PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De jelen tudásom szerint nálam a hibát sikerült 99.999999%osan kizárni (win reinstall, antispy, regclean, vírusker, egyéb winfos beállítás, tisztítás, és ami nyom a latba: havernál ahol 2.5Mbit megy, nála is szar volt, mikor áthozta)
Ha ezek után is én vok a láma, akkor ebbõl nagyon sokat fogok tanulni, és kifizetem a 5-10 ezer kiszállási díjat.
na tényleg befejeztem, csak irdatlan, milyen ideg zeng bennem, most megenyhültem picit 😛P
így nem lehet onlineolni, csak nyugodtan!! 😊
akár mind3ra is.
De most már nagyon közeleg a vég a szolgáltató számára. Már kiszállási díjjal fenyeget, ha az én gépem lesz a gáz. Ergo egyáltalán nem ismerik el, hogy hibáztak. 3-4 hónapja húzzák az idõt, hogy igen, javítunk , stb.. Ki embert nem küldenek.
Nem csoda, ha ezt megelégelem. Persze õk mindvégig azon az állásponton vannak, hogy õk adják, csak én vagyok a béna. Ezért lesz nagy cumi...
De valszeg nem gondolnak arra, hogy én jobban körbejártam a témát, mint a másik 200 informatikához teljesen értetlen elõfizetõ. Engem is szédítettek a dumával, de mikor rájöttek, hogy nem jön be, akkor jött az oké, majd javítunk szöveg...
Vhogy ki kell találnom azt,hogy mit csinálok akkor, ha tényleg nekem van igazam (persze ha addig nem is változik a net, bár szeirntem eleve úgy jönnek ki, hogy megjavítják elõtte, de majd figyelek😄), mert akkor egyrészt el kell ismertetnem velük, hogy ez tényleg bizony minimum SE, vagy nagyon kicsi, utána meg követelni a lóvét visszamenõleg.
Az hogy azután maradok-e az ügyfelük még kérdéses, az biztos, hogy nem akarnak elveszteni ügyfelet, pedig én keresni fogom az alkalmat a szerzõdés bontásra a kártalanítás mellett..
aztán lehet szépen kidumálják, netalántán még nálam is lehet cumi (vagy úgy intézik)... Akkor jól leégek... 😄 de 99.9999%ban biztos vagyok a dolgomban már hónapok óta.
nah, bocsi az OFFért, ez egy király topic, itt még ez is belefért 😄
Remélem a jó net jó online mérkõzéseket hoz majd veletek! 😊
Kerióban engedélyeztem a pes5.exe ki-be komunikációját és a winxp tûzfal van kilõve, a biztonsági központtal együtt , a nod32-be pedig a játékhoz felesleges funkció van kikapcsolva pl. Dmon,Emon
Windows tûzfallal az a gond, hogy befelé irányuló komunikációkat valamelyest védi, de kifelé szinte mindent kienged 😄 pl. személyes adatok a szoftvergyáró(k) felé !
Petinél más baj van, ennyire nem foghatja vissza a sávszélességet semmi, vagy ha igen azt megtalálná a nod vagy valamelyik kém-féreg írtó !
Szerintem ott hálózati, kiépítési gond lehet... vagy egyszerüen csak k@cs@g a szolgáltató 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PowerPatch by ISSONLINE & POLEVO- preview
--------------------------------------------------------------------------------
I with my time making a patch for PES5 on PC. Now we testing him and after tests we go out patch for people....
Patch include:
-Correct teams name
-Correct players name
-Transfers from 20.03.2006
-Correct lineaups
-all current kits (all kits on WC2oo6 in Germany)
-new bootpack (adidas tunit,nike vapor III, nike legend...)
-All stadiums updated and added new stadiums.
-New balls (adidas teamgeist, new umbro centaurus...)
-New faces and new APPEARANCE some players
-Update stats some players
-New flags while match.
