PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem arra a magyar emberre gondolok, aki még a komcsi idõkben tanult...mer valszeg Te nem akarsz túlsok mindent világszinten debütáltatni...és valszeg neked elég az a tudás, amid megvan...
de én nem akarok olyanokat tisztelni, akik nyelveket nem tanulnak, mégis kérkednek vele (a nyelvtudásukkal...)
ha nem tud, kkérjen meg vkit, hogy fordítsa le neki, mint Breki...
de én nem akarok olyanokat tisztelni, akik nyelveket nem tanulnak, mégis kérkednek vele (a nyelvtudásukkal...)
ha nem tud, kkérjen meg vkit, hogy fordítsa le neki, mint Breki...
nah, én még küzdök a nyelvvizsgával, sajnos nem sikerült letenni még.
Szóval akkor elvileg te mûveltebb vagy, és fölöttem állsz...
Azért azt hiszem most itt az idõ, hogy visszavonuljak.
/me lengeti a fehérzászlót
pápá 😊
Szóval akkor elvileg te mûveltebb vagy, és fölöttem állsz...
Azért azt hiszem most itt az idõ, hogy visszavonuljak.
/me lengeti a fehérzászlót
pápá 😊
Sajnos velem még az orosz nyelv ékességeit próbálták általánosban megtanitani,amibõl egy versike maradt meg bennem mindössze ami magyarul annyi hogy "Egy,kettõ,három,négy ,öt,a nyuszika szereti a répát."
Ugyhogy én hülye tanulatlan vagyok.
Ugyhogy én hülye tanulatlan vagyok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
picit jobban, mint nt...
grat, amúyg te is értelmes vagy
nyáron lerakom a középfokút angolból, ha ennyire érdekel...
picit elõrébb leszek már most, mint nagyrabecsült nt...
grat, amúyg te is értelmes vagy
nyáron lerakom a középfokút angolból, ha ennyire érdekel...
picit elõrébb leszek már most, mint nagyrabecsült nt...
De ennek mi köze a peshez??
Legyen egy alulmûvelt tapló, ha nekem csinálja a jobbnál-jobb cuccokat a játékhoz, akkor max dícséretet érdemel.
Legyen egy alulmûvelt tapló, ha nekem csinálja a jobbnál-jobb cuccokat a játékhoz, akkor max dícséretet érdemel.
CSAK a Fradi
nem, arról van szó, hgy ne akarjon nagymenõsködni...mer túlságosan nincs mire...
fabrikáljon otthon mindent...ha egy új foci játékot csinál, hát csináljon...
de mûveltségileg egyértelmûen lejjebb van, ha nem tud semmiylen világnyelvet...
de ha nem érted a mondandóm lényegét, akkor nem tom, h pölö hoyg érettségiztél le...normális felnõtt megért, és egyetért ezzel...
fabrikáljon otthon mindent...ha egy új foci játékot csinál, hát csináljon...
de mûveltségileg egyértelmûen lejjebb van, ha nem tud semmiylen világnyelvet...
de ha nem érted a mondandóm lényegét, akkor nem tom, h pölö hoyg érettségiztél le...normális felnõtt megért, és egyetért ezzel...
Én is tudok pár szót angolul... PESben is tanultam párat:
Hi!
LOL
Cheater!
MotherFucker
GG
AGAIN!
Többnyire ezeket gyakorlom, akkor én már jól használom a világnyelvet? 😊))
Ja ez nem bestGPnek ment!! 😊 csak rajtamaradt
Hi!
LOL
Cheater!
MotherFucker
GG
AGAIN!
Többnyire ezeket gyakorlom, akkor én már jól használom a világnyelvet? 😊))
Ja ez nem bestGPnek ment!! 😊 csak rajtamaradt
Ohh, bocsáss meg, akkor úgy látszik én is tanulatlan vagyok...
