PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jók de a magyarázat az, hogy Olasz Patchem van😄
Fúú a Superpatch 3-hoz nincs vmi más link?mert a filefrontosok meg a rapdishre-sok már nem müxenek.meg a megaupload sem
na mostmár csak olasz csapatokkal játszok a PES-ben
Lehet.. 😊
Én kevés cselgépet fogtam ki onlineban, hála az istennek, bár volt 1-2, aki megbolondított, fõleg, amikor 1 mps késéssel reagáltam a cselekre 😛
Én kevés cselgépet fogtam ki onlineban, hála az istennek, bár volt 1-2, aki megbolondított, fõleg, amikor 1 mps késéssel reagáltam a cselekre 😛
Igen,bennem is ez fordult meg hogy vajon "élõ" ellenfél ellen ezt hányszor huzhatná meg,és hanyadik után hemperegne az embere kettõt-hármat a gyepen...<#eplus2>#eplus2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
😊))
én pénteken próbálgattam haver ellen. azt hiszem csak arra kell figyelni, hogy tényleg már álljon a csávó a labdával, és akkor ha lenyomod az R2õt, és hátrahúzod, már ezt csinálja, amíg még "mozgásban " van, addig hátrafordul.
a 2. után majdnem levert a székrõl 😛PPP
Jó kis pszichikai hadviselés, meg altatás... (persze ez kombinálva passzal, meg más csellel, amivel túl is jutsz a csávón, amikor már rádcsúszik mérgében😄)
én pénteken próbálgattam haver ellen. azt hiszem csak arra kell figyelni, hogy tényleg már álljon a csávó a labdával, és akkor ha lenyomod az R2õt, és hátrahúzod, már ezt csinálja, amíg még "mozgásban " van, addig hátrafordul.
a 2. után majdnem levert a székrõl 😛PPP
Jó kis pszichikai hadviselés, meg altatás... (persze ez kombinálva passzal, meg más csellel, amivel túl is jutsz a csávón, amikor már rádcsúszik mérgében😄)
Hát nekem néha ugyis csak megfordult vele.
De mindegy,bonyolult ez már az én német "erõfocis" lelkemnek...
De mindegy,bonyolult ez már az én német "erõfocis" lelkemnek...
annyit fûznék hozzá, hogy a legjobb ütem az, ha az R2õt lenyomva tartod, és úgy húzod hátrafele, és megcsinálja... tehát így egyszerûbb "egyszerre" csinálni.
Breki:
"álló láb felett lábkörzést "
az milyen lehet?? 😊 kánkán?? 😛
Breki:
"álló láb felett lábkörzést "
az milyen lehet?? 😊 kánkán?? 😛
De nekem azok vannak amik a GDB könyvtáros zip-be voltak !
Ok töltöm.
Csak olasz kell ?
Csak olasz kell ?
Engedélyejzd a javát talán jó lesz.
meiket ?
Összest ?
Összest ?
de az még nem elég mert utánna elis kell indulni pl két fel-el elõre
ugyanúgy lehet álló láb felett lábkörzést is
ugyanúgy lehet álló láb felett lábkörzést is
R2+hátra álló labdával.De nagyon jó ütembe kell egyszere csinálni mert különben csak simán megfordul vele.
http://video.google.com/videoplay?docid=-7144004389833388609
http://video.google.com/videoplay?docid=-6337539099761907272
azt a visszahúzós cselt h lehet megcsinálni?
http://video.google.com/videoplay?docid=-6337539099761907272
azt a visszahúzós cselt h lehet megcsinálni?
vki fel tudná tölteni az olaszban lévõ kitserveres mezeket?
Zeus megcsinálná az új kitserverbe csak az eredeti kéne neki
Zeus megcsinálná az új kitserverbe csak az eredeti kéne neki
klikk
SUPERPATCH 2.0
Superpatch 2.0 Part 1
Superpatch 2.0 Part 2
Superpatch 2.0 Part 3
Superpatch 2.0 Part 4
Superpatch 2.0 Part 5
Superpatch 2.0 Part 6
Superpatch 2.0 Part 7
SUPERPATCH 2.0
Superpatch 2.0 Part 1
Superpatch 2.0 Part 2
Superpatch 2.0 Part 3
Superpatch 2.0 Part 4
Superpatch 2.0 Part 5
Superpatch 2.0 Part 6
Superpatch 2.0 Part 7
Gascoigne:All Stadiums Update
köszi!
