PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a bump-nak szerintem semmi köze a csíkozáshoz azt simán alárakja egyébként ezt a bump-ot használtam tavaly is a többivel együtt
Breki33
nálam az a pontos ha a vonalakra illeszkedik

a bump hogyan határozza meg???????
Vagy te rontottál el vmit, vagy a bump-od rossz.<#papakacsint><#pias>

Tessék, gyors 2 perces munka a Camp Nou-n a én csíkozásommal:

Most is rohadt pontos voltam, de ahogy már elmondtam egypárszor, nem azt néztem hogy a 16-osra meg a felfestésekre illeszkedjen, hanem azt hogy az alap gyep csíkozásra illeszkedjen...
Láthatod hogy nálam teljesen pontosan illeszkedik. Am a bump is meghatározza a csíkozást.

Roland10
azok nagyon csúnyák, amin zöld a vonal is!! 😊 ami a tiédbe van az kurva jó, mert fehér és még erõsebb színe is van!!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
Ezek sajnos az eredeti füveken is megtalálhatóak, pl pont a Nou camp eredeti füve rossz a középvonalnál felül.
Breki33
hát ez, hogy még nem láttak szebbet számomra lenézés

nem a munkád miatt hanem a bump nem tetszik

nekem tetszik a logó csak csinálja merg más én meg csak berakom elég macerás döntöttem megcsinálni tudom
Breki33
na azt hiszem feltolom a BUMP packot Nou Camp-ot befejezem aztán befejeztem a füvezést

Pedig már majdnem 2000-nél járok 😛
Ki nézi le a munkád?
Hát szerintem ez a gyepre logózás meg mifaxom abszolút fölösleges dolog. Az oké hogy jobban néz ki, de ha nincs ott akkor mivan? Csak a baj van vele.

Breki33
ja és Slayer meg használja azt a zöld bump-ot amitõl zöldek lesznek a vonalazásai és sötétzöld a gyepe és hiába mondom neki
Breki33
hát mert eddig mindig rohadt pontos voltál pont ezért kértem el mert ami nekem van az nem 100%-ig pontos, de ennél pontosabb

Igen a Nou Camp afternoon és még ráadásul bekapcsoltam a kispadot jelzõ szaggatott vonalat ami nálad nem illeszkedik az enyémre így azt vagy cloneval kiszedegettem egy óra alatt vagy újrakezdem az egészet
Így jár aki nem ellenõrzi le hogy stimmel-e minden mielõtt nekiáll szerkesztgetni.<#papakacsint><#vigyor>
Am ez melyik stadion is amit csinálnál? Camp Nou?

Breki33
nem csak zavar a munkám lenézése a jamaikai óta
meg hogy legyen logós meg logó nélküli meg nou camp-ban miért nem az új logo van stb

már nemis kérik, hanem szinte követelik meg megsértõdve hogy hogyhogy nem az van

hát legszívesebben beírnám, hogy csinálja meg akkor berakom nekem erre nincs idõm hogy ilyen döntött logókkal szenvedjek
Breki33
ez a te psd-d csak aláraktam egy másik gyepet eztán a színekkel szórakoztam még másfél órát berakom a játékba és akkor látom, hogy nem stimmel a vonalazás

jóhogy pipa lettem
Elég csípõs hangulatban van Uram, csak nem rosszul aludt?! 😄

penge96
Hát, nem Te csinálod a legjobb füveket?😮

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
okés akkor én meg nem szenvedek tovább vele inkább játszom
Fyrex
eddig ez a legjobb azok közül, amiket itt láttam, gg <#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

Breki33
én speciel nem vagyok füves KÖSZ
Breki33
miért raknám ki a pesedit linker amikor az csak egy patch nem az etalon
én speciel nem is használom van jóp ár más jó patch is
Breki33
hol van 10 centi különbség??????????

ha a #75475-re gondolsz az amit küldtél csak eláraktam másik gyepet

ilyen fû nincs
csige791
Pl a pesedit linket ki lehetne rakni a banner alá. Bár aki nem ismeri a googlet annak tök mind1 mi van a banner alatt. 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

penge96
Aztazistenit, a 2 füves hogy oltogatja egymást, álcázva 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nem vágom mi a problémád. 😄 Ilyen az alap gyep csíkozás és kész, egyáltalán nem zavaró hogy ilyen.
Nálad viszont rondán van 10 centi különbség a 16-os vonal és a sötét csík között, ott te rontottál el vmit, arra értettem..

Szerintem meg ez a legrealisztikusabb bump, amit te használsz az olyan túl sima, már szinte mûen sima.

penge96
Faja! 😊

Breki33
ezt most nem értem mire írod eu is ugyanolyan

ez a bump nem tetszik nekem olyan mint a falvakolat
Kicsit jó lett ez a kép.<#wow1><#finom>

A hiba az ön készülékében van, Uram.[#crazya

Breki33
csak itt annyira nem tûnik fel mert eddig kicsit elcsósztattam a két csíkozást

Breki33
ez például nagyon zavar pedig tényleg jó lett

Minden alap gyepnél így van.

Breki33
próbáltam de így már nagyon bonyolult vonalazással együtt, meg vmiért a kispad vonalazást is rajta hagytam így az most kétszer van

hát nekem az nagyon feltûnõ ha a 16-osnál nem pontosan illeszkedik hanem a csík úgymond átlóg ezt eddig nem vettem észre
Royal London Stadium Turf by N@gyi2pac<#pias>

Day - fine

Day and Afternoon - rainy

Afternoon - fine

Night - fine

Night - rainy

Download

Akkor másold/vág meglehet oldani. 😄
Nem tudom neked mi tûnik fel meg mi nem, de így van ott is. 😄

penge96
Miért?

Breki33
ha a felkiáltójelre gondolsz akkor igen, szerintem jogtalanul
penge96
Breki warnt kaptál?😄DD

Breki33
de nem tudom odébbhúzni mert akkor másik irányban nem jó

és ha ez így van az eredetinél ott miért nem tûnik fel?
*akarod

Tudom, direkt így csináltam, mert az alap csíkozás is így van, és én direkt az alapján csináltam. 😊
Ha pontosra akarok akkor odébb húzod és kész, de akkor meg nem fog passzolni az alap gyep csíkozáshoz.

Breki33
kipróbáltam a psd-d sajnos nem pontos én meg megcsináltam vele az estit tök jóra akkor vettem észre frankó másfél órát dolgoztam vele, mondom biztos én rontottam el, de belenézek amit felraktál abba és ott is csúszik több helyen így

Breki33
köszi

mondjuk ezt se értem mi alapján esnek be hozzád olyan emberek vagy máshová akiket én pl még sohasem láttam azt hittem van egy réteg akiket ez érdekel és azok néznek be ezekbe a fórumokra ezért is akartam közös turf topikot ahogy pl két éve
Sztem még nem látta a gyepeid. 😄 Direkt oda is írtam neki, hogy a te gyepeid is jók. 😉 😄

Breki33
igen pont ezt néztem csak úgy beszél mintha pl énis ilyen sötét és és zöldes gyepeket csinálnék, holott pont ezek ellen hadakozom
<#nevetes1>

penge96
Persze úgy értettem, hogy a legjobb, amit Tõle láttam 😄

Nyugi, ha kint lesz észre fogod venni, mert bepakolok majd szokás szerint 5 képet egymás alá. 😄D