Szerencse, hogy van még egy kis idõm a tanulásra 😉
Szerencse, hogy van még egy kis idõm a tanulásra 😉
CSAK a Fradi
a nevedet nem sikerült rendesen leírni...
Én kérek elnézést, ezen a moncsin nem látok semmit..😄
Szóval KillR.
Én kérek elnézést, ezen a moncsin nem látok semmit..😄
Szóval KillR.
CSAK a Fradi
LOL, akkor ha van egy emberke, aki a legszebb stadionokat, meg különbözõ kiegészítõket készíti a peshez, ne merjen semmit publikálni, mert killer nyelvtanárúr megbassza??? Hát ez kész röhej 😛
CSAK a Fradi
sztem ez nem angoltudáson múlik
amúgy õ készítette a #19924 -es stadiont
és a socceracces egyik szerkije
amúgy õ készítette a #19924 -es stadiont
és a socceracces egyik szerkije
hülye...
nem olyanra értem, aki nem nemzetközi szinten akar vmit...tehát pölö fórumozik...
olyantól, aki leakar rakni vmit nemzetközileg, és angolul nem tud (ami ugyebár világnyelv), vagy inkább úgymondom, h nem tud 1 világnyelvet se, az...hát...
de talán nem rád irányult amit írtam, vagy bárkire, aki itt van--kinek nem inge, ne vegye magára
nem olyanra értem, aki nem nemzetközi szinten akar vmit...tehát pölö fórumozik...
olyantól, aki leakar rakni vmit nemzetközileg, és angolul nem tud (ami ugyebár világnyelv), vagy inkább úgymondom, h nem tud 1 világnyelvet se, az...hát...
de talán nem rád irányult amit írtam, vagy bárkire, aki itt van--kinek nem inge, ne vegye magára
Persze,aki nem tud angolul az dögöljön meg.
Na megyek felakasztom magam itt valahol...
Na megyek felakasztom magam itt valahol...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szívesen...
de nem, nemtudom...
de nem is érdekel, ilyen nyelvtudással akármilyen nagy pes-es, vagy tulajdonképp bármiylen ember, ezzel az angollal leszarom, h kiõ...
aki ennyire tudja csak az angolt, az nem lehet túl nagy ember...max elismert...
és mégegyszer SZÍVESEN
de nem, nemtudom...
de nem is érdekel, ilyen nyelvtudással akármilyen nagy pes-es, vagy tulajdonképp bármiylen ember, ezzel az angollal leszarom, h kiõ...
aki ennyire tudja csak az angolt, az nem lehet túl nagy ember...max elismert...
és mégegyszer SZÍVESEN
az nem ugyanaz, csak a file neve, amit darabolt 😊
ha mindet leszeded, kicsomagolásnál szépen majd egybefûzi annélkül, hogy szólna bármit is.
ha mindet leszeded, kicsomagolásnál szépen majd egybefûzi annélkül, hogy szólna bármit is.
150 mb a superpatch 2.0 nekem<#wow1>#wow1>de rendesen mûködik meg minden.
azon a pesfan-os oldalon minden part-ba ugyanaz van.nem tudom miért van annyi.onnan elég az egyik
azon a pesfan-os oldalon minden part-ba ugyanaz van.nem tudom miért van annyi.onnan elég az egyik
bazz, ez elképesztõ, hogy az emberek nem tudják azt a hüyle angolt megtanulni...nem rád gondolok
hanem arra a faszkalapra, aki írt neked...
egyre puritánabbak az emberek...pedig egyáltalán nem nehéz lerakni egy angol középfokot...
vmi olyasmit akart írni ez a hülye, hogy majd õ küld neked pár stadiont, vagy kérdd el azokat zeustól, és mondd azt neki (zeusnak), hogy ez a hülye (nt, vag ki) engedélyezte, hogy neked is odaadhassa--húú, ez vmi nagyon top secretes stadionapck lehet, ha külön engedély kell 😄
hanem arra a faszkalapra, aki írt neked...
