PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
nemtudom, de én felraktam a patchet, utána crack, aztán kitserver és attach! :)

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

penge96
Jó, akkor mit csináljak? Mert nekem nem megy...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

<#lama><#nevetes1>

Roland10
dehogynem megy! :)

penge96
Emberek, az új kitserverrel nem megy a PES-edit patch, ugye? Mert engem hibával kidob :/ Mindegy, majd az új verzióval úgyis jó lesz.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Sziasztok! Nem tudnátok nekem egy olyan patcht mondani amibe bent vannak az angol csapat mezei és címerei rendesen,és van hozzá crack is? Elõre is köszi. Kornél
Roland10
Már van Crack is!!

Roland10
Kitserver 12.0.8 by juce & Robbie

- added support for game version 1.02
- fixed issue with speeder, where low speed values sometimes didn’t work correctly.

Filesonic

Wupload

Filejungle

Roland10
nálam se volt még semmi probléma! :)

Breki33
Konami has released 2nd update for PES 2012

The free download enhances the playing experience for PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC users.

It adds improved goalkeeper performance, removes the stuttering effect during running, makes small adjustments to the penalty and free-kick systems, and fixes some small bugs that have been reported.

http://www.konami-pes2012.com/eu/en/2011/11/konami-has-released-a-second-update-for-pes-2012/
tobias88
Biztos extrém értékekre állítgattad valamelyik csúszkát
penge96
És ezeket írnák a blogján is, de mivel nem teszik, így valszeg másnál sem jelentkezett. Plusz ilyenekre rögtön kiad egy hotfixet.

penge96
Ehh... a hiba az ön készülékében van, már régóta használom a patchét, és nem tapasztaltam ilyet.

daver88
közben én meg tovább nézegettem Jenkey peccsét, éshát nem kevés hiba van benne egyenlõre:

A védekezõ csapat mozgása érdekes (és 90 %-ban a labda nélküli mozgás ilyen

penge96
Reina véd, tehát élethû...xD

http://www.youtube.com/v/fVQ1MAdUoeg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

penge96
Köszi. Bár amíg nem megy vele a kitserver...

[HUN]FaTaL
Pro.Evolution.Soccer.2012.Patch.v1.02-RELOADED

http://goo.gl/gd6Zi5

daver88
Nah, megvan a hiba forrása, ki volt pipálva a Multi Scoreboard server, emiatt nem indult el a meccs...

daver88
Próbáltátok már a Jenkey féle 2.211 patchet???

nálam sajnos amikor megjelenik a stadion totálképbe kezdésnél, akkor lefagy a játék...volt másnál ilyen próbléma??

juce: "About 1.02 support:
I will work on that, but don't expect it to be done today. It will likely take at least a couple of days... so, sometime near the end of this week, Kitserver should be able to work with 1.02."

Breki33
gamingaccess pessoccerworld pespatch
barcalaci84
ez tényleg jó hir.twitteren néztem egy félórája és akkor4 még volt 3 üzenet , hogy mennyire sajnálják , de nem tudnak mit csinálni és nem üzemeltetik tovább...

mindenesetre a kérdés él (más hasonlóoldalak??)
penge96
Nem szûnt meg...
"ModdingWay
Good news. We were able to recover our files. Anyway we have to reinstall everything in our server and it will take a few days."

Roland10
hát azt én is észrevettem.. <#csodalk><#rolleyes>

barcalaci84
Breki!
szomorúan tapasztalom hogy a Moddingway megszûnt...
Valami ötlet , hogy hova máshova lehetne feltölteni cuccokat ???(akár PES, akár FIFA)
Roland10
már csak crack kéne hozzá! :D

penge96
Na, látom az. Csináljatok biztonsági mentést a pes exétekrõl, mert a kitserver még nem támogatja az újat.

penge96
In english, please. Ez akkor az új patch?

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

penge96
Hogy érted? Alap PES-gyep.

Szép!<#eljen> De mi ez a ronda gyep?<#idiota>

daver88
közben megtaláltam...

daver88
meg lehet valahogy azt csinálni, hogy megváltoztatom a csapathoz hozzárendelt stadiont league/cup módban???

penge96
Köszi, a tied sem :D

Roland10
nem volt csúnya! :)

penge96

penge96
Huhh, erre a kérdésre komolyan csinálok egy makrót... ha van 100 pontod, akkor az extra contents vagy vmi hasonló alatt a játékmódoknál feltudod oldani.

hy

master league-ban hogy lehet eredeti kerettel játszani?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Roland10
ja értem már! :D

A képarányt állítja be a felbontáshoz, elvileg az kéne hogy teljes képernyõbe tudjak játszani az LB bekapcsolása nélkül úgy hogy ne nyújtsa el a képernyõt függõlegesen. De nem változik semmi ha bekapcsolom.

Roland10

Roland10
mivel lesz más ha azt bepiálom? :) vagy mi az?

Nálam az aspect ratio még mindig nem mûködik rendesen 1680x1050-es felbontásnál..

Mázlid van. :D Juce hosszú idõ után ma adott ki új kitserver-t, ami elvileg pont erre nyújt megoldást.

Kitserver 12.0.7
- added sides module. (With this, you can move your controllers freely, when in "Select sides" menu in the game)
- fix for LOD mixer: auto-correction of aspect ratio now works properly: it wasn't properl detecting the letter-boxing (LB), but now it is.

Download

(Sorry folks, who play with original exes (1.00 and 1.01), kitserver still doesn't play nicely with those. I believe i found the root cause of it, but fixing it is a whole different problem, which i'm not sure i will solve. For the moment, if you want to use kitserver, you need a NoDVD exe from Reloaded - both 1.00 and 1.01 are supported.)

Jó lenne már végre vmi normális adatbázis szerkesztõ progi mint pl. amit w!Ld@ csinált az elmúlt években.

Shevchenko
Sziasztok!
Ez mikor lesz majd megoldva?
(Free Sides selection that moves controllers freely between sides).
amikor többen játszunk akkor az 1-es meg a 2-es gamepadot oda állítsuk ahova akarjuk.

FORZA MILAN!!!

penge96
Ez az, hogy csak egyesével lehet... tegnap ezen akadtam ki...

Vagy mégse.

Lehet így kéne:

http://www.youtube.com/v/naGokDir0Zk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Teams-nél Binary export aztán Teams binary import és csak az Import name-t kipipálni. Lehet így csak egyesével lehetne nem tudom. De nekem már az exportnál hibát ír ki.