PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig "csak" milan-buzival volt dolgom...
akárhányszor ujrajátszottuk, mindig a milant választotta
én nagyon nem így szoktam...
általában attól függ, kivel van az ellenfél...
szoktam kiscsapaptos meccseket is játszani, általában a Sao Paoloval vagyok, mivel az az egyetlen brazil klubcsapat a játékban<#vigyor2>#vigyor2>
persze egybõl brazilia
mondom club team please
erre var vegig aztan beírja, hogy õ csak a brazilokkal tud játszani
aztán kiválasztja a világ brazil mezt
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ezt csak most fedeztem fel, mert brazilia volt a vb döntõ ellenfelem, amúgy 4-1 ide 6*-on <#vigyor>#vigyor>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Én meg játszottam elsõ támadás gól,1-0 ide,vége 1-5...Elkényelmesedés,nagyképûség,gratulálok magamnak...<#szomoru2>#szomoru2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
játszom a gyerekkel, 60. perc, 3-1 ide, a meccset egyértelmûen vezetem...
erre egyszercsak connection lost...mondom bazz, nem a gyerek lépett le, azt lassabban mutatná...
nyomok egy X-et, erre connection to server lost...
és amikor viszajelentkezem, látom, h nincs English Lobby...az egész, úgy ahogy van eltûnt...
remélem, h nem hatoltak be a konami serverközpontjába, és kapcsolták ki/törölték a szervert...
1. KONAMI Soccer kiegészítõk
2. Battlefield 2
3. FORMA1
4. Tibia
5. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
6. Partyarcok
7. World of Warcraft
8. Kézi és az Olimpia
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Rosszabbul Photoshoppolunk
zeusz megcsinálja az újba ha feltöltöm
San Siro jó lesz a Juve-nak asszem, átállítom arra 😄
8185-ös driver
Intel 2,66-os 1 giga dual brand ram
felbontást most nem mondok mert ugye kölcsön moncsin játszom ahol a piros helyett narancssárgát látok és középpen scrolloz
Ebben a stadionban ugyan olyan gyep van mint másik stadionokban-superpatch-esetleg az alpha más, szval ez nem kozhatja, deha gondolod cseréld ki az alpha-t
amúgy ha ilyen is lenne a grafika pc-re, a gameplay biztos nem lesz sokkal jobb mint a fifa 06... tehát marad a PES 😄
GF6600GT-d van neked is ugye ?
Nekem Amd3200+ 1Giga RAM GF6600GT 1280x1024 (85Hz) játszok, 4x-es szûrökkel és mindenhol jó csak ez a stadion nem frankó valamiért 😞
De lehet nyitok egyet a gumiba és bárki vitázik oda ír
énis
kilinkelni nem tudom mivel csak áthúztam a gyepet az olasz Delle Alpi-ba
Ezzel egy stadion nincs kész
nem is ismerlek torkon sz*rok mindent ami veled kapcsolatos
nincs logikája méág mindig a beszédednek, és még mindig nem értem h miért itt ebben a fórujmban kell mondani az eszetlen baromságod, ird le privátba kitörlöm azt kész megnyugodhatsz magadnak a lofasz tabelláddal
énvagyok a csalo és a nemsegitõkész punk tum
hüje vagy hamán szép nem!4