PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
akkor külön könyvtárba be és import könyvtár és valószinû méretet kell növelni save as

ha nem kell akkor pedig simán gs-el vagy egyesével vagy az egész könyvtárat

de sztem jobban jársz az én rotation adboardommal az biztos rotation
Bin fájlok 😊)

Breki33
NT Stadion Museuma

Nekem nem jók a screenshot linkek
Breki33
ha nem kell méretet növelni simán GS-el be lehet rakni ha kell akkor dkz studióval kell megnyitni a megfelelõ afs-t és abba importálni

de általában van angol readme
Breki33
gondolom bin-ben van de itt megint az lesz hogy valószinûleg nem lesz benne rotation így csak egy sor látszik

ezt javítottam az elsõ csomagnál is

ha dkz akkor simán rá kell kattintani elindul a dkz és ott az import directory
vagy hasonlóban megadni a pes könyvtárad és megvárni, hogy kiírja, hogy élvezd P

de ha látni is akarod miket raksz célszerû GS-el megnézni
a .bin és .txs kiterjesztesû patch fileokat hogyan kell felkarni a játékra ?
Sajna ismeretlen nyelven van a readme ...:-(
KillR
minimum nincs, csak garantált

jbal
de neki már a minimumot se teljesítik

Breki33
Zeusz berakta az online San Siro-t rendes San Sironak és világosított a gyepen
mert neki túl sötét....

http://rapidshare.de/files/16149142/turf.rar.html
KillR
egy valamit mondhatok errõl én is: sose annyi az ígért, 100%-osan biztosított sávszélesség, amennyire te fizetsz, hanem mindig jóval kevesebb (nálam 24-40 kbíte/s körül van ez)...szóval vigyázz, lehet, h te a 2MBit-esre fizetsz elõ, de a szerzõdésben is talán le van írva, de az biztos, hogy nem a 2Mbit a garantált sávszélességed!

Breki33
te ezt használtad is?

amit a múltkor belinkeltem sztem sokkal jobb
jbal
Fyrex
<#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

sziasztok,valaki tudja milyen progival lehet options fájlt csinálni?
jbal
köszi mindent mindenkinek

Breki33
eZo
stadiums.rar ->így 9,2mb, de ne kérj linket vagy hsz számát, az nem tom!

sztem ez a minimez :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
a meccsek elõtti mez
jbal
lehet h hülye kérdés de mi az a minimez?

jbal
mire keressek rá?

Fyrex
szép grat!

Avanti Crociati!

eZo
röviden az asztalterítõs gyepek + az arsenal stadionjában cseréli ki a füvet, jó minõségüre ! Ha tévednék Breki majd kijavít õ jobban tudja ezt !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
abban a 16mb-os update-be van az ajax,arsenal,roma,milan,bayern stadionjának frissítése!
Asszem csak ezek, de lehet kiahgytam valamit.. R.Carlsos szabadrúgásánál az gyep van ami a csomagba !

jbal
szép

eZo
R.Carlos:

horpeti
hülye vóóótam. Hosszútávra gondolkodtam, mivel én azt mondtam, hogy nekem ez a sávszél megfelel 1-2 ezer forinton meg nem akadok ki, ha többe kerül, mint más.

De már látom, hogy az amit ajánlottak (2048/512), közel sem teljesül, szóval rájuk kell borítsam az asztalt.

az 512 egy szép nagy kacsa volt valszeg...

Pedig megvan az email róla... szóval bár az nem hivatkozási alap, de ha minden kötél szakad, akkor berakom azt is, hogy ezeket ígérték, meg stb, ezt kaptam, és ezeket panaszkodtam, és ezt csinálták javításként, és azonnal kérem bontani a szerzõdést.

na mind1... majd meglássuk.

Hát igen,de 2 évet elõre nem lett volna szabad aláirni szerintem.Én a Freestart-nál voltam egy évet,jó volt,de mikor lejárt, a TvNet jobb árakban szolgáltatott,átmentem oda,szintén egy évre,az lejárt már 4 hónapja,de egyenlõre ott vagyok,mert semmi gondom velük.De mostmár bármikor simán lemondhatom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jbal
ezo:
Nekem így fullos a PES5 :
- Sp2 (torrentes ) + Sp3
- Stadium update (16Mb-os és a Tivoli)
- Reklámtáblák (Full Mega Pack by DMD és Breki féle rotation adboard)
- Cipõcsomag ( egy a sok közül...)
- 5.1.2 kitszerver + GDB+ a fix-ek
- Roster
- Real Madrid menü

az a 16 mb-os az meik?

horpeti
hát én most már azon se lepõdnék meg, ha egész házunkban mindenkinek tökéletes a nete, csak az enyém vmilyen átok folytán nem mûködik...

