PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom mér, de az offlineos San Sirom Fifa06os adboardokkal van tele 😄
pedig az SP3am van, grr... 😄
furi, lehet vmi elszállt... 😊 a mögötte levõk már jók, csak amik apálya szélén vannak, mint fifa06os 😄
pedig az SP3am van, grr... 😄
furi, lehet vmi elszállt... 😊 a mögötte levõk már jók, csak amik apálya szélén vannak, mint fifa06os 😄
szegény 13 éves gyereket agyonverted? 😛
De hogyhogy átlátszó térképet használsz? Zavar?
Engem anno zavart, de aztán rájöttem, hogy átlátszósítva nem látom eléggé a mapet...
ahogy a képen elnézem, most se látnám 😛
De hogyhogy átlátszó térképet használsz? Zavar?
Engem anno zavart, de aztán rájöttem, hogy átlátszósítva nem látom eléggé a mapet...
ahogy a képen elnézem, most se látnám 😛
okés köszi akkor várok,jó munkát tudom hogy sokat dolgozol vele és szerintem mindenki megköszönheti ezt az odaadó munkát neked!
még nincs készen csak annyi van, hogy beraktam a DElle Alpi-t nappaliba
cserélni szeretném a füvet meg estire bl-s berakni, de ez nem kis meló
tegnap hozták vissza a mocsim illetve színhjázban voltam a padláson még nem értem rá foglalkozni vele
cserélni szeretném a füvet meg estire bl-s berakni, de ez nem kis meló
tegnap hozták vissza a mocsim illetve színhjázban voltam a padláson még nem értem rá foglalkozni vele
szia breki bocsi hogy zaklatlak ezekkel a stadionokkal de szeretném megcsinálni én is mert uncsi már az online stadion,tudsz akkor segíteni hogy berakjam a te stadionjaid?pls<#worship>#worship>
a kijelölésnél menj az utolsó kockára és nézd meg, hogy benne e van a kapu a képbe, én így szoktam <#papakacsint>#papakacsint>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a kép tetejét hagyhattad volna nagyobbra, hogy jobban látszódjon, de szép lövés !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
..PES6-rol igy elöljáróba nemhiszem ,hogy sokkal nagyobb gépigénye lesz ,mint az 5-nek!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ha uninstallálod a PES 5-t, akkor igen 😊
hát a PES6-ot már én is meg fogom venni akár lesz ip akár nem.
most az 5-öt is azért nem tudtam megvenni mert új gépet kellett venni.de lehet h még most is kellesz egy kicsit fejleszteni.
Celeron 2.26 ghz 512 mb ram radeon 9250 40 gb maxtor.új vinyó kellesz nem tom h bele fog e férni a pes6
most az 5-öt is azért nem tudtam megvenni mert új gépet kellett venni.de lehet h még most is kellesz egy kicsit fejleszteni.
Celeron 2.26 ghz 512 mb ram radeon 9250 40 gb maxtor.új vinyó kellesz nem tom h bele fog e férni a pes6
Breki átküldöd nekem valahogy a stadionokat?
jah
de jól csinálja
de jól csinálja
jah, értem.. a különbözõ idõjárási + napszaki elemeknél levõ stadionokat változtatod meg.
nem rossz. 😊
Kifigyel az IQ 😊
nem rossz. 😊
Kifigyel az IQ 😊
és ha átküldöd nekem hogyan kell berakni,grapic studioval?
pf frankó
nekem tökéletes a delle alpi meg a san sir
nekem tökéletes a delle alpi meg a san sir
meg nyomhatunk egy multis meccset is ha gondolod
úgy hogy én megcsinálom te meg választasz P
jelenleg a nappali Delle Alpi az esti meg SAn Siro Inter
de ezt valószinû cserélem a bl-s San Siro-re, de lehet hogy a havas helyett lesznek a bl-esek
jelenleg a nappali Delle Alpi az esti meg SAn Siro Inter
de ezt valószinû cserélem a bl-s San Siro-re, de lehet hogy a havas helyett lesznek a bl-esek
na elárulod a stadionos dolgot?
aha értem,de a socceraccessen a az újat irjak a 3d mezekhez is jó,elvileg de ezekszerint nem,azért köszi
és hogy lehet stadionok között választani azt még ird meg lécci<#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship>
Breki ha tudod hogy hogy kell megnyitni a gdb managert hogy a mezeket tudjam csinálgatni ,lécci ird ki köszi!
És még egy ötlet elvileg lehetnének a most a bl-ben lévõ csapatok stadionja még online-ban
és amelyiket akarja az ember meccs elõtt kiválasztja
és amelyiket akarja az ember meccs elõtt kiválasztja
Akkor ez azt jelenti hogy jelenleg kettõ online stadion közt választhatok de ez elvileg lehet hat is telepíytgetések és másolgatások nélkül
hajrá hajrá
Én kicsit meguntam most a PESt (az offline multiplayer része nagyon el van cseszve vagy csak az én gépemen, vagy amúgy is)... Szal most kis pihi.. 😊
Az online és gép ellen is tök jó, de ez szörnyû... meg most érzem, hogy pihiztetni kell picit.
Én kicsit meguntam most a PESt (az offline multiplayer része nagyon el van cseszve vagy csak az én gépemen, vagy amúgy is)... Szal most kis pihi.. 😊
Az online és gép ellen is tök jó, de ez szörnyû... meg most érzem, hogy pihiztetni kell picit.
