PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg itt lehet/lehetne, de nem vágom hogyan.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(Ha valakit érdekel a edit.bin fájl, tehát rendes csapatnevekkel, az szóljon és feldobom valahova.)
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Legends Bootpack -- 81 Boots
- Boots 29 by Konami (Only two fakes)
- 27 Boots made by me
- 25 Boots made by the best bootmakers of the moment
- All boots with names, skills, correct marks and preview
- Various models exclusive Adidas, Nike, Lotto, Reebok and Puma.
- Requires DLC 1.0
- Compatible with all patches
installation
1. Remove any boopatck you have installed the kitserver
2. Extract the file “
3. paste the folder “boots” in the “KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2012 \ kitserver”
4. Open the text file “config” in your kitserver
5. Add the line img.dir = “boots” and save
Download
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
http://www.gamingaccess.com/news/31404/GAMINGACCESS_COMMUNITY_PATCH_2012_10_-_On_Hold
Na ott majdnem feladtam, de közben egész jó bump-ot kreáltam
Amúgy a játékosok fizetéseivel lesz baj szerintem, gondolom a Barcánál marha sokat keresnek.
http://s1.directupload.net/images/111102/or87ieqs.gif
itt pedig a logó külön:
http://youngstar.freeblog.hu/files/2010/12/FC_Barcelona_shirt_sponsor_deal_with_Qatar_Foundation_2010.jpg
Őrült vagyok? Lehet :D
mert errõl vagy híres 😛
illeszkedés a fontos
ebbõl BUMP háború lesz, de nemtudom miért véded nemis a tiéd csak átszínezted 😛
én meg kb 20-30 bumpot teszteltem képekkel tavaly aztán HD bumpokat is ebbõl vettem ki az egyiket, de nagyon sok fajta van
itt látszik is

ezért nem akartam színezettet használni bump-nak, mondjuk egy kicsit színezettet kérésre raktam bele a Juventusosba azzal a fû színe zöldebb lesz, de a csíkozás nem módosul csak kicsit
Úgy hogy a tied babapopsis bump és ott sokkal élesebbek a vonalak, nálam meg picit zavarosabb és összemossa úgy ahogy kell.