PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nálam?
bocsi ezt azért h le tudjam menteni "cél mentése más néven"-el
Fõleg mert nálam be se hozza a windows media player 😛 Letölteni ugye link alapján nem tudom, csak ha linkként lett volna berakva 😛
De annyira meg úgyse fontos 😛
nézd meg, most szóban meséljem el mi történik egy pes10 konferencián illetve bemutatón?
Felraktam az új nvida drivert, és most jó a Delle Alpi, semmi lagg !
Játszottam is egy meccset, itt a legszebb gól a találkozóról:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Egyenlõre a San Siro-s megoldásra várok, de vagy nem értik vagy nem akarják érteni
Addig Onlinozok a DElla Alpi nappal és SAn Siro INter éjjellel
mms://bpsw00.goo.ne.jp/KYDGNC/KYDGNC200603240002/MOVKYDGNC20060324000206032413340803.wmv
az mér van h 3*-on lehetetlen gólt lpni?rengeteg a 0-0-s meccs.és 4,5,6/-on is lehetetlen áttörni a védlmet"
Hát nemtom, én elõzõ héten játszottam 3 meccset 6* ellen, és mind3 meccsen lõttem min. 2 gólt (vmelyiknél 3-2 lett)
Igaz, nem bajnokság, nem is ML volt.. lehet az dob rajta. Szerintem nem volt nehéz áttörni a védelmét, ráadásul az õ támadó játéka is elég gáz volt, full kamukból lõtte a gólokat, 1* átjutott a félpályán és gól 35rõl 😛
De mondom, lehet MLben és bajnokságban genya... ott nekem is hasonló volt, igaz, akkor folyamatosan görcsöltem a gólért... 😄

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ne a labdát nézd,hanem a füvet...látni ahogy meg-megakad a vágás miatt a kép
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
akárhányszor kapufát lõ,azt hozzávágja egy sima lövéshez
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F