PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttátok a ingame videokat FIFA World Cup 2006 -ról??
..hát emberek a PSP-s<#felkialtas>#felkialtas> változat ugy nyeli le keresztbe kasul a WE9et HANGULATILAG,KOMMENTÁTOR,STADION/SZURKOLOK kidolgozottságban ,hogy az már fáj !! (napersze láccik,hogy a gameplay gyengus) , DE Konamiéknak rendesen fel van adva a lecke PES6 terén. HA,ilyen 2Ds közönség,fos kommentárral stb. jönnek megint, hát nagy zakó lesz idén sztem!
...naggyon rá kell gyurni a graf.ra is!!
..hát emberek a PSP-s<#felkialtas>#felkialtas> változat ugy nyeli le keresztbe kasul a WE9et HANGULATILAG,KOMMENTÁTOR,STADION/SZURKOLOK kidolgozottságban ,hogy az már fáj !! (napersze láccik,hogy a gameplay gyengus) , DE Konamiéknak rendesen fel van adva a lecke PES6 terén. HA,ilyen 2Ds közönség,fos kommentárral stb. jönnek megint, hát nagy zakó lesz idén sztem!
...naggyon rá kell gyurni a graf.ra is!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
és akkor most mindenkitõl kérdezem:
Nem tudjátok, hogy mely file-kat kell kicserélni, hogy a játékban lévõ labdák a választható labdák képeivel megegyezenek? Köszi
Nem tudjátok, hogy mely file-kat kell kicserélni, hogy a játékban lévõ labdák a választható labdák képeivel megegyezenek? Köszi
Breki!
1. amit írtam azt nem bántásból írtam... De szerintem ez észrevehetõ.
2. megnéztem elõtte is, a fórum tényleg szép... és stadionok is vannak benne, jól látod.
3. ja a keresõt+a visszaolvasást is szoktam alkalmazni, de van hogy nem találom meg azt amit keresek. emberek vagyunk...
4. Van úgy is, hogy nem tõled kérdezek, csak beírom, hátha tud valaki rá megoldást, mert ez egy fórum ahol sokan vannak... Tény te+páran tudtok a legtöbbet a játékról.
5. szerintem akkor is igazam van, sokkkal könnyebb lenne a dolgod.
6. a FAQ kiejtve káromkodás, egyébként gyakori kérdésekkel,poroblémákkal foglalkozó rész.
7. örülök, hogy neked is van IQ-d...😊
1. amit írtam azt nem bántásból írtam... De szerintem ez észrevehetõ.
2. megnéztem elõtte is, a fórum tényleg szép... és stadionok is vannak benne, jól látod.
3. ja a keresõt+a visszaolvasást is szoktam alkalmazni, de van hogy nem találom meg azt amit keresek. emberek vagyunk...
4. Van úgy is, hogy nem tõled kérdezek, csak beírom, hátha tud valaki rá megoldást, mert ez egy fórum ahol sokan vannak... Tény te+páran tudtok a legtöbbet a játékról.
5. szerintem akkor is igazam van, sokkkal könnyebb lenne a dolgod.
6. a FAQ kiejtve káromkodás, egyébként gyakori kérdésekkel,poroblémákkal foglalkozó rész.
7. örülök, hogy neked is van IQ-d...😊
nemhiszem, hogy buta lennék (legalábbis az IQ teszt szerint PP)
ha megnéznéd a fórumot ami kilinkeltem teis rájöttél volna
külön fórum stadionoknak, külön kigyûjtve egyben korrekt linkekkel képekkel
Amúgy fel kéne fogni egyeseknek, hogy én nem azért vagyok itt hogy szolgáltassak
ezt szivességbõl teszem nem a kötelességem.
Ja és nem véletlen van alul a keresõ :-)
ha megnéznéd a fórumot ami kilinkeltem teis rájöttél volna
külön fórum stadionoknak, külön kigyûjtve egyben korrekt linkekkel képekkel
Amúgy fel kéne fogni egyeseknek, hogy én nem azért vagyok itt hogy szolgáltassak
ezt szivességbõl teszem nem a kötelességem.
