PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Hát a memóriám nem valami csúcszuper márka (ezért veszek helyette pénteken 2*1gb kingmaxot😛), ezért az idõzítéseket én autoamice rábíztam a biosra 😊 Majd pénteken kiderül 😄 mondjuk lehet hogy vissza fogok rakni a jó öreg s2-es xp pro-t, végülis semmi bajom nem volt vele.

CSAK a Fradi

eZo
nekem is csinált ilyet a pes5 amikor legeslegelõször felraktam... kiderült, hogy a biosban a manuálisan beállított memoria idõzítések ne tetszettek neki !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
64 bites xp-vel sok probléma van, driverek hiába 64bit-esek a programokat 32 bitre optimalizálják még mindig ....

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

jbal
thx

Breki33
Felügyeleti eszközökben
jbal
az az eseménynapló hol is van?

Terminátor14
gondoltam hogy arra gondolsz, mindjárt leveszem, csak még van egy tippem, elõbb azt meglesem-

CSAK a Fradi

Breki33
hardveres gyorsításra gondoltam

Terminátor14
Na kezdd egyre érdekesebb lenni. Most már minden meccs elõtt kifagy (illetve csak egy mentéssel néztem, de 3szor is..), de ha nem teljes képernyõn nyomom, akkor csak a pes5.exe hibát észlelt stb... hibaüzit kapom.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Hát lehet majd megkísérlem, ha nem találok ésszerûbb megoldást 😞
Viszont kezdem úgy érezni, hogy még mindíg nem elég kiforrot a 64bites xp 😞

CSAK a Fradi

Terminátor14
Breki ne kezdd el kérlek, idegesítesz...
Egyrészt nekem sem vesznek 64bites cuccokat (windows nem eredeti), a gép részeit meg ÉN vettem, ösztöndíjból, zsebpénzbõl (nem, nem 10000000FT havonta), régi alaktrészek értékesítésével befolyt összegbõl.

Directx-et még nem néztem, mire gondolsz? Elméletileg semmilyen fileja nem hiányzik. Abban tuti biztos vagyok, hogy nem a játékkal van a gubanc, mert szûz telepítésre raktam a powerpatchet, és semmi más nincs fent.

CSAK a Fradi

Breki33
amúgy egyszerû felrakod a demo-t és megnézed azis fagy-e
Breki33
directx-et nézted?

bár ha nem minden mecsnél fagy más lehet

mivel nekünk nem vesznek 64bites cuccokat így nem ismerjük azt a wint de gondolom van eseménynapló benne
jbal
kiegészítõk mik vannak?
nekem volt olyan h bepakoltam párat és nem csak az edit módban hanem a view stadiumnál is kifagyott
amúgy ilyesmi probléma h arra nincs megoldás h az edit módban ne lépjen ki?

Terminátor14
Reinstallnál lesz jobb megoldás, semmi kavar nem lehet a cuccokkal, úgyhogy más lesz a problem. Drivert írtam, hogy a legújabb.

CSAK a Fradi

jbal
reinstall ilyenek.más megoldás nem hiszem h van.vagy driver de gondolom a legújabb van

Terminátor14
Nyugika, faq-ot tartogasd magadnak. Ha sok lenne a mentés, akkor minden meccs elõtt lefagyna. Meg amúgy összesen 3 mentésem van.

Bár legalább megpróbáltál segíteni..

CSAK a Fradi

jbal
FAQ:
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentum /KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder -be

Terminátor14
lol..😊))))))))))

Ez jóh...

Amúgy valaki segíthetne nekem, ha tud....
Mióta megvannak az új dolgok a gépen, és 64bit-es xp-vel nyomom, azóta a pes kb minden 3. meccs elõtt befagy. Értem ezalatt, hogy a formáció beállításánál fogja megát, megakad a hang, majd 1 mp múlva már nem mozog a kurzor, halott a gép és csak a restart segít 😞 Powerpatch van fent, de az eredeti 0_sound-t használom már, mert azt hittem azzal van a baj. A gépemet szerintem már kívülrõl fújjátok, de azért..😊

A 64 3700+
2*512mb/400as DDR
120gb maxtor (7200rpm, 8mb, sok hely 😄)
Asus A8N-E lapocska
Gainward 7600gt
Creative sb aduigy hangkari.
legújabb 64bit-es vga driver (nem béta)
Vkinek ötlete?

CSAK a Fradi

Breki33
majd szólok ha mondasz
jbal
ekkora hülyét.én most számon kértem?csak csodálkoztam h ennyi winyón nincs hely.
akkor kérdezzük magát a "sértettet":Breki mondtam vmi rosszat?

KillR
ráadásul mindenki azzal pakolja tele a winyóját, amivel akarja...nemhinném, h van jogod számonkérni...
mellesleg olyan tartalmak is lehetnek azon a winchesteren, amit azér nem említ meg a használójuk, mivel a csatornában a fogadó fél még túl kicsi hozájuk

Breki33
mondom én naponta kb egy gigát töltök le

de ezért igyexem egy gigat mindig üresen hagyni igazából jobb lenne több
KillR
sztem mára elég volt az önégetésbõl, de te tudod...

jbal
és nincs hely?<#idiota>
hát ha tele van a winyó nem lesznek pl.akadósak a játékok?