egyre puritánabbak az emberek...pedig egyáltalán nem nehéz lerakni egy angol középfokot...
vmi olyasmit akart írni ez a hülye, hogy majd õ küld neked pár stadiont, vagy kérdd el azokat zeustól, és mondd azt neki (zeusnak), hogy ez a hülye (nt, vag ki) engedélyezte, hogy neked is odaadhassa--húú, ez vmi nagyon top secretes stadionapck lehet, ha külön engedély kell 😄
köszi!
akkor én voltam vak 😄
Hát nem kielégítõ... kéne MEssi a jobb szélre nekem... (vagy csatárba).. de a jó Messi. 😛
Akkor marad a Milán és Vieri 😛PP
Pedig már köze nincs Milánhoz 😄D
És alap rosterben Inzaghi is jobb, mint Gilardino...
Gagyi roster, na de hát ha nincs más...
Amúgy asszem pénteken mentem fel german szerverre, ott szinte csak olyan szobákat láttam, hogy sp3 only!! 😊
akkor én voltam vak 😄
Hát nem kielégítõ... kéne MEssi a jobb szélre nekem... (vagy csatárba).. de a jó Messi. 😛
Akkor marad a Milán és Vieri 😛PP
Pedig már köze nincs Milánhoz 😄D
És alap rosterben Inzaghi is jobb, mint Gilardino...
Gagyi roster, na de hát ha nincs más...
Amúgy asszem pénteken mentem fel german szerverre, ott szinte csak olyan szobákat láttam, hogy sp3 only!! 😊
Na akarja vki tesztelni az Olimpico-t?
Sztem nagyon jó lett legalább 4 féle gyep van benne
meg elvileg a Dragao-t is javítottam de most nem tudom megnézni mert DVD-t rippelek
Sztem nagyon jó lett legalább 4 féle gyep van benne
meg elvileg a Dragao-t is javítottam de most nem tudom megnézni mert DVD-t rippelek
kicsit bonyolultan írja, hogy mondd meg neki, hogy õ odaadhatja neked a cumót.
szó szerint: mondd meg neki, hogy õ engedélyezte, hogy odaadhassa neked a dolgokat.
ehhez már nem angol tudás kell, hanem logika 😛
szó szerint: mondd meg neki, hogy õ engedélyezte, hogy odaadhassa neked a dolgokat.
ehhez már nem angol tudás kell, hanem logika 😛
kaptam egy ilyen üzit nt-tõl de nem egészen értem
ok, sorry for the delay (i cannot found my username here )
i will send you wednesday some stadiums or you can ask them to zeus (i sent it some hexedited stadiums) tell him i give him the permission to give you them
ok, sorry for the delay (i cannot found my username here )
i will send you wednesday some stadiums or you can ask them to zeus (i sent it some hexedited stadiums) tell him i give him the permission to give you them
😄
gondoltam, csak kötözködni akartam! 😛
Én a Milánnal gyúrom az ipart onlineban, bár a Barca is nagyon jó lenne, ha az alap rosterben jó lenne Messi, meg nem a gagyi maxi lopez, meg stb gagyi támadók lennének 😛
De így "gagyi" volt 😞
Addig marad a Milán, ott pont minden posztomra megvannak a játékosok (bár lehetne egy kicsit technikásabb a középpálya Gattusoval az élen😛). 😊
gondoltam, csak kötözködni akartam! 😛
Én a Milánnal gyúrom az ipart onlineban, bár a Barca is nagyon jó lenne, ha az alap rosterben jó lenne Messi, meg nem a gagyi maxi lopez, meg stb gagyi támadók lennének 😛
De így "gagyi" volt 😞
Addig marad a Milán, ott pont minden posztomra megvannak a játékosok (bár lehetne egy kicsit technikásabb a középpálya Gattusoval az élen😛). 😊