A Japán-EU megjelenés között azért van munka.Az összes feliratot,reklámtáblát,mindent le kell cserélni ugye hogy mi ne a japán krixkraxot lássuk.A japán kommentár helyett meg kell csinálni az európaiakat.Ráadásul köztudott hogy a japán játékosok nem szeretik annyira a nehéz játékokat,igy elképzelhetõ hogy a játékmenet-nehézségi szinteken is variálni kell.
Változás most nem lesz,pc-re is ez fog még jönni,de ha az on-line lehetõségek bõvülnek,én már bõven elégedett leszek.
Változás most nem lesz,pc-re is ez fog még jönni,de ha az on-line lehetõségek bõvülnek,én már bõven elégedett leszek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Opsz azt hiszem kitaláltam hogy lehetne több stadion onlineban
pl kettõ közül lehetne választani
mindjárt kiderül mûxik-e
pl kettõ közül lehetne választani
mindjárt kiderül mûxik-e
sztem a konzolosok is szívnak sokkasl nehezebb patchelni nincs annyi online lehetõség
nincs loadmixer, kitserver, brekigyep P
nincs loadmixer, kitserver, brekigyep P
..és azt gondolom,hogy amig nem lesz next-gen(pedig pl.X360 már van<#felkialtas>#felkialtas>) re fejlesztés addig csak toporognak 1helyben (elmehetünk PES28-ig is!).Seabass már PES4nél mondta,hogy PS2 elérte a teljesitményhatárait. (kár hogy ez a KONZOL MINDENEK FELETT elv mûködik Konaminál is!)
..legjobban ugye,mi PC-sek szivunk ,akik picit nagyobb ütemû"minõségbeli" elvárásaink lennének<#wilting>#wilting>
hát e van<#bdead>#bdead>
..legjobban ugye,mi PC-sek szivunk ,akik picit nagyobb ütemû"minõségbeli" elvárásaink lennének<#wilting>#wilting>
hát e van<#bdead>#bdead>
..azért mindehhez hozzátéve eléggé pocsék Konamiék marketing stratégiája (jojo lehet beszélni ilyenekrõl,hogy nem érdekük stb. sztem hülyeség!),mert ugye kezd egyre átláthatatlanabb lenni a dolog. Telejsen baromságnak tartok kiadni 1játékot pl.csak Japánban csak PS2re,aztán kiadni UGYANAZT Európában 4hónapra rá más néven,aztán erre fél évre!kiadni megint UGYANAZT MÁS NÉVEN MÁSHOL(USA)!!
...bárki bármit mond ez faszság!!,mert USAból is jön a bevétel ugyanugy,mint Japánbol hozzájuk. Nemvéletelen,hogy az amik MÁR most tépik a hajukat,náluk csak 2007re várható a WE10 !
...ténleg akkor már fejlesztenének a fél,meg 1éves "idõugrásaik között"<#wilting>#wilting>
...bárki bármit mond ez faszság!!,mert USAból is jön a bevétel ugyanugy,mint Japánbol hozzájuk. Nemvéletelen,hogy az amik MÁR most tépik a hajukat,náluk csak 2007re várható a WE10 !
...ténleg akkor már fejlesztenének a fél,meg 1éves "idõugrásaik között"<#wilting>#wilting>
Hivatalos WE10 borító + ingame képek (PS2!!)
...gondolom ez,amit áprilisban terveznek kiadni (csak Japan-ban és PS2re<#sir>#sir>). Viszont nemtom,hogy pl. a PES6,ami ugye CSAK novemberre<#felkialtas>#felkialtas> várható (nálunk,PC-re is!) az vajh mennyiben fog különbözni ettõl ?! <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
(reméljük azért nemcsak frissebb roosterben<#wilting>#wilting><#fogmosas>#fogmosas>)
...gondolom ez,amit áprilisban terveznek kiadni (csak Japan-ban és PS2re<#sir>#sir>). Viszont nemtom,hogy pl. a PES6,ami ugye CSAK novemberre<#felkialtas>#felkialtas> várható (nálunk,PC-re is!) az vajh mennyiben fog különbözni ettõl ?! <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
(reméljük azért nemcsak frissebb roosterben<#wilting>#wilting><#fogmosas>#fogmosas>)
Mármint melyik sound file-t?
azt tudom, de jobb helyeken nem a minimumot állítják be neked, és azzal takaróznak...
Gondolj bele, ha ez lenne...
mind1... ma megy nekik az email 😄
Gondolj bele, ha ez lenne...
mind1... ma megy nekik az email 😄
Akkor ez most egyátalán fog e menni PC-s Pes5-ben?
És akkor hogy rakjam fel, mert dkz fájl van és így kézenfekvõnek tûnik az apply patch in folder
És akkor hogy rakjam fel, mert dkz fájl van és így kézenfekvõnek tûnik az apply patch in folder
ez ps2-es nem biztos, hogy egyben jó da az adx-eket esetleg átlehet rakni
apply patch in folder azt jelenti, hogy van egy dkz kiterjesztésû patched és azt berakod a könyvtáradba (õ tudja melyiket hová)
apply patch in folder azt jelenti, hogy van egy dkz kiterjesztésû patched és azt berakod a könyvtáradba (õ tudja melyiket hová)
Ennél csak simán DKZ studio és apply patch in folder?
az hol van?<#idiota>#idiota>
És azt honnan szerezhetem be? P