PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oksa, nekem jó!
Bár jön anyukám, még megdumáljuk, akkor vele is kell lennem, mert csak miattam jön...
De majd ezt még lebeszélem.
Bár jön anyukám, még megdumáljuk, akkor vele is kell lennem, mert csak miattam jön...
De majd ezt még lebeszélem.
hetente max. 5 meccset onlineolok (1ik éjjel), szóval annyira most már nem. 😊
De jobb lenne némi változás 😄
pl. ma ráérnék onlineolni egy keveset... Úgyis nagyon kijövök a gyakorlatból, már közel nem vagyok úgy felpörögve, mint voltam, amikor napi 6 órát nyomtam 😄
De hát játszani lehet... Küzdeni valszeg úgyis fogok 😄D
De jobb lenne némi változás 😄
pl. ma ráérnék onlineolni egy keveset... Úgyis nagyon kijövök a gyakorlatból, már közel nem vagyok úgy felpörögve, mint voltam, amikor napi 6 órát nyomtam 😄
De hát játszani lehet... Küzdeni valszeg úgyis fogok 😄D
hát úgy volt vágva, hogy csak egy GB folder volt 😛P
de most már mind1, valszeg nem követtem el hibát, de majd ha a Rómához kerülünk, akkor megkuksizom.
Amúgy igen szebbek lettek a mezek a pályán is látni szépen...
1* jött a gólörömöd is 😄D
éjjel meg lejött a nemesis patch is, szal majd lesz kommentár 😄D
este meg letöltöm a San Sirot is az onlineba...
és akkor azt hiszem kész is vok.
jah, még az online sound patch kéne, amirõl nem jó a link, vkinek újra fel kellene töltenie... 😞
megteszed Breki?? tudod, a régi link már nem jó...
de most már mind1, valszeg nem követtem el hibát, de majd ha a Rómához kerülünk, akkor megkuksizom.
Amúgy igen szebbek lettek a mezek a pályán is látni szépen...
1* jött a gólörömöd is 😄D
éjjel meg lejött a nemesis patch is, szal majd lesz kommentár 😄D
este meg letöltöm a San Sirot is az onlineba...
és akkor azt hiszem kész is vok.
jah, még az online sound patch kéne, amirõl nem jó a link, vkinek újra fel kellene töltenie... 😞
megteszed Breki?? tudod, a régi link már nem jó...
nézd meg a többi csapatnál hogy van
kapus otthoni
kapus idegen
sima otthoni
sima idegen
ha vágva van már bonyolultabb
kapus otthoni
kapus idegen
sima otthoni
sima idegen
ha vágva van már bonyolultabb
ha jól tippelem
p a player, g a kapus meze... és a és b..
ha jól láttam ez a mez nem kapusmez volt, hanem a fehér mezük újabb változata.. ergo a PB akkor jó tényleg, csak nem értem, akkor miért GB a neve a filenak, könyvtárnak... akkor lehet GBbe IS?
p a player, g a kapus meze... és a és b..
ha jól láttam ez a mez nem kapusmez volt, hanem a fehér mezük újabb változata.. ergo a PB akkor jó tényleg, csak nem értem, akkor miért GB a neve a filenak, könyvtárnak... akkor lehet GBbe IS?
gb.rar, gb könyvtár van benne, miért a róma PB könyvtárába kell tenni???
Én beraktam GBként és nem volt gond Rómával, de utána olvastalak téged, és felülírtam a róma PBjét... még nem néztem, de remélem jó lesz így is!
elvileg egy fehér mezt írtam felül az újabb fehérrel szal valszeg jó, de pl. a config.txt je full más...
csak ezért érdekelt.
Ha jó így nekem ok! 😊 csak furi volt
Én beraktam GBként és nem volt gond Rómával, de utána olvastalak téged, és felülírtam a róma PBjét... még nem néztem, de remélem jó lesz így is!
elvileg egy fehér mezt írtam felül az újabb fehérrel szal valszeg jó, de pl. a config.txt je full más...
csak ezért érdekelt.
