PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
szóval frankón lerontotta az amúgy is gyenge statisztikámat :-(
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha ez nekik jó
én a szemét laggolokat visszaszivatom
Az egy dolog hogy a tegnapi megszakadt meccs 0-3-al az ellenfélé.
De ma jön a gyerek,beállitja hogy "Silver Goal" legyen a hosszabitás,tehát mindenképpen van hosszabitás ha esetleg döntetlen a meccs!Erre mindig nagyon figyelek hogy tudjam lesz-e ráadás,milyen,stb...Na meccs megy 3-2-re megnyerem én.Szépen elkönyvelem,hogy ez megvan,visszavágó,azt is nyerem 2-1-re.Utánna nézem a statisztikát,elsõ meccs 2-2...Hát hogy az anyámba lett 2-2 ha egyszer beállitotta a hosszabitást,még ha olyan hülye is lennék hogy elnéztem valahogy hogy nem 3 gólt lõttem,bár akkor is elindulhatnék a Hárshegy felé (ott a bolondok háza van/volt ha esetleg valaki nem lenne ismerõs a környéken <#idiota>#idiota> ).
Hát ez nekem már sok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mi kéne még? :-)
egyesével nem fogom a 7 nyolc linket bemásolgatni nem olyan nehéz megtalálni
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Div1-re pedig a BL-es csapatokat (a legjobbakat ) !
Breki egy pontos linket PLS
..találkozott más is ilyen problémával?
idézem
"#21142-ben van amit mi használunk"
de a másik újabb és csak azért nem használjuk még
pont ez a kitserver lényege
több mez közül választhatsz
és kitserverben sokkal jobb mezek vannak mint a superpatches kitserverben
a kocácsolást nem teljesen értem
nah és ebbe a kitserver packbe olyan van? és ilyet honnan tudok kovácsolni?
míg ha gs-el berakod és nem stimmel elcsúszott mezeid lehetnek
How to install:
- Download Kitserver 5.1.2
- delete the GDB folder included in the kitserver folder
- copy and paste Bona's GDB to your kitserver folder
- install kitserver 5.1.2
- start PES5
- test the kits in edit mode or ingame
- have fun!
ennyi az egész
PowerPatch by ISSONLINE & POLEVO preview-ben
'all kists are included in 0_tex and kitserver because ktiserver have great 2d kits '
de itt van egy újabb
Superpatch Version:
http://rapidshare.de/files/16584575/Bona_s_GDB_1.0_Superpatch_Version.rar.html
No Superpatch Version:
http://rapidshare.de/files/16596848/Bona_s_GBD_1.0_No_Superpatch_Version.rar.html
The GDB folder includes 100% kits for all PES5 Teams.
-All National Teams
-Premier League
-Bundesliga
-Ligue 1
-Serie A
-Primera Division
-Eredivisie
-other Clubteams
-3rd, 4th, 5th and retro kits for a lot of teams
Thanks to Juce for the kitserver!
Thanks to Juce for the GDB Manager!
Thanks to kel, Spark, giankun, Bonaventurastar, OPM, eleanor, Negromota, Yogui, Daikirai, biker_jim_uk, ViciousWE, JJ, serginho7, the_thing, toffeeboy, Re-arranged and Crespo for the kits!
Thanks to Higgs, bombillero, kel, BenSab, Tim7, JJ, FabioS79, smov6 and Bonaventurastar for the numbers and letters!
Thanks to toffeeboy for the gk gloves!
Thanks to all i possibly forgot!
Bona's GDB 1.0, based on Superpatch and No Superpatch Version for standard PES5!
I started working on my KDB when kitserver came out... the file included 100% PES5 Teamkits with correct numbers and letters, and correct gk gloves on some teams. After kitserver 5.1.2 and GDB Manager came out, i started converting my KDB to a GDB and inserted new kits.
New kits in this first version of my GDB are new Puma national kits, like Cameroon, Ghana ecc. use till Africa Cup (so far gk kits excist), some new Nike national kits and 3rd, 4th, 5th and retro kits for a lot of teams!
...
What do you need?
Superpatch should be installed, otherwise use Bona's GDB 1.0 No Superpatch Version!
