PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit értesz áttörésen?
gólszerzést?
nem nagyon játszok gép ellen inkább csak teszteléskor és akkor is inkább ivelgetek a magasság miatt
gólszerzést?
nem nagyon játszok gép ellen inkább csak teszteléskor és akkor is inkább ivelgetek a magasság miatt
gyakorlás kérdése...
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
ki nyalt fhn?és ezt ne ide írd
az mér van h 3*-on lehetetlen gólt lpni?rengeteg a 0-0-s meccs.és 4,5,6/-on is lehetetlen áttörni a védlmet
az mér van h 3*-on lehetetlen gólt lpni?rengeteg a 0-0-s meccs.és 4,5,6/-on is lehetetlen áttörni a védlmet
szánalmas vagy
fh-n persze ott nyaltal mindnekinek amig kinem bannoltak, most ezt folytatod itt?
fh-n persze ott nyaltal mindnekinek amig kinem bannoltak, most ezt folytatod itt?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
nemtudom miért nem bírnak
én mindig azt látom, hogy segítesz
mindegy nem az én dolgom
igen mindegyik fent van pes5-ben dolgozom és majd we9-be pakolok
én mindig azt látom, hogy segítesz
mindegy nem az én dolgom
igen mindegyik fent van pes5-ben dolgozom és majd we9-be pakolok
tiszta lol.kibannoltak FH-ról.ennyit róluk meg a szintrõl.
Breki neked a PES meg a WE is fent van?
Breki neked a PES meg a WE is fent van?
😄
hát a HEP-be nem a magyar bajnokságot rakják bele?
az, hogy a HEP5-rõl fog szólni a pes mostmár.És én nem szeretem a hep-et me nem szeretem a magyar focit
LESZ HEP5!
Ugyérzem kevesebbet fogom nézni az FH-t 😄
Ugyérzem kevesebbet fogom nézni az FH-t 😄
boccs roster
Csaó!
Hogyan lehet Option file-ból kivenni a Classic Team-ket??? Mert nem szeretnék maradona ellen VB döntõt játszani..:😊 Köszi
Apropó nem hallottatok jó roasterrõl WE9-hez(végül is mindegy lehet PES5 is)?
Hogyan lehet Option file-ból kivenni a Classic Team-ket??? Mert nem szeretnék maradona ellen VB döntõt játszani..:😊 Köszi
Apropó nem hallottatok jó roasterrõl WE9-hez(végül is mindegy lehet PES5 is)?
A köln stadionját nem tudom berakni valami miatt nem fogad el 3 fjlt a grapic studio
hello!
olyan kérdésem lenne, hogy beraktam fullos csukákat, de csak pár játékoson vannak, hogy lehet azt megcsinálni hogy mindenkin franyák csuka legyen?
elõre is köszi!
olyan kérdésem lenne, hogy beraktam fullos csukákat, de csak pár játékoson vannak, hogy lehet azt megcsinálni hogy mindenkin franyák csuka legyen?
elõre is köszi!
Avanti Italia!
Ez de jó vicc volt...<#vomit>#vomit>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hehe.
amúgy ez a faster games ez hülyeség... azt mondja hogy ha gyors net van 😄DD
lol...
ettõl csak több FPSed lesz, ill. stabilabb. ami jó, ha gyenge a gép, amúgy meg a netet nem befolyásolja szerintem, mert a neten csak a játék megy át, nem a stadion nézõinek a mozgása 😛
amúgy ez a faster games ez hülyeség... azt mondja hogy ha gyors net van 😄DD
lol...
ettõl csak több FPSed lesz, ill. stabilabb. ami jó, ha gyenge a gép, amúgy meg a netet nem befolyásolja szerintem, mert a neten csak a játék megy át, nem a stadion nézõinek a mozgása 😛
Mit csinal Felix Magath, miutan megnyerte a BL-t ?
Kikapcsolja a PlayStationt.
most jött a listán :-)
Kikapcsolja a PlayStationt.
most jött a listán :-)
az a Tivoli gyep ! Ugy néztem a Tivoli stadionból maradt a pály, de a többit lepucolja a patch 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Felhõkkel nem találkoztam, biztos mert esti meccsen próbáltam😄
Lehet gyorsabb tõle a játék, de nagyon gáz !

