PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kilinkelnéd valahová ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de megmutatom neked a másik gyep hogy nézne ki a Delle Alpiban
érthetetlen okok miatt ezen az egy pályán laggol a játék, és nagyon leesik az fps, ha kikapcsolom az élelsímítást meg a másik szûrõt (mind kettõ 4x-en van), akkor is, sõt alacsonyabb felbontáson is, a többi stadionnál minden oké ! Csak itt van ilyen gyep, gondolom ez lehet a gubanc ...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://img105.imageshack.us/my.php?image=cover4dl.jpg
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szerintem át kéne nevezni, dühöngõ vagy vmi hasonlóra 😄
Kedves KillR és Szilicso ti jól felkavartátok az álló vizet, de inkább arról szóljon a topik amirõl kellene...
Nincs bajom veletek, de eddig ez egy nyugis topik volt, nem kellene elrontani !
1. nem tettél semilyen szivességet én leírtam valamit amire peti korrektül megválaszolt már mire te jöttél és újfent egy jó kis vitát kezdeményeztél
2. nem elég hogy engem sértegetsz hogy hogy érettségiztem le, hogy tudok-e olvasni, de a többiekre is sértõ megjegyzéseket teszel mert nem értenek egyet veled
3. Ilyen segítségbõl én köszönöm nem kérek. És ha énis így reagálnék itt hogy mindenki köszönje meg pl a superpatchban a stadionokat és majdnem számonkérném, hogy miért nem teszi elég fura lenne
4. Szerintem mindenkinek jobb lenne ha visszafognád magad vagy nem járnál ide legalább addig mig a havi-d elvonul.
5. A témát akkor zárnám mert erõsen off
ilyen segítségbõl nem kérek
amúgy peti elõtte már megtette ingyen kérkedés nélkül........
de köszi az intellektusos újbóli megnyilvánulását
2-szer leírtam, h ez nem rólatok szól...vaslzeg ti vmiylen szinten értékesek emberek vagytok...általában minden ember értékes vmiylen nézetbõl...ha nt a kieg-csinálás szemszögébõl az, hát legyen...
ha vki 5 diplomás, legyen...de azér ha külföldiekkel akar beszélgetni, istenem, tudjon már egy rohadt nyelvet alapfokon...valszeg Breki tud, de pont azér nem értette, amit nt írt
de én már rég befejezném...de ti folytatjátok...
mostmár tényleg nem írok többet
és Breki, tod, ha vki tesz egy szívességet, illik megköszönni...
mondjuk ezen már nem csodálkozom
lehet angolul jobban értesz mint magyarul :-)
de biztos bennünk van a hiba, hogy nem értjük a kifacsart gondolkozásod
de mondtam, ha személyeskedni akarsz akkor privát
Mellesleg még ezt hozzátenném, ha emlékszel még erre:
© Gattuso 2005. ápr. 25. 23:09 | Válasz | #195
BÉKÉS SZÁNDÉKKAL !
Hali !
Nem szeretnék újabb háborút inditani BÉKÉS SZÁNDÉKKAL irom ezt a hozzászólást. CSak azért, hogy mindenki tudja.
Csak egy pár mondatot szeretnék mondani a tabelláról. Tényleg kurva jó én márcsak tudom.
Szóval az a helyzet, hogy enyo megkért, hogy segitsek a tabellában és én mivel szivesen segitek, mert nagy vagyok olyan nagy gyökér (ezt nem azért irom, hogy verjem a nyálam, hogy mekkora überfasza csávó vagyok hanem azért mert szivesen segitek, még neked is InterGp mert nem vagyok haragtartó emberke), mint amillyennek beállitott 1-2 ember. Szivesen csináltam meg erre az oldalra is a tabellát, mert szeretek szerkeszteni és SZÍVESEN SEGITEK bárkinek, ha tudok.