-New music
-New sounds while match
-new graphics in menus
-new kits for arbitres
-new faces for some arbitres
-Add teams (all teams on WC 2oo6 Germany) + Wis³a Kraków and Legia Warszawa
Azt te nem látod így ha bekapsz vmit
árdemes pl megnézned a port tesztet vagy egy KAV ha jelzi a támadási kisérleteket
meg az outpost felülírja a pop up ablak funkcióját is a winfosnak, szal a winfos amúgy is csak másodhegedûs...
" nekem a kerió bevált, engedélyeztem a pes5.exe komunkikációját ki-be és késsz"
ezek szerint megy neki
bár ezt majd õ megmondja eléggé kétértelmûen ír :-)
Lehet nem rakok fel semmi kiegészítõt, talán attól is lehet lagg !"
De utána írta, hogy keriot használ. Akkor meg van tûzfala, téma lezárva😄
A tûzfal lényege pont az, hogy illetéktelen hálózati hozzáféréseket megakadályozaa szoftveresen (lehet hardveres eszköz is), és ami a kommunikáció folyamatába beépülve figyeli és szabályozza az átáramló forgalmat.
Az átáramló adatframe-k mindegyikét megvizsgálja, és egy a felhasználó által beállított szabályzás alapján dönt továbbításukról, vagy esetlegesmegsemmisítésükrõl.
Az eleje viszont igaz, de ha jól értem neki mûxik a tûzfala csak a pes5.exe-t engedi ki úgymond így elméletileg vmilyen szinten védve van.
Nem véletlen az igazi elnevezése sem
nem csak úgy kap az ember portscant, férget, trójait, egyéb vírust, hogy valamin fenn van.
Azt hiszem ha nincs tûzfal, akkor nincs olyan se, hogy ez és ez a port nyitva, a többi zárva, és akkor olyan, mintha nem is léteznél (tûzfal értelme). Hanem akkor minden nyitva...
de ez nem tuti.
Vagy betörnek a gépembe, vagy helyben próbálnak valamit.
Mert ez igazán égõ számukra... és totális lebõgnének, ha hónapok után kiderül, hogy amit írtam, igaz.
Elég kemény emailem volt, háború indul 😄
Megvételt régóta mondom :-)
DE akkor nem tudunk párosban játszani P
A Cfosspeedet direkt nem fogom felrakni, legalábbis amíg kijönnek, addig tutira nem! A cfosspeed csomag optimalizáló, fõleg a feltöltés/letöltés optimalizálása együttes használatkor. Ergo a maximális sávszélt nem befolyásolja, ha csak 1 adatkapcsolat, és folyam van.
Spybot is benne van az antispy listámban 😄
Spybot, ad aware, spy sweeper (de mondom, az Ad-aware kémprogramnak ismeri fel, és leírtja... eddig nem sikerült lokalizálni, hogy mit nem szabad törölnöm, hogy azt ne törölje, de majd tanulmányozom), counter spy.
3 féle reg cleaner.
és nod 32
meg outpost tûzfal + win tûzfal. 😄
Nekem asszondták megfér a 2 tûzfal egymás mellett, és eddig úgy is tapasztalom. Mióta fenn van outpost, mintha a win nem is mûködne amúgy.. az összes funkciót átvállalta az outpost, szal lehet le is veszem az xp tûzfalat.
Keriot is javasolták, én az outpost mellett döntöttem vmiért, de szerintem hasonló kaliber mind2.
Egyébként azért is nonszensz a gép hibájára gondolni, mert haver, akinek 2.5 Mbites UPCje van otthon, ugyanazzal a mérõoldallal leméri a 2.5 Mbitet, áthozva a gépét nála is ezek az eredmények voltak (130-140 kbit/sec). Ergo ebben a témában nincs több kérdésem... Vagy talán tévedek? 😄
cfosspeed + tcp optimizert tervezem, csak azért nem tettem õket fel, mivel nem stabil a netem, és az optimalizáláshoz fix fel és letöltési adatok kellenek.... nekem meg max. a feltöltésem fix.
A PES is gyönyörûen megy 😊 szóval akkora kapacitása van.. de a PESnek nem sok letöltési sáv kell.
