PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze bajnoki közben elugrok az akkor még nem létezõ TECO-ba és veszek egy akkor még nem kapható gamepadot
egyáltalán miért kéne magyarázkodnom?
lol
mondj még pár ilyen hülyeséget
egyáltalán miért kéne magyarázkodnom?
lol
mondj még pár ilyen hülyeséget
egyszer úgy játszottam bajnokit, hogy nem ment jobbra a dual action analógja így csak otb-vel tudtam támadni
gyenge magyarázat...v. mellébeszélés...most is tudtál elég gyorsan szerválni tescoból egy viszonylag okés gémpadot...
bár igazad van, fifára én sem költöttem olna annyit <#vigyor2>#vigyor2>
gyenge magyarázat...v. mellébeszélés...most is tudtál elég gyorsan szerválni tescoból egy viszonylag okés gémpadot...
bár igazad van, fifára én sem költöttem olna annyit <#vigyor2>#vigyor2>
a jobb analóggal irányíthatsz egy másik embert akit három ember közül választhatsz ki és aztán pontosan hozzá íveli vagy rúgja gombtól függõen
én szerettem de sokan csalásra használták
én rajta tanultam meg gamepaddal játszani
egyszer úgy játszottam bajnokit, hogy nem ment jobbra a dual action analógja így csak otb-vel tudtam támadni
én szerettem de sokan csalásra használták
én rajta tanultam meg gamepaddal játszani
szal bal analóggal irányítom a csávót, akinél a labda van, és jobb analóggal a másikat, vagy ha rányomtam, akkor a gép magától cipeli a labdát, én meg helyezkedem a másikkal???
a gomb kombók érdekelnének!
a gomb kombók érdekelnének!
"igen azt jobb analóggal irányított másik embert"
Ez számomra nem világos 😄
ez az OTB???
hogy 2en játszanak, és másik helyezkedik?
Ez számomra nem világos 😄
ez az OTB???
hogy 2en játszanak, és másik helyezkedik?
Off the Ball Control: a lényege, hogy ha megnyomsz egy gombot, egy másik, általában csatár játékost tudsz irányítani analóggal, mint akinél a labda van, kicsit elmész vele egy irányba, majd mégegy gombnyomás, mire a csávó, akivel alapból voltál, tökéletesen odaíveli a csatárnak...
egyszerû a képlet tehát, hátulra, egy védõnek, vag akár kapusnak lepasszolod, majd OTB-gomb, kis elmozgás, ívelés gomb, megérkezik a labda a 16-os környékén szaladgáló csatárodhoz, majd lövés gomb és gól...
egyszerû a képlet tehát, hátulra, egy védõnek, vag akár kapusnak lepasszolod, majd OTB-gomb, kis elmozgás, ívelés gomb, megérkezik a labda a 16-os környékén szaladgáló csatárodhoz, majd lövés gomb és gól...
nincs ott, hogy magyarul mit jelent, legalábbis a HSZt nem találtam meg. A kérdést igen!
utána jöttek a peses képek...
utána jöttek a peses képek...
bár, attól függ, mit lehet tenni.
neked középen durva a védelmed, marad az ívelgetés 😛PP
másnál beférek középen, ívelgetés felesleges kockázati tényezõ 😛PP
wehehe 😄
neked középen durva a védelmed, marad az ívelgetés 😛PP
másnál beférek középen, ívelgetés felesleges kockázati tényezõ 😛PP
wehehe 😄
remélem, nem kap senki ilyen gólt/nem fog ki ilyen kis pöcsöket...
