PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#21831 néztem és a Manchesternek hogy csináltad a lógót?.Ahonnan letöltötted belinkeled ide.köszi.
Most hatásos volt a a 4-1-2-1-2 rombusz <#hehe>#hehe>
(persze a nyilacskákat gondosan beállítottam)
Ennyit még soha nem rúgtam, igaz nem is kaptam <#vigyor2>#vigyor2>
(Eddig 5 volt a legtöbb rúgott gól, és a kapott is !)
Amúgy a srác végig hajtott, taktikát állított, cserélt, nem adta fel, sokan 2-3 gól után kilépnek... õ becsülettel végigjátszotta !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
és javítva Milán, Inter, Manchester, Barca, Argentína
Itt láthatóak ezek
sajna nem tudok berakni mert szarakodik az as.nem tudja vki h miért szar.lejjebb van kép
Breki te most melyik kitserveres mezcsomagot használod?
megtaláltam a jó csapatot a Milan.viszont a védelemmel nagy bajok vannak
mér csinálja az animation shop?rámegyek az animation wizardra kiválasztom a videót bejön h hány frame meg ilyenek és utána ezt írja ki<#szomoru1>#szomoru1>
Dellealpi.zip (893,685 b)
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/582065
"és hármat vissza
az távolabbi" ezt nem értem 😊 mihez képest hármat vissza?
don't give a fuck
don't give a fuck
Valaki írja már le pontosan,,,érthetõen hogy kell a kitserverbe mezeket tenni hogy mûködjenek is a mezek köszi .és hogy melyik kitserver kell hozzá.KÖSZIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
úgy vettem észre, hogy az Allianz nem ugyan az !
nekem nem jött be ez a patch, sokkal jobbra számítottam !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Stadionok jobbak?
Allianzban ez még a superpatches fõ vagy a javított?
(Berlin)
(Allianz Arena)

ma szerintem nem, de holnap ráérek meccselni !
a rövidebb gyeppel talán még jobb a nappali
az esti nekem a hoszabbal tetszik de végülis a rövid is jó
Nagyon szép lett a gyep !
Stadionok (gyep), reklámtáblák gyengék, arcok közt vannak nagyon jók, de van 1-2 nagyon viccesek is !
Mezek nem túl szépek, csukák meg ami 1-2 hete itt is ki volt linkelve !
Nekem megy, de nem egy nagy szám !
Mondjuk én az eredeti 0_text.afs-et másoltam be és neveztem át WC_TEX.AFS-re, nem a Sp2+Sp3+stb-vel feljavított afs-t patcheltem !