Ha jó így nekem ok! 😊 csak furi volt
jah, tiszta sor. 😊
Én nem cicózom, el mentem a formációt, és csak betöltöm.. aztán a játékosokat a formationnél beállítom az auto beállításra (rendezi a keretet, elvileg a legjobb játékost rakja be), aztán utána ebbõl csak azokat változtatom, ami nem tetszik 😄.
Persze ez akkor, ha különbözõ csapatokkal nyomjuk, és különbözõ játékosok, mert akkor változni fognak a játékosok is.... és hiába mentem le Milán keretet 😄D vagy bármelyiket.
Én nem cicózom, el mentem a formációt, és csak betöltöm.. aztán a játékosokat a formationnél beállítom az auto beállításra (rendezi a keretet, elvileg a legjobb játékost rakja be), aztán utána ebbõl csak azokat változtatom, ami nem tetszik 😄.
Persze ez akkor, ha különbözõ csapatokkal nyomjuk, és különbözõ játékosok, mert akkor változni fognak a játékosok is.... és hiába mentem le Milán keretet 😄D vagy bármelyiket.
A kezdõcsapat meg a felállás nem tetszik neki
Énmeg ahhoz nem nagyon nyúlok csak quicnél illete a szokásos taktik
felnyomáson a side attackot quick settingsben
Énmeg ahhoz nem nagyon nyúlok csak quicnél illete a szokásos taktik
felnyomáson a side attackot quick settingsben
de gondolom Inter játékosai maradnak benne 😛P Csak cserél nem?? (nekem se tetszik, én is cserélek 😄)
Hát a felállás már az különbözõ, én azon hagyom a védõket, amin még a te féle felállásod hagyta. Igaz az attack nyilakat azóta változtattam. No meg próbáltam a védõkkel kezdeni mást is, de ez jött be... Nem kímélem a szélsõ védõket 😛P
Ha nem tudnak lekontrázni, akkor nincs baj, ha felnyomjuk 😊)
Ha igen, akkor gáz 😄
A felnyomáson mit értettél? az edit positionban?? vagy a Backline?
Hát a felállás már az különbözõ, én azon hagyom a védõket, amin még a te féle felállásod hagyta. Igaz az attack nyilakat azóta változtattam. No meg próbáltam a védõkkel kezdeni mást is, de ez jött be... Nem kímélem a szélsõ védõket 😛P
Ha nem tudnak lekontrázni, akkor nincs baj, ha felnyomjuk 😊)
Ha igen, akkor gáz 😄
A felnyomáson mit értettél? az edit positionban?? vagy a Backline?
tudom nem szoktam nézni
azt jelenti, hogy nem tetszik neki az INter kerete és elkezdi cserélgetni, hogy ez ide ez oda
Meg nekem érdekes a felfogása a védõket sokkal hátrább húzza míg én felnyomom
azt jelenti, hogy nem tetszik neki az INter kerete és elkezdi cserélgetni, hogy ez ide ez oda
Meg nekem érdekes a felfogása a védõket sokkal hátrább húzza míg én felnyomom
hm?? milyen keretet állít be egyesével??
és mi az hogy nem foglalkozol??
az exhibitionnél be lehet állítani, hogy a 2 csapat conditione milyen legyen.. értékre is, és randomra is... erre gondoltam.
és mi az hogy nem foglalkozol??
az exhibitionnél be lehet állítani, hogy a 2 csapat conditione milyen legyen.. értékre is, és randomra is... erre gondoltam.
Lehet a taktikáink viselkednek egymással úgy, hogy ilyen picit szenvedõsebb focit nyomunk... 😊
én már nemtom, de a már szinte pontosan meghatározható dekoncentrációs hullám az nagyon idegesítõ. neten csak akkor van, amikor laggolok 😛 Akkor látszik, hogy jóval bénábbak... szerintem azért, mert akkor nem tudok úgy irányítani, minta hogy akkor, ha nem laggolok, és ilyenkor megzavarodnak a játékosok..