Aha, világos! 😊 Jó ötlet! 😊 Én eddig csak védõket használtam emberfogásra, a középsõ védekezõ középpályásom az amolyan mindenes zónázós feladatot kap, mindenkit megkap, akiket a védõk már nem bírnak lefogni 😊
Aha, világos! 😊 Jó ötlet! 😊 Én eddig csak védõket használtam emberfogásra, a középsõ védekezõ középpályásom az amolyan mindenes zónázós feladatot kap, mindenkit megkap, akiket a védõk már nem bírnak lefogni 😊
Ronaldinhora
azért õt hogy a hátsó védõ ne kolbászoljon el õ viszont nem hagyta kibontakozni
még nem beszéltem velük
majd megnézem a barcelona-t
azért õt hogy a hátsó védõ ne kolbászoljon el õ viszont nem hagyta kibontakozni
még nem beszéltem velük
majd megnézem a barcelona-t
Horpeti ezt inkább hagyjuk, mert a végén még megint magára veszi valaki és akkor én vagy Breki leszünk a hunyók. 😄 Pedig volna még errõl véleményem csakhát felesleges, meg amugyse a fórum témája.
nem beszéltem velük.
Te?
csúszkát nemtom, mivel én 1 gémpaddal játszom, és azzal már megszoktam.. néha gyorsan megy, néha lassabban, gondolom helyzettõl is függ... De lehet neked megszerelve extra érzékeny lett...
Emerson emberfogást te kire raktál? 😊 Emerson neked védekezõ középpályást játszik pálya közepén nem? 😊
Barcát megnézhetnéd nekem, hogy van -e benne Larsson, ill. hogy Messi milyen (elég ha képet csinálsz a négyszögrõl, az már egyértelmû.. nekem onlineban irdatlan gyenge, viszont sp3as rosterben már kimondottan top játékos...
Te?
csúszkát nemtom, mivel én 1 gémpaddal játszom, és azzal már megszoktam.. néha gyorsan megy, néha lassabban, gondolom helyzettõl is függ... De lehet neked megszerelve extra érzékeny lett...
Emerson emberfogást te kire raktál? 😊 Emerson neked védekezõ középpályást játszik pálya közepén nem? 😊
Barcát megnézhetnéd nekem, hogy van -e benne Larsson, ill. hogy Messi milyen (elég ha képet csinálsz a négyszögrõl, az már egyértelmû.. nekem onlineban irdatlan gyenge, viszont sp3as rosterben már kimondottan top játékos...
Ok, köszi. Azért lehet, hogy inkább csak a stadionokat rakom be, meg a kitservert. Rá a cipõpackomat azt kész. 😊 Általában délelött játszom, de most átviszem csajomhoz is, had örüljön. 😊 Kerestelek már online, meg is találtalak, csak épen játszottál. Egyik este lejátszhatjuk. 😊))
Ps3 ID: Gascoigne74
a képeket ide is kirakom sõt általában kiis linkelem
nemtom nekem pl már nagyon nem tetszik az sp3-ban lévõ ajax gyep-pedig én csináltam
Csak azóta fejlõdtem :-)
Nemtudom a barca-t pedig sokkal nyomtam hétvégén
Azt csináltam, hogy Emersont ráraktam agresszív emberfogással és mivel úgyis kint van nekik a baloldalon sikerült elég jól megfogni
Csak az a gondom, hogy mióta megszereltem a gamepadom vmiért elég soxor fölé lövöm
Alig érek hozzá máris felmegy a csúszka, ez ígyis volt?
Szval emiatt most két gamepaddal játszom felváltva. Egyikkel cselezni nem tudok olyan jól a másikkal lõi.
Mikor egyiktõl kiakadok, hogy mi van cserélek a másikra.