Köszi a sok hozzászólást! 😊
Jó a net de ha nem használom az elõbb említett programot továbbra is megszakad.
A T-com-osok már 3x voltak megnézni, de fogalmuk sincs mi a baj.
De mindegy amúgy is használnám ezt a progit mer nagyon jó.
Amúgy váltottam 2mbps-osra.
Ha kijutok a TESCO-ba megveszem a Pes-t, ugyhogy majd nyomhatunk párat.
ja amit a múltkor elvittél DVD azon mégse az olasz kommentár volt az az újraírhatón van
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nálam a net 2 óránként megszakadt, de mióta használom egyszer se szakad meg, és a le/fel töltést is optimizálja, illetve javítja a ping-et. 1 próbát megér hátha segít.
Akkor csak a pes5 fut semmi más, az meg nem csak hoz le semmit !
Xp bizt. központ és a belsõ tûzfal többet árt mint használ, sok cikket találsz a témában, ezért kell külsõ tûzfal, nekem a kerió bevált, engedélyeztem a pes5.exe komunkikációját ki-be és késsz !
Nod32-be meg csak azoka a funkciókat kapcsolom ki amik a nem kellenek ha pes-ezek, pl. email figyelés meg ezek !
féregírtónak inkább spybot s&d !
és simán játszok
kiegészítõtõl nem lesz semilyen lag
most grafikaira gondoltam
Na majd én is játékra jelentkezem! 😊) aztán meglátjuk!
Kis Off:
A neteseimet most hívtam fel a kb. 1.5 hete küldött kemény emailem után.
A csávó kb. 2 percig tartotta a telefont, és amikor visszajött mondta: felvettük, ki fogunk küldeni egy szakembert, DE: ha az ön gépében van a hiba (vírus, bármi), akkor kiszállási díjat kell fizessek.
Az agyam eldobom, nekem kell könyörögni, hogy jöjjenek...
Abban biztos vagyok, hogy valamit ki fognak találni! A gépem most is be van kapcsolva, ezért picit félek! De este lefuttatom újra az összes antyspyom és a NODot is a teljes gépre (bár folyamatosan aktív).
Mit tegyek még?
szerintetek: Ad-Aware, vagy Spy sweeper?
a 2 együtt nem nagyon fér meg, Ad-Aware mindig ki akarja írtani a spy sweepert, és sajna nem nagyon tudom megakadályozni, mert nem tudom elkülöníteni a talált progikat.
De amúgy tiszta szokott lenni a gép, csupán a cookiekat találja meg, ami kézzel is törölhetõ a cookies könyvtárból...
Víruswarning se volt soha.
Ráadásul ráizzítottam Outpostot a gépre, és úgy tûnik, mintha némileg stabilabb lenne a net... Bár furi, mert a winfos is tûzfalként müxik, szal nem hinném, hogy ennyire sokat szûr, de lehetséges.
Persze a mérõoldalas sávszél nem emelkedett 😛 És 100-110kbyte/secnél többel nem ment flashgettel sem a letöltés (2Mbit még messze van... a mérõoldal még kevesebbet mér 😛 de az nem érdekel, az õ oldaluk, mutasson 2 Mbitet😄)
Lehet nem rakok fel semmi kiegészítõt, talán attól is lehet lagg !
T-online Adsl 1Mbit (régi)!
Friss Adsl teszt alapján :
Letöltési sebesség teszteredmények:
1393 kbit/sec (1 426 432 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények:
133 kbit/sec (136 192 bit/sec)
- 10 meccs: 5 gyõzelem, 4 vereség, 1 döntetlen
- legtöbb rúgott gól : 3 és minden meccsen rúgtam gólt *
- legtöbb kapott gól: 3* ténylegesen 2
- Nem volt lagg, 1x se !!!
- Löttem 4 szabadrúgás gólt !
- Találtam 1 használható taktikát asszem
- Kb. ennyi
* megszakadt és õ kapta 3-0val a meccset ( #21019) !
Takarékos üzemmód on... max élvezet min játék 😄