Otthon is így volt tegnap... Jól ment a csapatnak, de csináltam 3 szar passzt hátul, és máris mintha beparáztak volna.... szal grrr...
én már nemtom, de a már szinte pontosan meghatározható dekoncentrációs hullám az nagyon idegesítõ. neten csak akkor van, amikor laggolok 😛 Akkor látszik, hogy jóval bénábbak... szerintem azért, mert akkor nem tudok úgy irányítani, minta hogy akkor, ha nem laggolok, és ilyenkor megzavarodnak a játékosok..
Otthon is így volt tegnap... Jól ment a csapatnak, de csináltam 3 szar passzt hátul, és máris mintha beparáztak volna.... szal grrr...
nemtom gondolom 6* vagy öt
conditionnal nem variálok ígyis idegesít hogy mindig beállítgatja egyíesével a keretet
conditionnal nem variálok ígyis idegesít hogy mindig beállítgatja egyíesével a keretet
Lehet Graphic studióval
DEha ennyire nem vagy képben nem érdemes eléggé el lehet barmolni ugyanis az option file-nek is stimmelni kell.
DEha ennyire nem vagy képben nem érdemes eléggé el lehet barmolni ugyanis az option file-nek is stimmelni kell.
akkor nemtom, akkor lehet hogy az a taktika, amit játszunk (Ádámnak is van 1, meg ugye nekem is, amivel onlineban játszom), az nem fekszik annak a csapatnak, nem tudják felvenni a ritmust... Másra nem tudok gondolni...
De ez olyan hülyeség, ennyire nem lehet rugalmatlan a gép, hogy pl. be van adva, hogy 4-4-2õt szeretik, és ha te játszol 4-3-2-1et pl. akkor dekoncentráltak lesznek... szerintem ennek nem szabadna befolyásolni a teljesítményt, és nem is befolyásolják...
Az biztos befolyásolja, hogy ha más helyen játszatod, mint amit tud.. de pl. én Milánnal 2 játékost is más helyen játszatok, és érdekes, azt meg tudják oldani... (Pirlo AMF, DMFet tud, és én CMFet játszatok, Kaka meg asszem AMF, CF, én meg RWFet játszatok...)
Akkor nemtom... De pl. játszottunk nem kevés meccset Juvéval, volt hogy 1* kimondottan normálisan játszottak, viszont másik 5 esetben siralmas volt.. és ugyanazzal a taktikkal nyomtam...
na mind1...
De ez olyan hülyeség, ennyire nem lehet rugalmatlan a gép, hogy pl. be van adva, hogy 4-4-2õt szeretik, és ha te játszol 4-3-2-1et pl. akkor dekoncentráltak lesznek... szerintem ennek nem szabadna befolyásolni a teljesítményt, és nem is befolyásolják...
Az biztos befolyásolja, hogy ha más helyen játszatod, mint amit tud.. de pl. én Milánnal 2 játékost is más helyen játszatok, és érdekes, azt meg tudják oldani... (Pirlo AMF, DMFet tud, és én CMFet játszatok, Kaka meg asszem AMF, CF, én meg RWFet játszatok...)
Akkor nemtom... De pl. játszottunk nem kevés meccset Juvéval, volt hogy 1* kimondottan normálisan játszottak, viszont másik 5 esetben siralmas volt.. és ugyanazzal a taktikkal nyomtam...
na mind1...