Breki33
60 a C azt hiszem 40 D és 100 az E

+van a wD 800-as usb-s vinyó azis ketté van osztva

+ van még négy öt amiket cserélgetek a külsõ usb-ben

a kérdést nem egészen értem
jbal
engem nem érdekel de te addig ne mondj semmit rólam amíg ott a 3 büntipontod.és privit írtam de te csak ide írod a hülyeségeidet

KillR
de mondok jobbat: te mit emlegetsz fel olyan dolgot, amihez KÖZÖD NEM VOLT??
néha azért utánanézhetnél szótárakban, mi az az illem, vagy akár az orr-beleütés, ha már magadtól nem tudod

jbal
mér mekkora a winyód.nekem 40 giga de megy minden.amúgy az télleg lassítja ha be van töltve a winyó?

KillR
már megbocsájtson a világ, de ez nevetséges...

KillR
MetaMórfózis <1 büntetõpont> Dátum: 2006.03.30. 08:53 Adta: Mortimer
"Köcsög gecik. Lopnak csalnak hazudnak, Elmennek a picsába"

Próbáld meg trágárság nélkül kifejteni a véleményed.

ez a gyerek 3 trágár szóval élt, mégiscsak 1 büntetõpontot kapott...ennyit errõl

KillR
ecsém, te így kutatsz utánam???
mellesleg megkérdem, ki az, aki szerint ez jogos ítélet??
1 trágár kifejezés, egy hasonlat, 3 büntetõpont??

Breki33
én sohasem használtam pl a 3-ast mivel ugye a stadionokat én csináltam így a tesztverziót javítgattam aztán nem volt kedvem pakolgatni

a wolf 2.0-ást alapnak használom. de we9-est elõrõl kezdtem

most azért tesztelem a powerpatchet mert azt rá lehet rakni a we9-re csak sok melõ cserélgetni a stadionokat jobbakra

többször kell méretet növelni nekem meg kevés most a vinyón a helyen naponta írok dvd-ket, hogy elférjek
jbal
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php

KillR
vagy esetleg Punker minden sg-s felhasználónak elküldte?? vagy mi???

KillR
és publikálni azokat?? ki a f*sznak képzeled magad??

KillR
te mégis honnan a retekbõl tudod, hogy nekem Punkers mit küldött?? jóhaverod?? vagy honnan a rákból mersz te egyáltalán az én leeleim között turkálni, mi?

jbal
Breki te már nem is használod a sp-t?

Breki33
De általában kirakom a fórumomra.

Deha a peshungary-n lévõt raktad fel az hiba volt.

Belenéztem..........

A nemesis powerpatch és worlc cup stadionokat kell összerakni új füvekkel

Csak nem volt idõm mert a fifa füveit is renbe kellett raknom :-)

Megis fentek a többiek, hogy minek P

Érdekes teljesen más teknika mégis pes-es lett PP
horpeti
😊

Én is amúgy...

Majd valamikor azért játszhatnánk 1-2õt. De ma semmiképpen sem, mert meg se mondom, mennyi ideje nem aludtam 😛

Szóval ma szép hosszú pihit akarok, korai fekvés lesz😄

Terminátor14
Hát én vmi emberféle vagyok, nem sámli...😊

Amúgy most vettem észre, hogy teljesen lebénultam a pesben :S

CSAK a Fradi

horpeti
nem vagytok sámlik 😊

jbal
jó hagyjuk
akkor nincs les ha saját térfélen van meg bedobáskor...stb.
és kész.megegyeztünk

koki44
Breki azokat a jó kis fû mintákat, amiket te készítesz, nem lehet letölteni? Mert most raktam fel egy stadion packot de, egy párban elég csúnya a fû és ki szeretném cserélni.

Terminátor14
Én úgy olvastam, hogy te nem egészen pontosan írtad le ezt a saját térfeles sztorit (bekeverted hogy a passzoló, vagy a labdát kapó játékos van a saját térfelén)...

Azt meg nem olvastam sehol, hogy saját térfeleden lévõ eber kapja a labdát, akkor az lehet lesen. De nekem végülis mind1, én meg sem említettem a korotokat pl..😊

CSAK a Fradi

jbal
csak KillR azt is mondta h a saját térfelén is lehet les.az egy dolog h a PES nem fújja be de õ hülyeséget mondott.ezt viszont meg sem említi
az egy dolog h vki nagyobb de pl. ez mindent elárul
KillR Dátum: 2006.03.29. 08:20 Adta: Punker
"hisztisebb vagy, mint egy sarki qrva"

személyeskedés + flém!

Terminátor14
Figyelj, ez már nekem fáj, ahogy itt égeted magadat, mint valami pisis, akirõl mindenki tudja, hogy nincs igaza, de õ mégis ezt bizonygatja.
Mi a lókuki az pl, hogy a csátár visszafelé mozog? akkor ennyi erõvel ha a legközelebbi védõ is 10 méterre van, de a csatár visszalép egyet, akkor az nem les? LOOOOOL (és igen, ez a lol, nem az amire te írod)

CSAK a Fradi

jbal
szegény😄

Breki33
jobb lenne 80-as

fura ha nem egy korszak játszik
eZo
jelen pillanatba nincs fent 😞

pénteken hozzák vissza a dvd-t amin rajta van !

majd felrakom és akkor az 50-60as évek Realjával szeretnék multizni 😊
(Puskás-Di Stefano ék párral)