Na mind1, majd megcsinálják rögvest, vagy akkor megyek másik szolgáltatóhoz, annyi van itt mint a szemét, ráadásul jóval olcsóbbak.

Terminátor14
Hehh, nekem meg pont datanetem van 😊 És még soha nem volt vele gondom...

CSAK a Fradi

horpeti
Intelecom Kft. névre hallgat. Elvileg nemrég vált ki a Datanettõl, és már önállóan üzi az ipart... amúgy Datanet volt a háttere...

A mi házunk meg még jónéhány ház/utca az övé, azért döntöttem mellette, mert alapból már õ volt az, aki a házzal szerzõdött, és keresett meg, hogy akarom e ezeket, én meg az ajánlatot jónak találtam... és persze jó is lenne, ha azt kapnám, amiért fizetek... csak hát... ezt nem tudhattam. 😊

jbal
milyen a szolgáltatód?

horpeti
Én nem szeretem 😄

Én a Svábisat akartam nézni, az átverõset, de helyette játszottunk.
Mind1 már, majd jövõ héten 😛

Breki33
igen nézem szeretem az ER-t és megpróbálok arra is figyelni
bár így inkább rádiójáték de néha térlátásfejlesztés
horpeti
miért, te közben nézted a filmet? 😛

Szerintem mentsél screenshotot, print, és fel a falra 😛

Breki33
fordítva kéne

többet film alatt nem játszok

és bárkinek öt golt lövök aznapra abbahagyom P

horpeti
jah, Milan - Juve meccseket nyomtam, gyúrok Brekire 😛

Breki33
vki pont az mondja 3*-on védekezik jobban
horpeti
aha, a szabálytalanságokkal én is meg voltam elégedve 6*on. 3* idegesítõen parás bíró...

góllövés nem volt nekem probléma, 2-3 gólt be tudok rámolni gond nélkül.
Viszont elég hihetetlen gólokat is lõ a gép 😛 Persze nem könnyû, de valahogy azért mindig sikerül 1-1* levállni a védõrõl és a lövésbõl már bármi lehet. 😄
nekem fõleg az tetszik hogy szépen pörögnek a játékosok 😄D

egyik meccsnél 2-2 volt 1. félidõ 😛

Nedved szabadrúgása 30ról 😛
meg 16ról fejelõs gól 2 is... jól nyomja 😛

de vicces, mert több helyzete nincs is, úgy lõtt gólt utcsó meccsünkön, hogy kb. 1* jutott el a 16osomig 90 perc alatt, aztán azt meg belõtte 😛

horpeti
jah, ezért nem akarok itt sírni a fórumon 😄D Csak néha kijön...

2 éves hûségnyilatkozat, nehéz váltani.. csak ha kifizetem a a fennmaradó részt (1.5 év) + még a 2 éves nyilatkozatból származó kedvezmény különbözetet is.

No persze normális esetben. De ez nem az, ezért a mostani panaszlevelem hangvételben is a legeslegutolsó kérdés, hogy meg tudják e csinálni végleges,vagy nem...

De megmondom õszintén, ha meg is csinálják, akkor se szívesen vagyok már a fogyasztójuk... Meg egyértelmû, hogy csalnak, és csak ideiglenes... anno 1.5 hónap után hasonló hangvételû email után másnapra ott figyelt a 2 Mbit...

pár hétig... szóval...

ez egyértelmû szivatás.

És olyat mond nekem a csávó, hogy senki mástól nem érkezett a házból eddig ilyenfajta panasz, fõleg ekkora mértékû... Hát ez no comment...

Most vagy én vagyok hülye... de akkor nagyon... Vagy... 1ik sem valószínû, szóval ezért nem értem. Egész házunkban ...

viszont most hívott a mûszakis tõle kábelTV ügyben (az is szarabb, mint kéne 😄), hogy majd jönne ,és csinálná..