Azt mondjátok meg ,hogy lehet e a superpatchoz arcokat betenni? És ha igen légyszi pontosan irjátok le hogyan! Köszi
én szerintem megpróbálom majd a Player2õt, és kupában, ligában is a 2 playert... egyszerûen érezhetõen jóval lanyhább az egész játék, mint onlineban, meg amiket géppel nyomunk..
haver kb. fél percig hozza fel a labdát, teljesen üresen... és kb. én is... jóóól meg tudom nézni kinek passzolhatom.
aztán onlineban meg látod mi van... néha levegõhöz sem lehet jutni, itt meg akár széééép lassan is lehet felhozni a labdát, szinte már szájbarágósan.. 😄 Egész más világ... vmi lehet a gépemben van elcseszõdve (sry) :-/
Van, amikor kreálok onlinet, és hasonló lesz a játék, Gabe18 a tanúm rá, mikor 1ütt játszottunk, és én kreáltam, akkor egész meccs hasonlóan lassított felvétel volt, amikor õ, rögtön +2vel magasabb fokozatra kapcsoltak a játékosok...
Akkor azt mondtuk, valszeg a netemben van a hiba, de ezek miatt kezdek kételkedni.. no meg már játszottam azóta onlinet, és nem is volt gond, de az mégis megtörtént 😊 Vmiért...
MEg Termivel is néha ilyen lassú szenvedõs meccseket nyomtunk, furi...
de itt offlineban az összes ilyen... Igaz nem mindig topcsapatokkal nyomjuk, lehet emiatt, bár szerintem akkor is nonszensz, mert Azért egy Arsenal, meg Juventus... azért nem olyan xarok, hogy így kelljen, mégha nem is Milán.. 😄 De Milánnál is hasonló volt a szitu, meg se közelíti az online teljesítõképességet.
haver kb. fél percig hozza fel a labdát, teljesen üresen... és kb. én is... jóóól meg tudom nézni kinek passzolhatom.
aztán onlineban meg látod mi van... néha levegõhöz sem lehet jutni, itt meg akár széééép lassan is lehet felhozni a labdát, szinte már szájbarágósan.. 😄 Egész más világ... vmi lehet a gépemben van elcseszõdve (sry) :-/
Van, amikor kreálok onlinet, és hasonló lesz a játék, Gabe18 a tanúm rá, mikor 1ütt játszottunk, és én kreáltam, akkor egész meccs hasonlóan lassított felvétel volt, amikor õ, rögtön +2vel magasabb fokozatra kapcsoltak a játékosok...
Akkor azt mondtuk, valszeg a netemben van a hiba, de ezek miatt kezdek kételkedni.. no meg már játszottam azóta onlinet, és nem is volt gond, de az mégis megtörtént 😊 Vmiért...
MEg Termivel is néha ilyen lassú szenvedõs meccseket nyomtunk, furi...
de itt offlineban az összes ilyen... Igaz nem mindig topcsapatokkal nyomjuk, lehet emiatt, bár szerintem akkor is nonszensz, mert Azért egy Arsenal, meg Juventus... azért nem olyan xarok, hogy így kelljen, mégha nem is Milán.. 😄 De Milánnál is hasonló volt a szitu, meg se közelíti az online teljesítõképességet.
nem tudjátok, miért van az, hogy ha 1 gépen egymás ellen játszunk, tökre más a gémpléj, mint onlineban? 😊
sokkal kisebb iram, több dekoncentrációs, és erõsebb hullám jellemzi az 1 gépen levõt, míg onlineban szinte mindig pörgés van mint állat, ritka eset, mikor állnak a játékosok, meg elalszanak, van ilyen, de nem percre pontosan megmondhatóan... (legalábbis tapasztalatból)
Offlineban meg már elõre tudom, mikor lesznek full bénák a játékosaim, haveré meg csúcs, ill. fordítva...
ha egyik félidõt végignyomtam, haver szenvedett, 2. félidõben mindig a fordítottja van, amint el kezdõdik... nálam csak szenvednek, neki mozognak szépen...
vmi nagyon más, érdekes, s. egyben furi.... mert egyáltalán nem élvezetes annyira így az offline egymás ellen.
