PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszt stadium ?
Online: San Siro&Delle Alpi-t használom és nagyon bevált 😄
MU stadionjához azt a gyepet ami ki volt linkelve azt beraktam, szerintem jó !
Online: San Siro&Delle Alpi-t használom és nagyon bevált 😄
MU stadionjához azt a gyepet ami ki volt linkelve azt beraktam, szerintem jó !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
miylen géped van?
esetleg nem xm-es vidkarid van?:c
esetleg nem xm-es vidkarid van?:c
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Sziasztok! Miért van az hogy sokszor beszaggat a játék,pl.:szabadrúgás,kirúgás stb...-kor! Mit csináljak hogy jó legyen? Biztos hogy nem a felbontással van a gond,mert próbáltam mindenhol szaggat néha! Nem lehet hogy a videókártyámat nem támogatja a konami? ugyanis én ezt hallottam! Plízz segítsetek vmit kitalálni! Ha frissítem a v.kártya driverét az segíthet? csá
erre nem tudja vki mi a megoldás?
nem.
Valamelyikõtök ellen volt.
De nincs elmentésem, lehetséges, hogy én tévedek, és elõrébb volt a csatárom, akinek passzoltam. De úgy ránézésre igencsak nem úgy tûnt, amikor visszajátszotta akkor is. De mondom, lehetséges, hogy pont az a határ is volt, amit elnézhetett a bíró...
mindenesetre ki kell 1* próbálni... valszeg ilyen hibát nem csinálnának a játékban (a bíró meg néha elnéz 1-1 esetet)
Valamelyikõtök ellen volt.
De nincs elmentésem, lehetséges, hogy én tévedek, és elõrébb volt a csatárom, akinek passzoltam. De úgy ránézésre igencsak nem úgy tûnt, amikor visszajátszotta akkor is. De mondom, lehetséges, hogy pont az a határ is volt, amit elnézhetett a bíró...
mindenesetre ki kell 1* próbálni... valszeg ilyen hibát nem csinálnának a játékban (a bíró meg néha elnéz 1-1 esetet)
mert esti meccs volt.majd állítok a világosságon.te hanyas világossággal nyomod?
igen csak viccelt
igen csak viccelt
ya.meg ha kijátszom a kapust az is lesz.ha visszafele mozgok vagy passzolok az is les.meg ha saját térfélrõl kirúgja a kapus.
jah, múltkor úgy futottam lesre, hogy a védõk mögött voltam 2 játékosommal, és az elõrébben levõvel hátrapasszoltam.
és akkor les, és mutatta a csíkot, hogy a védõk mögött vagyok...
(legalábbis nagyon így tûnt)
lol...
és akkor les, és mutatta a csíkot, hogy a védõk mögött vagyok...
(legalábbis nagyon így tûnt)
lol...
a KONAMI szerkesztõk nem tudják h mikor van les és mikor nincs
amúgy a sima passz gomb is olyan mintha manual passz lenne.csak nem mutatja a csíkot de ugyanúgy ha hosszabban nyomod erõsebb
amúgy a sima passz gomb is olyan mintha manual passz lenne.csak nem mutatja a csíkot de ugyanúgy ha hosszabban nyomod erõsebb
Inkább Csicstor Valdes a Sz*r kapus<#mf2>#mf2><#duhos2>#duhos2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
demóba?
HÁNY CSAPATTAL LEHET LENNI A FIFA WORLD CUP 06-BAN?
magammnak
data.zip (7,613,523 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/586127
data.zip (7,613,523 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/586127
nem vágtam csak átméreteztem
ne vegyél fel ekkorában állítsd kisebbre
és sztem világosabbra is
ne vegyél fel ekkorában állítsd kisebbre
és sztem világosabbra is
na feltöltöttem.az a baj h ez már a 2.videó aminél ezt csinálja.na most leszedem kiváncsi vagyok rá
http://rapidshare.de/files/17723982/pes5_2006-04-09_21-45-56-53.avi.html
http://rapidshare.de/files/17723982/pes5_2006-04-09_21-45-56-53.avi.html
2 nappal ezelött le lett írva részletesen, fél oldallal lejebb ott van : #21765
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Breki ha itt vagy a wc pecset hogy a rákba teszed fel ?
nem tudom
de egyszerûen nem tudom elviselni ezt a füvet
2006-hoz is csináltam egy patchet sokkal jobb lett a fû meg a grefika
de egyszerûen nem tudom elviselni ezt a füvet
2006-hoz is csináltam egy patchet sokkal jobb lett a fû meg a grefika