és remélem, h ez a hiba nem terjed el nagyon az onlinolók között...mer akkor nálam könnyen a polcon végzi a serial number...
a fifánál, 2005-nél hasonló volt: mindenki rájótt a netelõk közül, hogy milyen egyszerûen, gyorsan és "tisztán" lehet OTB-vel gólt szerezni...amikor láttam, h kábé a fee az ellenfeleimnek használja, többé nem onlineoltam...
ráadásul rûjöttem, hogy van PES 😄
és remélem, h ez a hiba nem terjed el nagyon az onlinolók között...mer akkor nálam könnyen a polcon végzi a serial number...
a fifánál, 2005-nél hasonló volt: mindenki rájótt a netelõk közül, hogy milyen egyszerûen, gyorsan és "tisztán" lehet OTB-vel gólt szerezni...amikor láttam, h kábé a fee az ellenfeleimnek használja, többé nem onlineoltam...
ráadásul rûjöttem, hogy van PES 😄
most úgy mondod, mintha nem onlineoltam volna még 😊
Én még ilyenekkel nem találkoztam, de majd ha kapok ilyen szép nagy gólt, majd szólok. 😛
Én még ilyenekkel nem találkoztam, de majd ha kapok ilyen szép nagy gólt, majd szólok. 😛
teljesen más online, idegenek ellen, néah õrültek/cheaterek/egoisták ellen nyomni, mint egy gép elõtt ülve, egy jóhaverral játszani egy pár meccset
a kettõnek szinte köze nincs egymáshoz...
de az onlineosok kötül sajna egyre többen fedezik fel azt a hibát, mely szerint egy kb. 35-40 méteres szabadnál az ellen kapusa kinn áll, így ha legurítom egy jó lövõnek, az simán beíveli a kapus feje fölött a bogyót...
emiatt kicsit fifás lett, olyasmi, mint az OTB...bár persze nem lehet 10000x megcsinálni, meg nem is mindig lesz gól, de azért aki ezt a taktikát nyomja, azt én rohadtul megvetem...és utálom az ilyen mentalitású embereket is...
remélem, kevesen fogtok iylenekkel találkozni...
a kettõnek szinte köze nincs egymáshoz...
de az onlineosok kötül sajna egyre többen fedezik fel azt a hibát, mely szerint egy kb. 35-40 méteres szabadnál az ellen kapusa kinn áll, így ha legurítom egy jó lövõnek, az simán beíveli a kapus feje fölött a bogyót...
emiatt kicsit fifás lett, olyasmi, mint az OTB...bár persze nem lehet 10000x megcsinálni, meg nem is mindig lesz gól, de azért aki ezt a taktikát nyomja, azt én rohadtul megvetem...és utálom az ilyen mentalitású embereket is...
remélem, kevesen fogtok iylenekkel találkozni...
jah, az elején úgy volt, de mióta sokat offlineolok haverral, és nem onlineolok szinte semmit, így teljesen átformálódtam. Alig ívelek, pedig régen az nagyon jól ment...
Most meg inkább középen keresem a rést,és általában találom meg. 😄
Amúgy igaz, akkor eléggé taktikám volt, szóval sokat segítettél mindenben, és ezért köszi! 😊
Most már a "lopott" taktik is át van formálva nem is kicsit, bár már akkor sem használtam ugyanazt. De nem kicsi érdemeid vannak abban, hogy jobban játszom, mint 4 hónapja! 😄 úgyhogy köszi!
Remélem ezt tudod pozitívan is kezelni.
Most meg inkább középen keresem a rést,és általában találom meg. 😄
Amúgy igaz, akkor eléggé taktikám volt, szóval sokat segítettél mindenben, és ezért köszi! 😊
Most már a "lopott" taktik is át van formálva nem is kicsit, bár már akkor sem használtam ugyanazt. De nem kicsi érdemeid vannak abban, hogy jobban játszom, mint 4 hónapja! 😄 úgyhogy köszi!