Lehet gyorsabb tõle a játék, de nagyon gáz !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Én már láttam, de nem nagyon érintett
nem ettõl lesz lag sztem így meg olyan mitha felhõk között játszanánk
nem ettõl lesz lag sztem így meg olyan mitha felhõk között játszanánk
Találtam egy ilyet, nem tom volt már itt is vagy nem ?!
Na hogy miért kell ezzel ennyit dolgozni
NT készített egy BL-es San Siro-t viszont elrontotta és pl a tábla lábaknál zöld volt illetve az esti és nappali struktúrája nem azonos.
Ez azért fontos mert nála elõl hátul bl-es csík ment körbe tehhát kétszer, sztem nem túl élethû és nemis tetszik.
Namost a nappalinál merg tudtam csinálni, hogy a bl-es táblákra legyenek rakva zászlók így sokkal élethûbb nappal viszont BL meccs szval fura
Ezért kell most éjszakait készítenem a nappaliból, ami nagyjából sikerült is csak még túl világos illetve az árnyékok nem stimmelnek.

NT készített egy BL-es San Siro-t viszont elrontotta és pl a tábla lábaknál zöld volt illetve az esti és nappali struktúrája nem azonos.
Ez azért fontos mert nála elõl hátul bl-es csík ment körbe tehhát kétszer, sztem nem túl élethû és nemis tetszik.
Namost a nappalinál merg tudtam csinálni, hogy a bl-es táblákra legyenek rakva zászlók így sokkal élethûbb nappal viszont BL meccs szval fura
Ezért kell most éjszakait készítenem a nappaliból, ami nagyjából sikerült is csak még túl világos illetve az árnyékok nem stimmelnek.

meg sokszor máshogy alakul a játékmenet, szerencsék, stb...
Fõleg kb. azonos tudásnál.
tegnap olyan gólokat kaptam 1 sráctól hogy vicc😄D De szerencsére mindig sikerült visszahozni a dolgokat, mivel gyengébb képességû volt a srác.
Onlineban élvezet játszani... egy felüdülés offline multi után... teljesen más játékmenet...
onlineban tegnap 6 meccsbõl amikor leginkább dekoncentráltak voltak az embereim, még akkor is jobbak voltak, mint amikor fullon tolták offlineban 😛
Szal furi, és nem jövök rá, miért, biztos konami engine, csak 2 player egymás ellennél jön ki, biztos valami auto handicap erõsebb csapatnak, meg egyéb eljárások (dekoncentráltság, bénaság.. realitás érzése szempontjából.. csak egy szerintem ezt elcseszték😛)
Fõleg kb. azonos tudásnál.
tegnap olyan gólokat kaptam 1 sráctól hogy vicc😄D De szerencsére mindig sikerült visszahozni a dolgokat, mivel gyengébb képességû volt a srác.
Onlineban élvezet játszani... egy felüdülés offline multi után... teljesen más játékmenet...
onlineban tegnap 6 meccsbõl amikor leginkább dekoncentráltak voltak az embereim, még akkor is jobbak voltak, mint amikor fullon tolták offlineban 😛
Szal furi, és nem jövök rá, miért, biztos konami engine, csak 2 player egymás ellennél jön ki, biztos valami auto handicap erõsebb csapatnak, meg egyéb eljárások (dekoncentráltság, bénaság.. realitás érzése szempontjából.. csak egy szerintem ezt elcseszték😛)
ja bocs, akkor csak az egész kép miatt ilyen. azt hittem.
6 gólt rámolni azért szép, néha megesik.. másik meccsen meg kap az ember 3at 😛
nem lehet mindig azonosan koncentrálni 😄
6 gólt rámolni azért szép, néha megesik.. másik meccsen meg kap az ember 3at 😛
nem lehet mindig azonosan koncentrálni 😄
nem átlátszó
az eredmény csalóka jól játszott az elsõ két meccs döntetlen volt igaz gólt nem nagyon tudott rúgni csak egy 11-esbõl
Amúgy brutális volt mert azt megszoktam hogy pár sztárom lefelé nyilas quickben de szinte minden sztárom az volt
Chimenthi védett és Mutu DEl Piero csatársor volt
középpályán meg Vieria Nedved illetve Zambrotta hiányzott vmelyik meccsen.
Védelem van amikor teljesen új volt.
az eredmény csalóka jól játszott az elsõ két meccs döntetlen volt igaz gólt nem nagyon tudott rúgni csak egy 11-esbõl
Amúgy brutális volt mert azt megszoktam hogy pár sztárom lefelé nyilas quickben de szinte minden sztárom az volt
Chimenthi védett és Mutu DEl Piero csatársor volt
középpályán meg Vieria Nedved illetve Zambrotta hiányzott vmelyik meccsen.
Védelem van amikor teljesen új volt.