PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a memóriám nem valami csúcszuper márka (ezért veszek helyette pénteken 2*1gb kingmaxot😛), ezért az idõzítéseket én autoamice rábíztam a biosra 😊 Majd pénteken kiderül 😄 mondjuk lehet hogy vissza fogok rakni a jó öreg s2-es xp pro-t, végülis semmi bajom nem volt vele.
CSAK a Fradi
nekem is csinált ilyet a pes5 amikor legeslegelõször felraktam... kiderült, hogy a biosban a manuálisan beállított memoria idõzítések ne tetszettek neki !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
64 bites xp-vel sok probléma van, driverek hiába 64bit-esek a programokat 32 bitre optimalizálják még mindig ....
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
gondoltam hogy arra gondolsz, mindjárt leveszem, csak még van egy tippem, elõbb azt meglesem-
CSAK a Fradi
Na kezdd egyre érdekesebb lenni. Most már minden meccs elõtt kifagy (illetve csak egy mentéssel néztem, de 3szor is..), de ha nem teljes képernyõn nyomom, akkor csak a pes5.exe hibát észlelt stb... hibaüzit kapom.
CSAK a Fradi
Hát lehet majd megkísérlem, ha nem találok ésszerûbb megoldást 😞
Viszont kezdem úgy érezni, hogy még mindíg nem elég kiforrot a 64bites xp 😞
Viszont kezdem úgy érezni, hogy még mindíg nem elég kiforrot a 64bites xp 😞
CSAK a Fradi
Breki ne kezdd el kérlek, idegesítesz...
Egyrészt nekem sem vesznek 64bites cuccokat (windows nem eredeti), a gép részeit meg ÉN vettem, ösztöndíjból, zsebpénzbõl (nem, nem 10000000FT havonta), régi alaktrészek értékesítésével befolyt összegbõl.
Directx-et még nem néztem, mire gondolsz? Elméletileg semmilyen fileja nem hiányzik. Abban tuti biztos vagyok, hogy nem a játékkal van a gubanc, mert szûz telepítésre raktam a powerpatchet, és semmi más nincs fent.
Egyrészt nekem sem vesznek 64bites cuccokat (windows nem eredeti), a gép részeit meg ÉN vettem, ösztöndíjból, zsebpénzbõl (nem, nem 10000000FT havonta), régi alaktrészek értékesítésével befolyt összegbõl.
Directx-et még nem néztem, mire gondolsz? Elméletileg semmilyen fileja nem hiányzik. Abban tuti biztos vagyok, hogy nem a játékkal van a gubanc, mert szûz telepítésre raktam a powerpatchet, és semmi más nincs fent.
CSAK a Fradi
directx-et nézted?
bár ha nem minden mecsnél fagy más lehet
mivel nekünk nem vesznek 64bites cuccokat így nem ismerjük azt a wint de gondolom van eseménynapló benne
bár ha nem minden mecsnél fagy más lehet
mivel nekünk nem vesznek 64bites cuccokat így nem ismerjük azt a wint de gondolom van eseménynapló benne
kiegészítõk mik vannak?
nekem volt olyan h bepakoltam párat és nem csak az edit módban hanem a view stadiumnál is kifagyott
amúgy ilyesmi probléma h arra nincs megoldás h az edit módban ne lépjen ki?
nekem volt olyan h bepakoltam párat és nem csak az edit módban hanem a view stadiumnál is kifagyott
amúgy ilyesmi probléma h arra nincs megoldás h az edit módban ne lépjen ki?
Reinstallnál lesz jobb megoldás, semmi kavar nem lehet a cuccokkal, úgyhogy más lesz a problem. Drivert írtam, hogy a legújabb.
CSAK a Fradi
Nyugika, faq-ot tartogasd magadnak. Ha sok lenne a mentés, akkor minden meccs elõtt lefagyna. Meg amúgy összesen 3 mentésem van.
Bár legalább megpróbáltál segíteni..
Bár legalább megpróbáltál segíteni..
CSAK a Fradi
FAQ:
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentum /KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder -be
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentum /KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder -be
lol..😊))))))))))
Ez jóh...
Amúgy valaki segíthetne nekem, ha tud....
Mióta megvannak az új dolgok a gépen, és 64bit-es xp-vel nyomom, azóta a pes kb minden 3. meccs elõtt befagy. Értem ezalatt, hogy a formáció beállításánál fogja megát, megakad a hang, majd 1 mp múlva már nem mozog a kurzor, halott a gép és csak a restart segít 😞 Powerpatch van fent, de az eredeti 0_sound-t használom már, mert azt hittem azzal van a baj. A gépemet szerintem már kívülrõl fújjátok, de azért..😊
A 64 3700+
2*512mb/400as DDR
120gb maxtor (7200rpm, 8mb, sok hely 😄)
Asus A8N-E lapocska
Gainward 7600gt
Creative sb aduigy hangkari.
legújabb 64bit-es vga driver (nem béta)
Vkinek ötlete?
