyen a csíkozás a szín és kell halvány keresztcsíkozás is
a felsõ még jó, bár ottis túl erõs a sötét csíkozás a csíknak nem sötétzöldnek kell lennie hanem van egy alap gyep amin fehéren csíkoznak
Nou Camp az ilyen
nem ilyen a csíkozás a szín és kell halvány keresztcsíkozás is
a felsõ még jó, bár ottis túl erõs a sötét csíkozás a csíknak nem sötétzöldnek kell lennie hanem van egy alap gyep amin fehéren csíkoznak
Nou Camp az ilyen
CHELSEA 3-5 ARSENAL!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Sziasztok.A Pes 2012-höz tudnátok adni egy olyan cracket ami nem vírusos?Nagyon hálás lennék és elõre is köszönöm.
hali!
Kis segítséget kérnék tõletek, a neten rengeteg videót találtam,hogy kell szabadrúgást,trükköt,védekezést gyakoronolni,viszont mindegyik xbox vagy ps controlleren mutatja be. Meg tudnátok mondani,hogy az ottani gomboknak melyik a pc-s megfelelõje?
http://www.youtube.com/watch?v=2t_ogiPukcM
Kis segítséget kérnék tõletek, a neten rengeteg videót találtam,hogy kell szabadrúgást,trükköt,védekezést gyakoronolni,viszont mindegyik xbox vagy ps controlleren mutatja be. Meg tudnátok mondani,hogy az ottani gomboknak melyik a pc-s megfelelõje?
http://www.youtube.com/watch?v=2t_ogiPukcM
R U Ready?!?!? ...broken soul...
találtam egy jó oldalt, alapvetõen meccseket lehet letölteni, de van mindegyiknél screenshot kimentve a videóból
pl:

pl:

Én cs5.1 64 bitest használok
és load using default sizest
nem mindig ugyanazt a színt látod DDS-ben mint a játékban fõleg árnyékos és naplementés részeknél
és load using default sizest
nem mindig ugyanazt a színt látod DDS-ben mint a játékban fõleg árnyékos és naplementés részeknél
Most már beállítottam, hogy a mipmapokat ne töltse be, de közvetlen dds-bõl cs5-nél nagyon rossz a szín
"én fogod a hd bin-t abból kiszedem az alap dds-t és azt szerkesztem PS-ben majd elmentem visszarakom a bin-be és kész"
Ha megnyitom Photoshopban nem a nagy képet látom csak, hanem tõle jobbra egy csomó kicsit és a szín se ugyan az!
Ha megnyitom Photoshopban nem a nagy képet látom csak, hanem tõle jobbra egy csomó kicsit és a szín se ugyan az!
ja egyébként kellett volna nekem a Juve stadionnál egy ahhoz illeszkedõ csíkozás és próbáltam a tiedét de az teljesen pontos az eredeti meg nem.
Így nem illeszkedett kénytelen voltam egy saját psd-t készíteni nagyjából jó is lett, de nem tökéletes, nem akarod kijavítani az erdeti csíkozásnak megfelelõen?
Így nem illeszkedett kénytelen voltam egy saját psd-t készíteni nagyjából jó is lett, de nem tökéletes, nem akarod kijavítani az erdeti csíkozásnak megfelelõen?
PES 2012 81 BOOTS
http://www.youtube.com/v/tyF7hJcUUdQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ez érdekesnek tûnik. :)
Ez érdekesnek tûnik. :)
deha más is szól legalább észreveszik magukat
így meg elmegy ebbe a hupilila irányba
látod az orosz srác is tudott tök jó gyepet készíteni Slayer is készített régen jókat 2009-2010-ben egész jó csapat volt
csak most Slayer rákattant erre a erre arranyégyzetrácsosan kicsit csikos alapra és azt nyomatja
így meg elmegy ebbe a hupilila irányba
látod az orosz srác is tudott tök jó gyepet készíteni Slayer is készített régen jókat 2009-2010-ben egész jó csapat volt
csak most Slayer rákattant erre a erre arranyégyzetrácsosan kicsit csikos alapra és azt nyomatja
Igen, mert téged van értelme kritizálni, õket nem, úgyse csinálják meg normálisra.<#papakacsint>#papakacsint> Amúgy engem hidegen hagy hogy ki milyen gyepet készít, olyat nem tudnak csinálni ami számomra használható lenne.<#crazya>#crazya> Ha csak nem jön vmi új arc, akiben van egy kis realitás. :)
#75309<#papakacsint>#papakacsint> persze hogy tetszik, asszem én abba is hagyom a gyepgyártást annyira jók lettek<#guluszem1>#guluszem1><#violent>#violent>
#75309<#papakacsint>#papakacsint> persze hogy tetszik, asszem én abba is hagyom a gyepgyártást annyira jók lettek<#guluszem1>#guluszem1><#violent>#violent>
Ez van bent kicsit módosítva a Juventus estiben
annyira megtetszett, hogy felhasználtam persze azért módosítottam rajta
annyira megtetszett, hogy felhasználtam persze azért módosítottam rajta
Simán, ahogy az annak a rendje!<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1><#beka3>#beka3>
Majd valamikor délután megnézem, most nincs idõm kipróbálni a javítást. :)
Ez csak építõ jellegû kritika volt. ;P
LoL.<#eplus2>#eplus2>