PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
hát te hülye vagy????
Próbálj már úgy játszani, hogy ugyanolyanok a mezek...kicsit nehéz. elsõ félidõben még csak-csak, mert nem laggolt. de a másodikban már laggolt is, így nem bírtam.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Mintha úgy rémlene, hogy alapból nem azok vannak, szerintem kell egy roster. De nem tuti, lehet hogy jók 😊

CSAK a Fradi

horpeti
téptem haza, szerintem 6 után nemsokkal jelentkezem MSNen , Termi, ha végeztél eZoval, akkor gyere fel.

Addig is jó játékot .)

jo bcos legközelebb alap mezek közül választok!
de mér léptél ki?

jbal
vki akinek fent van a powerpatch neki vannak rendes csapatnevek?

Terminátor14
Rendben 😄 Remélem majd jobb lesz, mint az átlagos..😛

CSAK a Fradi

horpeti
most nem, mert dolgozom, 7 órát majd meglátjuk.

Én kb. negyed 7tõl már vok...

szal ha te nem jössz, akkor Termi nyomunk majd??

Aztán utána majd meglátjuk.. de olyan még nem volt velem, hogy Termi után bármilyen PESsel kapcsolatos dolog is érdekelt volna , annyira kikészültem 😛PPPPPPPPPP

Pedig nemkéne 😄DDDD

Haver meg jön át kb. 9re rangadót játszani (Inter - Milan) 😄
Vele igen parázs meccseket szoktunk nyomni, jól védekezik ellenem, kiismert 😄
ill. mindig belemegyek a brusztfociba, az meg felõrli a játékot 😊)

Terminátor14
repülök, hol? 😄

CSAK a Fradi

eZo
valaki 1-2 meccs 6ig ?

utánna lesz 1 órás dolgom ,ezért Peti csak 7 körül tudnánk játszani, vagy most !?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Benji=Curka, jah.

CSAK a Fradi

horpeti
benji a haverod? 😊)

Terminátor14
Bazdmeg Benji, a pöcsöm kivan veled...
Na mivel msnen nem vagyok, ezért ide írom, remélem látod..

Nemtom mit bütyköltél, de akárhogy is nézem, nálam a mezed nem piros-fehér...
Ráadásul 2. félidõ még laggolt is, így nem akartam ott szenvedni.

CSAK a Fradi

horpeti
jaja, ismerem az érzést.

nálam CSre bevállt, ott az olyan godmodeot adott 😛

de PESben nem tesz jót nekem, ha izomból megyek elõre 😄

Terminátor14
😊

Most próbáljuk majd ki Curkával, aztán felõlem okéj 😊 Én azért hallgatok zenét, mert most nagyon elkapott az érzés, van 2-3 szám ami iszonyatosan bejön. Illetve a kommentátor néha elég idegesítõ 😄

CSAK a Fradi

horpeti
neked sincs mit

😛

Jah, nyomunk kb. 7tõl pár meccset próbaképp?

eZoval játszom 1-2õt 6-negyed 7tõl.. aztán ha még lenne kedvem, akkor nyomhatnánk.

Bár elég fáradt vok, de ha nem lesz annyira szenvedõs, akkor valszeg nem fogok agyvérzést kapni 😛
De szerintem olyan lesz... sõt még eZoé is... na akkor meg inkább lemegyek alfába relaxálni, mielõtt hívni kell a mentõt 😛

Amúgy én meccsek alatt zenét nem hallgatok, hanem csak élvezem a meccs hangjait... 1-2* nyomtuk haverral úgy, elveszett a meccsfeeling, és olyan ezaz zúzzunk feeling lett 😛P

horpeti
nincs mit

Terminátor14
Na ja...A telefonszámod majd akkor kérem el, amikor randira akarlak hívni, ok? 😛
Jah és köcc, én láma erre nem is gondoltam 😄 Megmentettél, élvezni fogom a meccseket végre 😄

CSAK a Fradi

nah kösz horpeti már megy normálisan

horpeti
Persze.

amikor bejelentkezel onlineba, akkor ott van network options

ott mindent be lehet állítani majdnem...
A jó kis szövegeket is 😄D

nálam sincs zene.

horpeti
😄

Nem baj...