Teljesen mintha kb. 2. osztályú meccs MLben , annyira kicsi az iram... pedig a beállításnál rakjuk 4-6*ra is, de nem befolyásolja...
Exhibition gamet nyomunk, hogy lehessen állítani normal conditiont...
Legközelebb szerintem megpróbáljuk a sima 2 playert, hátha ott normális lesz...
ti nem tapasztaltatok ilyesmiket?
sokkal kisebb iram, több dekoncentrációs, és erõsebb hullám jellemzi az 1 gépen levõt, míg onlineban szinte mindig pörgés van mint állat, ritka eset, mikor állnak a játékosok, meg elalszanak, van ilyen, de nem percre pontosan megmondhatóan... (legalábbis tapasztalatból)
Offlineban meg már elõre tudom, mikor lesznek full bénák a játékosaim, haveré meg csúcs, ill. fordítva...
ha egyik félidõt végignyomtam, haver szenvedett, 2. félidõben mindig a fordítottja van, amint el kezdõdik... nálam csak szenvednek, neki mozognak szépen...
vmi nagyon más, érdekes, s. egyben furi.... mert egyáltalán nem élvezetes annyira így az offline egymás ellen.
Teljesen mintha kb. 2. osztályú meccs MLben , annyira kicsi az iram... pedig a beállításnál rakjuk 4-6*ra is, de nem befolyásolja...
Exhibition gamet nyomunk, hogy lehessen állítani normal conditiont...
Legközelebb szerintem megpróbáljuk a sima 2 playert, hátha ott normális lesz...
ti nem tapasztaltatok ilyesmiket?
Breki! GYepeket,stadionokat linkeljél nekem légyszi,ami jó a superpatchoz)))
Légyszi linkeld ide)!
És ez jó a superpatchoz is? Légyszi mondj egy olyan soundpatchat és stadinpatchet ami jó a peshez ha fenn van a superpatch)! Köszi
meg az is baromság, hogy a pes4-ben 256 szinû textúra volt itt pedig vhol lecserélték 16 -ra
meg én tudnék elektromos jobbról balra futó reklámtáblákat készíteni de hiába mert a játékba nem használható
meg én tudnék elektromos jobbról balra futó reklámtáblákat készíteni de hiába mert a játékba nem használható
hát igen ezen próbálunk dolgozni, hogy ne asztalterítõn kelljen játszani
de errõl egyenlõre többet nem mondhatok
egyrészt nem szeretném elkiabálni másrészt semmi sem biztos egyenlõre
kipróbáltad a San Siro-t?
Mi most nyomtuk onlineban és jól mûködött
de errõl egyenlõre többet nem mondhatok
egyrészt nem szeretném elkiabálni másrészt semmi sem biztos egyenlõre
kipróbáltad a San Siro-t?
Mi most nyomtuk onlineban és jól mûködött
Breki: PES-nek nagyon szép a grafikája,így hogy fel javítjuk stadionokkal,mezekkel,csukákkal...stb !
DE:
alapból miért ilyen sz@r minõségõ gyep van benne, a többi(cipõk,reklámtáblák..stb)
még nem is zavarna engem, de ezek a fakó, inkább szürke, mint zöld füvek, azokkal a képtelen mintázatokkal... nagyon gáz !!!
DE:
alapból miért ilyen sz@r minõségõ gyep van benne, a többi(cipõk,reklámtáblák..stb)
még nem is zavarna engem, de ezek a fakó, inkább szürke, mint zöld füvek, azokkal a képtelen mintázatokkal... nagyon gáz !!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PS3 novemberbe debutál, szóval kiváncsian várom a Pes6-ot arra készítik vagy sem , de sztem még nem !
Fifa minden évbe villant 1-2 jó videóval, de amire kiadják valahogy még is csalódnunk kell !
Nex.Gen fifa pc-re max a Fifa 2007-re lesz, a Fifa 2006 WC pc-re egy feljavított Fifa 06 nem más!