Remélem ezt tudod pozitívan is kezelni.
hajjaj...itt egyesekkel gondok vannak...kicsit óvodás a másikat beköpdösni mindenért...
látom, kikaptak a zebrák...nem semmi, 2-0, úgy, h 2 juvest is leküldtek, ráadásul csak 1 kapuratartó lövésük volt...
de sajna a Barca sem nyert...van szerencsém mûholdon keresztül fogni élõben mindegyik BL-s meccset (meg tulajdonképp bármilyen meccset, amit akárhol, még akár az araboknál is leadnak a tévében), és inkább a barcát néztem...hát, jobb lett volna, ha a magyar kommentáros ars-juve meccset viszlatom, mert nagyon gyatra volt a barca...egyszerûen az volt a baj, hogy elõre ittak a medve bõrére...de mindegy, ez van...majd hazai pályán <#bee1>#bee1>
látom, kikaptak a zebrák...nem semmi, 2-0, úgy, h 2 juvest is leküldtek, ráadásul csak 1 kapuratartó lövésük volt...
de sajna a Barca sem nyert...van szerencsém mûholdon keresztül fogni élõben mindegyik BL-s meccset (meg tulajdonképp bármilyen meccset, amit akárhol, még akár az araboknál is leadnak a tévében), és inkább a barcát néztem...hát, jobb lett volna, ha a magyar kommentáros ars-juve meccset viszlatom, mert nagyon gyatra volt a barca...egyszerûen az volt a baj, hogy elõre ittak a medve bõrére...de mindegy, ez van...majd hazai pályán <#bee1>#bee1>
Az enyémet is ellopta az 5 védõvel...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem Auto 1 volt a Centre Attack,2 a Opp Side Attack,3 a Counter Attack.Ebbõl a játékidõ nagyrészében örökké a A3 ment...
amúgy Breki te mit állítasz be autóra?
zone press, kontra, még mit?
más igazán jót nem találtam 😞
Épp ezért nyomom manuálisan, mert ezt a keveset akár kézzel is be tudom nyomni...
zone press, kontra, még mit?
más igazán jót nem találtam 😞
Épp ezért nyomom manuálisan, mert ezt a keveset akár kézzel is be tudom nyomni...
Breki is auto beállítást használ. aztán mindig azt látom, hogy vagy 3 beállítás ott virít nála 😛
Nálam max. 2 szokott benn lenni 😄
De azt hiszem azt is leredukálom max. 1-re, majd még meglátom 😄
Nálam max. 2 szokott benn lenni 😄
De azt hiszem azt is leredukálom max. 1-re, majd még meglátom 😄
Hát hogy 2 megást kértem. Másképp nem állítják át 😊
Nem,de a stratégián igen.
Mert a 4-4-2-höz nekem "semi-auto" beállitás volt.Aztán néztem én már régebben is hogy a gép valamiért örökké az A3 taktikát játszatja nekem,ami a beállitás szerint a kontratámadás,na de akkor is A3 volt amikor én támadtam 0-0-nál,vagy hátrányban is...Na most megint néztem,most is szinte örökké A3 volt kiírva hogy azt alkalmaza.Ezt most megváltoztattam "manual"-ra,majd én benyomkodom mit játszon,mert ez a gépi dolog valahogy nekem nem tetszik igy...
Mert a 4-4-2-höz nekem "semi-auto" beállitás volt.Aztán néztem én már régebben is hogy a gép valamiért örökké az A3 taktikát játszatja nekem,ami a beállitás szerint a kontratámadás,na de akkor is A3 volt amikor én támadtam 0-0-nál,vagy hátrányban is...Na most megint néztem,most is szinte örökké A3 volt kiírva hogy azt alkalmaza.Ezt most megváltoztattam "manual"-ra,majd én benyomkodom mit játszon,mert ez a gépi dolog valahogy nekem nem tetszik igy...
Lemondtam a régit szünetmentesen és beadtam a 3c-hez, hogy szolgáltatóváltást szeretnék szünetmentesen. Amikor a tvnet megszüntette a kapcsolatot, még aznap küldték az új felhasználónevet.
Jött valaki,azon egy félidõig "dühöngtem" lett 4-0 ide,de aztán lecsillapodtam a vége 4-2.Utánna egy 1. Divisióstol hosszabitásban kikaptam 2-1-re,aztán egy 2.Div-es ellen 1-0-ra nyertem,visszavágó meg megszakadt,azt nem is tudom kinek adta,akkor abbahagytam,ugyis késõ volt már.