Ja és nem véletlen van alul a keresõ :-)
hát ezt mondjuk nem hiszem...😊
Köszi!
Egyébként meg "buta" vagy, mert én csinálnék a helyedben update csomagokat(gondolom amúgy is össze vannak gyûjtve a cuccaid) és kilinkelném õket, a linkeket meg betenném egy FAQ-ba aztán nem kéne kérdezgetni téged. Neked is könnyebb lenne meg a keresõknek is.
Egyébként meg "buta" vagy, mert én csinálnék a helyedben update csomagokat(gondolom amúgy is össze vannak gyûjtve a cuccaid) és kilinkelném õket, a linkeket meg betenném egy FAQ-ba aztán nem kéne kérdezgetni téged. Neked is könnyebb lenne meg a keresõknek is.
Egy nagyon jó kis program
WESEditor released(Support PES5 PS2,XBox,PC and WE9 PS2 ver)
http://rapidshare.de/files/13007690/exe.rar.html
Lehet vele arcokat beállítani csapatfelállást kezdõcsapatot nézni, stadion neveket átírni, options file-t elmenteni, játékosok adatait megnézni módosítani.
Úgy nézem exe-be és afs-be ment
WESEditor released(Support PES5 PS2,XBox,PC and WE9 PS2 ver)
http://rapidshare.de/files/13007690/exe.rar.html
Lehet vele arcokat beállítani csapatfelállást kezdõcsapatot nézni, stadion neveket átírni, options file-t elmenteni, játékosok adatait megnézni módosítani.
Úgy nézem exe-be és afs-be ment
jah, oksa... hát este megpróbálom...
szóval akkor San Sirot kell keressek??? 😊)) Képrõl tuti nem fogom megismerni, de remélem ott lesz a neve is, ugye? 😊
szóval akkor San Sirot kell keressek??? 😊)) Képrõl tuti nem fogom megismerni, de remélem ott lesz a neve is, ugye? 😊
Igen, de nem használtam.
Nálam meg mindig...
SurfControl
Access Denied
Access to the requested URL has been denied by SurfControl
Most hazamegyek és akkor a fórumodban mire megtalálom a linket hozzá... 😞
akkor asszem hagyom... 😞
SurfControl
Access Denied
Access to the requested URL has been denied by SurfControl
Most hazamegyek és akkor a fórumodban mire megtalálom a linket hozzá... 😞
akkor asszem hagyom... 😞
Ezt tudta valaki?
Found this out completely by mistake yesterday.
Default 442 A1
press right on d-pad
442A-1R

Found this out completely by mistake yesterday.
Default 442 A1
press right on d-pad
442A-1R

stadionjaim mindig itt vannak
klikk
klikk
ja, hogy te megcsináltad... annál jobb 😄 Miért nem ezzel kezdted.. 😛
Úgytûnik, akkor efelett elsiklottam...
és arról hol a link, vagy melyik szóra keressek rá?? 😊)) Mert akkor egyszerû, kiveszem nemesisbõl a kommentárt + felrakom az online stadiumot, amit szuperül megcsináltál 😊
Úgytûnik, akkor efelett elsiklottam...
és arról hol a link, vagy melyik szóra keressek rá?? 😊)) Mert akkor egyszerû, kiveszem nemesisbõl a kommentárt + felrakom az online stadiumot, amit szuperül megcsináltál 😊
ez a Dragao meg nagyon szép! Bárki is csinálta. nem rosszból, de FH-n miért nincsenek fent a kiegészítõk???
Csaó!
Köszi a tippeket+az option file-t!😊
A Breki we9 patch-et nem találom. sem itt sem FH-n. Tudom, erre úgyis az lesz a válasz, hogy Google, vagy, hogy neked 2 sec alatt sikerült...
Köszi a tippeket+az option file-t!😊
A Breki we9 patch-et nem találom. sem itt sem FH-n. Tudom, erre úgyis az lesz a válasz, hogy Google, vagy, hogy neked 2 sec alatt sikerült...
Miért kéne kiexportálni mikor én megcsináltam rendesen külön??