De lol, mert azért már 1* kijöttek, és átkötötték, megcsinálták 😄D Csak nem tökéletes a kép, látszik hogy vmi kell... Nemtom mit intéznek ott, de lol... nembaj, jöjjön...
És mondtam ugyanennek az internetet is, és akkor mondta, hogy na abban is akkor intézkedik, de nyomjam az ügyfélszolgálatot is... Ez a mûszakis legalább tényleg tesz.. múltkor kijöttek megnézni, és megdöbbenve tapasztalták, hogy el se jön az emeletre az internet a megfelelõ sávszéllel, és akkor lett másnapra jó.. szal lol az egész...

Azért a levelet elküldöm, errõl nem tehet a mûszakis csávó, szerintem el se juttatják hozzá a problémát (az internetesrõl se tudott, pedig õ intézi, csak a kábelTVrõl, amit meg már meg is oldottak egyszer lol)... szal kemény bagázs...

otthon anyukáméknál is T-Online van, és tökéletes.. 2Mbit fixen.. most fogom átrakni 512re, mert nekik nem kell olyan gyors😄

szal grrrrrrrrrrrrrrrr...

Köszi eZo az együttérzést.. 😊
Szerintem most már rövidre fogva megoldom ezt, szó nélkül felbontatom, millió jobb ajánlat van ennél, és az megbízhatóbb is, mint ez...

eZo
ML-be 6*-on játszottam, de most próbaként szezon végén visszaálltam 3*-ra, játszottam azóta 3-4 meccset és azt vettem észre, hogy annyi a különbség, hogy a bíró több mindent lefúj és furcsa itéleteket hoz néha, fõleg 16-oson belül és a környékén, amúgy gólt lõni könnyebb mint 6*-on, Cpu nem védekezik úgy😄

eZo
Rossz nézni, hogy szenvedsz !
Nekem T-Online Adsl-em van még régrõl 😄
1Mbit
Mindig maximálisan töltök, soha nem volt gond, vagy lagg az online játékoknál!
Sõt! Adsl teszt eredmény is alátámasztja mind ezt:

Letöltési sebesség teszteredmények: 1452 kbit/sec (1 486 848 bit/sec)

Feltöltési sebesség teszteredmények: 133 kbit/sec (136 192 bit/sec)

Letölteni 130-140 k/s-el szoktam, de sûrün vannak pozitív meglepetések is
pl. most pár perce:

200k/s körül jött végig !

Ha a gépeddel minden rendbe, akkor sztem válts szolgáltatót!
(nekem a kerio és a nod32 folyamatosan figyel, xp bizt. központ+tûzfal kikapcsolva,win. update is offon)

horpeti
netszolgáltatónak a panaszlevél már kész (ez lesz valszeg az utcsó, a stílus is olyan, a többi már megy a Felügyeletnek, több idõt nem húznak), de még várom haver screenshotját is.. csak vmiért most nem elérhetõ, biztos dolgozik.

Õ gépét is átvittük hozzám, aztán ott is ugyanilyen volt. (pedig nála otthon a UPC nete kifogástalan, 300kbytetal tölti azt, amit én 20szal) 😛

ma reggel bár 520kbitet mértem, és az jobb, mint a 50kbit, de a 2 Mbithez képest az is nagyon kevés... este meg akadozós istennyila...

szóval minden szemszögbõl nézve átverés, és palira vevés... remélem sikerül elküldenie havernak a screenshotot, mivel azt még szánom mellékletnek... Ha nem várok, akkor nem lesz teljes...

horpeti
hát nod32 nem jelzett semmit... antispyok sem...

Este majd ránézek az MSNre, és az onlinera is.

Hacsak nem server karbantartás nem volt mind2 helyen, csak hát... gyanús. De találgatások helyett majd próba...

Vírus?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

horpeti
bakker, 6* ellen gép ellen tiszta pörgõs és hajtós a meccs, nekem még a 90. percben is hajtottak az embereim, nem volt megállás... (online szintû, tán még jobban)

ugyanúgy exhibition.. viszont 2 playernél egymás ellen valami szörnyû lagymatag az iram... én ezt nem értem, de mind1... ezt kell szeretni. 😄

horpeti
tyû ez a 6* de rohadt könnyû, 2/2simán vertem 😄

horpeti
de szar, hogy olyan baromira elüt a kommentár hangereje , meg minden.. tudom, mert eredeti... csak picit zavaró

horpeti
msn se megy vazeg. 😄

najó, alszom