Köszi, hogy meghallgattatok nem is irok többet, mégha akármit is visszairtok erre a hozzászólásra akkor sem irok többet, mert csak ennyit szerettem volna thx. BÉKÉS SZÁNDÉKKAL ! ( by Szilcsio )
Ez a te bajnokságodba volt valamikor.
A logikára pedig: Az iméntidézett fórumból is bannolva lettem 2 névvel is, továbbá, msn-rõl is le lettem tilva és még vagy jópár ember. kb. ennyi arról amit te logikának neveztél, és még én vagyok a szánalmas.
Hát lehet, h szánalmas vagyok, de inkább vagyok szánalmas, mint egy olyan ember akit, ha normálisan megkérdeznek valamirõl akkor nemigazán segitõkész, de ez is mellékes vagy éppen azt kérdezi, hogy ez meg ez küldött e hozzám, h megtudd ezt meg ezt, de ez is mellékes. Ennyi !!!
Még azért azon gondolkozz el egy picit, hogy ha 4-5 ember áll szemben a te véleményeddel, akkor talán nem az a 4-5 emberke a hülye...😊
Én befejeztem.
CSAK a Fradi
"de már megint elüttök a témától...
Breki, remélem megoldod a dolgot/sikeresen megkapod a stadionokat attól az nt-tõl..."
De ha te megértetted, akkor megérthette volna más is(Breki), és akkor...
Na de szerintem lassan abba kéne hagyni, enyhén off a dolog.
CSAK a Fradi
talán akkor ismersz meg, ah találkozol velem valahol...addig te nem ismerhetsz ugyanúgy, mint ahogy én nem ismerem Brekit, õ nem ismeri jbalu-t, jbalu nem ismeri Hedge-t satöbbi satöbbi satöbbi...
szóval eléggé hülyeség ilyeneket írni...mer interneten bárkinek kiadhatom magam...
Egyébként te megértetted, meg én is vágtam, hogy mit akart írni..Akkor meg hol itt a probléma?
CSAK a Fradi
Breki, remélem megoldod a dolgot/sikeresen megkapod a stadionokat attól az nt-tõl...
De õszintén szólva ahogy megismertelek, egy fikarcnyival sem vagy több azoknál az embereknél, akiket lenézel, jogtalanul, és értelmetlenül...
Emberileg biztos nem...
szóval aki kérkedik valamivel, az te vagy, csak nem értem mire föl...
na mind1. megértettem a dolgokat, ennyi elég is volt! 😊
engem idegesítene, ha nem tudná megértetni magam másokkal...
én arra gondolok, h érdekes, h valaki nem akar nyelveket tanulni, vagy mer lusta, vagy mer nincs rá szüksége
ennek a gyereknek, mint látható, lenne rá szüksége (más nemzetiségûeknek ír)
én pölö nagyon szégyellném magam, ha másokkal akarnék beszélni, de nem tudnék értelmes mondatokat kinyögni...inkább megtanulnék egy-kát nyelvet..én errõl beszélek, de nehogy megétsétek azzal az érettségizett fejetekel..
Irt Brekinek valamit a gyerek a Pes-rõl,nem perfekt angol ezért ki kellett okoskodni mit akart,ennyi.A lényeg hogy meg lett oldva.Szerintem még mindig jobb igy,mintha semmit nem irt volna.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ki kérkedett a nyelvtudásával??
Az a srác Brekinek írta le ezt a szöveget, nem hivatalos közleményben!!! Álljon meg a menet... nem publikálta ezt a szöveget, hanem Brekinek írta társalgásként, meg üziként a cucchoz!! Breki meg kérte tõlünk, hogy fordítsa le!!!
Valszeg publikáláskor helyes szöveget fog kiadni, vagy azért, mert megerõlteti magát, vagy megkér valakit, hogy ellenõrizze..
ergo nem értem, mi a bajod vele? egymás között meg miért baj, ha nem beszél helyesen, õ csak próbál kommunikálni... tudod, vki kézzel lábbal mutogatja el, hogy mit akar, de itt még ez is jó nem?