Nem mondom, hogy szebb
de sztem egész jó lett lásd képek.
Te nem figyelsz rám :-)
Mondtam, hogy készen van az update
Az olasz patchban lévõ San Sirót javítottam fel cserélve a gyepet illetve nappaliba beraktam a Milanos textúrákat újra.
Így most nappal MIlán este Inter
Lehetne BL is mint a képen de akkor az egész Milan lenne, ezen még gondolkozom
Nem mondom, hogy szebb
de sztem egész jó lett lásd képek.
Te nem figyelsz rám :-)
Mondtam, hogy készen van az update
Az olasz patchban lévõ San Sirót javítottam fel cserélve a gyepet illetve nappaliba beraktam a Milanos textúrákat újra.
Így most nappal MIlán este Inter
Lehetne BL is mint a képen de akkor az egész Milan lenne, ezen még gondolkozom
ja értem. Okés!
Mit gondolsz, az járható út lenne, hogy az olaszból kiexportálom az online stadiumját (San Siro), és azt a superpatchembe beimportálom?
Csak tudnom kéne pontosan miket kell kiexportálni... :-/
ez nincs meg neked külön 1 zip/rarban? 😊)))
szerintem érdemes lenne megcsinálni, ha szerinted szebb, mint a TIVOLI, gondolom te így csinálod/tad/nád.
hm? ha kell, én megcsinálom egy csomagba, ha tudom, miket is kell kiszedegetni... Bár a we9 online stadiumodból meg tudom nézni elemenként a dolgot, de az közel nem biztos, hogy itt jó lesz...
a we9 pathedben lévõ online stadiumod van fenn nálam, ott unknow_11074 - unknow_11139ig van adat a stadiumról... ha ugyanezt kell kiszedni az olasz patchbõl is, egyenként meg tudom csinálni.. tán még ha pici idõt belefektetek, ezt bele tudom rakni egy DKZ patchbe is... és kész.. 😊
vagy el vagyok tévedve?
Mit gondolsz, az járható út lenne, hogy az olaszból kiexportálom az online stadiumját (San Siro), és azt a superpatchembe beimportálom?
Csak tudnom kéne pontosan miket kell kiexportálni... :-/
ez nincs meg neked külön 1 zip/rarban? 😊)))
szerintem érdemes lenne megcsinálni, ha szerinted szebb, mint a TIVOLI, gondolom te így csinálod/tad/nád.
hm? ha kell, én megcsinálom egy csomagba, ha tudom, miket is kell kiszedegetni... Bár a we9 online stadiumodból meg tudom nézni elemenként a dolgot, de az közel nem biztos, hogy itt jó lesz...
a we9 pathedben lévõ online stadiumod van fenn nálam, ott unknow_11074 - unknow_11139ig van adat a stadiumról... ha ugyanezt kell kiszedni az olasz patchbõl is, egyenként meg tudom csinálni.. tán még ha pici idõt belefektetek, ezt bele tudom rakni egy DKZ patchbe is... és kész.. 😊
vagy el vagyok tévedve?
nem így most a TIVOLI van
SAn Siro csak az olasz patchben illetve az én Update-mben van
majd megnézem
SAn Siro csak az olasz patchben illetve az én Update-mben van
majd megnézem
én nem frissítettem be 😛
de látom, akkor nem is fogom 😄DDDD
azért nem szedtem le, mert kuki...
azért berakod?? túl gyakran nem kérek ilyet... 😊) de érdekel!
este felpakolok minden xart 😄D
gólhang, mezek, ez a soundpatch, meg kommentár. 😄
online stadiumot egyelõre hagyom így, azt hiszem san siro van így is, és az tetszik.
de látom, akkor nem is fogom 😄DDDD
azért nem szedtem le, mert kuki...
azért berakod?? túl gyakran nem kérek ilyet... 😊) de érdekel!
este felpakolok minden xart 😄D
gólhang, mezek, ez a soundpatch, meg kommentár. 😄
online stadiumot egyelõre hagyom így, azt hiszem san siro van így is, és az tetszik.