1. Kitserver 5.1.2
2. Bona's GDB 1.0
How to install:
- Download Kitserver 5.1.2
- delete the GDB folder included in the kitserver folder
- copy and paste Bona's GDB to your kitserver folder
- install kitserver 5.1.2
- start PES5
- test the kits in edit mode or ingame
- have fun!
I hope you like my GDB file... but i think there are really nice kits of all this nice kitmakers included in my GDB!
Thanks again to all you guys!
Még nincs meg a "csapatom", keresgélek még, de úgy tûnik AC Milan elég jó ,Cselszky-vel sok döntetlent csináltam, Real-al meg ált. kikaptam 😞
Válogatottak közül Anglia bejött, viszonon Olaszországgal nem ment !
Még mindig nagyon gáz a statom 😞
6* is könnyebb volt mint az online 😄
Így az 1156*xxxx-es desktopomon is tudok ablakban mozogni, ha kell, kényelmes 😄
Olcsóbban jövök ki, mintha írni akarnék egy PESt, hogy szórakozhassak 😛
persze a konami a pénzedet fszereti a PESben 😄
mikor beszéltünk haverral a Chelsea-Barca meccs kapcsán, mikor lenyomtuk, mondom, leadtam Kakának, és indítottam Shevát... ami úgy nézett ki, hogy Duffnak ki, és indult Crespo 😛P
ráadásul az sem igaz, h csak kötekszem...
de én télleg utálom az olyanokat, aki OTB-znek, v vmi hasonló módon akarnak babérokat aratni...
gyûlölöm az ilyen embereket, dehát ez van...én sajna tisztességesen játszom mindig...
hehe, nem rossz.
Én a Milant szerettem meg a játékban, emellett az Inter is nagyon tetszik. De általában csak Milánnal vagyok, mivel, amikor velük játszom (meg játszottam sokat), akkor annyira jó feeling, hogy nem mint játékosokat hozok játékba, hanem mintha családias lenne, mindenkirõl tudom , ki , hol szokott lenni minden helyzetben... Szóval nekem ez a feeling... és ez dob a játékomon is 😄
Minden más csapatnál még az lenne, hogy jó, akkor kiadom jobbra... Milánnál viszont jó, akkor kiadom Kakának 😄 Szóval velük olyan feelinges a játék, mintha tényleg ott lennék közöttük 😛
Tudom, ez tökre ilyen abnormális felfogás egy játékban, de nekem ez teszi feelingessé a dolgot.
Bár rengeteg más csapattal is játszottam, és játszom (fõleg offlineban haverral, akivel BLt nyomunk le, és minden csapattal vagyunk), de egyiknél sincs meg az a feeling, még ha tetszik is a csapat.
De ez így van akkor, ha valaki több 100 meccset 1 csapattal játszik... akkor már nem pusztán emberek lesznek, hanem már a részemmé válnak 😄
nem magyarázkodtam, hanem elmeséltem vmit amibe szokás szerint belekötöttél
mi a francnak jársz ide kötekedni?
az "így" egy elõbbi tagmondat kifejtésére, megmagyarázására való szó...
amúgy nem értem, mér 3 büntetõpontot kapok, mikor egy trágár szó volt, és az még csak nem is a szüleire/rá/barátnõjére/hozzátartozójára/békájára vonatkozott...mások egyet kapnak azér, mer beírták, h "menj a qrva anyádba, te cigánykutya, köcsög gecíííííí" stb stb stb...<#beka2>#beka2>
de, tehát válaszolva kérdésedre: eleinte leginkább úgy voltam vele, hogy vagy real, vagy ac milan, vagy brazília...
de azóta sokminden változott
általában manapság interrel kezdek, második meccsen vki mással vagyok, mondjuk barca, vagy milan, majd ha nemzetközizni is van kedve, akkor természetesen Brazília vagy Anglia, esetleg Franciaország
de találkoztam már nem egy olyan emberrel, aki megkért, hogy játszunk kiscsapatokkal--akkor mindig a Sao Paolot választom, mivel az egyetlen brazil klubcaspat a gémbe 😄
_0_c_juventus_home_bw_qiankun.png)