Ha a telefonom adtad volna meg, az már nagyobb baj lett volna 😛 De azt te se tudod 😄D

Terminátor14
valahogy ki lehet iktatni onlineban a hangokat? Zavarnak ezek a béna zenék, jobb lenne alatta hallgatni vmit 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Biztos megadta neki valaki 😛 (sorry, de gondoltam nem bay)

CSAK a Fradi

horpeti
én?

honnan tudod te az msn címem? 😊

pls gyere fel msnre picit, mer felvettelek

horpeti
az épp elég.

Neked az onlineos regisztrációs honlapon kell KÓDOT regisztrálnod.

vagyis a serial number alapján adsz meg majd 1 kódot.....

és a játékhoz a SN és az általad regisztrált kód fog kelleni..

ne aggódj.

a regisztrációs oldal címét meg nem mondom, de az tuti ott van a leírásban...

az van, de onlineos nem naon

horpeti
mire gondolsz?

Serial number csak van? 😊

vagy azsincs??

a ***** isten bassza meg, hogy nincs benne a kód az eredeti játékba

horpeti
Mint aki szívott elõtte 😛

Breki33

horpeti
Ha nem leszek nagyon fáradt, akkor nyomhatunk 1-2 meccset.

Szvsz nem csak a taktikán múlik a dolog, valaki picit jobban figyel, vagy összejön neki 1-2 rizikós dolog, és akkor máris kész...

Persze nem elhanyagolható a felállás, de az ahhoz kell, hogy azt játszhass, amit szeretnél (és tudsz)

speciel mikor múltkor játszottunk, akkor ugye megjött haver és figyelte meccseket.

Magára a játékmenetre, a játékosaim minõségére (laggtól) azt mondta no comment 😄D

Meg aztán kiabált rám a nagy szenvedés közepette, hogy középre kényszerítesz, ne legyek már fax, húzzam ki szélre. Kiabálok vissza rá, hogy látom, de nemtok mást tenni, nézze már meg. 😄D
Szal akkor a Te játékod érvényesült, egyszerûen nem volt választásom... És az én játékom az igencsak nem az ilyen bunkerfoci, meg a taktik sem, szóval erre tökre alkalmatlan a csapat... ezért éreztem úgy, hogy ez a taktikod igencsak nem fekszik nekem, és igencsak nagy kihívás ellene játszani. (bár ha sokat játszunk egymás ellen, akkor kiismerjük egymást. mint az életben is... aztán aki elõrukkol valami meglepõvel az viszi a pálmát😄)
És erre a a taktikra nekem is más taktikkal kéne készülnöm... Egy sokkal masszívabb, labdabirtoklós taktika kéne ellened. De nem variálok... 😊

De mondjuk más kérdés igen a kapcsolat is... van amikor nem lehet mást csinálni, mint elõrerugdosni a labdát, mert passzra alkalmatlan a kapcsolat 😄
Ha meg jó, akkor lehet többet passzolni, nem arról szól egy passz, hogy a játékos 3-4 mpig kezeli le, és még a kapus is odaér 50 méterrõl. 😄

horpeti
pl. a pesfanosnál már nem ugyanaz az adatbázis, mint az alapnál.... az más kérdés, hogy nem lesz jobb... 😄 esetleg néhol rosszabb.... de nyilvánvalóan nem ugyanaz akkor már.

eZo
nem ettõl lesz világválogatott, azt szépen megbuherálják valahogy !

mondjuk lövésem sincs, hogy mivel mert ezekkel az editorokkal, csak az optionsfile manipulálható nem a 22-es file !

amúgy meg ha nem tökegyforma a két adatbázis akkor hogy lehet játszani ???

