PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
akkor senki se akarja feltölteni a kitservert?
horpeti
én torrentrõl szedtem le anno ha jól emlékszem.

Jók de a magyarázat az, hogy Olasz Patchem van😄

Breki33
nem <#bee1>
jbal
Fúú a Superpatch 3-hoz nincs vmi más link?mert a filefrontosok meg a rapdishre-sok már nem müxenek.meg a megaupload sem

horpeti
<#nyes>

jbal
bocs Breki nem rjtad röhögtem.nem álló labda felett lábkörzést akartál mondani?

Breki33
egyik láb áll másik köröz P
jbal
lol bazmeg<#mf2>
1 percig röhögtem rajta

horpeti
miért, azok olyan jók?

na mostmár csak olasz csapatokkal játszok a PES-ben

horpeti
ha sikerül szembõl rácsúsznod, még lehet le se fújja 😛

horpeti
Lehet.. 😊
Én kevés cselgépet fogtam ki onlineban, hála az istennek, bár volt 1-2, aki megbolondított, fõleg, amikor 1 mps késéssel reagáltam a cselekre 😛

Igen,bennem is ez fordult meg hogy vajon "élõ" ellenfél ellen ezt hányszor huzhatná meg,és hanyadik után hemperegne az embere kettõt-hármat a gyepen...<#eplus2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
😊))

én pénteken próbálgattam haver ellen. azt hiszem csak arra kell figyelni, hogy tényleg már álljon a csávó a labdával, és akkor ha lenyomod az R2õt, és hátrahúzod, már ezt csinálja, amíg még "mozgásban " van, addig hátrafordul.

a 2. után majdnem levert a székrõl 😛PPP

Jó kis pszichikai hadviselés, meg altatás... (persze ez kombinálva passzal, meg más csellel, amivel túl is jutsz a csávón, amikor már rádcsúszik mérgében😄)

Breki33
vágva van és érdemes megnézni a védekezõket sztem vki segit P
Breki33
az nem az ez a régebbi KDB-s

horpeti
loool, ezt páros lábbal rúgnám fel meccsen (ha el tudnám érni 😛) 😛

de durván keni 😄

Hát nekem néha ugyis csak megfordult vele.
De mindegy,bonyolult ez már az én német "erõfocis" lelkemnek...

horpeti
annyit fûznék hozzá, hogy a legjobb ütem az, ha az R2õt lenyomva tartod, és úgy húzod hátrafele, és megcsinálja... tehát így egyszerûbb "egyszerre" csinálni.

Breki:
"álló láb felett lábkörzést "

az milyen lehet?? 😊 kánkán?? 😛

horpeti
elmehetsz a tudodhova! 😊

De nekem azok vannak amik a GDB könyvtáros zip-be voltak !
Ok töltöm.
Csak olasz kell ?
Engedélyejzd a javát talán jó lesz.
Breki33
persze

vagy amelyikek jobbak abban
meiket ?
Összest ?
Breki33
de az még nem elég mert utánna elis kell indulni pl két fel-el elõre

ugyanúgy lehet álló láb felett lábkörzést is
R2+hátra álló labdával.De nagyon jó ütembe kell egyszere csinálni mert különben csak simán megfordul vele.

jbal
Breki33
vki fel tudná tölteni az olaszban lévõ kitserveres mezeket?

Zeus megcsinálná az új kitserverbe csak az eredeti kéne neki
Breki33
mindjárt a pes5-ömben :-)
Breki33
ezt neked nem érdemes felrakni
Breki33
klikk

SUPERPATCH 2.0
Superpatch 2.0 Part 1
Superpatch 2.0 Part 2
Superpatch 2.0 Part 3
Superpatch 2.0 Part 4
Superpatch 2.0 Part 5
Superpatch 2.0 Part 6
Superpatch 2.0 Part 7

horpeti
ez szép, ez miben van benne?

horpeti
és ez mikre updatel? (nálam itt le van tiltva az oldal)

jbal
Breki33
horpeti
köszi!