Ez jóh...
Amúgy valaki segíthetne nekem, ha tud....
Mióta megvannak az új dolgok a gépen, és 64bit-es xp-vel nyomom, azóta a pes kb minden 3. meccs elõtt befagy. Értem ezalatt, hogy a formáció beállításánál fogja megát, megakad a hang, majd 1 mp múlva már nem mozog a kurzor, halott a gép és csak a restart segít 😞 Powerpatch van fent, de az eredeti 0_sound-t használom már, mert azt hittem azzal van a baj. A gépemet szerintem már kívülrõl fújjátok, de azért..😊
A 64 3700+
2*512mb/400as DDR
120gb maxtor (7200rpm, 8mb, sok hely 😄)
Asus A8N-E lapocska
Gainward 7600gt
Creative sb aduigy hangkari.
legújabb 64bit-es vga driver (nem béta)
Vkinek ötlete?
CSAK a Fradi
ekkora hülyét.én most számon kértem?csak csodálkoztam h ennyi winyón nincs hely.
akkor kérdezzük magát a "sértettet":Breki mondtam vmi rosszat?
akkor kérdezzük magát a "sértettet":Breki mondtam vmi rosszat?
ráadásul mindenki azzal pakolja tele a winyóját, amivel akarja...nemhinném, h van jogod számonkérni...
mellesleg olyan tartalmak is lehetnek azon a winchesteren, amit azér nem említ meg a használójuk, mivel a csatornában a fogadó fél még túl kicsi hozájuk
mellesleg olyan tartalmak is lehetnek azon a winchesteren, amit azér nem említ meg a használójuk, mivel a csatornában a fogadó fél még túl kicsi hozájuk
mondom én naponta kb egy gigát töltök le
de ezért igyexem egy gigat mindig üresen hagyni igazából jobb lenne több
de ezért igyexem egy gigat mindig üresen hagyni igazából jobb lenne több
60 a C azt hiszem 40 D és 100 az E
+van a wD 800-as usb-s vinyó azis ketté van osztva
+ van még négy öt amiket cserélgetek a külsõ usb-ben
a kérdést nem egészen értem
+van a wD 800-as usb-s vinyó azis ketté van osztva
+ van még négy öt amiket cserélgetek a külsõ usb-ben
a kérdést nem egészen értem
engem nem érdekel de te addig ne mondj semmit rólam amíg ott a 3 büntipontod.és privit írtam de te csak ide írod a hülyeségeidet
de mondok jobbat: te mit emlegetsz fel olyan dolgot, amihez KÖZÖD NEM VOLT??
néha azért utánanézhetnél szótárakban, mi az az illem, vagy akár az orr-beleütés, ha már magadtól nem tudod
néha azért utánanézhetnél szótárakban, mi az az illem, vagy akár az orr-beleütés, ha már magadtól nem tudod
mér mekkora a winyód.nekem 40 giga de megy minden.amúgy az télleg lassítja ha be van töltve a winyó?
MetaMórfózis <1 büntetõpont>1 büntetõpont> Dátum: 2006.03.30. 08:53 Adta: Mortimer
"Köcsög gecik. Lopnak csalnak hazudnak, Elmennek a picsába"
Próbáld meg trágárság nélkül kifejteni a véleményed.
ez a gyerek 3 trágár szóval élt, mégiscsak 1 büntetõpontot kapott...ennyit errõl
"Köcsög gecik. Lopnak csalnak hazudnak, Elmennek a picsába"
Próbáld meg trágárság nélkül kifejteni a véleményed.
ez a gyerek 3 trágár szóval élt, mégiscsak 1 büntetõpontot kapott...ennyit errõl
ecsém, te így kutatsz utánam???
mellesleg megkérdem, ki az, aki szerint ez jogos ítélet??
1 trágár kifejezés, egy hasonlat, 3 büntetõpont??
mellesleg megkérdem, ki az, aki szerint ez jogos ítélet??
1 trágár kifejezés, egy hasonlat, 3 büntetõpont??