mind1 nem érdekel !

csak a frissebb keret miatt gondoltam ezt a PESFAN V2-t, attol még nem lesz jobb a real mint pl. a barca 😞

Jobban kell játszani, az az egyetlen megoldás !!!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Este 6 után sztem leszek, játszhatnán 1-2 meccset, abból is tanulnék, hogy mit kell még csiszolni a taktikán, ellened 😊
1x úgy is meglesz az ellenszerem ellened 😊
Te vagy a mumusom 😊

horpeti
majd írd le légyszi a tapasztalataid

horpeti
az elég nevetséges, mivel akkor a játékos adatai is mások...

Ebbõl látva nem csoda a sok világválogatott, és egyéb láthatatlan tupírozás, simán átjátszható...

Egyébként érdekelne engem is frissebb keret, bár az alapban jobb a Milán. 😊)))))

De ez így akkor pl. már nem egyenlõ feltétel 😞(( Még ha túl sokat nem is változik, de változik... ilyenkor 2 real madrid már nem ugyanaz lesz.. és nem csak a játékos állomány, hanem a statok alapján is.

eZo
Használja valaki ?
PESFAN V2 online roster update.dkz -ez a pontos neve !

horpeti
Én nekem egyedüli ami kiakaszt a lagg, és az értékelhetetlen labdakezelés, és egyéb játékmeneti maluszok...

Én inkább játszom világválogatottal full simán pörögve, mint akár egy Livorno ellen akadozva + 2mps reakció idõvel, no meg a mérhetetlen falábúsággal, ami ezzel jár.

Én nem bírom a szenvedõs brusztos focit 😊 Még ha azt is híresztelik rólam, hogy brusztolok. Nem szívesen, és 99%ban a játékkörülmények miatt van ez. Ha nincs ez a késés + béna labdakezelés, lassulás, akkor igenis teljesen más a foci, ami fekszik, és szeretek játszani.
2-3 gyors passzt nem lehet ilyenkor megcsinálni, mert mire továbbpasszolja lemegy a nap (pedig 1bõl nyomom) ...😄

eZo
PESFAN V2 online roster update-ben már friss keretek vannak ?

Real Madridnál Cicinho, S.Ramos, Cassano ott van ?

Egy német srác mondta, hogy nagyon sokan játszanak azzal és a superpatch kivételével minden rosterhez kompatibilis, õs is tudott velem játszani pedig nekem alap van fent !

???

horpeti
Persze.

Ilyenkor kb. ezt kéne tenni:
"k*rva anyád, ha neked ez jó, játssz" és kilépsz.... Le kell szarni, hogy kinek írja a meccset - mások kívül nincs mi idegesítsen!!!

Csak pl. engem is idegesített, hogy ki kellett lépjek nyert állásból.. aztán most meg nem izgat. De akkor persze a legelsõ volt a gondolat, hogy dejó most akkor vesztésnek írja be... Pedig amúgy tök mind1, nem leszel attól rosszabb játékos. 😊)))

Magát a játékélményt nem rontja az, hogy kilépsz, és kezdesz egy újat olyannal, akivel jó.

eZo
Múltkor meg 2x olyan volt, hogy "világválogatott" ellen játszottam !
1. Manchester U. (Nesta, Roberto Carlos, Kaka, Sheva, Adriano...stb)
2. Liverpool ( C.Ronaldo,Lampard,Eto'o..stb )

A poén csak az, hogy nem is vettem észre, csak a meccsen, mert betöltöttük a mentett taktikát és indult a meccs és utánna láttam, hogy kik vannak a pályán...

Brekivel beszéltem errõl, õ azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele mert csak egy játék, de szerintem azonos feltételek mellett játék a többi már csalás 😞

horpeti
Aha, akkor majd kiv. is leszek erre a taktikádra.

