PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Useful tools/Patches/Copy team names
Elvileg itt lehet/lehetne, de nem vágom hogyan.

penge96
Igen, erre gondoltam én is. De a neveket pontosan hogyan tudnám átimportálni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

A neveket áttudod majd importálni. Csak az a kérdés hogy hogyan változik majd az adatbázis felépítése, mert gondolom lesz egypár új csapat az újabb verzióba.

penge96
Ja azt lehagytam, hogy a PES-edites 2. osztályok közül csak az angolt írtam át.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Na, én nagy unalmamban a PES-edites edit.bin-ben lévõ csapatneveket egyenként átszerkesztettem valósra, ezzel a pes-editorral. Mivel hogyha átállíttatom arra, hogy csak a kezdõbetû legyen nagybetû, elég idétlenek lesznek. Pl az FC helyett mindig Fc lesz. Vagy Psv, Az ilyesmik... na, most átírtam normálisra ezeket, kiváncsi vagyok, hogy a következõ PES-edit patchel is mûködni fog-e, vagy valahogy áttudom importálni.
(Ha valakit érdekel a edit.bin fájl, tehát rendes csapatnevekkel, az szóljon és feldobom valahova.)

Van különbség a sima verzió meg a japán verzió között?

Breki33
Japán verzió arcai
Ez mi akar lenni? 😄

<#eljen>

Breki33
Roland10
már az enyém is készül! 😊 25-öt beraktam már! 😛

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

PES 2012 Legends Bootpack by Máh

Legends Bootpack -- 81 Boots
- Boots 29 by Konami (Only two fakes)
- 27 Boots made ​​by me
- 25 Boots made ​​by the best bootmakers of the moment
- All boots with names, skills, correct marks and preview
- Various models exclusive Adidas, Nike, Lotto, Reebok and Puma.

- Requires DLC 1.0
- Compatible with all patches

installation
1. Remove any boopatck you have installed the kitserver
2. Extract the file “ Bootpack Legends -- by Máh.rar”
3. paste the folder “boots” in the “KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2012 \ kitserver”
4. Open the text file “config” in your kitserver
5. Add the line img.dir = “boots” and save

Download

nekem általában az ilyen szitukat a védõk elintézik (legalábbis a korábbi pes-ekben), csomószor az ilyen bepattant róluk ahogy futottak vissza <#vigyor2>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

penge96
Nem gondoltam komolyan ^^

azért én nem mondanám tipikus chelsea gólnak. Voltak olyan évek amikor igen komolyan fociztak 😊

Breki33
New style of grass= 1 új BUMP

ha visszakapom rendben a gépem feltöltök 20-30-at 😛
Breki33
penge96
Deszar, jézus istenem, tipikus Chelsea <#mf1>

daver88
Ilyet gólt sem lõttem még..😊

Breki33
Roland10
<#eljen><#worship>

Breki33
grafikai mód javítja a színeket kontraszot stb-t

http://www.pesgaming.com/showthread.php?p=1833804
Roland10
már megvan! 😄

Roland10
Breki ez az ENB serie ez mi??

Breki33
Breki33

Roland10
érthetõõ.. 😛 nem akarom bogarászni! xD 😄

Breki33
Breki33
még félreértem ha folytatod 😛
Roland10
nekem mondhatod! 😊 Pesnek a fû részét nem vágom..de inkább nem érdekel nagyon a szerkesztése! 😄 apró dolgokban jobban szeretek turkálni! 😄

Breki33
ja csak 90 fokban elforgatva szerkeszteni döléssel aztán amikor azt hiszed kész rájössz, hogy nem elég csak tükrözni a másik oldalra meg akkor fordított tükörkép lesz.

Na ott majdnem feladtam, de közben egész jó bump-ot kreáltam
Roland10
de legalább szép! <#eljen>

Breki33
Na ezzel többet nem fogok szórakozni irtó munkaigényes

Rose Park Stadium Turf (Updated)

Download

Egy kis javítás a felfestésekhez.

penge96
Fura, én Arsenallal elsõ szezonban lószart nem nyertem, BL sem volt, szar játék meg minden, és erõs haszonnal zártuk a szezont. ÉS 140 milliós tõzsdével kezdtem a 2. évet, hát igen, realisztikus ez a kurva játék 😛
Amúgy a játékosok fizetéseivel lesz baj szerintem, gondolom a Barcánál marha sokat keresnek.

tobias88
A master league-t enyhén szólva elrontották. Elsõ szezon után szeptemberben a Barcánál elvette a fél csapatomat pénztelenség miatt úgy, hogy mindent megnyertem és még játékost is adtam el 20 millió euró értékben, de így is valami -30 millió jött ki neki. Szóval -50 millió lett a vége +120 milkás kezdésrõl. Most 1,5 millióval kezdek, érdekes lesz a következõ szeptember 1...
Breki33
igen ezt a sárga hátterút keresem

köszi, jól kihasználják a helyeket
daver88
itt van a nou camp beli lefotózva:

http://s1.directupload.net/images/111102/or87ieqs.gif

itt pedig a logó külön:

http://youngstar.freeblog.hu/files/2010/12/FC_Barcelona_shirt_sponsor_deal_with_Qatar_Foundation_2010.jpg

Breki33
igen ezt láttam, de fénykép kéne
játszottam egy döntetlen meccset erre fõl nincs 11 <#mf1>

Őrült vagyok? Lehet :D

tobias88
Breki33
egyébként hogy néz ki ez a qatar foundation logó a nou camp-ban?
Breki33
hát énis

különben is enni kéne
Jólvan szerintem ezt hagyjuk abba, mert már kezdem unni.<#papakacsint>

Breki33
csináltam ezt adtam Hany gyereknek csak azt hittem a tiéd még pontosabb
mert errõl vagy híres 😛
Breki33
mert azt hittem hogy pontos nem gondoltam, hogy neked nem a vonalakra való
illeszkedés a fontos

ebbõl BUMP háború lesz, de nemtudom miért véded nemis a tiéd csak átszínezted 😛

én meg kb 20-30 bumpot teszteltem képekkel tavaly aztán HD bumpokat is ebbõl vettem ki az egyiket, de nagyon sok fajta van

itt látszik is

Az igaz. Akkor csinálj magadnak külön HD-s csíkozásos psd-t, ennyire egyszerû.<#papakacsint> Amit csináltam az nekem normál méretben alap gyepeknél tökéletesen pontos.

Breki33
mondjuk azt nem nehéz megcsinálni csak neki alatta zölszínû bump van ami átszínezi a fehéret

ezért nem akartam színezettet használni bump-nak, mondjuk egy kicsit színezettet kérésre raktam bele a Juventusosba azzal a fû színe zöldebb lesz, de a csíkozás nem módosul csak kicsit
Akkor minek kérdet el? Mondtam hogy én az alap gyepek szerint csináltam..
Úgy hogy a tied babapopsis bump és ott sokkal élesebbek a vonalak, nálam meg picit zavarosabb és összemossa úgy ahogy kell.

Breki33
de figyi én HD-ben dolgozom, tehát duplára átméretezem ami nálad egy miliméteres csúszás nálam lehet több