én sohasem használtam pl a 3-ast mivel ugye a stadionokat én csináltam így a tesztverziót javítgattam aztán nem volt kedvem pakolgatni
a wolf 2.0-ást alapnak használom. de we9-est elõrõl kezdtem
most azért tesztelem a powerpatchet mert azt rá lehet rakni a we9-re csak sok melõ cserélgetni a stadionokat jobbakra
többször kell méretet növelni nekem meg kevés most a vinyón a helyen naponta írok dvd-ket, hogy elférjek
a wolf 2.0-ást alapnak használom. de we9-est elõrõl kezdtem
most azért tesztelem a powerpatchet mert azt rá lehet rakni a we9-re csak sok melõ cserélgetni a stadionokat jobbakra
többször kell méretet növelni nekem meg kevés most a vinyón a helyen naponta írok dvd-ket, hogy elférjek
te mégis honnan a retekbõl tudod, hogy nekem Punkers mit küldött?? jóhaverod?? vagy honnan a rákból mersz te egyáltalán az én leeleim között turkálni, mi?
De általában kirakom a fórumomra.
Deha a peshungary-n lévõt raktad fel az hiba volt.
Belenéztem..........
A nemesis powerpatch és worlc cup stadionokat kell összerakni új füvekkel
Csak nem volt idõm mert a fifa füveit is renbe kellett raknom :-)
Megis fentek a többiek, hogy minek P
Érdekes teljesen más teknika mégis pes-es lett PP
Deha a peshungary-n lévõt raktad fel az hiba volt.
Belenéztem..........
A nemesis powerpatch és worlc cup stadionokat kell összerakni új füvekkel
Csak nem volt idõm mert a fifa füveit is renbe kellett raknom :-)
Megis fentek a többiek, hogy minek P
Érdekes teljesen más teknika mégis pes-es lett PP
😊
Én is amúgy...
Majd valamikor azért játszhatnánk 1-2õt. De ma semmiképpen sem, mert meg se mondom, mennyi ideje nem aludtam 😛
Szóval ma szép hosszú pihit akarok, korai fekvés lesz😄
Én is amúgy...
Majd valamikor azért játszhatnánk 1-2õt. De ma semmiképpen sem, mert meg se mondom, mennyi ideje nem aludtam 😛
Szóval ma szép hosszú pihit akarok, korai fekvés lesz😄
Hát én vmi emberféle vagyok, nem sámli...😊
Amúgy most vettem észre, hogy teljesen lebénultam a pesben :S
Amúgy most vettem észre, hogy teljesen lebénultam a pesben :S
CSAK a Fradi
Breki azokat a jó kis fû mintákat, amiket te készítesz, nem lehet letölteni? Mert most raktam fel egy stadion packot de, egy párban elég csúnya a fû és ki szeretném cserélni.
Én úgy olvastam, hogy te nem egészen pontosan írtad le ezt a saját térfeles sztorit (bekeverted hogy a passzoló, vagy a labdát kapó játékos van a saját térfelén)...
Azt meg nem olvastam sehol, hogy saját térfeleden lévõ eber kapja a labdát, akkor az lehet lesen. De nekem végülis mind1, én meg sem említettem a korotokat pl..😊
Azt meg nem olvastam sehol, hogy saját térfeleden lévõ eber kapja a labdát, akkor az lehet lesen. De nekem végülis mind1, én meg sem említettem a korotokat pl..😊
CSAK a Fradi
csak KillR azt is mondta h a saját térfelén is lehet les.az egy dolog h a PES nem fújja be de õ hülyeséget mondott.ezt viszont meg sem említi
az egy dolog h vki nagyobb de pl. ez mindent elárul
KillR
Dátum: 2006.03.29. 08:20 Adta: Punker
"hisztisebb vagy, mint egy sarki qrva"
személyeskedés + flém!
az egy dolog h vki nagyobb de pl. ez mindent elárul
KillR
Dátum: 2006.03.29. 08:20 Adta: Punker
"hisztisebb vagy, mint egy sarki qrva"
személyeskedés + flém!
Figyelj, ez már nekem fáj, ahogy itt égeted magadat, mint valami pisis, akirõl mindenki tudja, hogy nincs igaza, de õ mégis ezt bizonygatja.
Mi a lókuki az pl, hogy a csátár visszafelé mozog? akkor ennyi erõvel ha a legközelebbi védõ is 10 méterre van, de a csatár visszalép egyet, akkor az nem les? LOOOOOL (és igen, ez a lol, nem az amire te írod)
Mi a lókuki az pl, hogy a csátár visszafelé mozog? akkor ennyi erõvel ha a legközelebbi védõ is 10 méterre van, de a csatár visszalép egyet, akkor az nem les? LOOOOOL (és igen, ez a lol, nem az amire te írod)
CSAK a Fradi