Kimondottan nehezen nyeltem be az elõzõ taktikád... mármint támadás szempontból... szóval nekem sem fekszik a tied. 😄

Amúgy nekem is laggolt az egyik félidõ mindig, és szinte kivétel nélkül mindig bénáztak a játékosok, tudod... lassan körülményesen veszi át a labdát, no reaction, stb stb... Komolyan én ezt a laggnak tudom be... amikor tökéletes volt sráccal kapcsolat, valami francia!!!, akkor mind2 félidõ úgy pörgött, mintha felhúzták volna... mind2 csapat játékosai!!!

Ha valami kapcsolati szarság van, akkor nem csak az lesz lassabb, hogy mondjuk késik , hanem maga az egész játékmenet, az egész csapat mûködése.... Lehet épp a lagg miatt, mert eleve nem csak te reagálsz késõbb, hanem mindenki a csapatodból, tuti emiatt... Mert ugye nincs központi szerver, aki irányítja a játékosaid (+ akit te), hanem minden a másik játékos "szerverétõl" függ, ergo minden egyes játékos akkor annyival késõbb müködik, meg stb.... csak ettõl miért lesz lassabb, meg körülményesebb fix helyzetekben (pl. labdaátvétel).

(a másiknak meg azért lassul ugyanúgy, mert biztos igazodik az ellenhez)

De kezdem lassan megérteni....... sajnos nincs mit tenni. Bízom benne, legközelebb nem lesz így gáz....... Bár lehet minden csak az én rohadás netem miatt van!!!!! Vagy XP reinstall kéne..... csak lusta vok... de kb.muszáj.

eZo
Ellened nehéz játszanom, nagyon jó a taktikád és múltkor nagyon Lag-olt, 2 meccs is elment rajta 😞 !
Mondjuk én is folyamat változtatom a taktikát, asszem közeledek egy olyanhoz ami nagyon fexik a real-nak, 2 napja játszom azzal és 6 meccs zsinórban gyõzelem , meglett volna a 7. is, csak #22893 <#falbav><#boxer>

horpeti
ugyanez volt velem is!!!

Patkány...

a poén az volt, hogy 55 percig tartottam a meccset és amúgy meg zenét hallgattam meg ilyesmi.. és 55 percig is tartotta.

eZo
Játszottam egy 78%-os gyerekkel (fcb.), na mondom ez biztos nagyon erõs ellenfél lesz... meg is lepõdtem, hogy nem volt az 1-0 nekem, majd 2-0 40 perc után, erre szöglet neki, és szépen kilépett a menübe (végtelen szünetre) 20-25 percig tartottam majd kiléptem ! 0-3 neki <#falbav>
Így könnyû 78% nak lenni<#mf3>

horpeti
Hihi, ez is gyönyörû! 😊

Úgy látszik csak a mi meccseink szenvedõsek... 😊
Labdakezelés, futás, csel nuku. 😄D (legalábbis elõzõ meccseinken én ezt vettem észre)

Lehet ez is olyan buta dolog, mint ami Termivel volt...

Majd valamikor játszunk még??
Igazán nem focizom, még mindig a dio2 elõtt kockulok, de igyekszem leszokni róla, a foci sokkal izgibb dolog.... Csak nemrég játszottam pár onlinet, és iszonyat gáz volt a kapcsolat... pedig a netem elvileg jó... de lehet mégse.. nemtom. De valakivel meg jó volt.. de másik 5tel meg gáz. 😛

eZo
Még tegnap estérõl :

horpeti
múltkor azt mondtad visszaraktad 32bitet... Nem tanulsz? 😛

horpeti
ilyenem volt nekem is, amikor haverral akartunk játszani 2 playerben. De nem minden 3. hanem akkor az ossz. formációnál lehalás.

Megoldotta a winfosos settingsben az újraállítása (bár változás nem történt😄)

Terminátor14
Végülis sikerült megoldani a problémát, új ML-t kellett kezdeni 😞
Elsõ meccsen:

Aztán kikapcs. a brazilokkal 😊

CSAK a Fradi