PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, akkor felteszem ezt is este. köszi!
Jah, ez a link már nem él, törölték 😞 Fel tudnád rakni??
Felrakása hogy történik PESben? az egész foldert megnyitom, és utána apply in folder a PES/datba???
de akkor újra
új bejelentkezõ zene és a rocky helyett focis háttérzene online menüben
Jah, gyöngyörú stadion, de a csapata szar (PESben😄)
"online soundpatchen mit is értesz?? (engem is érdekelne)"
erre vmi???
Mit tartalmaz??
sok mega?
ha érdekelne, feltöltenéd nekem vhova, ha nincs fenn???
😊
italianra nem hozta ki a keresõ!!
És kéne a linkje! 😊
köszi!
szal akkor ennek a szurkolói hangja nem olyan tuti, csak olaszoknál? (szal ezt ne cseréljem?)
kommentárt kipróbálom akkor. (e_sound)
online soundpatchen mit is értesz?? (engem is érdekelne)
egyik az e_sound másik a 0_sound
tényleg berakom az olasz szurkolói hangjait is
ja meg az online soundpatchemet kéne újra
A baj azért, hogy kívül van, mert nem is tudom, nekem jó a superpatches frissítés, de a kommentárt cserélném + az online stadiumot.
csak a kommentárt hogyan tudom cserélni?? (mondjuk tõlem lehet a többi hang is... bár a szurkolói hangok nagyon tutik az sp3ban)...
a szurkolói hangok jók a az italianban is?? (nekem nem csak olasznál kell hogy jó legyen...)
Akkor melyik AFSt kéne cserélnem? vagy hogy tudom megoldani??
Csak a kommentárt nem lehet? csak az egész hangot? (az melyik AFS, e_text??)
ha azt mondod, a szurkolói hangok, éneklések, stb abban is jó, cserélhetem az egészet, de mondom nem kizárólag olaszokhoz kell, sõt...
külön egy teljes afs
Igazából a DElle Alpi-t akarom majd online-nak csak át kéne nevezni a filo-kat
Ja és az új Dragao se semmi
és az új San Sirót? 😊 Bár nincs bajom a régivel, azt is te csináltad 😛
nekem max. akkor a kommentár + az online stadium kéne.
vhogy ki tudom venni?
mert akkor letölteném, a kommentár biztos buli lenne. 😊
no meg ha új online stadium... (amit elvileg tudom hogy kell berakni, bár már elfelejtettem, melyiket kell felülírni, de gondolom ha apply in folder, akkor menni fog...)
éls van új Online stadium (San Siro)
Hát mert azt gondoltam magamban, mi van ha komplikáció lép fel, meg bármi... Akartam már játszani, nem akartam húzni az idõt... meg ha elszáll vmi, akkor ideges lettem volna, h. nemtok játszani 😄D
De ma este felrakom, ígérem 😛P
még a goalsound-od is ott van a talomban, azt is fel kellene rakjam.
Asszem mással nem szenvedek, jók az sp3as + az online stadium grafika...
A lényeg, hogy gyorsan fussanak a játékosaim, egyébként megvok elégedve a grafikával.
sikerült 2* megverni a 320.at 😛 (igaz 1.re elvert 4-0ra, no meg az 1iknél öngólt rúgott😛, a másiknál is csak 1et tudtam belõni, utána végig backeltem, mert nem ment máshogy.) Pedig 2. félidõben volt nemkis késés, szal akkor only defend... Aztán annyit cant believezett, hogy mondtam neki, laggolok, de never mind 😛
Aztán sikerült is neki 0-1rõl 2-1re fordítani a késésben... (1. félidõben meg rúghattam volna párat, no meg sikeresen levédtem mindenét, csak mikor jött a késés, akkor lehetetlen volt normálisan védekezni... 😛)
Aztán meg összespanoltam az 1700.kal, igaz sokszor vert meg (2*, +1 döntetlen), brutálul védekezett, igaz már picit fáradt is voltam negyed 2 környékén... Õ akkor nehezebb falatnak tûnt, mint a másik csóka. De biztos én is nehéz voltam neki, mert felvett Friendsbe és mondta, hogy legközelebb is játsszunk.
Jah, mind2vel Milan vs Milan volt. 😄D
Inkább a megvenni hiányzik 😄 A többivel ne aggódj, nem fogsz többet akkor 3*gal játszani 😛
és megvenni, hogy tudjak onlájnolni 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PES 5 így is jó nekem !
WE9-re meg még rá kell gyúrni, ha lesz idõm...
Csak egy normális roster kellene hozzá, a többi kiegészítõ úgy is jó ehhez is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
- Sp2 (torrentes ) + Sp3
- Stadium update (16Mb-os és a Tivoli)
- Reklámtáblák (Full Mega Pack by DMD és Breki féle rotation adboard)
- Cipõcsomag ( egy a sok közül...)
- 5.1.2 kitszerver + GDB+ a fix-ek
- Roster
- Real Madrid menü
A WE9 meg többszöri újratelepítés után most így áll :
- All Stadiums update by h@mmer and BronepoezD
- Breki WE9 patch
- 5.1.2 kitszerver + GDB+ a fix-ek
WE9-hez kellene egy rendes Roster, mert a válogatottaknál ott a kis zászló a címeren 😞
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
de ezekhez ez a roster kell
A CSAJOS KÉP KELL FELIRAT NÉLKÜL????????
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Breki nemgondoltad meg magad? 😛
hüje vagy hamán szép nem!4
This tool can copy 2D information from memcard to 19.bin,and you can turn off the flags with national kit.it can work with WE9(PS2).PES5(XBOX/PC).but i haven't PS2,XBOX,so i can't test it . if you fing any bugs, please tell me.
Add chinese and english Lang
Sorry for my poor english!
welcome to http:\\www.winning11.com.cn or http:\\wecnx.winning11.com.cn
http://rapidshare.de/files/15878325/2dkits.rar.html
A peccsedtõl szépül a we9?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
pes5-nél csináltam de we9-ben is használható sztem
a keret
sajna észrevettem, hogy hiába jó offline a mez offlineba válogatottaknál ott a zászló
roster,logók(option file)
stadionok(stadion pack)
mezek (kitserver)
így képzeltem.