Csakhát ez nem végleges megoldás
Sikerült beszélni a Logitech magyarországgal?
nemtom nekem pl már nagyon nem tetszik az sp3-ban lévõ ajax gyep-pedig én csináltam
Csak azóta fejlõdtem :-)
Nemtudom a barca-t pedig sokkal nyomtam hétvégén
Azt csináltam, hogy Emersont ráraktam agresszív emberfogással és mivel úgyis kint van nekik a baloldalon sikerült elég jól megfogni
Csak az a gondom, hogy mióta megszereltem a gamepadom vmiért elég soxor fölé lövöm
Alig érek hozzá máris felmegy a csúszka, ez ígyis volt?
Szval emiatt most két gamepaddal játszom felváltva. Egyikkel cselezni nem tudok olyan jól a másikkal lõi.
Mikor egyiktõl kiakadok, hogy mi van cserélek a másikra.
Csakhát ez nem végleges megoldás
Sikerült beszélni a Logitech magyarországgal?
ha a superpatch 2-es telepítõst felrakod az nem fog fagyni illetve egy esetben
ha Inter mecs van az Ajax fine day-ban
az eredeti menü annyi, hogy elmented az e_text afs-ed és visszamásolod
onlinehoz pedig csak egy file-t kell visszatölteni (unk.22)
Mezekkel meg nem kell foglalkozni kitserver aztán kész
Mikor vagy fent online?
Egyszer játszhatnánk egyet.
Még meg kell bosszulnom, hogy nem hagytad Interke-t kiejteni PP
ha Inter mecs van az Ajax fine day-ban
az eredeti menü annyi, hogy elmented az e_text afs-ed és visszamásolod
onlinehoz pedig csak egy file-t kell visszatölteni (unk.22)
Mezekkel meg nem kell foglalkozni kitserver aztán kész
Mikor vagy fent online?
Egyszer játszhatnánk egyet.
Még meg kell bosszulnom, hogy nem hagytad Interke-t kiejteni PP
az online játék nem patchfüggõ.
csak kikell cserélni az alap rosterre a dkz studióval az 0_text unknown22 -es binjét az eredetire... és máris megy. csalás nélkül. 😊
csak kikell cserélni az alap rosterre a dkz studióval az 0_text unknown22 -es binjét az eredetire... és máris megy. csalás nélkül. 😊
azért az új stadionokra kiváncsi vagyok, de ez az oldalad itt melóban nem jön be, otthon meg már nem tudok rá idõt szánni, hogy böngészgessem 😞
Pedig érdekelnének itt az újak... mindenesetre addig is játszom az SP3mal, nincs vele semmi gondom. 😊
Csalókról vmi hír? 😊
Az érdekelne, hogy tényleg az én Barcámban nincsen Larsson,és szar MEssi (alap roster), vagy mindenkinél? Mert akkor ott volt kis stikli... ha csak annyi is, hogy friss rostert használt az én alapom ellenében... Én is szívesen használnék újabbat... bár így Milánban még van Vieri 😛
Hehe 😄
De pl . Barcával is nagyon szívesen nyomnám friss rosterrel nagyon szimpik nekem.. és minden posztomra lenne emberem szépen.
Pedig érdekelnének itt az újak... mindenesetre addig is játszom az SP3mal, nincs vele semmi gondom. 😊
Csalókról vmi hír? 😊
Az érdekelne, hogy tényleg az én Barcámban nincsen Larsson,és szar MEssi (alap roster), vagy mindenkinél? Mert akkor ott volt kis stikli... ha csak annyi is, hogy friss rostert használt az én alapom ellenében... Én is szívesen használnék újabbat... bár így Milánban még van Vieri 😛
Hehe 😄
De pl . Barcával is nagyon szívesen nyomnám friss rosterrel nagyon szimpik nekem.. és minden posztomra lenne emberem szépen.
Azokkal mindíg szívtam, vagy online nem tudtam játszani, vagy valamelyik stadionnál fagyott ki, esetleg a mezek gallérjai volta elcsúszva. Meg nekem speciel tetszik az eredeti menü. 😊 Egyébként a superpatch 3 már tökéletes? Lehet vele rendesen online játszani, vagy csak azzal, akinek színtén fent van? Bocs csak mostanában tényleg nem volt idõm olvasgatni a fórumot.
Ps3 ID: Gascoigne74