Fifa minden évbe villant 1-2 jó videóval, de amire kiadják valahogy még is csalódnunk kell !
Nex.Gen fifa pc-re max a Fifa 2007-re lesz, a Fifa 2006 WC pc-re egy feljavított Fifa 06 nem más!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hát sztem azis sokat számit de nem az elsõdleges
de sokat dob rajta
látható a képeken hogy ugyanolyan szinte a grafika
de sokat dob rajta
hát sztem azis sokat számit de nem az elsõdleges
de sokat dob rajta
de sokat dob rajta
jó
leírtam már mit tartalmaz pont ma írtam le pontosan hol
amúgy nem egyszerûbb pár megát letölteni és megnézni?
leírtam már mit tartalmaz pont ma írtam le pontosan hol
amúgy nem egyszerûbb pár megát letölteni és megnézni?
Jó!Ugyan az a 2 játék, minden jó mindenhez 😄
Kit érdekel a grafika?Semmi garfikáért nem adnám oda azt a hangulatot amit a Pro Evo sorozat ad.A videók alapján pedig a játék maga ugyanolyan ócskaság mint az elmúlt évek Fifa játékai.
Egyébként nem hiszem hogy a konami a pc-s verzióra fejlesztene a grafikán.Ugyhogy idén még tuti ez lesz,mert PS2-n sokkal jobbat már nem lehet csinálni.Majd ha kint lesz a PlayStation3 akkor jön a váltás.
Egyébként nem hiszem hogy a konami a pc-s verzióra fejlesztene a grafikán.Ugyhogy idén még tuti ez lesz,mert PS2-n sokkal jobbat már nem lehet csinálni.Majd ha kint lesz a PlayStation3 akkor jön a váltás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Breki,a w9 patch jó a peshez is? Miket tartalmaz?
akkor lehet elirták a gametrailers.com -on, ott ugyanis PSP van
..mindenesetre Konaminak akkor is idén naggyobbat kell durrantania<#gonosz2>#gonosz2><#felkialtas>#felkialtas> (grafika,feeling,kidolgozottság<#felkialtas>#felkialtas>),különben gatya lesz
..mindenesetre Konaminak akkor is idén naggyobbat kell durrantania<#gonosz2>#gonosz2><#felkialtas>#felkialtas> (grafika,feeling,kidolgozottság<#felkialtas>#felkialtas>),különben gatya lesz
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
hát grafika odaver,de amugy látszik hogy szinte ugyanaz a gameplay mint a 2006-é......
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ezek XBOX 360 videók!!!!!! A grafikája ezért jó. A PC-s viszonont gagyi lesz megint grafikailag. A WE9-et csak az Xbox 360 veri a PC-s verzió még egy ideig biztos nem.
Ezeket a videókat a FIFA World Cup 2006 rovatban már pénteken kilinkeltem és sokkal jobb minõségûek, mint ami a gametrailers.com-on van.
A videók: FIFA World Cup 2006
Ezeket a videókat a FIFA World Cup 2006 rovatban már pénteken kilinkeltem és sokkal jobb minõségûek, mint ami a gametrailers.com-on van.
A videók: FIFA World Cup 2006
Abban az As Roma meze van, pontosabban a "b" mez, tehát GDB\uni\seria a\roma\pb ide másold be !
Én is csak ugy jöttem rá, hogy megnéztem az all.png-t 😄
Én is csak ugy jöttem rá, hogy megnéztem az all.png-t 😄
gametrailers.com
a gameplayen kivül (bár az is sokat fejlõdött) leesett a pofám a cucctól (azoka stadionok iszonyat brutál!) és még1x mondom ez "mégcsak" PSP!
a gameplayen kivül (bár az is sokat fejlõdött) leesett a pofám a cucctól (azoka stadionok iszonyat brutál!) és még1x mondom ez "mégcsak" PSP!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-