PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem kell akkor pedig simán gs-el vagy egyesével vagy az egész könyvtárat
de sztem jobban jársz az én rotation adboardommal az biztos rotation
de általában van angol readme
ezt javítottam az elsõ csomagnál is
ha dkz akkor simán rá kell kattintani elindul a dkz és ott az import directory
vagy hasonlóban megadni a pes könyvtárad és megvárni, hogy kiírja, hogy élvezd P
de ha látni is akarod miket raksz célszerû GS-el megnézni
Sajna ismeretlen nyelven van a readme ...:-(
mert neki túl sötét....
http://rapidshare.de/files/16149142/turf.rar.html
sztem ez a minimez :
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Asszem csak ezek, de lehet kiahgytam valamit.. R.Carlsos szabadrúgásánál az gyep van ami a csomagba !

De már látom, hogy az amit ajánlottak (2048/512), közel sem teljesül, szóval rájuk kell borítsam az asztalt.
az 512 egy szép nagy kacsa volt valszeg...
Pedig megvan az email róla... szóval bár az nem hivatkozási alap, de ha minden kötél szakad, akkor berakom azt is, hogy ezeket ígérték, meg stb, ezt kaptam, és ezeket panaszkodtam, és ezt csinálták javításként, és azonnal kérem bontani a szerzõdést.
na mind1... majd meglássuk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem így fullos a PES5 :
- Sp2 (torrentes ) + Sp3
- Stadium update (16Mb-os és a Tivoli)
- Reklámtáblák (Full Mega Pack by DMD és Breki féle rotation adboard)
- Cipõcsomag ( egy a sok közül...)
- 5.1.2 kitszerver + GDB+ a fix-ek
- Roster
- Real Madrid menü
az a 16 mb-os az meik?
Na mind1, majd megcsinálják rögvest, vagy akkor megyek másik szolgáltatóhoz, annyi van itt mint a szemét, ráadásul jóval olcsóbbak.
A mi házunk meg még jónéhány ház/utca az övé, azért döntöttem mellette, mert alapból már õ volt az, aki a házzal szerzõdött, és keresett meg, hogy akarom e ezeket, én meg az ajánlatot jónak találtam... és persze jó is lenne, ha azt kapnám, amiért fizetek... csak hát... ezt nem tudhattam. 😊
Én a Svábisat akartam nézni, az átverõset, de helyette játszottunk.
Mind1 már, majd jövõ héten 😛
bár így inkább rádiójáték de néha térlátásfejlesztés
góllövés nem volt nekem probléma, 2-3 gólt be tudok rámolni gond nélkül.
Viszont elég hihetetlen gólokat is lõ a gép 😛 Persze nem könnyû, de valahogy azért mindig sikerül 1-1* levállni a védõrõl és a lövésbõl már bármi lehet. 😄
nekem fõleg az tetszik hogy szépen pörögnek a játékosok 😄D
egyik meccsnél 2-2 volt 1. félidõ 😛
Nedved szabadrúgása 30ról 😛
meg 16ról fejelõs gól 2 is... jól nyomja 😛
de vicces, mert több helyzete nincs is, úgy lõtt gólt utcsó meccsünkön, hogy kb. 1* jutott el a 16osomig 90 perc alatt, aztán azt meg belõtte 😛
2 éves hûségnyilatkozat, nehéz váltani.. csak ha kifizetem a a fennmaradó részt (1.5 év) + még a 2 éves nyilatkozatból származó kedvezmény különbözetet is.
No persze normális esetben. De ez nem az, ezért a mostani panaszlevelem hangvételben is a legeslegutolsó kérdés, hogy meg tudják e csinálni végleges,vagy nem...
De megmondom õszintén, ha meg is csinálják, akkor se szívesen vagyok már a fogyasztójuk... Meg egyértelmû, hogy csalnak, és csak ideiglenes... anno 1.5 hónap után hasonló hangvételû email után másnapra ott figyelt a 2 Mbit...
pár hétig... szóval...
ez egyértelmû szivatás.
És olyat mond nekem a csávó, hogy senki mástól nem érkezett a házból eddig ilyenfajta panasz, fõleg ekkora mértékû... Hát ez no comment...
Most vagy én vagyok hülye... de akkor nagyon... Vagy... 1ik sem valószínû, szóval ezért nem értem. Egész házunkban ...
viszont most hívott a mûszakis tõle kábelTV ügyben (az is szarabb, mint kéne 😄), hogy majd jönne ,és csinálná..
De lol, mert azért már 1* kijöttek, és átkötötték, megcsinálták 😄D Csak nem tökéletes a kép, látszik hogy vmi kell... Nemtom mit intéznek ott, de lol... nembaj, jöjjön...
És mondtam ugyanennek az internetet is, és akkor mondta, hogy na abban is akkor intézkedik, de nyomjam az ügyfélszolgálatot is... Ez a mûszakis legalább tényleg tesz.. múltkor kijöttek megnézni, és megdöbbenve tapasztalták, hogy el se jön az emeletre az internet a megfelelõ sávszéllel, és akkor lett másnapra jó.. szal lol az egész...
Azért a levelet elküldöm, errõl nem tehet a mûszakis csávó, szerintem el se juttatják hozzá a problémát (az internetesrõl se tudott, pedig õ intézi, csak a kábelTVrõl, amit meg már meg is oldottak egyszer lol)... szal kemény bagázs...
otthon anyukáméknál is T-Online van, és tökéletes.. 2Mbit fixen.. most fogom átrakni 512re, mert nekik nem kell olyan gyors😄
szal grrrrrrrrrrrrrrrr...
Köszi eZo az együttérzést.. 😊
Szerintem most már rövidre fogva megoldom ezt, szó nélkül felbontatom, millió jobb ajánlat van ennél, és az megbízhatóbb is, mint ez...
Nekem T-Online Adsl-em van még régrõl 😄
1Mbit
Mindig maximálisan töltök, soha nem volt gond, vagy lagg az online játékoknál!
Sõt! Adsl teszt eredmény is alátámasztja mind ezt:
Letöltési sebesség teszteredmények: 1452 kbit/sec (1 486 848 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények: 133 kbit/sec (136 192 bit/sec)
Letölteni 130-140 k/s-el szoktam, de sûrün vannak pozitív meglepetések is
pl. most pár perce:
200k/s körül jött végig !
Ha a gépeddel minden rendbe, akkor sztem válts szolgáltatót!
(nekem a kerio és a nod32 folyamatosan figyel, xp bizt. központ+tûzfal kikapcsolva,win. update is offon)
Õ gépét is átvittük hozzám, aztán ott is ugyanilyen volt. (pedig nála otthon a UPC nete kifogástalan, 300kbytetal tölti azt, amit én 20szal) 😛
ma reggel bár 520kbitet mértem, és az jobb, mint a 50kbit, de a 2 Mbithez képest az is nagyon kevés... este meg akadozós istennyila...
szóval minden szemszögbõl nézve átverés, és palira vevés... remélem sikerül elküldenie havernak a screenshotot, mivel azt még szánom mellékletnek... Ha nem várok, akkor nem lesz teljes...
Este majd ránézek az MSNre, és az onlinera is.
Hacsak nem server karbantartás nem volt mind2 helyen, csak hát... gyanús. De találgatások helyett majd próba...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ugyanúgy exhibition.. viszont 2 playernél egymás ellen valami szörnyû lagymatag az iram... én ezt nem értem, de mind1... ezt kell szeretni. 😄