PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láthatod hogy nálam teljesen pontosan illeszkedik. Am a bump is meghatározza a csíkozást.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
nem a munkád miatt hanem a bump nem tetszik
nekem tetszik a logó csak csinálja merg más én meg csak berakom elég macerás döntöttem megcsinálni tudom
Pedig már majdnem 2000-nél járok 😛
Hát szerintem ez a gyepre logózás meg mifaxom abszolút fölösleges dolog. Az oké hogy jobban néz ki, de ha nincs ott akkor mivan? Csak a baj van vele.
Igen a Nou Camp afternoon és még ráadásul bekapcsoltam a kispadot jelzõ szaggatott vonalat ami nálad nem illeszkedik az enyémre így azt vagy cloneval kiszedegettem egy óra alatt vagy újrakezdem az egészet
Am ez melyik stadion is amit csinálnál? Camp Nou?
meg hogy legyen logós meg logó nélküli meg nou camp-ban miért nem az új logo van stb
már nemis kérik, hanem szinte követelik meg megsértõdve hogy hogyhogy nem az van
hát legszívesebben beírnám, hogy csinálja meg akkor berakom nekem erre nincs idõm hogy ilyen döntött logókkal szenvedjek
jóhogy pipa lettem

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Avanti Crociati!
én speciel nem is használom van jóp ár más jó patch is
ha a #75475-re gondolsz az amit küldtél csak eláraktam másik gyepet
ilyen fû nincs
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nálad viszont rondán van 10 centi különbség a 16-os vonal és a sötét csík között, ott te rontottál el vmit, arra értettem..
Szerintem meg ez a legrealisztikusabb bump, amit te használsz az olyan túl sima, már szinte mûen sima.
ez a bump nem tetszik nekem olyan mint a falvakolat

hát nekem az nagyon feltûnõ ha a 16-osnál nem pontosan illeszkedik hanem a csík úgymond átlóg ezt eddig nem vettem észre
Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy
Download
Nem tudom neked mi tûnik fel meg mi nem, de így van ott is. 😄
és ha ez így van az eredetinél ott miért nem tûnik fel?
Ha pontosra akarok akkor odébb húzod és kész, de akkor meg nem fog passzolni az alap gyep csíkozáshoz.

mondjuk ezt se értem mi alapján esnek be hozzád olyan emberek vagy máshová akiket én pl még sohasem láttam azt hittem van egy réteg akiket ez érdekel és azok néznek be ezekbe a fórumokra ezért is akartam közös turf topikot ahogy pl két éve