PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hanyadik is voltál?😛
asszem elsõ vagy második? 😛PPPPPP
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
akkor fanatiknak
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
fanadik vagy Froszt ellen?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezt egy éve lõttem kb.még bajnokságba 😛

http://rapidshare.de/files/16379302/KONAMI-WIN32PES5OPT.rar.html
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Westerveld ninsc az evertonban stb.
Smertin a Charlton-ban.
Szóval szerintem ugyan az
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Most szólt egy srác, hogy online vb indult, de teltház van és már õ se fért be,ott csak magyarok vannak, 32-en biztos, mert annyi a vb keret <#vigyor>#vigyor>
De ezt inkább ne a közösbe !
Priv.-ba írj !
Ha gondolod feltöltöm valahová azt amit én is használok, ez kb. február közepén lett kilinkelve ! (kitserver 5.12vel is tök jó, és az arcok is jók vele)
Igaz PES4 el 😄
Elötte nem nagyon játszottam Pes4-el és az 5 után furcsa volt picit, mert sokkal pörgõsebb, meg azért más !
Igazából azért próbáltam ki, hogy megnézzem lesz e lagg, de nem volt totál olyan volt mint ha a gép ellen játszottam volna😄
6 meccs (3 host-3 client), de egy csepp lagg se !
4 meccset nyertem, 1 verseség, 1 döntetlen !
Sok magyar játszik még vele, igaz én csak 1el tudtam játszani a többiek folyamatosan meccseltek !
Pes launcher -el próbálkoztam, de ott nincs magyar szoba és a nem is találtam magyarokat sehol! Pes online-val viszont igen !
Egyetlen problémám az volt,hogy mindenki tök friss kerettel játszott én meg nem!
Ja és mint ha az értékek is fel lettek volna javítva pl. Messi úgy futott a széleken, hogy saját térfelérõl indult és még a védõmet is lefutotta 😄
Milyen programmal tudnám frissíteni a rostert, hogy az online-ba is úgy maradjon ???
Nagyon megtetszett az onlie játék, úgy hogy jövõ 7en megveszem a PES 5-öt ! Addig viszont PES 4 <#nyes>#nyes>
Azóta volt néhány !
beállítom angolra ugyanúgy spanyol marad
sõt a spanyolt kitörölve is P
jobbról a második fül-->configuratión-->fentrõl a második.és ott kiválasztod az angolt
dkz-val általában de tegnap nem akarta és még mindig spanyol
ha be akarsz rakni vmit afs megcsinálja az újjat és abba importál
te a manuálisra gondolsz de tudja automatikusan is
dkz studióval vagy afs explorerrel
automatikusan megnöveli berakásnál
célszerû egy könyvtárba rakni és azt importálni és ha kész save as ezzel létrehoz ez másik afs-t aminek pl 0_texb.afs nevet adsz

ha megtanulsz lefordulni vagy egy két trükköt lefordulásnál a védöröl akkor belehet etetni