Aha, világos! 😊 Jó ötlet! 😊 Én eddig csak védõket használtam emberfogásra, a középsõ védekezõ középpályásom az amolyan mindenes zónázós feladatot kap, mindenkit megkap, akiket a védõk már nem bírnak lefogni 😊

Breki33
Ronaldinhora

azért õt hogy a hátsó védõ ne kolbászoljon el õ viszont nem hagyta kibontakozni

még nem beszéltem velük

majd megnézem a barcelona-t
Breki33
tényleg te mint boltos nem tudsz nekem gemapedot nagyker áron szerezni?
Horpeti ezt inkább hagyjuk, mert a végén még megint magára veszi valaki és akkor én vagy Breki leszünk a hunyók. 😄 Pedig volna még errõl véleményem csakhát felesleges, meg amugyse a fórum témája.

horpeti
nem beszéltem velük.
Te?

csúszkát nemtom, mivel én 1 gémpaddal játszom, és azzal már megszoktam.. néha gyorsan megy, néha lassabban, gondolom helyzettõl is függ... De lehet neked megszerelve extra érzékeny lett...

Emerson emberfogást te kire raktál? 😊 Emerson neked védekezõ középpályást játszik pálya közepén nem? 😊
Barcát megnézhetnéd nekem, hogy van -e benne Larsson, ill. hogy Messi milyen (elég ha képet csinálsz a négyszögrõl, az már egyértelmû.. nekem onlineban irdatlan gyenge, viszont sp3as rosterben már kimondottan top játékos...

Gascoigne
Ok, köszi. Azért lehet, hogy inkább csak a stadionokat rakom be, meg a kitservert. Rá a cipõpackomat azt kész. 😊 Általában délelött játszom, de most átviszem csajomhoz is, had örüljön. 😊 Kerestelek már online, meg is találtalak, csak épen játszottál. Egyik este lejátszhatjuk. 😊))

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
a képeket ide is kirakom sõt általában kiis linkelem
nemtom nekem pl már nagyon nem tetszik az sp3-ban lévõ ajax gyep-pedig én csináltam

Csak azóta fejlõdtem :-)

Nemtudom a barca-t pedig sokkal nyomtam hétvégén

Azt csináltam, hogy Emersont ráraktam agresszív emberfogással és mivel úgyis kint van nekik a baloldalon sikerült elég jól megfogni

Csak az a gondom, hogy mióta megszereltem a gamepadom vmiért elég soxor fölé lövöm

Alig érek hozzá máris felmegy a csúszka, ez ígyis volt?

Szval emiatt most két gamepaddal játszom felváltva. Egyikkel cselezni nem tudok olyan jól a másikkal lõi.

Mikor egyiktõl kiakadok, hogy mi van cserélek a másikra.
Csakhát ez nem végleges megoldás

Sikerült beszélni a Logitech magyarországgal?
Breki33
ha a superpatch 2-es telepítõst felrakod az nem fog fagyni illetve egy esetben
ha Inter mecs van az Ajax fine day-ban

az eredeti menü annyi, hogy elmented az e_text afs-ed és visszamásolod
onlinehoz pedig csak egy file-t kell visszatölteni (unk.22)

Mezekkel meg nem kell foglalkozni kitserver aztán kész

Mikor vagy fent online?
Egyszer játszhatnánk egyet.

Még meg kell bosszulnom, hogy nem hagytad Interke-t kiejteni PP
horpeti
az online játék nem patchfüggõ.

csak kikell cserélni az alap rosterre a dkz studióval az 0_text unknown22 -es binjét az eredetire... és máris megy. csalás nélkül. 😊

horpeti
azért az új stadionokra kiváncsi vagyok, de ez az oldalad itt melóban nem jön be, otthon meg már nem tudok rá idõt szánni, hogy böngészgessem 😞

Pedig érdekelnének itt az újak... mindenesetre addig is játszom az SP3mal, nincs vele semmi gondom. 😊

Csalókról vmi hír? 😊
Az érdekelne, hogy tényleg az én Barcámban nincsen Larsson,és szar MEssi (alap roster), vagy mindenkinél? Mert akkor ott volt kis stikli... ha csak annyi is, hogy friss rostert használt az én alapom ellenében... Én is szívesen használnék újabbat... bár így Milánban még van Vieri 😛

Hehe 😄

De pl . Barcával is nagyon szívesen nyomnám friss rosterrel nagyon szimpik nekem.. és minden posztomra lenne emberem szépen.

Gascoigne
Azokkal mindíg szívtam, vagy online nem tudtam játszani, vagy valamelyik stadionnál fagyott ki, esetleg a mezek gallérjai volta elcsúszva. Meg nekem speciel tetszik az eredeti menü. 😊 Egyébként a superpatch 3 már tökéletes? Lehet vele rendesen online játszani, vagy csak azzal, akinek színtén fent van? Bocs csak mostanában tényleg nem volt idõm olvasgatni a fórumot.

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
<#vigyor4><#awink><#papakacsint>