PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ps3 ID: Gascoigne74
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de már harmadszor kérdezem
tehát a PSP-hez adnak-e serialt ami jó-e pc-s online-hoz
Ami engem jobban érdekel,hogy az egyik jelentben a szabadrúgást egybõl el lehetett rúgni,ez jól jönne a játékba,ha egyes esetekben gyorsan el lehetne végezni.
Ezen kivül már csak az on-line lehetõségek maradnak jelentõs változásnak,de arról ebbõl nem tudunk meg semmit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nemúgy, mint a fifás trailerek esetében...
GRafikában pici változást láttam inkább mozdulatokban vannak újítások illetve gameplay talán esetleg :-)
with all updates in we10...this is a link:
DOWNLOAD WE10 PRESENTATION
http://rapidshare.de/files/16543858/tentou.wmv.html
amúgy a te we9 patchedben nincsenek CL reklámtáblák mert úgy láttam eltûntette õket?
mindig úgy próbálgattam, hogy megáltam a szélen és replay
meg én most vettem észre egy olyat multiban
támadok bepasszolom a csatár lefordul puff épp mellélövi
bosszankodom, de közben látom hogy egy játékosom fekszik a 16-oson
mi történhetett
szerencsére visszajátszotta ugye hát látom hogy a másik emberem egyszerûen ellökte szabályosan a védõ.
Tehát nem az volt akivel helyzetbe kerültem de simán a 16-osdon belüli lökés.
A bírom meg ott áll és semmi
Hiába ordibáltam neki........P
így lehet az h ha visszajátszol egy jelenetet lehet h ha újra visszanézed már más reklámtáblák lesznek
Nem baj ha nem forog , nekem jó így is!
Amit te frissítettél az úgy is mozok, a Bernabeuban meg még néhány stadionba az van többi nem számít!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]