PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha.
Ennek akkor semmi köze PEShez, nem? ez nem konami fejlesztés, hanem EA, nem?
játékmenet, stb... vagy tévedek?
Ennek akkor semmi köze PEShez, nem? ez nem konami fejlesztés, hanem EA, nem?
játékmenet, stb... vagy tévedek?
ronda, pl adboard ilyen
ki kellett javítanom, igazi szinekkel ilyen
Azt hiszem nem bírom ki, hogy a füvet javítsam
ki kellett javítanom, igazi szinekkel ilyen
Azt hiszem nem bírom ki, hogy a füvet javítsam
szerintem a fifa world cup 2002 fölülmulja az összes fifát, de az se volt tul nagy szám.
Én fennt vagyok a lobby 4-ben, ha még aktuális.
Oliver Kahn sajtótájékoztatón elfogadta a Lehmann mögötti második
helyet a német válogatottban.
"Most a lényeg, hogy itthon, saját hazánkban lesz a vb, nem
személyeken kell vitatkozni, hanem pozitiv hangulatban, eredményesen
szerepelni. A kettönk harcában elég sok volt a negativ elem, ennek
legyen vége. A lényeg a csapat eredményes szereplése."
helyet a német válogatottban.
"Most a lényeg, hogy itthon, saját hazánkban lesz a vb, nem
személyeken kell vitatkozni, hanem pozitiv hangulatban, eredményesen
szerepelni. A kettönk harcában elég sok volt a negativ elem, ennek
legyen vége. A lényeg a csapat eredményes szereplése."
köcce!
amúgy tudom, h a hivatalos oldalról le lehet szedni...
csakhogy átéltem már 1-2 ilyen fifa-demo mizériat: a megjelenési napon másodpercenként frissítettem az oldalt, hogy elsõk között tölthessek
persze aztán egy 2-3 perccel 270kbyte/s helyett csak 15-20-al jött 😄
amúgy az volt a legnagyobb, amikor az ea oldalán kiraktak egy gombot, a következõ szöveggel rajta: FIFA 2005 DEMO Download (vagy vmi ilyesmi), de a flashes gomb nem volt meglinkelve, tehát kattintgathattál rajta, semmi sem történt 😄
amúgy tudom, h a hivatalos oldalról le lehet szedni...
csakhogy átéltem már 1-2 ilyen fifa-demo mizériat: a megjelenési napon másodpercenként frissítettem az oldalt, hogy elsõk között tölthessek
persze aztán egy 2-3 perccel 270kbyte/s helyett csak 15-20-al jött 😄
amúgy az volt a legnagyobb, amikor az ea oldalán kiraktak egy gombot, a következõ szöveggel rajta: FIFA 2005 DEMO Download (vagy vmi ilyesmi), de a flashes gomb nem volt meglinkelve, tehát kattintgathattál rajta, semmi sem történt 😄
amúgy nem arról van szó, h nem láttak gyepet....
a fifa motorja ennyire képes: egy kalap szart nyom a fû helyére, majd szépen kisimítja...
a fifa motorja ennyire képes: egy kalap szart nyom a fû helyére, majd szépen kisimítja...
INNEN max-al jön !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
legalább akkor lefordítani nem tudná vki?
http://iaro.srv.hu/kep/1as.JPG
http://iaro.srv.hu/kep/1as.JPG
Nincs kedved 1-2 meccshez ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha lefényképezed megcsinálhatjuk ugyanolyan színûre
mindig az eredeti színt használom illetve ha az játékban nem õlyan jól mutat kicsit módosítok rajta
mindig az eredeti színt használom illetve ha az játékban nem õlyan jól mutat kicsit módosítok rajta
köszi
van sp nélkülihez is
zsilka péter:klikk
zsilka péter:klikk
óóóóóóóóó bocsánat, de mivel valószinû neki az alapjáték van fent, ezért gondoltam, hogy jó lesz ez is, mert a frissebb adatbázisok ált. a superpatch-hez készültek, ha jól tudom ?!?
Mezcsomaghoz kell a Kitserver 5.1.2, és a mezeket tartalmazó GDB file, amit ha visszaolvasol, vagy használod a keresõt alul, megtalálsz !
hi !
Szerintem a roster-re gondolsz,ha az alapjátékod van fent akkor talán EZ lesz a jó ! Ha van valami Patch-ed a játékon akkor meg annak az adatbázisát kellene használnod, amit Dokumentumok\Konami\Pro Evolution Soccer 5 \Save\folder1 -be kell bemásolni és felülíratni a régit !
Szerintem a roster-re gondolsz,ha az alapjátékod van fent akkor talán EZ lesz a jó ! Ha van valami Patch-ed a játékon akkor meg annak az adatbázisát kellene használnod, amit Dokumentumok\Konami\Pro Evolution Soccer 5 \Save\folder1 -be kell bemásolni és felülíratni a régit !
Valaki linkelje már be a angol bajnokság mezcsomagját vayg valamilyen mezcsomagot.